Dollar autonvuokraukset kaupungista Barcelona

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Barcelona

Barcelona, Espanja
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Barcelona, Espanja
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Barcelona Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Barcelona, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,7

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

6,4

Nouto/palautus

6,2

Value

7,7

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Barcelona

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Terminal 1 And 2.

Vuokraamon Dollar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Barcelona. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Dollar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Barcelona alueen Dollar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuukauden huhtikuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Dollar autoja kaupungissa Barcelona pitävät enemmän Keskikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Keskikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 80 €/päivä ja 80 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Dollar toimii tällä hetkellä 6 toimipisteiden kautta kaupungissa Barcelona. Suosituin Dollar autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Barcelona sijaitsee osoitteessa Terminal 1 And 2. Viimeisten 12 kuukauden aikana 36 % käyttäjistä, jotka hakivat Dollar vuokra-autoja kaupungissa Barcelona vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Terminal 1 And 2 sijaitsevasta toimipisteestä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.