Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Europcar autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 30/7
ti 6/8
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Europcar vuokra-autotarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 59 €

Kaikki autotyypit

18 € - 87 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Europcar Barcelona, Katalonia on maaliskuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 32 € kuin keskimääräinen vuosihinta Europcar Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Europcar Barcelona on maaliskuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Europcar tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Barcelona Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,7

Comfort

9,2

Kokonaisarvosana

8,9

Nouto/palautus

10,0

Value

8,9

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Kuinka paljon maksaa Europcar vuokra-auto kaupungissa Barcelona elokuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Barcelona kuukauden elokuu aikana vuokraamolta Europcar maksaa keskimäärin 19 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 19 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Europcar viikoksi kaupungissa Barcelona, voit olettaa hintojen olevan noin 134 € kuukauden elokuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä sijaitsevat Aeropuerto El Prat ja Aeropuerto El Prat.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Barcelona?

Kyllä, voit peruuttaa Europcar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Barcelona maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Europcar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Barcelona kuukauden elokuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Europcar tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Barcelona kuukauden elokuu aikana. Vuokraamon Europcar Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 26 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 19 € päivä päivä kuukauden elokuu aikana.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Barcelona?

Europcar toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Barcelona. Suosituin Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Barcelona sijaitsee osoitteessa Gran Via De Les Corts Catalanes 680. Viimeisten 12 kuukauden aikana 37 % käyttäjistä, jotka hakivat Europcar vuokra-autoja kaupungissa Barcelona vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Gran Via De Les Corts Catalanes 680 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Barcelona hinnat?

autoa Barcelona hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Barcelona?

heinäkuuta 2024 alkaen 176 toimijaa on valittavissa autoa Barcelona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Barcelona?

Eri maissa, myös kohteessa Barcelona, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Barcelona?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Barcelona. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 30/7
Keskipäivä
ti 6/8
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Barcelona

Suositut vuokra-autotyypit Barcelonassa