Arvostelut
Usein kysyttyä (FAQ)
Lennon tila

Varaa lentoja Emirates lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoa kohteesta Emirates

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Emirates suosituista reiteistä

Halvin reitti

32 €

Suosituin reitti

HKG - BKK

Lyhin lento

1t 10m

Pisin lento

4t 40m
Halvin Emirates lentämä reitti on Rio de Janeiro–Galeão Intl - Buenos Aires Ministro Pistarini hintaan 32 €
Lento kohteesta Hongkong Hong Kong Intl kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi on tällä hetkellä suosituin Emirates reitti
Nopein Emirates lentoreitti on Harare (HRE) - Lusaka (LUN) ja sen kesto on 1t 10m
Pisin Emirates lentämä reitti on Dubai (DXB) - Kalkutta (CCU) ja sen kesto on 4t 40m

Emirates arvostelut

8,1
Erittäin hyväPerustuu 4097 vahvistettuun arvosteluihin
8,2Koneeseennousu
8,3Henkilökunta
8,3Viihde
7,9Ateriat
8,1Mukavuus

Järjestä:
6,0 OK
KAYAK
Henkilökunta aika surullinen. Myös ruoan jälkeen mistä tuntia ei kuka tarjonnut vettä vaikka oli monta tuntia. Tytöt ei hymyile ja vaikka sanon kiitos ei mitään reagointi.
10,0 Upea
KAYAK
Aivan mieletön henkilökunta..wooow

Tietoja lentoyhtiöllä Emirates lentämisestä

Mikä on kanta-asiakasohjelma Emiratesilla?

Emiratesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Skywards. Kuka tahansa yli kaksivuotias voi liittyä ohjelmaan ja ryhtyä keräämään lentopisteitä. Yritykset tai yhdistykset eivät voi liittyä kanta-asiakasohjelmaan. Emiratesin lennot tarjoavat monipuolisesti lentoja eri puolille maailmaa. Etenkin jos lennät paljon, kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi. Kun lennät Emiratesilla tai sen yhteistyökumppaneiden lennoilla, voit ansaita lentopisteitä. Samalla kun keräät lentopisteitä, keräät myös pisteitä, joiden avulla voit nousta uudelle tasolle kanta-asiakasjärjestelmässä. Tasoja on neljä ja mitä korkeammalla tasolla olet, sitä parempia etuja sinulle on tarjolla. Keräämäsi pisteet voi käyttää monella eri tavalla. Voit maksaa niillä esimerkiksi lentoja tai lunastaa lisäpalveluita lennon aikana. Yksi tapa käyttää lentopisteitä on korottaa matkustusluokka business-luokkaan. Sen lisäksi, että voit lunastaa palkintoja ja etuja pisteiden avulla, kanta-asiakkaille on tarjolla muitakin etuja. He pääsevät esimerkiksi lentokentällä lounge-tiloihin. Järjestelmä toimii yksinkertaisesti niin, että kun varaa Emiratesin lennot, lentopisteitä alkaa kerääntyä kanta-asiakastilille.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan Emiratesin lennolle?

Emiratesin lennot mahdollistavat kaikille asiakkaille seitsemän kilon käsimatkatavaran, jonka voi ottaa mukaan matkustamoon. Ensimmäisessä luokassa matkustavat voivat ottaa matkustamoon kaksi enintään seitsemän kiloa painavaa matkatavaraa. Emiratesilla pääset nauttimaan yhdestä runsaimmasta määrästä sallittuja matkatavaroita. Sallittujen matkatavaroiden määrä perustuu joko siihen, kuinka monta matkatavaraa sinulla on, tai niiden kokonaispainoon. Useimmilla reiteillä sallitut matkatavarat arvioidaan painon mukaan. Turistiluokassa matkustava voi ottaa ilmaiseksi mukaan niin monta matkatavaraa kuin haluaa, mutta niiden kokonaispaino ei saa ylittää 32 kiloa. Business-luokassa painoraja on 40 kiloa ja ensimmäisessä luokassa 50 kiloa. Emiratesin lentojen varaukset ovat muutettavissa, jos haluat ostaa esimerkiksi lisämatkatavaroita lennolle. Lennolle voi ottaa mukaan urheiluvälineitä osana ruumaan meneviä matkatavaroita, kunhan niiden mitat eivät ylitä sallittuja kokoja. Muista tarkistaa etukäteen yksityiskohtaisempia ohjeita ja tietoja urheiluvälineiden kuljetukseen liittyen. Jos haluat ottaa mukaan polkupyörän, siitä tulee ilmoittaa lentoyhtiölle vähintään vuorokautta ennen lähtöä.

Voinko ottaa lemmikin mukaan Emiratesin lennolle?

Emiratesin lennot eivät yleensä salli lemmikkien kuljetusta matkustamossa. Poikkeuksena ovat haukat, jotka ovat sallittuja Dubain ja tiettyjen Pakistanin kohteiden välisillä reiteillä. Riippuen yksittäisestä tilanteesta, lemmikin tulee matkustaa yleensä joko rahtina tai ruumassa kirjattuna matkatavarana. Maksu lemmikeistä ja niiden kuljetuslaatikoista vaihtelee painon ja koon mukaan. Nämä maksut peritään, vaikka sinulla ei olisi muita kirjattuja matkatavaroita mukana.

Onko lentoyhtiöllä Emirates lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Kyllä, Emirates lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 6 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta Emirates operoi?

Karachi Quaid-E-Azam Intl, Dubai Intl ja Kuwaitin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Emirates operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Emirates strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan Emirates lennon tilan?

Tarkista Emirates lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Emirates lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Emirates lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Emirates lentoyhtiölle numeroon +358 9 7251 9888 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa emirates.fi.

Mikä on halvin kansainvälinen Emirates lento?

Lento kentältä kentältä Rio de Janeiro–Galeão Intl kentälle Buenos Aires Ministro Pistarini on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Emirates valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 80 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Emirates lento on:
- kentältä Rio de Janeiro–Galeão Intl kentälle Buenos Aires Ministro Pistarini
- 32 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön Emirates hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä Emirates edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 150 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x38x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 45x35x20 cm.


Emirates lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Emirates lennon tila
to 4/11

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi

Suositut Emirates lennot
Suositut lennot viimeisten 7 päivän aikana momondon sivuilla tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
ti 16/4
ti 23/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.