Lennot Eurooppa Portugali Faro Helsinki lento kohteeseen Faro

Halvat lennot Helsinki - Faro

Meno-paluu
Economy
Helsinki (HEL)
Faro (FAO)
su 25.10.
su 1.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Helsinki–Faro

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Helsinki Faro

Paras löydetty hinta 266 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Helsinki - Faro viimeisen 72 tunnin aikana on 266 €
Lyhyin lentoaika 7h 5m Lyhyin lentoaika Helsinki Faro on 7h 5m.
Suora lento Ei yhtään Helsinki - Faro ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema - Faron lentoasema.
Lentokentät kohteessa Faro 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Faro: Faron lentoasema (FAO)

Miten löytää halvimmat lennot Helsinki Faro

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Faro?
toukokuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Faro on toukokuu ja kallein lokakuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Faro?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein torstai
Milloin on halvin aika lentää Faro?
illalla
Helsinki - Faro lennot ovat noin 40 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla
Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Faro?
Transavia
Transavia, Norwegian Air International ja easyJet ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Faro reitillä
Mikä on halvin reitti?
Helsinki-Vantaan lentoasema - Faron lentoasema
Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Faron lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Faro lentohinnat
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
FAO
Faron lentoasema
Milloin on halvinta varata lennot Faro?
33 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Faro on noin 33 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Helsinki - Faro: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Helsinki - Faro lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
Useita lentoyhtiöitä
28. joulukuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
3 välilaskua
FAO
Faron lentoasema
7. tammikuuta
FAO
Faron lentoasema
11t 00m
3 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
1. tammikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 25m
1 välilasku
FAO
Faron lentoasema
7. tammikuuta
FAO
Faron lentoasema
18t 15m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
4. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
1 välilasku
FAO
Faron lentoasema
9. lokakuuta
FAO
Faron lentoasema
13t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Faro

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Faro, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä KLM
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
17. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
27t 35m
1 välilasku
FAO
Faron lentoasema
British Airways
5. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
FAO
Faron lentoasema
KLM
18. lokakuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 00m
1 välilasku
FAO
Faron lentoasema

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Faro?

Lennot Helsingistä Faroon pääset varaamaan ainakin seuraavilta lentoyhtiöiltä: SAS, Norwegian, TAP Air Portugal, TUI fly, easyJet, Ryanair, KLM ja Lufthansa. Suoria lentoja ei tällä hetkellä ole kuitenkaan reitille tarjolla, vaan lennot kulkevat vähintään yhden välilaskun kautta. Suosittuja välilaskupaikkoja ovat muun muassa Lissabon, Tukholma ja Lontoo. Mikäli tähtäimessäsi on mahdollisimman halvat lennot Helsingistä Faroon, kannattaa tutkia Transavian lentojen tarjonta momondosta. Huomioithan, että Faron lentokenttä tunnetaan yleisesti myös nimellä Algarven lentoasema.

Lähtö: Miten päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle?

Pääkaupunkiseudulta pääset Helsinki-Vantaan lentokentälle kätevästi erilaisia lentokenttäkuljetuksia sekä -takseja hyödyntäen. Voit varata kuljetuksesi ryhmäkuljetuksena tai yksityisenä suoraan palveluntarjoajalta. Ryhmäkuljetusta varatessasi sinulta kysytään lennon lähtöaika sekä osoite, josta sinut noudetaan. Saat monesti jo varauksesi yhteydessä tiedon arvioidusta noutoajasta. Hinta on ryhmäkuljetuksissa yksityiskuljetuksia edullisempi.

Mikäli haet edullisinta keinoa päästä Helsinki-Vantaan lentokentälle, ovat julkisen liikenteen palvelut sinulle sopiva vaihtoehto. Matkaat Helsinki-Vantaan lentoasemalle kätevimmin bussilla sekä lähijunalla, jotka lähtevät Helsingin keskustasta. Keskustasta lentokentälle on matkaa noin 18 kilometriä, joten varaathan kulkuvälineestä riippuen matkaasi vähintään 30–45 minuuttia. Mikäli haluat välttyä ruuhkilta, kannattaa sinun hyödyntää Helsingin päärautatieasemalta lentokentälle liikennöivää lähijunaa. Lentoasemalle vievät junat tunnistat kirjaimista I sekä P. Matka-aika kentälle on noin puolisen tuntia. HSL:n bussi numero 415 vie sinut Elielinaukiolta lentoasemalle ja Rautatientorilta pääset bussin numero 615 kyytiin. Tarkista aikataulut ja reitit HSL:n kotisivuilta. Hyvänä vaihtoehtona kuljetuksille lentokentän suuntaan toimii myös Finnair City Bus -lentokenttäbussi, joka liikennöi reittejään Elielinaukiolta käsin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Farossa?

Kun lennot Helsingistä Faroon tuovat sinut lentokentälle, on sinulla monta tapaa jatkaa matkaasi eteenpäin. Faron lentokentältä on tarjolla useita päivittäin operoivia bussikuljetuksia kaupungin keskustaan, ja näihin kuuluvat esimerkiksi bussit numero 14 ja 16. Heti lentokentän ulkopuolelta löydät myös taksiaseman. Etäisyyksiin pohjautuvan hinnan lisäksi sinua saatetaan veloittaa myös reitille mahdollisesti sisältyvistä tietulleista. Maksu lisätään kokonaissummaan. Jos matkatavaroissasi on 55x35x20 cm:n kokoisia laukkuja, veloitetaan useasti myös lisäpainomaksu. Viitteellinen keskihinta lentoaseman ja Faron kaupungin väliselle taksimatkalle on 10 EUR. Lentokentällä on useita autonvuokrauspisteitä, joista voit hakea ennakkoon varaamasi vuokra-auton avaimet ja jatkaa matkaasi autoillen. Eri matkanjärjestäjät sekä yksityiset tahot huolehtivat myös matkustajien kuljetuksista lentokentältä eteenpäin.

Kuinka kauan Helsinki–Faro lento kestää?

Lennot Helsingistä Faroon ovat kestoltaan välilaskujen määrästä riippuen hyvinkin eri pituisia. Nopeimmillaan matka vie vain noin 6 h 35 min. Useammat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja seitsemästä yhdeksään tunnin matka-ajalla ja yhdellä välilaskulla.

Milloin on paras aika matkustaa Faroon

Paras aika varata lentoliput Helsingistä Faroon on syksyllä tai keväällä. Lämpötilat ovat tällöin miellyttävät ja sää kuiva, mutta kesän isot turistimassat eivät vielä näy katukuvassa. Tällöin saatat myös päästä vielä nauttimaan alueen upeiden rantojen tarjonnasta. Majoitusten hinnat ovat erityisesti syyskuussa selvästi kesää edullisemmat, koska kesäloma-ajat ovat juuri jääneet taakse. Sään puolesta Algarven alueella sijaitseva Faro on hyvä matkakohde ympäri vuoden, sillä sitä pidetään Portugalin aurinkovarmimpana alueena. Toki talviaikana on sateisempaa, mutta auringon lämmöstä voi silti nauttia kaikkina kuukausina, kylmimmän ajan sijoittuessa joulukuun lopusta maaliskuun puoliväliin.

Tarvitaanko Faron matkalle passia?

Vaikka Euroopan kansalaisten ei tarvitse esittää kansallista henkilöllisyystodistusta tai passia ylittäessään kahden maan välisen rajan Schengen-alueella, on suositeltavaa, että matkustat Helsinki-Faro-lennot asiakirjat mukanasi. Niitä voidaan pyytää milloin tahansa matkan aikana. Pyydettäessä henkilöllisyys tulisi pystyä todistamaan. Huomioithan myös, että matkustettaessa ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Vinkkejä Faroon

 • Algarven alueen pääkaupunki Faro on eläväinen yliopistokaupunki, josta löydät viehättävän, muurien ympäröimän vanhankaupungin ja aitoa portugalilaista kaupunkielämää. Farossa on erinomainen julkinen liikenne ja kaupungista onkin helppo vierailla lähes koko Algarven alueella. Mielenkiintoisia päiväretkikohteita ovat muun muassa historiallinen Taviran kaupunki ja Olhãon kalasatama, joihin molempiin pääset junalla. Lännessä taas sijaitsee lomakeskuskaupunki Vilamoura ja vaatimaton Quarteiran lomakeskus. Sisämaasta, bussimatkan päästä, löydät Loulen markkinakaupungin, jossa pidetään lauantaisin suositut mustalaismarkkinat.
 • Faron lähin hiekkaranta on loputtoman pitkältä tuntuva Praia de Faro. Ranta on osa Ria Formosan kansallispuistoa. Praia de Farolle pääset matkustamaan maanteitse sekä muille kansallispuistossa sijaitseville hiekkarannoille venekyydillä.
 • Ilha Deserta on eteläisen Faron koskematon hiekkasaari, jota pidetään yhtenä Algarven seudun kauneimmista rannoista. Saarta ei ole rakennettu turistien ehdoilla ja yhdeksän kilometrin pituisilla hiekkadyyneillä sijaitseekin vain yksi ravintolarakennus. Myös Cabo de Santa Maria, Portugalin eteläisin kohta, sijaitsee Ilha Desertassa.

(Hinnat tarkistettu 19/4/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Helsinki–Faro

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Helsinki - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
4t 55m
Halvin hinta
145 €
Helsinki - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 05m
Halvin hinta
154 €
Turku - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 45m
Halvin hinta
282 €
Jyväskylä - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
17t 20m
Halvin hinta
342 €
Tampere - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 40m
Halvin hinta
377 €
Kokkola-Pietarsaari - Faro reitin lennot
Lyhyin lentoaika
29t 20m
Halvin hinta
425 €
Oulu - Lissabon reitin lennot
Lyhyin lentoaika
36t 45m
Halvin hinta
814 €
Tampere - Porto reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 40m
Halvin hinta
2909 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot kohteesta Faro:

Lennot Eurooppa Portugali Faro Helsinki lento kohteeseen Faro
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka