Lennot Eurooppa Kroatia Dubrovnik Helsinki lento kohteeseen Dubrovnik

Halvat lennot Helsinki - Dubrovnik

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Dubrovnik (DBV)
to 31.12.
to 7.1.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Dubrovnik

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Dubrovnik

Paras löydetty hinta 145 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Dubrovnik viimeisten 72 tunnin aikana on 145 €
Lyhyin lentoaika 21h 15m Lyhyin lentoaika Helsinki Dubrovnik on 21h 15m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Dubrovnik ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik.
Lentokentät kohteessa Dubrovnik 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Dubrovnik: Dubrovnik (DBV)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Dubrovnik

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Dubrovnik?
heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Dubrovnik on heinäkuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Dubrovnik?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein perjantai
Milloin on halvin aika lentää Dubrovnik?
illalla
Helsinki - Dubrovnik lennot ovat noin 11 % kalliimpia aamulla kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Dubrovnik?
Air Serbia
Air Serbia, airBaltic ja Norwegian ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Dubrovnik reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik
Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik ja saat parhaat Helsinki - Dubrovnik lentohinnat
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
DBV
Dubrovnik
Milloin on halvinta varata lennot Dubrovnik?
58 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Dubrovnik on noin 58 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Dubrovnik: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Dubrovnik lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Lufthansa
4. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
DBV
Dubrovnik
8. toukokuuta
DBV
Dubrovnik
5t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
1. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 05m
DBV
Dubrovnik
25. toukokuuta
DBV
Dubrovnik
3t 00m
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Austrian Airlines
1. toukokuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 35m
2 välilaskua
DBV
Dubrovnik
25. toukokuuta
DBV
Dubrovnik
20t 05m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Dubrovnik

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Dubrovnik, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
28. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 25m
3 välilaskua
DBV
Dubrovnik
Useita lentoyhtiöitä
24. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
31t 00m
3 välilaskua
DBV
Dubrovnik
Useita lentoyhtiöitä
23. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 50m
2 välilaskua
DBV
Dubrovnik

Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubrovnik, kuten Norwegian Air International, Croatia Airlines ja Air Serbia ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Dubrovnik?

Lennot Helsingistä Dubrovnikiin saat hankittua vaivattomasti useamman eri lentoyhtiön reittiverkostosta. Kätevimmin pääset Kroatian suosittuun kohteeseen Finnairin tai Norwegianin tarjoamilla suorilla lennoilla. Halvat lennot Helsingistä Dubrovnikiin taas löytyvät muun muassa Air Serbialta, easyJetiltä tai Turkish Airlinesilta. Muita Dubrovnikiin säännöllisesti lentäviä yhtiöitä ovat Lufthansa, SAS ja Croatia Airlines. Dubrovnikin kenttä on nykyisin etenkin kesäisin vilkas lomaliikenteen kenttä, ja sen matkustajamäärät ovat olleet vuodesta 2010 asti kasvussa.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Helsingin lentokenttä eli Helsinki-Vantaan lentoasema löytyy helposti joko säännöllisesti liikennöivien lentokenttäbussien tai HSL:n julkisen liikenteen avulla. Vaivattomimmin pääset matkaan Helsingin keskustasta, jossa voit hyödyntää joko Elielinaukiolta tai Rautatientorilta lähteviä HSL:n busseja tai päärautatieasemalta lähteviä paikallisjunia. Helsinki-Vantaan lentokentälle on Helsingin keskustasta matkaa noin 18 kilometriä, joten kulkuvälineestäsi riippuen matkan kesto on noin 35–45 minuuttia. Jos haluat mahdollisimman ruuhkattoman matkakokemuksen, on lähijuna varmin valinta. Matka-aika kentälle on noin 30 minuuttia. Lentokentälle suuntaavat junat tunnistat kirjaimista I ja P. Elielinaukiolta lähtee kohti lentoasemaa sekä Finnair City Bus -lentokenttäbussi että julkisen liikenteen bussi numero 415. Rautatientorin asemalta pääset astumaan HSL:n bussin numero 615 kyytiin, joka myös kulkee lentokentän reittiä. Kun tarvitset tarkempia reittitietoja tai aikatauluja, löydät niitä netistä.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Dubrovnikissa?

Kun lennot Helsingistä Dubrovnikiin saapuvat perille, huomaat, että vilkas Dubrovnikin lentokenttä on hyvin organisoitu. Lentokentällä ei ole rautatieasemaa, mutta pääset liikkumaan keskustaa kohti kätevästi bussin, taksin tai tilauskuljetuksen avulla. Autot, taksit, minibussit ja linja-autot odottavat matkustajia aivan lentokentän pääsisäänkäynnin edessä. Dubrovnikissa on myös otettu käyttöön seitsemänä päivässä liikennöivä lentokenttäbussi, joka kuljettaa matkustajia lentokentältä keskustaan. Sen pysäkkejä ovat Pile, vanhakaupunki ja lauttasatama.

Pilen bussipysäkki on luultavasti kaupungin suosituin bussipysäkki, sillä kaikki paikallisbussit (paitsi numerro 7) pysähtyvät siellä. Pysäkki sijaitsee Dubrovnikin vanhankaupungin pääsisäänkäynnin läheisyydessä. Pysäkillä on kolme aluetta bussien odottelua varten. Eteläinen bussipysäkki palvelee linja-autoja 1, 1a, 1b, 1c, 2, 2a, 3 ja 9. Bussit 5 ja 8 ottavat matkustajat kyytiin keskellä olevalta saarekkeetla ja linja-autot 4 ja 6 pysähtyvät alueen pohjoispuolella. Linja-aikataulut näkyvät selkeästi kullakin odotusalueella, joten pääset tarkastamaan jatkoyhteytesi liikkumisen suoraan pysäkiltä. Mikäli suuntaat lentokentältä keskustaan taksilla, kannattaa kuskin kanssa hinnasta ennen matkan alkua.

Kuinka kauan Helsinki–Dubrovnik lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Dubrovnikiin kestävät kolme tuntia. Mikäli valitset välilaskullisen lennon, vertaa useampia vaihtoehtoja, sillä välilaskujen pituuksissa on paljon eroja.

Milloin on paras aika matkustaa Dubrovnikiin

Mikäli kaipaat varsinaista rantalomaa kaikkine palveluineen, kannattaa lentoliput Helsingistä Dubrovnikiin ostaa välille toukokuu-lokakuun alkupuoli. Monelle kuitenkin heinä-elokuun kuumuus ja turistien määrä on liikaa. Kroatia on matkustuskohteena herättänyt yhä suurempaa ihastusta vuosien myötä, joten myös Dubrovnik on vilkas kohde suurimman osan vuodesta. Iso osa turistiryhmistä on kaupungissa kuitenkin vain päiväretkellä. Tämä tarkoittaa, että alkuillasta kaupunki hieman rauhoittuu. Vanhankaupungin nähtävyyksin onkin parasta tutustua aamulla tai illalla. Suosituimmat ajankohdat Dubrovnikiin matkustamiselle ovat pääsiäinen, kesä-syyskuu, lokakuun syyslomien viikot ja aika joulusta loppiaiseen. Sesongit näkyvät luonnollisesti majoituksien hinnoissa, joten mikäli et halua maksaa majoituksista sesongin korkeimpia hintoja, varaa Helsinki–Dubrovnik-lennot välille marraskuu-maaliskuu.

Tarvitaanko Dubrovnikin matkalle passia/viisumia?

Suomen kansalainen saa nykyään matkustaa Kroatiaan, jos n matkustusasiakirjana on passin sijaan poliisin myöntämä kuvallinen henkilökortti tai sähköistä henkilökortti. Ajokortti ei ole henkilökortti. Mikäli haluat Dubrovnikin lisäksi tutustua sen lähiseutuun, huomioithan, että yllättävän lyhyenkin matkan päässä saattaa sijaita rajanylityspaikkoja, joissa passi vaaditaan.


Vinkkejä Dubrovnikiin

 • Dubrovnikin ilmasto on subtrooppinen, mikä tarkoittaa pitkiä sekä kuivia kesiä sekä lyhyitä, sateisia talvia. Säät poikkeavat kuitenkin monesta muusta Välimeren alueen paikasta, sillä eteläisessä Dalmatiassa, Adrianmeren rannikolla, on yllättävän paljon ukkosmyrskyjä. Talvisin Dubrovnikissa puhaltaa ajoittain kylmä bora-tuuli, joka saattaa laskea lämpötilan öisin lähelle nollaa.
 • Yleisesti ottaen Dubrovnikin ilmasto on kuitenkin miellyttävä ja kaupunki hurmaa vierailijansa erinomaisella ruoalla, monipuolisella rantavalikoimalla sekä upeilla nähtävyyksillä. Kaupungilla liikut kätevimmin paikallisbusseilla tai taksilla. Bussiliput voit ostaa pysäkkien läheisyydessä sijaitsevista kioskeista tai kuskilta tasarahalla.
 • Dubrovnikin vanhakaupunki eli Grad on pieni ja mäkinen kaupunginosa, joka on matkustajien suuressa suosiossa. Muurein ympäröity alue pitää sisällään ihastuttavan runsaan määrän erilaisia nähtävyyksiä. Pääset vaeltelemaan palatsien, kirkkojen, viehättävien katujen sekä kujien keskellä ja näet pysäyttäviä maisemia sekä merelle ettäsisämaahan.

Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Dubrovnik

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Zagreb reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 10m
Halvin hinta
167 €
Helsinki - Zadar reitin lennot
Lyhyin lentoaika
19t 40m
Halvin hinta
235 €
Turku - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 45m
Halvin hinta
296 €
Turku - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 25m
Halvin hinta
297 €
Helsinki - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
46t 55m
Halvin hinta
356 €
Oulu - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
368 €
Oulu - Dubrovnik reitin lennot
Lyhyin lentoaika
25t 50m
Halvin hinta
418 €
Tampere - Split reitin lennot
Lyhyin lentoaika
18t 15m
Halvin hinta
514 €
Turku - Pula reitin lennot
Lyhyin lentoaika
28t 40m
Halvin hinta
805 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Dubrovnik:


Lennot muihin kaupunkeihin Dubrovnik

Eikö Dubrovnik houkuttelekaan? Etsi sen sijaan lentoja muihin kaupunkeihin Dubrovnik

Lennot Eurooppa Kroatia Dubrovnik Helsinki lento kohteeseen Dubrovnik
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka