Autonvuokraukset kohteessa Sydney, Uusi Etelä-Wales

Haussa halpa vuokra-auto Sydney, Uusi Etelä-Wales? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sydney, NSW, Australia
31. toukokuu — 7. kesäkuu
Sama palautus
Sydney, NSW, Australia
ti 31/5
Keskipäivä
ti 7/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autonvuokraustarjoukset Sydney, Uusi Etelä-Wales

Löydä kohteesta Sydney juuri sinulle sopiva vuokra-auto

Pieni autot

22 € - 56 €

Kaikki autotyypit

26 € - 55 €

Pieni vuokra-auton keskimääräinen vuokrauksen hinta kohteessa Sydney, Australian on 26 €. Halvin aika vuokrata Pieni kohteessa Sydney, Australian on helmikuuta. Hinta on 19 % alhaisempi kuin yleensä koko vuoden aikana hinnan ollessa vain 22 € per päivä. Pieni vuokraus on tyypillisesti 13 % halvempi kuin autonvuokraus yleensä kohteessa Sydney. Autonvuokrauksen keskihinta kohteessa Sydney voi vaihdella useiden tekijöiden mukaan, mukaan lukien tarjonta, ajoneuvon suosio ja vuokra-auton varauksen etäisyys.


Sydney autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Sydney, Uusi Etelä-Wales
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,9

Comfort

8,8

Kokonaisarvosana

8,7

Nouto/palautus

8,4

Value

8,2
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

6,2

Nouto/palautus

5,0

Value

7,2
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,5

Nouto/palautus

6,5

Value

6,5
8 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

6,8

Nouto/palautus

6,4

Value

6,3
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,7

Comfort

6,1

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,3

Value

4,7
15 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

5,3

Kokonaisarvosana

4,9

Nouto/palautus

4,4

Value

4,6
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

3,0

Value

6,0

Vuokraa auto läheltä kohteen Sydney suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sydney

Autonvuokraus Sydney

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Sydney, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Sydney on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Sydney suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Budget, keddy by Europcar ja Apex, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

Perusmallinen auto on ihanteellinen, kun haluat vierailla kaupungissa Sydney kuukauden kesäkuu aikana. Kohteessa Sydney sataa keskimäärin 60 mm cm ja lämpötila on noin 11 °C kesäkuu aikana. Nämä olosuhteet sopivat hyvin perusmalliselle autolle, joka kestää helposti vähän sadetta ja kylmempiä lämpötiloja. Standardi vuokraaminen kaupungissa Sydney maksaa keskimäärin 89 €/päivä.

50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Sydney, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Sydney ovat 110 km/t ja 110 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Sydney huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Kuukauden toukokuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Sydney on 15 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 90 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Sydney.

Matkailijoiden, jotka haluavat lähteä kaupungista Sydney road triplle alueelle Uusi Etelä-Wales tai sitä ympäröiville alueille kuukauden toukokuu aikana, voivat olettaa lämpötilan olevan noin 15 °C ja sademäärän vastaavasti 106,7 mm koko kuukauden ajan.


Aloita matkan suunnittelu - Sydney


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Sydney, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo helpottaa sinua löytämään hyviä autonvuokrauksia kohteesta Sydney, sillä voit tarkentaa hakua lukuisilla suodatusvaihtoehdoilla. Voit rajata valintaasi muun muassa hinnan, auton tyypin ja sijainnin perusteella.

Ilmainen peruutus on käytäntö, joka voidaan suodattaa momondo autonvuokraushauissa kohteessa Sydney ja kaikilla muilla alueilla. Saatavuus voi vaihdella sijainnin mukaan.

Hyviä polttoainekäytäntöjä on erityisesti valittavissa momondo-sivustolla, joten voit tarkentaa vuokra-autojen hakua kohteessa Sydney.

Varmasti voit. momondo-sivustolta löytyy oma suodatin tehostettuja siivouspalveluja varten kaikille autovuokraamoille kohteessa Sydney.

Rajoittamaton kilometrimäärä on vaihtoehto, jota momondo tarjoaa vuokra-autoihin kohteessa Sydney.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.