Autonvuokraukset kohteessa Sydney, Uusi Etelä-Wales

Haussa halpa vuokra-auto Sydney, Uusi Etelä-Wales? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sydney, NSW, Australia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Sydney

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Sydney

Mikä on halvin vuokraamo kohteessa Sydney?

Halvimmat vuokra-autot kohteessa Sydney löytyvät yleensä Atlas Car & Truck Rental kautta. Kun vuokraat auton vuokraamostaAtlas Car & Truck Rental, voit löytää niinkin alhaisia vuokrahintoja kuin 26 €/pvä. Keskimääräinen autonvuokrauksen hinta kohteessa Sydney on 26 €/pvä.

Millä vuokraamolla on eniten toimipaikkoja kaupungissa Sydney?

Vuokraamolla Sunnycars on eniten toimipisteitä kaikista autovuokraamoista alueella Sydney 9 toimipaikalla.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Sydney?

Suurin osa momondon käyttäjistä vuokraa Toyota Corolla kaupungista Sydney, ja datamme mukaan Toyota Camry on seuraavaksi suosituin malli. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Toyota Corolla, hinnat ovat 106 € per päivä keskimäärin. Jotkut käyttäjät ovat löytäneet Toyota Corolla autonvuokraustarjousta kaupungista Sydney niinkin alhaiseen hintaan kuin 31 € per päivä. Toyota Camry autonvuokraukset kaupungista Sydney ovat yleensä keskimäärin 47 € per päivä average, ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 41 € per päivä.

Tärkeää tietoa Sydney autonvuokrauksesta

Sydneyn satamakaupunki Uudessa Etelä-Walesissa Australiassa on kaikin puolin upea. Vierailu kaupungissa hemmottelee sinua maan ja meren kauniilla kontrastilla. Kaupunki on tulvillaan huippuluokan gallerioita, museoita, rantoja ja ravintoloita. Sydneyn oopperatalo, Sydneyn satamasilta, The Rocks ja Sydneyn rannat ovat kuitenkin nähtävyyksiä, joita et halua jättää väliin. George Street on epäilemättä kaupungin mieleenpainuvin katu, ja Sydneyn autonvuokrauksen avulla voit nauttia kadun varrella olevista loistavista arkkitehtonisista malleista. Vältä ajamista ruuhka-aikoina, sillä silloin tiet ruuhkautuvat pahasti ja ovat vaikeasti luovittavissa. Sydneyn autonvuokrauksen käyttäminen on tehokasta, sillä pysäköintipaikkoja on saatavilla sekä metropolin sisällä että sen ulkopuolella, mutta kysyntä voi olla suurta. Lisäksi Sydneyssä on jopa 100 autonvuokrauspaikkaa.

Kannattaako Sydneyssä vuokrata auto?

Autonvuokraus Sydneyssä on kätevä tapa nauttia siitä, mitä kaupungilla on tarjota matkailijoille. Lisäksi kaupungissa on tarjolla mittaripysäköintiä Goulburn Streetillä ja Kings Crossin parkkipaikalla. Vaikka ilmaista kadunvarsipysäköintiä on myös saatavilla, se ei voi kestää yli varttituntia. Kaupunkiin on melko vaikea päästä autolla ruuhka-aikoina, erityisesti aamulla ja alkuillasta. Sydneyn lisäksi suuremmassa Uudessa Walesissa on huomattavia lomakohteita. Blue Mountains, Byron Bay, Lord Howe Island ja Hunter Valley ovat joitakin nähtävyyksiä, joita et halua jättää väliin. Sydney on käveltävissä, ja kävelylenkki CBD:ssä on hyvä idea. Halpa autonvuokraus Sydneyssä on kuitenkin ihanteellinen vaihtoehto, kun haluat vierailla eri puolilla kaupunkia sijaitsevissa kohteissa.

Mitä eri liikennelakeja minun olisi syytä pitää mielessä ajaessani Sydneyssä vuokra-autolla?

Vuokra-autojen kannattavuus Sydneyssä on kiistaton. Voit helposti lähteä kaupungista tai ajaa Pyrmontin, The Rocksin, Bondin, Milson's Pointin ja Newtonin alueella. Teitä, joita voit risteillä henkilö- tai pakettivuokra-autollasi, ovat muun muassa Harbor Bridge, Eastern Distributor, Cross City Tunnel ja MS East Freeway. Mutta kun käytät autonvuokrausta Australiassa, pysyttele vasemmalla ja noudata nopeusrajoituksia koulualueilla, kaupunki- ja asuinalueilla. Koska ilmansaasteet ovat asia, jota haluat varoa, voit harkita sähköauton vuokrausta. Myös turvavyöt ovat pakolliset, ja laki kieltää rattijuopumuksen. Jos aiot matkustaa Sydneyhyn, ota yhteyttä tie- ja merenkulkupalveluun saadaksesi lisätietoja voimassa olevista säännöistä.

Tarvitsenko erityistä ajokorttia tai lupaa ajaakseni vuokra-autoa Sydneyssä, jos olen vierailulla toisesta maasta?

uka tahansa australialainen voi saada oppijan ajokortin, kunhan hän on 16-vuotias, lääketieteellisesti kunnossa ja läpäisee kuljettajatietotestin. Täydellisen ajokortin voi kuitenkin saada vasta, kun hänellä on sekä P1- että P2-ajokortti. Turistina voit käyttää ulkomailla hankittua ajokorttiasi auton ajamiseen Sydneyssä, mikä tarkoittaa, että voit saada economy- tia luksusauton vuokralle Sydneystä saapuessasi. Huomaa, että ulkomaisen ajokorttisi on oltava voimassa, ja voit käyttää vain samaa ajoneuvoluokkaa, jonka ajamiseen ajokorttisi oikeuttaa. Pidä mukanasi englanninkielinen käännös ajokortistasi, jos se ei ole englanninkielinen. Jos olet yli 75-vuotias, sinulle tehdään lääkärintarkastus liikennekelpoisuutesi varmistamiseksi.


Autonvuokraustarjoukset Sydney, Uusi Etelä-Wales

Löydä kohteesta Sydney juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni

28 € - 53 €

Kaikki autotyypit

34 € - 63 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sydney, Australian on 34 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sydney, Australian on heinäkuuta. Hinta on 20 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 28 € per päivä. Pienivuokraus on tyypillisesti 30 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sydney, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sydney voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Keskikoko vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sydney, Australian on 45 €. Halvin aika vuokrata Keskikoko kohteessa Sydney, Australian on kesäkuuta. Hinta on 34 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 30 € per päivä. Keskikokovuokraus on tyypillisesti 10 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sydney, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sydney voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Suuri vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sydney, Australian on 31 €. Halvin aika vuokrata Suuri kohteessa Sydney, Australian on marraskuuta. Hinta on 17 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 26 € per päivä. Suurivuokraus on tyypillisesti 38 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sydney, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sydney voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.

Maasturi vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sydney, Australian on 47 €. Halvin aika vuokrata Maasturi kohteessa Sydney, Australian on lokakuuta. Hinta on 35 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 31 € per päivä. Maasturivuokraus on tyypillisesti 6 % halvempi kalliimpi kuin keskimääräinen vuokra-auto kohteessa Sydney, Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sydney voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Sydney autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sydney, Uusi Etelä-Wales

Budget

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

7,9

Value

7,6

Firefly

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,3

Comfort

9,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

6,0

Value

7,3

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Avis

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

7,0

Value

6,5

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,8

Comfort

7,8

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,0

Value

7,1

Thrifty

8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,6

Comfort

7,5

Kokonaisarvosana

7,2

Nouto/palautus

7,0

Value

6,9

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,2

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

7,0

Value

7,3

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,1

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,5

Value

5,8

Vuokraa auto läheltä kohteen Sydney suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sydney

Vuokra-autolla ajaminen kohteessa Sydney - usein kysytyt kysymykset (FAQ)

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sydney, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Peritäänkö Sydney, Australia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Sydney on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Sydney suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Apex, Budget ja Firefly, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Mikä on paras vuokra-autotyyppi kaupungissa Sydney lokakuu ajaksi?

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Sydney kuukauden lokakuu aikana. Kohteessa Sydney sataa keskimäärin 80 mm cm ja lämpötila on noin 19 °C lokakuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Sydney maksaa keskimäärin 28 €/päivä.

Mikä on nopeusrajoitus kohteessa Sydney, Australia?

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Sydney, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sydney ovat 110 km/t ja 110 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Sydney huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Mistä vuokraamosta on saatavilla Subaru Forester vuokra-autoja kaupungissa Sydney?

Millainen sää on kohteessa Sydney, Australia kuukauden syyskuu aikana?

Kuukauden syyskuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Sydney on 15 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 50 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Sydney.

Onko sää kaupungissa Sydney samanlainen kuin muualla Uusi Etelä-Wales alueella?

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Sydney road triplle alueelle Uusi Etelä-Wales tai sitä ympäröiville alueille kuukauden syyskuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 15 °C ja sademäärän vastaavasti 46,7 mm koko kuukauden ajan.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sydney hinnat?

autoa Sydney hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sydney?

113 toimijaa on valittavissa autoa Sydney syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sydney?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sydney. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sydney?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Sydney. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Aloita matkan suunnittelu - Sydney


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Sydney?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Sydney, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Sydney?

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Sydney, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Sydney, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Sydney ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Sydney momondo avulla?

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Sydney.

Löytyykö kohteesta Sydney autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Sydney.

Voinko etsiä Sydney vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Sydney.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sydney

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.