Budget autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
su 3/10
Keskipäivä
su 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Barcelona Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Mukavuus

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Hinta-laatusuhde

6,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

 • Onko COVID-19:n aikana turvallista vuokrata Budget auto kaupungissa Barcelona?

  Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Barcelona sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
  • Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
  • Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
  • Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
  • Tehostettu työntekijöiden koulutus

 • Kuinka paljon maksaa Budget vuokra-auto kaupungissa Barcelona lokakuu aikana?

  Budget autonvuokraus kaupungissa Barcelona kuukauden lokakuu aikana maksaa keskimäärin 25 € per päivä. Jotkut käyttäjistämme kuitenkin havaitsivat, että hinnat kuukauden lokakuu aikana pysyttelevät niinkin alhaalla kuin 20 € per päivä vuoraamon Budget autoille, joten saatat löytää samanlaisia hintoja tänä vuonna. Jos haluat vuokrata auton kaupungissa Barcelona viikon ajaksi, 173 € on keskimääräinen Budget autonvuorauksen hinta.

 • Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

  Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä:
  Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff.

 • Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Barcelona?

  Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Barcelona maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

 • Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Barcelona kuukauden lokakuu aikana?

  Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Barcelona lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 30 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

 • Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Barcelona?

  Kaupungista Barcelona löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff, Barcelona sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 59 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Barcelona noutivat kulkuneuvon osoitteessa Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff sijaitsevasta toimipisteestä.