Autonvuokraukset kohteessa Bergen, Hordalandin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Bergen, Hordalandin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Bergen, Norja
4. helmikuu — 11. helmikuu
Sama palautus
Bergen, Norja
la 4/2
Keskipäivä
la 11/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokraustarjoukset Bergen, Hordalandin lääni

Löydä kohteesta Bergen juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

38 € - 153 €

Kaikki autotyypit

42 € - 153 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergen, Norjan on 59 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Bergen, Norjan on marraskuuta. Hinta on 36 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 38 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 2 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergen. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergen voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergen, Norjan on 48 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Bergen, Norjan on marraskuuta. Hinta on 9 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Keskikoko vuokraus on tyypillisesti 20 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergen. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergen voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Bergen, Norjan on 40 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Bergen, Norjan on marraskuuta. Hinta on 0 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 44 € per päivä. Maasturi vuokraus on tyypillisesti 32 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Bergen. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Bergen voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Bergen autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Bergen, Hordalandin lääni

Avis

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Europcar

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

8,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,2

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

9,2

Nouto/palautus

9,2

Value

8,3

Sixt

3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,8

Comfort

8,4

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

7,8

Value

6,8

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,1

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

5,8

Nouto/palautus

5,6

Value

6,2

Sunnycars

4 sijaintia

Alamo

3 sijaintia

keddy by Europcar

3 sijaintia

Pikatietoja autonvuokrauksesta kohteessa Bergen

Saat yleiskatsauksen mahtaviin vuokratarjouksiin, suosittuihin autovuokraamoihin ja parhaisiin autotyyppeihin vierailullesi kohteeseen Bergen

Suositut autotyypit

Economy, Compact, Mini

Halvin vuokra-auto

31 €

Suosituin malli

Toyota Aygo
Seuraavia autotyyppejä tarjottiin autovuokraamoissa kohteessa Bergen viimeisten 72 tunnin aikana: Economy, Compact, Mini.
Alhaisin hinta vuokra-autosta kohteessa Bergen on 31 €/pvä. Tällä alueella voit odottaa keskimääräisten hintojen olevan alk. 45 €/pvä.
Kohteen Bergen suosituin vuokra-automalli viimeisen 7 päivän aikana oli Toyota Aygo. Käyttäjämme suosivat myös vaihtoehtona Toyota Yaris.

Vuokraa auto läheltä kohteen Bergen suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Bergen

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Bergen - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Bergen, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Bergen löytyvät yleensä Hertz kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaHertz, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 33,39/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Bergen on 48,53/pvä.

Kaupungissa Bergen olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Avis ja Europcar tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Bergen, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

Suosittelemme economy-luokan auton varaamista, kun vierailet kohteessa Bergen kuukauden helmikuu aikana. Vaikka tällaiset autot eivät kestä jäätä ja lunta hyvin, on se ihanteellinen vuokra-auto kohtuullisempiin lämpötiloihin ja sadesäälle. helmikuu ajan lämpötilat kohteessa Bergen ovat keskimäärin 3 °C ja vettä tulee 170 mm cm - ihanteelliset olosuhteet economy-luokan auton vuokraamiseen. Edullinen vuokraaminen kaupungissa Bergen maksaa keskimäärin 35 €/päivä.

Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa Bergen on 50 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin Bergen taajama-alueilla on voimassa rajoitus 90 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin Bergen alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 110 km/t.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Bergen kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 1 °C lämpötiloja ja 190 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Jos etsit Bergen vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Hordalandin lääni lämpötila on yleensä 1 °C ja sademäärä vastaavasti 190 mm.


Vuokra-autotyypit, jotka ovat suosittuja kohteessa Bergen

Vuokraa mikä tahansa näistä suosituista vuokra-autotyypeistä kohteessa Bergen

Aloita matkan suunnittelu - Bergen


Miksi käyttää momondoa?

momondo-sivuston käyttäminen vuokra-autojen etsimiseen kohteessa Bergen on järkevää, koska se on nopeaa sekä maksutonta. Me löydämme kaikki vuokra-autojen hinnat ja käytännöt, ja sinä valitset matkaasi ja itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Bergen, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Bergen, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Bergen.

Voit erityisesti suodattaa Bergen vuokra-autojen hakutuloksia tehostetun siivouksen perusteella momondo-sivustolla.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Bergen autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.