Halvat lennot Helsinki - Napoli

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 29/6
ti 6/7

Helsinki-Napoli lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Napoli
Paras löydetty hinta148 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Napoli viimeisten 72 tunnin aikana on 148 €
Lyhyin lentoaika5t 00mLyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Napoli on 5t 00m.
Suora lentoEi yhtäänHelsinki - Napoli ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Napoli lentokenttä.
Lentokentät kohteessa Napoli1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Napoli: Napoli (NAP)

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Napoli

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Napoli?

tammikuu

Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Napoli on tammikuu ja kallein joulukuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Napoli?

tiistai

Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein sunnuntai

Milloin on halvin aika lentää Napoli?

keskipäivällä

Helsinki - Napoli lennot ovat noin 26 % kalliimpia illalla kuin keskipäivällä

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Napoli?

easyJet

Air France, Finnair ja KLM ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Napoli reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Napoli reitti?

Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli

Lennä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli ja saat parhaat Helsinki - Napoli lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Napoli lento?

57 päivää ennen

Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Napoli on noin 57 päivää ennen lähtöä


Lennot Helsinki - Napoli: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Napoli lennot vaihtamalla välilehteä
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
NAPNapoli

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Napoli

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Napoli, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 00m
NAPNapoli

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Helsinki - Napoli

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Napoli momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
easyJet
Hintaalk. 78 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,3
7,5

Koneeseennousu

7,2

Comfort

8,1

Henkilökunta

6,6

Viihde

6,6

Ateriat

Arvostelut

Plussat: Koneeseen nousu oli nopeaa ja sujuvaa. Miehistö oli ystävällisiä, hauskoja ja informatiivisia. Lento sujui mukavasti ja nopeasti. Kiitos tästä <3

1 / 1
KLM
Hintaalk. 124 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,9
Air France
Hintaalk. 139 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
8,2
Lufthansa
Hintaalk. 152 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,6
Finnair
Hintaalk. 199 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

  • Tarjoavatko lentoyhtiöt Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

    COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi jotkut lentoyhtiöt, jotka operoivat lentoja välillä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema - Napoli, kuten Lufthansa, Finnair ja KLM ovat lisänneet joustavuutta peruutuskäytäntöihin. Käytä sivustoamme etsiäksesi kaikkia lentoyhtiöitä, jotka tarjoavat tätä joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Napoli?

Italian Napoliin on tarjolla Helsingistä melko vilkkaat lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Napoliin tarjoaa suomalainen Finnair. Suoria lentoyhteyksiä ei ole vuoden ympäri vaan ne keskittyvät kevääseen, kesään ja syksyyn. Finnair operoi suoria lentoja noin toukokuun alusta lokakuun alkuun. Näinä vuodenaikoina suoria lentoja lennetään ainakin kerran viikossa. Helsinki–Napoli-lennot voi hankkia vuoden ympäri yhden tai useamman välilaskun kautta. Välilaskullisia lentoreittejä Helsingistä italialaiskaupunkiin tarjoavat muun muassa saksalainen Lufthansa, brittiläinen easyJet ja turkkilainen Turkish Airlines. Lentoja liikennöivät siis sekä perinteiset että halpalentoyhtiöt. Vertaa lentoja esimerkiksi hintojen, lentoajan ja palvelutason osalta.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Napoliin nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Vantaalla sijaitsevalle kentälle on matkaa Helsingin keskustasta noin 18 km. Voit taittaa matkan kätevästi bussilla, junilla tai taksilla. Edullinen ja nopea vaihtoehto kentälle siirtymiseen on HSL:n seutuliikenteen juna. Helsingin rautatieasemalta starttaavien lähijunien matka-aika kentälle on noin 30 min, ja matkan hinta maksutavasta riippuen on noin 4,20–5,50 EUR. Voit nousta junan kyytiin myös esimerkiksi Myyrmäestä tai Tikkurilasta. Samaan hintaan pääset kentälle myös hieman hitaammilla HSL:n seutuliikenteen busseilla, muun muassa linjoilla 415, 615 ja 617. Julkisen liikenteen busseja nopeampi on lentokenttäbussi, Finnair City Bus, joka starttaa lentoasemalle rautatieaseman tuntumasta. Lentokenttäbussin matkalippu maksaa noin 6,90 EUR ja matka-aika on noin 30 min, liikenteestä hieman riippuen.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Napolissa?

Napoliin saapuvat lennot laskeutuvat Napolin kansainväliselle lentoasemalle (Aeroporto di Napoli-Capodichino). Kentältä kaupungin keskustaan on matkaa noin kuusi kilometriä. Kätevin ja suosituin kulkuväline Napolin lentoasemalta keskustaan on Alibus-linja-auto. Se kulkee lentokentältä Napolin juna-asemalle, ja matkan kesto on noin 20 min. Liput voit ostaa suoraan bussikuskilta, ja matkalipun hinta on noin 5 EUR. Ensimmäiset bussit liikennöivät kello 6 jälkeen aamulla ja viimeiset noin kello 23.30 yöllä. Jos saavut kentälle tämän jälkeen, voit ottaa lentoasemalta taksin tai vuokrata auton.

Kuinka kauan Helsinki–Napoli-lento kestää?

Suorat lennot Helsingistä Napoliin ovat kestoltaan noin 3 h 30 min. Jos valitset välilaskullisen lentoreitin Napoliin, on lentoaika selvästi pidempi. Vaihdolliseen lentoon on varattava alkaen noin viisi tuntia, tosin monet reitit ovat selvästi tätäkin pidempiä. Usein välilaskulliset lennot Helsinki-Vantaalta Napoliin kestävät noin 6–8 h tai enemmän. Vertaa siis lentoaikoja ennen lennon varaamista.

Milloin on paras aika matkustaa Napoliin?

Lentoyhteydet Napoliin ovat parhaimmillaan keväästä syksyyn, sillä näinä kuukausina lentoliput Helsingistä Napoliin voi saada suorin yhteyksin. Näihin kuukausiin sijoittuu Napolin vilkkain matkailukausi. Monet matkailijat haluavat matkustaa Napoliin nauttiakseen kaupungin kauniista kesästä. Kesäkuukausina kaupungin keskilämpötila on noin 22–25 °C, ja Napoli tarjoaa lomailijoille takuuvarmaa auringonpaistetta. Lennot ja hotellit ovat kuitenkin kesällä hinnoiltaan keskimääräistä korkeammalla. Esimerkiksi huhtikuussa ja syyskuussa Napolin sää on usein leppoisan lämmin ja lennot kesäkautta halvemmat. Vältät näinä kuukausina myös suurimmat turistimassat. Erityisen halvat lennot Helsingistä Napoliin myydään esimerkiksi tammi- ja marraskuulle, joten budjettimatkailijoiden kannattaa suunnitella matkat Napoliin talvikuukausille. Napoli on yleensä myös kohtuuhintainen joululomakohde.

Tarvitaanko Napoliin passia/viisumia?

Napoli sijaitsee Euroopan unionin ja Schengenin alueelle, joten et tarvitse italialaiskaupunkiin viisumia. Passi ei ole Napolissa pakollinen, sillä voit matkustaa kaupunkiin myös virallisen henkilökortin avulla. Lennoilla Helsingistä Napoliin on kuitenkin pidettävä mukana aina joko henkilökorttia tai passia.


Vinkkejä Napoliin

  • Varaudu liikkumaan Napolissa kävellen. Napolin vanhan kaupungin kapeat, historialliset kadut eivät sovi autolla tutkittaviksi, joten kaupungin suosituimpiin kortteleihin ja nähtävyyksiin on helpointa tutustua jalkaisin. Monet alueen kadut ovat suljettuja julkiselta liikenteeltä.
  • Napoli on tunnettu pizzastaan, ja kaupungissa kannattaa ehdottomasti nauttia tästä italialaisesta perinneherkusta! Uskaltaudu testaamaan pieniä pizzerioita suosituimpien aukioiden ja turistikortteleiden ulkopuolella. Mitä enemmän ravintolassa on paikallisia, sitä autenttisempaa pizza on – ja sitä edullisempia myös hinnat. Kaiken kaikkiaan Napolin ravintoloiden hintataso on kohtuullinen.
  • Vanhan kaupungin ulkopuolella kätevimpiä kulkuvälineitä ovat bussit, metro ja taksit. Kaikkiin kulkuvälineisiin käy sama lippu. Osta esimerkiksi kätevä päivälippu, jonka hinta on noin 4,50 EUR, tai viikkolippu, joka maksaa noin 15,80 EUR. Alle 6-vuotiaalle aikuisen mukana kulkevalle lapselle ei tarvitse ostaa omaa lippua.

(Hinnat tarkistettu 27/4/2019).


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Napoli -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Oulu - Napoli reitin lennot
Lyhyin lentoaika19t 45m
Halvin hinta328 €