Varaa lentoja Emirates lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tietoa kohteesta Emirates

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Emirates suosituista reiteistä

Halvin reitti

52 €

Suosituin reitti

HKG lento kohteeseen BKK

Lyhin lento

1t 00m

Pisin lento

33t 10m
Halvin Emirates lentämä reitti on Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema - Dhaka Hazrat Shahjalal Intl hintaan 52 €
Lento kohteesta Hongkong Hong Kong Intl kohteeseen Bangkok Suvarnabhumi on tällä hetkellä suosituin Emirates reitti
Nopein Emirates lentoreitti on Accra (ACC) - Abidjan (ABJ) ja sen kesto on 1t 00m
Pisin Emirates lentämä reitti on Casablanca (CMN) - Kuwait (KWI) ja se kestää 33t 10m

Emirates arvostelut

8,2
Erittäin hyväPerustuu 5972 vahvistettuun arvosteluihin
8,5Viihde
8,0Ateriat
8,2Mukavuus
8,4Henkilökunta
8,3Koneeseennousu
8,3Kokonaisarvosana

Järjestä:
Päivämäärä
6,0 OK
KAYAK
Henkilökunta aika surullinen. Myös ruoan jälkeen mistä tuntia ei kuka tarjonnut vettä vaikka oli monta tuntia. Tytöt ei hymyile ja vaikka sanon kiitos ei mitään reagointi.
10,0 Upea
KAYAK
Aivan mieletön henkilökunta..wooow

Suositut Emirates-lentoyhtiön reitit

Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat, tutustu näihin Emirates-lentoyhtiön reitteihin.
Dubai lento kohteeseen Los Angeles
Nopein lentoaika16t 00m
Halvin hinta753 €
Dubai lento kohteeseen Auckland
Nopein lentoaika16t 05m
Halvin hinta1037 €

Tietoja lentoyhtiöllä Emirates lentämisestä

Emiratesin kanta-asiakasohjelma on nimeltään Skywards. Kuka tahansa yli kaksivuotias voi liittyä ohjelmaan ja ryhtyä keräämään lentopisteitä. Yritykset tai yhdistykset eivät voi liittyä kanta-asiakasohjelmaan. Emiratesin lennot tarjoavat monipuolisesti lentoja eri puolille maailmaa. Etenkin jos lennät paljon, kannattaa liittyä kanta-asiakkaaksi. Kun lennät Emiratesilla tai sen yhteistyökumppaneiden lennoilla, voit ansaita lentopisteitä. Samalla kun keräät lentopisteitä, keräät myös pisteitä, joiden avulla voit nousta uudelle tasolle kanta-asiakasjärjestelmässä. Tasoja on neljä ja mitä korkeammalla tasolla olet, sitä parempia etuja sinulle on tarjolla. Keräämäsi pisteet voi käyttää monella eri tavalla. Voit maksaa niillä esimerkiksi lentoja tai lunastaa lisäpalveluita lennon aikana. Yksi tapa käyttää lentopisteitä on korottaa matkustusluokka business-luokkaan. Sen lisäksi, että voit lunastaa palkintoja ja etuja pisteiden avulla, kanta-asiakkaille on tarjolla muitakin etuja. He pääsevät esimerkiksi lentokentällä lounge-tiloihin. Järjestelmä toimii yksinkertaisesti niin, että kun varaa Emiratesin lennot, lentopisteitä alkaa kerääntyä kanta-asiakastilille.

Emiratesin lennot mahdollistavat kaikille asiakkaille seitsemän kilon käsimatkatavaran, jonka voi ottaa mukaan matkustamoon. Ensimmäisessä luokassa matkustavat voivat ottaa matkustamoon kaksi enintään seitsemän kiloa painavaa matkatavaraa. Emiratesilla pääset nauttimaan yhdestä runsaimmasta määrästä sallittuja matkatavaroita. Sallittujen matkatavaroiden määrä perustuu joko siihen, kuinka monta matkatavaraa sinulla on, tai niiden kokonaispainoon. Useimmilla reiteillä sallitut matkatavarat arvioidaan painon mukaan. Turistiluokassa matkustava voi ottaa ilmaiseksi mukaan niin monta matkatavaraa kuin haluaa, mutta niiden kokonaispaino ei saa ylittää 32 kiloa. Business-luokassa painoraja on 40 kiloa ja ensimmäisessä luokassa 50 kiloa. Emiratesin lentojen varaukset ovat muutettavissa, jos haluat ostaa esimerkiksi lisämatkatavaroita lennolle. Lennolle voi ottaa mukaan urheiluvälineitä osana ruumaan meneviä matkatavaroita, kunhan niiden mitat eivät ylitä sallittuja kokoja. Muista tarkistaa etukäteen yksityiskohtaisempia ohjeita ja tietoja urheiluvälineiden kuljetukseen liittyen. Jos haluat ottaa mukaan polkupyörän, siitä tulee ilmoittaa lentoyhtiölle vähintään vuorokautta ennen lähtöä.

Emiratesin lennot eivät yleensä salli lemmikkien kuljetusta matkustamossa. Poikkeuksena ovat haukat, jotka ovat sallittuja Dubain ja tiettyjen Pakistanin kohteiden välisillä reiteillä. Riippuen yksittäisestä tilanteesta, lemmikin tulee matkustaa yleensä joko rahtina tai ruumassa kirjattuna matkatavarana. Maksu lemmikeistä ja niiden kuljetuslaatikoista vaihtelee painon ja koon mukaan. Nämä maksut peritään, vaikka sinulla ei olisi muita kirjattuja matkatavaroita mukana.

Kyllä, Emirates lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 7 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema, Dubai Intl ja Karachi Quaid-E-Azam Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Emirates operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Emirates strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Emirates lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Emirates lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Emirates lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Emirates lentoyhtiölle numeroon +358 9 7251 9888 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa emirates.fi.

Lento kentältä Dammam Kuningas Fahdin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Dubai Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Emirates valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 164 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Emirates lento on:
- Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Dhaka Hazrat Shahjalal Intl
- 52 € per lippu
- 1 välilaskulla


Emirates lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Emirates lennon tila
ke 2/1