Halvat lennot Helsinki Caymansaarille alk. 1125 €

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 26/9
ti 3/10

Helsinki-Caymansaaret lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Caymansaaret

Lyhyin lentoaika

51t 40m

Suora lento

Ei yhtään
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Caymansaaret on 51t 40m.
Helsinki - Caymansaaret ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Caymansaaret

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin Helsinki - Caymansaaret reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Caymansaaret lentohinnat

  • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Caymansaaret hinnat?

    lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Caymansaaret hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

  • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Caymansaaret?

    Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Caymansaaret matkavarauksen.

  • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Caymansaaret?

    Caymansaaret matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Caymansaaret. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien hyvät puolet Helsingissä ja Caymansaarilla?

Helsinki-Caymansaaret-lennot lähtevät liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL), joka löytyy Vantaan puolelta pienen matkan päässä Helsingistä. Lentokenttä on uudenaikainen, tehokas ja helposti saavutettavissa julkisin liikennevälinein. Helsingin seudulla ei ole tarjolla vaihtoehtoisia lentokenttiä vaan lähimmät lentokentät sijaitsevat melko etäällä, esimerkiksi Turussa ja Tampereella. Jos lähdet matkalle näiltä kentiltä, tapahtuu ensimmäinen välilasku yleensä jo Helsinki-Vantaalla. Caymansaarten pääasiallinen lentoasema on Grand Caymanilla sijaitseva George Town Owen Robertsin kansainvälinen lentoasema (GCM). Suurin osa saarille saapuvista matkustajista tulee tämän lentokentän kautta. Cayman Bracilla on oma lentokenttänsä, Cayman Brac Gerrard-Smit (CYB) ja Little Caymanilla omansa, Little Caymanin lentokenttä (CYB). Lennot ainakin Suomesta näille muille saariryhmän saarille ja niiden lentokentille tekevät välilaskun Owen Robertsin kentällä pääsaarella.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja lentokentältä pois Helsingissä ja Caymansaarilla?

Helsingin keskustasta pääsee Helsinki-Vantaan lentokentälle nopeasti ja edullisesti paikallisjunalla. Perille vievät I- ja P-junat. Vaihtoehtoisesti matkan voi taittaa paikallisliikenteen bussilla. Tarjolla ovat suorat bussilinjat 415, 614 ja 615. Lipun hinta on sama, mutta matka-aika pidempi. Nopeasti perille pääsee myös halutessaan taksilla tai lentokenttätaksilla. Sekä Helsingin keskustassa että lentokentällä toimii myös useiden autovuokraamoiden palvelupisteitä. Jos laskeudut Grand Caymanilla sijaitsevalle George Town Owen Robertsin kansainväliselle lentokentälle, pääset eri puolille pääsaarta taksilla, ennakkoon varatulla yksityisen liikennejärjestäjän bussella tai vuokra-autolla. Valitettavasti julkisen liikenteen busseja ei ole lentokentällä tarjolla. Tilanne on sama, jos laskeudut Cayman Bracille tai Little Caymanille. Voit valita matkan tekoon taksin tai vuokra-auton.

Mihin kaupunkeihin Caymansaarten lentokentältä pääsee?

Kun otat lennot Helsingistä Caymansaarille, pääset tutustumaan kolmen saaren muodostamaan Iso-Britannian merentakaiseen alueeseen Karbianmerellä, Kuuban eteläisellä puolella. Suurin saarista on Grand Cayman, jolla sijaitsee myös saaren pääkaupunki George Town. Pienemmät saaret ovat nimeltään Cayman Brac ja Little Cayman. Saarille tullaan erityisesti nauttimaan auringosta ja rantalomasta Karbialla. Grand Caymanilta löytyy esimerkiksi tunnettu Seven Mile Beach -hiekkaranta. Caymansaaria ympäröivä meri on eliölajistoltaan monimuotoinen, joten monet yhdistävät rantalomailuun esimerkiksi snorklaamista tai sukeltamista. Saarten edustalla on koralliriuttoja. Saarilla ja niiden vesillä elää esimerkiksi harvinaisia merikilpikonnia ja useita lintulajeja. Rantaelämän vastapainoksi pääkaupunki George Town tarjoaa myös ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Grand Cayman -saaren suosittujen kohteiden joukkoon kuuluvat muun muassa The National Museum of the Cayman Islands -museo, saaren vanhin rakennus Pedro St. James ja The Turtle Centre -kilpikonnakeskus. George Towniin pääsee lentokentältä esimerkiksi taksilla. Saaren ympäri voi puolestaan liikkua kätevästi minibussien kyydissä. Little Cayman saarelle ja Cayman Bracille pääsee pääsaarelta lentäen. Sen sijaan säännöllistä laivayhteyttä ei ole tarjolla. Little Cayman tarjoaa matkailijalle pienemmän saaren rauhalliset puitteet ja väljiä, jopa tyhjiä rantoja. Saaren sisällä voi liikkua esimerkiksi pyörällä tai skootterilla. Cayman Bracille monet menevät eritoten sen rikkaan luonnon takia. Luonnon lisäksi saarelta löytyy sellaisia pieniä kaupunkeja, kuten West End, Watering Place, Cotton Tree Bay, Creek ja Spot Bay. Cayman Braciin voi tutustua myös vuokraamalla skootterin tai pyörän, tai halutessaan vaikka auton. Myös taksit kuljettavat paikasta toiseen.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Caymansaaret -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - George Town reitin lennot
Nopein lentoaika51t 40m
Halvin hinta1125 €

Vastaavia ​​Helsinki - Caymansaaret lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Caymansaaret vastaavia lentoja

Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Caymansaaret

Eikö sittenkään Caymansaaret? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Caymansaaret

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Caymansaaret lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille Helsinki - Caymansaaret on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Caymansaaret.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Caymansaaret joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kaikki momondo lentohaut reitille Helsinki - Caymansaaret voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Caymansaaret?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Caymansaaret lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Caymansaaret lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Helsinki - Caymansaaret on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Caymansaaret

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.