Ajoneuvovertailu
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Hertz autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
1. March — 8. March
Barcelona, Espanja
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Hertz vuokra-autotarjoukset Barcelona, Katalonia

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

20 € - 143 €

Kaikki autotyypit

30 € - 73 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Barcelona, Katalonia on tammikuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 55 % alhaisempi kuin 45 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Barcelona on tammikuu ja toukokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden toukokuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Barcelona, Katalonia on helmikuu hintojen ollessa 32 € per päivä keskimäärin. 32 € per päivä on 36 % alhaisempi kuin 50 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Barcelona on helmikuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Maasturi auto vuokraamosta Hertz Barcelona, Katalonia on syyskuu hintojen ollessa 20 € per päivä keskimäärin. 20 € per päivä on 52 % alhaisempi kuin 42 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Maasturi autonvuokraukselle kaupungissa Barcelona. Halvin kuukausi vuokrata Maasturi auto Hertz Barcelona on syyskuu ja huhtikuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden huhtikuu aikana Maasturi autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Audi A3
tai vastaava Mini
Maks. 2 matkustajaa
2/4 oven ajoneuvot
Hertz

22 €/pvä

15 Mar - 24 Mar
Audi A3
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Edullinen
Maks. 2 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

23 €/pvä

15 Mar - 24 Mar
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
tai vastaava Pienikokoinen
Maks. 4 matkustajaa
4-5 oven ajoneuvot
Hertz

28 €/pvä

15 Mar - 24 Mar
Chevrolet Sonic Sedan

Barcelona Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

5,4

Nouto/palautus

6,0

Value

5,5

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Kuinka paljon maksaa Hertz vuokra-auto kaupungissa Barcelona maaliskuu aikana?

Autonvuokraus kaupungissa Barcelona kuukauden maaliskuu aikana vuokraamolta Hertz maksaa keskimäärin 32 € per päivä. Käyttäjämme ovat kuitenkin löytäneet niinkin alhaisia päivähintoja kuin 20 € per päivä. Jos sinun tarvitsee vuokrata auto vuokraamosta Hertz viikoksi kaupungissa Barcelona, voit olettaa hintojen olevan noin 225 € kuukauden maaliskuu aikana. Nämä hinnat perustuvat viime vuoden vuokrahintoihin, mutta todennäköisesti löydät vastaavia tarjouksia momondosta.

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikka kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä:
Terminal 1 And 2.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Barcelona?

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Barcelona. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Barcelona kuukauden maaliskuu aikana?

Pienikokoinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Barcelona kuukauden maaliskuu aikana. Vuokraamon Hertz Pienikokoinen autot maksavat keskimäärin 32 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 20 € päivä päivä kuukauden maaliskuu aikana.

Mikä on vuokraamon Hertz halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Barcelona?

Halvin vuokraamon Hertz tarjoama autotyyppi kaupungissa Barcelona on Pienikokoinen hinnan ollessa keskimäärin 32 € per päivä. 32 € per päivä on 28 % halvempi kuin kallein vuokraamon Hertz auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 22 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Barcelona vuokraamolta Hertz valitsivat usein Pienikokoinen kustannussyistä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Barcelona?

Hertz toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Barcelona. Suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Barcelona sijaitsee osoitteessa Terminal 1 And 2. Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % käyttäjistä, jotka hakivat Hertz vuokra-autoja kaupungissa Barcelona vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Terminal 1 And 2 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Barcelona hinnat?

autoa Barcelona hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Barcelona?

helmikuuta 2024 alkaen 161 toimijaa on valittavissa autoa Barcelona osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Barcelona?

Eri maissa, myös kohteessa Barcelona, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Barcelona?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Barcelona. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Barcelona

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Barcelona

Tutustu muihin suosittuihin autovuokraamoihin kaupungissaBarcelona


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Barcelonassa
Fri 1/3
Keskipäivä
Fri 8/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.