Autonvuokraus Bergen, Norja

Haussa halpa vuokra-auto Bergen, Norja? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergen, Norja
23. tammikuu — 30. tammikuu
Sama palautus
Bergen, Norja
su 23/1
Keskipäivä
su 30/1
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Bergen: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergen, Norja
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,3
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

6,0

Value

5,5
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

6,5

Value

6,1
3 sijaintia
3 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Bergen, Norja kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Bergenin lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Bergen

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Bergen noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Europcar, Budget ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Bergen COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Bergen. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Missä Bergen autovuokraamolla on halvimmat vuokra-autojen hinnat?

  Vuokraamolla Europcar on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Bergen, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 62 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 52 €/päivä paikassa Bergen.

 • Peritäänkö Bergen, Norja autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Bergen olevat suositut autovuokraamot, kuten Europcar, Budget ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bergen, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä on kaupungissa Bergen?

  Kaupungista Bergen, Norja löytyy 5 toimipaikkaa, jotka Hertz omistaa ja joista auton voi vuokrata päiväksi hintaan 105 € keskimäärin.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Bergen, Norja?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Bergen on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Bergen taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Bergen alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 110 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Bergen?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Bergen on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Focus. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Bergen keskimääräiseen hintaan 44 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 16 € per päivä. Mallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Bergen maksaa yleensä keskimäärin 54 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 19 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Mercedes-Benz GLC vuokra-autoja kaupungissa Bergen?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Mercedes-Benz GLC kaupungissa Bergen, niin Sixt on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Mercedes-Benz GLC vuokra-autot kaupungissa Bergen vuokraamolta Sixt ovat keskimäärin 175 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Bergen, Norja kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Bergen kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 1 °C lämpötiloja ja 190 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Bergen kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä vuokra-autotyyppejä autonvuokrauksessa kohteessa Bergen. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Bergen vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Ford Focus tai Volkswagen Golf.

 • Onko sää kaupungissa Bergen samanlainen kuin muualla Hordalandin lääni alueella?

  Jos etsit Bergen vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hordalandin lääni lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 190 mm.


Autonvuokraukset kaupungin Bergen lentokentillä

Varaa vuokra-auto toiselta lentokentältä lähellä kaupunkia Bergen

Aloita matkan suunnittelu - Bergen