Hotellit Pisa: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 874 hotellille kohteessa Pisa, Italia

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Pisa

Löydä hyvä ja halpa hotelli Pisa työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Pisa

Pisan kalteva torni
Palazzo Agostini
Pisan katedraali

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Pisan kalteva torni?

momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Pisan kalteva torni. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 60 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Pisan kalteva torni ovat tyypillisesti 5 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pisa, missä keskihinta on 64 €.

Hotellit lähellä Pisan kalteva torni

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Palazzo Agostini?

Hotellit lähellä Palazzo Agostini ovat tyypillisesti 5 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pisa, missä keskihinta on 64 €.

Hotellit lähellä Palazzo Agostini

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Pisan katedraali?

Jos suunnittelevat yöpyväsi missään momondon suosittelemista hotelleista kaupungin Pisa alueella, jotka ovat lähinnä Pisan katedraali voit olettaa maksavasi noin 60 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 60 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Pisan katedraali. Hotellit lähellä Pisan katedraali ovat tyypillisesti 5 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Pisa, missä keskihinta on 64 €.

Hotellit lähellä Pisan katedraali

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Pisa?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Pisa
Matalasesonki
tammikuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

37 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

23 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
41 € - 84 €
Kallein viikonpäivä
tiistai
Halvin viikonpäivä
lauantai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

71 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

64 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Pisa on: 1-2 tähteä, 51 päivää ennen. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 70 päivää ennen.
1-2 tähteä
50 € - 55 €
3 tähteä
65 € - 70 €
4-5 tähteä
89 € - 98 €

Pisa matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Pisa

Miten löytää hyvä hotelli Pisasta?

Hotellit Pisassa tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja majoitusta etsiville matkailijoille. Matkailijat, joille halpa hinta on tärkeä, voivat löytää sopivan majapaikan edullisista budjettiluokan hotelleista, hostelleista ja majataloista. Edullinen majoitus ei kuitenkaan aina sisällä kaikkia palveluita, joten ennen varaamista on hyvä tarkistaa, sisältyykö huonehintaan myös aamiainen. Pisan keskustakaupunki ei sijaitse meren äärellä lähellä rantaa, joten etenkin kesäkuukausina on mukava lisä, mikäli hotellin mukavuuksiin kuuluu uima-allas, jossa vilvoitella päivän aikana.

Momondon hotellihakukone auttaa sinua löytämään juuri omiin mieltymyksiisi sopivan majoituskohteen. Hotellihakukoneeseen on integroitu kartta, jonka avulla majoituspaikan sijainti on helppo hahmottaa. Kaltevasta tornistaan tunnettu Pisa on erittäin suosittu vierailukohde, joten hotellivaraus on suositeltavaa tehdä netistä hyvissä ajoin ennen matkaa.

Miten viettää edullinen loma Pisassa?

Pisan kaupungissa riittää nähtävää ja koettavaa pienemmälläkin budjetilla liikkuville matkailijoille. Hostellit ja majatalot tarjoavat edullisia majoitusvaihtoehtoja. Pisan kaupunki on täynnä kauniita rakennuksia ja kuvauksellisia katuja, joilla kulkeminen kaupungin elämäniloisesta ilmapiiristä nauttiminen on kokemus itsessään. Kaupungin keskiaikaisen poliittisen keskuksen Piazza dei Cavalierin aukion koristeelliset julkisivut ovat Pisan kauneimpia. Kaupungissa on lukuisia vaikuttavia ja yksityiskohtaisia kirkkoja, joihin on pääsääntöisesti vapaa pääsy niiden aukioloaikoina. Piazza delle Vettovaglien perinteisellä torilla on mahdollisuus nauttia aidosta italialaisesta elämänmenosta, ja hankkia pientä purtavaa välipalaksi. Pisan kaupunkia halkovaa Arno-jokea reunustavat värikkäät rakennukset, ja kävely joen rannalla auringonlaskun aikaan on mieleenpainuva elämys.

Liikkuminen Pisassa?

Pisa on pikkukaupunki, josta kattavimman käsityksen saa kävellen tai pyöräillen. Etäisyydet eivät ole kovin pitkiä, ja samalla voit nautiskella kaupungin miellyttävästä tunnelmasta. Kaupungissa on myös julkinen liikennejärjestelmä, mutta julkisten liikennevälineiden reitit sijoittuvat kauempana keskustasta sijaitseville alueille. Pisan lähiympäristön kaupunkeihin pääsee helpoiten junalla tai vuokra-autolla.

Pisan Galileo Galilein lentokenttä sijaitsee vain noin kahden kilometrin ja muutaman minuutin ajomatkan päässä Pisan kaupungista. Lentokentän ja keskustan välillä kulkee säännöllisin väliajoin PisaMover-niminen automatisoitu juna, joka kuljettaa matkustajat lentokentältä Pisan keskusrautatieasemalle noin viidessä minuutissa. Yhdensuuntainen matkalippu maksaa 2,70 euroa.

Voiko hotellin varata Pisasta ilman luottokorttia?

Suurin osa hotelleista Pisassa pyytää luottokortin hotellivarauksen vahvistamiseksi. Huolellisesti etsimällä on mahdollista löytää joitakin majoituspaikkoja, jotka ottavat vastaan varauksia ilman luottokorttia.

Mitä tehdä Pisassa lasten kanssa?

Lapsiperheelle Pisa on rauhallinen kaupunki, jossa liikkuminen perheen kanssa onnistuu hyvin. Kesäaikaan Pisasta voi tehdä retkiä myös Toscanan kauniin rannikon uimarannoille esimerkiksi Viareggioon, joka sijaitsee noin 20-30 minuutin juna- tai automatkan päässä Pisasta. Piazza dei Miracolin aukio ja Pisan kuuluisan kaltevan tornin ihmettely ovat unohtumattomia elämyksiä niin lapsille kuin aikuisillekin. Kaupungin kasvitieteellinen puutarha Orto Botanico di Pisa on mielenkiintoinen tapa tutustua alueen tyypillisiin kasveihin ja puihin. Pisan kaupunkia halkovalla Arno-joella voi nauttia tunnin mittaisesta risteilystä, joka sopii kaiken ikäisille.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pisassa?

Pisassa tipin ja juomarahan antamiseen on erilaisia käytäntöjä. Joissakin tapauksissa ravintolalaskun hintaan sisältyy palvelumaksu, joka merkitään laskuun tekstillä ”servizio incluso.” Mikäli kyseistä tekstiä ei näy laskussa, on hyvän tavan mukaista lisätä laskun loppusummaan noin 10-15 prosenttia tippiä. Kahviloissa ja baareissa laskun summa tyypillisesti pyöristetään ylöspäin seuraavaan tasalukuun. Mikäli kahvilassa tai baarissa on saanut erityisen hyvää palvelua, tippi voi olla noin 10-15 prosenttia laskun loppusummasta. Taksinkuljettajat eivät odota tipin jättämistä, mutta ilahtuvat, mikäli summa pyöristetään seuraavaan tasalukuun.

Onko Pisassa turvallista?

Tilastojen valossa Pisa on varsin rauhallinen ja turvallinen kaupunki. Pisassa kuitenkin liikkuu taitavia taskuvarkaita, joten omaisuuttaan on hyvä pitää silmällä kaiken aikaa. Pisan rautatieasemaa ympäröivää aluetta on suositeltavaa välttää ilta- ja yöaikaan, ja muutenkin on hyvä noudattaa yleistä varovaisuutta ja valppautta.

Tarvitaanko Italiassa adapteria

Italian sähkövirtajännite on sama kuin Suomessa, joten matkalla ei adapteria tarvita.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Pisa per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Pisa hotellihuoneita halpaan hintaan
väh. 4 tähteä
Hotel San Ranieri
Nro 1 suosio

Hotel San Ranieri

8,6

85 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Galilei
Nro 2 suosio

Hotel Galilei

7,8

77 €

Katso hotellitarjouksia
Grand Hotel Duomo
Osuvin

Grand Hotel Duomo

7,9

57 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Pisa

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Pisa

Hotellit kaupungissa Pisa, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Pisa

Hotellit Pisassa sijaitsevat suurimmalta osin lähellä keskustaa. Pisan kaupunki on kompaktin kokoinen, joten keskustamajoitus on suositeltavaa. Näin kaikki palvelut ja nähtävyydet ovat lähellä. Paras alue majoittua Pisassa on lähellä rautatieasemaa, Piazza dei Miracolia, tai Arno-joen rannan äärellä. Kaupungin ulkopuolella rantakohteessa yöpyminen on hyvä vaihtoehto, jos kaupunkiloman haluaa yhdistää rantaelämään. Pisan lentokenttä, Galileo Galilei, sijaitsee muutaman kilometrin päässä keskustasta. Lentokentän lähellä ei ole varsinaista erillistä lentokenttähotellia, vaan sitä lähimmät hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa.

Keskustan alue soveltuu hyvin lapsiperheille tai lyhyellä vierailulla oleville matkustajille, joille on tärkeää, että kaikki palvelut ja nähtävyydet ovat käden ulottuvilla. Esimerkiksi Hotelli Bologna Pisa on pienehkö keskitason hotelli, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Pisan keskustassa, lähellä Pisan kuuluisaa kaltevaa tornia ja Piazza dei Miracolia. Hotellilla on hyvä sijainti ja mainio hinta-laatusuhde. Kahden hengen standard-huoneen hinta alkaa noin 95 eurosta ja voi vaihdella hieman sesongin mukaan.

Lähellä rautatieasemaa, Duomo de Pisan katedraalia ja Battistero de San Giovannin kappelia sijaitsee hyvätasoinen NH Pisa-hotelli, jossa on hyvin varustellut nykyaikaiset huoneet. Kahden hengen standard-huoneen hinta alkaa noin 113 eurosta. Pisan rautatieaseman alue sopii etenkin matkailijoille, jotka suunnittelevat käyttävänsä Pisaa tukikohtana Toscanan alueella matkustamiseen. Juna-asemalta on mainiot yhteydet eri puolille Italiaa.

Pisan hurmaavassa vanhassa kaupungissa on vähemmän hotelleja alueen kapeista kaduista ja rakennusten pienestä koosta johtuen. Suosittu hotellivaihtoehto vanhan kaupungin laidalla on klassinen Royal Victoria Hotel, joka on toimiva keskitason hotelli lähellä tunnelmallista Arno-joen rantaa. Romanttinen vanhan kaupungin alue ja Pisan kaupungin maalauksellinen joenranta sopivat erinomaisesti pariskunnille. Alueella on myös lukuisia kahviloita ja ravintoloita, joissa pääset tutustumaan italialaisen keittiön suussa sulaviin herkkuihin.


Lue lisää nähtävyyksistä: Pisa

Toscanan maakunnan alueella sijaitseva Pisa on maailmankuulu kaltevasta tornistaan, Torre Pendentestä. Kalteva torni on kaupungin suosituin nähtävyys, jonka huipulle päästäkseen täytyy kiivetä ylös kapeat portaat. Kaltevan tornin pääsylippu kannattaa ostaa etukäteen internetistä lipunmyyntijonojen välttämiseksi, sillä torniin päästetään turvallisuussyistä vain 40 ihmistä kerrallaan.

Kaltevan tornin lisäksi Pisassa on monia mielenkiintoisia nähtävyyksiä, museoita ja ravintoloita. Kohde sopii erinomaisesti kulttuurin, arkkitehtuurin ja taiteen ystäville. Pisan jylhä ja koristeellinen katedraali Duomo di Pisa on yksi koko Italian näyttävimmistä katedraaleista. Battistero de San Giovannin kappeli on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen erikoisen pyöreän rakenteensa vuoksi. Näyttävä Camposanto Monumentalin holvikaarin koristeltu rakennus toimi aikanaan yläluokkaisten kaupunkilaisten hautausmaana. Terme de Neronin roomalaisten ajalta peräisin olevat kylpylän rauniot sijaitsevat Pisan keskustan alueella, ja ovat kaupungin ainoa roomalaisajalta peräisin oleva monumentti. Taiteen ja kulttuurin ystäville Museo delle Sinopie eli freskomuseo ja Museo dell’ Opera del Duomo eli tuomiokirkon taidetta esittelevä museo tarjoavat mielenkiintoisia taide-elämyksiä. Italian ihastuttavaan ruokakulttuuriin voi tutustua Pisan monissa ravintoloissa ja kahviloissa, jotka tarjoavat paikallisia gastronomisia herkkuja.

Noin 90 000 asukkaan Pisa on eläväinen yliopistokaupunki. Kaupunki on tunnettu maineikkaasta yliopistostaan, jota pidetään yhtenä Italian parhaista. Pisan yliopiston opiskelijat pitävät kaupungin ilmapiirin nuorekkaana, ja yhdistettynä aidon italialaiseen elämäniloon kaupunki on mielenkiintoinen kohde myös reppumatkailijoille. Kaupungin kompaktin koon ansiosta Pisan nähtävyydet on mahdollista käydä lävitse melko nopeasti. Pisa sopii myös lasten kanssa matkustaville, sillä nähtävyydet sijaitsevat kävelyetäisyyden päässä keskustasta.

Pisa soveltuu mainiosti tukikohdaksi lähialueen muihin kaupunkeihin tutustumiseen. Italian tunnetut vetonaulat Verona, Rooma ja Venetsia sijaitsevat noin 2-4 tunnin pituisen junamatkan päässä Pisasta. Lisäksi Pisa sijaitsee vain noin tunnin junamatkan päässä taideaarteistaan kuuluisasta Firenzestä, jonne kannattaa suunnata päiväretkelle. Ihastuttavista uimarannoista tunnettu Viareggion rantakylä puolestaan sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Pisasta, ja etenkin kesäaikaan veden äärelle suunnataan vilvoittelemaan ja nauttimaan auringosta.


Pisa matkatiedot

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Pisa?

Hostelli kohteessa Pisa (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 35 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 16 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Pisa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Pisa?

tammikuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Pisa. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 37 % halvempia kuin sesonkina.

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Pisa?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Pisa yhteensä 4 yötä.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Pisa?

Hotellihuoneet kohteessa Pisa ovat edullisimmillaan perjantai ja katossa maanantai.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Pisa?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Pisa vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 51 € yöltä.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden tammikuu aikana kohteen Pisa sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 7 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 74 mm, tammikuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Pisa.