Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
1. March — 8. March
Barcelona, Espanja
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

22 € - 92 €

Kaikki autotyypit

36 € - 83 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Barcelona, Katalonia on joulukuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 49 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Enterprise Rent-A-Car Barcelona on joulukuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Barcelona, Katalonia on helmikuu hintojen ollessa 36 € per päivä keskimäärin. 36 € per päivä on 30 % alhaisempi kuin 51 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Enterprise Rent-A-Car Barcelona on helmikuu ja lokakuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden lokakuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Suuri auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Barcelona, Katalonia on elokuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 38 % alhaisempi kuin 94 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Suuri autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Suuri auto Enterprise Rent-A-Car Barcelona on elokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Suuri autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Barcelona, Katalonia on lokakuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 45 % alhaisempi kuin 58 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Enterprise Rent-A-Car Barcelona on lokakuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Pakettiauto auto vuokraamosta Enterprise Rent-A-Car Barcelona, Katalonia on elokuu hintojen ollessa 58 € per päivä keskimäärin. 58 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 90 € kuin keskimääräinen vuosihinta Enterprise Rent-A-Car Pakettiauto autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Pakettiauto auto Enterprise Rent-A-Car Barcelona on elokuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pakettiauto autoille, joita vuokraamo Enterprise Rent-A-Car tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

26 €/pvä

11 Mar - 17 Mar
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

32 €/pvä

11 Mar - 17 Mar
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Enterprise Rent-A-Car

37 €/pvä

11 Mar - 17 Mar
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

7,1

Kokonaisarvosana

7,0

Nouto/palautus

6,7

Value

6,5

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 1 toimipaikka kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä:
Aeropuerto Del Prat.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Barcelona?

Enterprise Rent-A-Car tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Barcelona. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise Rent-A-Car peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Barcelona kuukauden maaliskuu aikana?

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Enterprise Rent-A-Car tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Barcelona kuukauden maaliskuu aikana. Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car Edullinen autot maksavat keskimäärin 36 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 31 € päivä päivä kuukauden maaliskuu aikana.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Barcelona?

Enterprise Rent-A-Car toimii tällä hetkellä 5 toimipisteiden kautta kaupungissa Barcelona. Suosituin Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Barcelona sijaitsee osoitteessa Estacion De Ave Sants. Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % käyttäjistä, jotka hakivat Enterprise Rent-A-Car vuokra-autoja kaupungissa Barcelona vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Estacion De Ave Sants sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Barcelona hinnat?

autoa Barcelona hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Barcelona?

helmikuuta 2024 alkaen 161 toimijaa on valittavissa autoa Barcelona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Barcelona?

Eri maissa, myös kohteessa Barcelona, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Barcelona?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Barcelona. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Barcelona

Tutustu muihin suosittuihin autovuokraamoihin kaupungissaBarcelona


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Barcelonassa
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.