Autonvuokraukset kohteessa Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni

Haussa halpa vuokra-auto Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Trondheim, Norja
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Trondheim, Norja
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Trondheim autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

6,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

6,5

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,0

Value

6,5
4 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Trondheim suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Trondheim

Autonvuokraus Trondheim

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Trondheim, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Ajankohtana kesäkuu, parhaat tarjoukset viikonloppuvuokraukselle kohteessa Trondheim ovat 63 € ja 63 € välillä. Viikon mittaiselle autonvuokraukselle kohteessa Trondheim ajankohtana kesäkuu keskihinta on 0 € ja parhaimmat tarjoukset alkaen 0 €.

Vuokraamolla Hertz on yleensä halvimmat päivähinnat autonvuokraukselle kaupungissa Trondheim, ja hinnat ovat saatavilla missä tahansa heidän toimipisteessä. Keskimäärin voit odottaa maksavasi 46 €/päivä, mutta käyttäjämme ovat löytäneet autonvuokraukselle niinkin alhaisia hintoja kuin 44 €/päivä paikassa Trondheim.

Kaupungissa Trondheim olevat suositut autovuokraamot, kuten Budget, Avis ja Hertz tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Trondheim, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

2 toimipaikkaa löytyy kaupungista Trondheim, Norja. Näistä Hertz vuokraamoista momondo-käyttäjät löytävät tyypillisesti 46 €/päivä maksavia vuokra-autoja.

Kun ajat Trondheim kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 50 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Trondheim kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 110 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Trondheim kuukauden toukokuu aikana voivat odottaa 9 °C lämpötiloja ja 50 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Trondheim road triplle alueelle Etelä-Trøndelagin lääni tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 9 °C ja sademäärän vastaavasti 50 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Trondheim


Miksi käyttää momondoa?

Jos varaat autonvuokrauksen kohteessa Trondheim momondo-sivuston kautta, voit säästää aikaa ja rahaa. momondo tarjoaa sinulle laajan valikoiman vaihtoehtoja ja autoja, sillä etsimme tuhansia autonvuokraussivustoja ja -kohteita, jotta voit tehdä parhaan valinnan matkallesi.

momondo avulla voit löytää parhaan autonvuokraustarjouksen kohteesta Trondheim, koska voit rajata hakua hyödyllisillä suodattimilla. Voit käyttää esimerkiksi seuraavia suodattimia: hinta, autotyyppi, vuokraamo ja tietty käytäntö.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Trondheim ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Ehdottomasti! momondo tarjoaa tämän ominaisuuden, kun etsit vuokra-autoja kohteesta Trondheim.

Kyllä, kohteesta Trondheim löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

momondo tarjoaa suodattimen erityisesti rajoittamattomia kilometrejä varten kohteen Trondheim autonvuokrauksille.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.