Autonvuokraukset kohteessa Evenes, Nordlandin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Evenes, Nordlandin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Evenes, Norja
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Evenes, Norja
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Evenes autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Evenes, Nordlandin lääni
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Evenes suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Evenes

Autonvuokraus Evenes

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Evenes, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Auton vuokraaminen kaupungissa Evenes on halvinta, kun käytät vuokraamon Sixt yhtä heidän 2 toimipisteestä kaupungin sisällä. Paras päivittäinen hinta, joka on löydetty momondo-sivuston kautta, on 46 €, mutta on parasta olettaa, että autonvuokraus maksaa 77 €/päivä.

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Evenes on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Evenes suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Avis, Budget ja Europcar, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Matkustajien, jotka vuokraavat auton kaupungissa Evenes on hyvä muistaa, että kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Taajama-alueiden nopeusrajoitukset kaupungissa Evenes ovat yleensä 90 km/t, kun taas moottoriteillä rajoitus on 110 km/t. Muista, että nopeudet voivat muuttua riippuen siitä, millä tiellä ajat, joten seuraa tarkasti tien varsilla olevia liikennemerkkejä.

Ilmasto alueella Nordlandin lääni kuukauden toukokuu aikana on yleensä 7 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 40 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Evenes lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Evenes


Miksi käyttää momondoa?

momondo etsii ja vertailee tuhansia autonvuokraussivustoja tarjotakseen sinulle parhaan valikoiman käytäntöjä ja autonvuokrauksia kohteessa Evenes. Vuokra-auton löytäminen on nopeaa ja maksutonta, joten momondo-sivuston käyttäminen varauksen tekemiseen on järkevää.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Evenes, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Kyllä, momondo sivustolla on suodatin, joka korostaa vain sellaisia autonvuokraustarjouksia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen. Tämä suodatin on käytettävissä kaikissa momondo autonvuokraushauissa, mukaan lukien kohteen Evenes autoillle.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Evenes, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Evenes vuokra-autoille.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Evenes.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.