Budget autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
2. kesäkuu — 9. kesäkuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
to 2/6
Keskipäivä
to 9/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Barcelona Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,6

Comfort

8,6

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,3

Value

5,9

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Barcelona sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä:
Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff.

Kyllä, voit peruuttaa Budget vuokra-autovarauksesi kaupungissa Barcelona maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Budget selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Barcelona kesäkuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden kesäkuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 32 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 27 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Keskimääräisellä 27 €/päivä hinnallaan Mini on on halvin Budget vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona (11 % halvempi kuin kallein Budget vuokra-auto). Kuluneen vuoden aikana 22 % momondo-käyttäjistä, jotka päättivät vuokrata Budget auton vieraillessaan kaupungissa Barcelona valitsivat Mini säästääkseen rahaa. Muista, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja autoja matkatarpeidesi mukaan.

Kaupungista Barcelona löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff, Barcelona sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 40 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Barcelona noutivat kulkuneuvon osoitteessa Bcn T1 & T2 Pick Up Dropoff sijaitsevasta toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Barcelona

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Budget? Vertaile muiden suosittujen Barcelona autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia