Halvat lennot Bergen

pe 3.4.
pe 10.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Bergen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bergen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Bergeniin?

Bergen on yksi Norjan idyllisimpiä kohteita. Kaupungin värikäs satama-alue, idylliset puutalot, jylhät vuonot ja merelliset maisemat houkuttavat matkailijoita kaikkina vuodenaikana. Bergenillä on kuukaudesta toiseen paljon tarjottavaa, mutta suosituimpia matkat kaupunkiin ovat kesäaikaan ja keskitalvella. Vuonoilla on paras vaeltaa talvikauden ulkopuolella, esimerkiksi syksyisin ennen suurempien lumisateiden alkamista, mutta toisaalta talvi tarjoaa paljon mahdollisuuksia talviurheilun ystäville.

Jouluisin matkailijoita Bergeniin vetävät sen maaginen arktinen tunnelma ja tietenkin revontulet. Hotellien ja lentojen hinnat nousevatkin usein joulukuussa. Kesäisin puolestaan Norjan yöttömät yöt viettelevät vierailijoita. Mikäli haluat matkustaa norjalaiskaupunkiin pienellä budjetilla, halvat lennot Bergeniin kannattaa yrittää saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Rauhallisempina kuukausina – esimerkiksi syksyllä tai keväällä – lennon ja majoituksen voi saada kohtuulliseen hintaan.

Vaivaa hintojen vertaamiseksi ja sopivien lentotarjouksien etsimiseksi kannattaakin nähdä. Norjan hintataso on kokonaisuudessaan varsin korkea. Ruoka, majoitukset ja muut matkailupalvelut eivät ole norjalaiskaupungissa koskaan erityisen halpoja, joten edulliset lentoliput auttavat matkabudjetin tasapainottamisessa. Lentoliput ovat halvimmillaan noin 50-60 päivää ennen lähtöä.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Bergen?

Yleisesti ottaen, kun etsit lentoa kohteeseen Bergen, on syyskuu halvin kuukausi tehdä varaus.

Milloin on paras aika varata lento kohteeseen Bergen?

Yritä varata lentosi keskimäärin noin 40 päivää etukäteen löytääksesi halvimmat hinnat lennoille, jotka lähtevät eri puolilta, kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Bergen

Mikä on halvin päivä lentää kohteeseen Bergen?

Keskimäärin halvimmat lennot kohteeseen Bergen löytyvät, kun matkasi alkaa lauantai. Jos mahdollista, yritä välttää sunnuntai lähtöpäivänä, koska se on yleensä kallein päivä.

Minä ajankohtana päivästä on halvinta lentää kohteeseen Bergen?

Kun etsit yleisesti ottaen halvinta lentoa kohteeseen Bergen, datamme osoittaa, että on parasta varata keskipäivä lähtöaika. Lennot ovat yleensä kalliimpia ilta ajankohtana.

Miten pääsen lentokentältä Bergenin keskustaan?

Bergenin lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Bergen Airport, ottaa vastaan kaikki kaupunkiin saapuvat kansainväliset lennot. Kenttä sijaitsee noin 19 km kaupungin lounaispuolella. Helppo ja kätevä tapa päästä kentältä keskustaan on hypätä Flybussen-lentokenttäbussiin. Sen pysäkin voi löytää aivan saapuvien lentojen terminaalin edestä. Bussi liikennöi Bergenin keskustaan noin 10 minuutin välein. Linjan viimeinen pysäkki sijaitsee Bryggenin satama-alueella, Radisson Blu Royal Hotel -hotellin tuntumassa. Jos haluat jäädä pois kaupungin keskustassa, valitse pysäkki Festplassen. Jos taas suuntaat kaupungin pääbussiasemalle, oikea pysäkki on Bergen Busstasjon. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia. Bussiliput voi ostaa joko ennakkoon netistä tai suoraan bussikuskilta, tosin linja-autosta ostettuina ne tulevat kalliimmiksi. Aikuisen matkalipun hinta on noin 105 kruunua. Toinen hyvä vaihtoehto on matkustaa keskustaan Bybanen-raitiovaunulla. Raitiovaunulinjan päätepiste on Byparken, jonne matka kestää hieman alle 45 minuuttia. Matkan varrella on kaikkiaan 27 pysäkkiä. Lentokentällä raitiovaunupysäkki sijaitsee terminaalin 3 edessä. Keskustaan päästäksesi sinun on ostettava matkalippu 1–2 vyöhykkeille. Matkalipun hinta on lippuautomaatista ostettuna noin 37 kruunua. Raitiovaunulla voi siis matkustaa lentokenttäbussia halvemmalla, mutta matka-aika on pidempi.

Liikkuminen Bergenissä?

Bergen ei ole kooltaan kovin suuri, joten monet matkailijat liikkuvat kaupungissa mieluiten kävellen. Patikkakengät on ehdottomasti ainakin keväästä syksyyn syytä pakata mukaan matkalaukkuun, sillä kaupunkia ympäröivät luontokohteet kutsuvat turisteja tutustumaan vaelluspolkuihinsa. Bergenin alueella on myös mainiot pyöräilymaastot, ja voipa kaupungin vesistöissä halutessaan meloa ja käydä veneretkilläkin. Aktiivilomailijalle norjalaiskaupunki onkin mitä mainioin kohde. Kaupungin lähellä sijaitseville jäätiköille ja vuonoille järjestetään myös opastettuja retkiä. Myös Bergenin historiallisilla alueilla pidetään opastettuja kävelykierroksia, joista saa lisätietoa turistitoimistoista. Jos haluat käyttää kaupungin joukkoliikennettä ja tutustua Bergenin nähtävyyksiin, on hyvä idea hankkia Bergen Card -turistikortti. Kortin voi ostaa yhdestä kolmeen vuorokaudeksi, ja hinta on alkaen 240 kruunua. Kortilla voi käyttää joukkoliikennevälineitä rajoituksetta. Kaupungin tärkeimpiä julkisia liikennevälineitä ovat paikallisbussit ja helppokäyttöinen Bybanen-raitiovaunu. Bybanen pysähtyy lähes kaikkien tärkeimpien nähtävyyksien äärelle, joten turisteille se on liikennevälineenä selkeä. Paikallisbussit puolestaan suuntaavat lähes kaikille kaupungin alueille. Bussiliput voi ostaa joko busseista, kioskeista tai turistitoimistoista.

Milloin on paras aika matkustaa Bergeniin?

Bergen on yksi Norjan idyllisimpiä kohteita. Kaupungin värikäs satama-alue, idylliset puutalot, jylhät vuonot ja merelliset maisemat houkuttavat matkailijoita kaikkina vuodenaikana. Bergenillä on kuukaudesta toiseen paljon tarjottavaa, mutta suosituimpia matkat kaupunkiin ovat kesäaikaan ja keskitalvella. Vuonoilla on paras vaeltaa talvikauden ulkopuolella, esimerkiksi syksyisin ennen suurempien lumisateiden alkamista, mutta toisaalta talvi tarjoaa paljon mahdollisuuksia talviurheilun ystäville. Jouluisin matkailijoita Bergeniin vetävät sen maaginen arktinen tunnelma ja tietenkin revontulet. Hotellien ja lentojen hinnat nousevatkin usein joulukuussa. Kesäisin puolestaan Norjan yöttömät yöt viettelevät vierailijoita. Mikäli haluat matkustaa norjalaiskaupunkiin pienellä budjetilla, halvat lennot Bergeniin kannattaa yrittää saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Rauhallisempina kuukausina – esimerkiksi syksyllä tai keväällä – lennon ja majoituksen voi saada kohtuulliseen hintaan. Vaivaa hintojen vertaamiseksi ja sopivien lentotarjouksien etsimiseksi kannattaakin nähdä. Norjan hintataso on kokonaisuudessaan varsin korkea. Ruoka, majoitukset ja muut matkailupalvelut eivät ole norjalaiskaupungissa koskaan erityisen halpoja, joten edulliset lentoliput auttavat matkabudjetin tasapainottamisessa. Lentoliput ovat halvimmillaan noin 50-60 päivää ennen lähtöä.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bergeniin?

Suurin osa Helsingin ja Bergenin välillä operoitavista lennoista kulkee ainakin yhden vaihtokentän kautta. Ainoastaan Finnair tarjoaa osan vuodesta suoria lentoja Helsingistä norjalaiskaupunkiin. Halvat lennot Bergeniin voi kuitenkin mainiosti napata vaihtokentänkin kautta. Suomalaisten näkökulmasta Bergen sijaitsee sopivan lähellä, eikä kiertoreittikään venytä matkantekoa liikaa. Suorilla lennoilla matka-aika Helsingistä Bergeniin on alle 2 tuntia. Vaihtokentän kautta matkan kesto pitenee normaalisti vähintään noin 3 tuntiin. Finnairin lisäksi lennot kaupunkiin voi saada esimerkiksi norjalaiselta low cost -lentoyhtiöltä Norwegianilta tai skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ennen kuin varaat lennot, kiinnitä huomiota paitsi matkan hintaan, myös lentojen palveluihin ja matkatavararajoituksiin.

Tarvitaanko Bergeniin passi?

Passin voit jättää pois matkatavaroista Bergeniin reissatessasi. Suomen kansalaisia, jotka matkustavat Pohjoismaiden välillä, koskee vapaa liikkuvuus. Norja on myös yksi Schengen-alueen maista, aivan kuten Suomikin, eikä Schengen-maiden välillä järjestetä varsinaisia rajatarkastuksia. Vaikka et tarvitsekaan välttämättä passia Pohjoismaihin (Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan tai Islantiin) matkustaessasi, on mukana silti oltava jokin henkilöllisyystodistus. Jos mukana ei ole passia, henkilöllisyyden voi näyttää toteen virallisella henkilökortilla. Esimerkiksi lentoyhtiö tai paikallinen viranomainen saattaa vaatia henkilöllisyyden todistamista paikan päällä Norjassa. Huomaathan, että ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bergeniin voi saada varsinkin kesä- ja joululomasesongin ulkopuolelle. Alkusyksy, kun vaellusreitit eivät ole vielä lumiset, tarjoaa oivat mahdollisuudet patikointiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintaeroja eri päivien välillä. Tavallisesti lennot ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kiinnostavatko Bergenin nähtävyydet?

Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Bryggenin satama on idyllisen norjalaiskaupungin ykkösnähtävyyksiä. Varaa aikaa myös seudun luontoon tutustumiseen ja vieraile Bergenin akvaariossa.

Mitä mukaan matkalle Bergeniin?

Bergeniin on tärkeää pakata vuodenajan mukaan, sillä lämpötilaerot eri vuodenaikojen välillä ovat suuria.

Onko Bergenissä turvallista?

Bergen on kaikin puolin turvallinen matkakohde.

Voiko Bergenissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on laadultaan erinomaista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bergenissä?

Norjassa ei ole tapana jättää juomarahaa, mutta pieni tippi otetaan silti aina ilolla vastaan.

Millainen on Bergenin hintataso?

Hintataso on Bergenissä hieman korkeampi kuin Helsingissä. Erityisesti turistien suosimilla alueilla ruokailu voi olla hintavaa.

Mikä on aikaero Suomi-Norja?

Norjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bergen?

Suoraa reittiä välimatka on noin 1080 km.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bergen

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Bergen
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 40m
1 välilasku
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
9t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
5t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 55m
1 välilasku
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
2t 50m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
2 välilaskua
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
8t 10m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
SAS
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
1 välilasku
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
9t 40m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
airBaltic
21. elokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 15m
2 välilaskua
BGO
Bergenin lentoasema
24. elokuuta
BGO
Bergenin lentoasema
6t 40m
2 välilaskua
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bergenin lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Bergen, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä SAS ja Lufthansa
Nopein
Halvin
Useita lentoyhtiöitä
2. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
2 välilaskua
BGO
Bergenin lentoasema
SAS
20. huhtikuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 40m
1 välilasku
BGO
Bergenin lentoasema
Lufthansa
2. toukokuuta
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 10m
2 välilaskua
BGO
Bergenin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Bergeniin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bergen

Suurin osa Helsingin ja Bergenin välillä operoitavista lennoista kulkee ainakin yhden vaihtokentän kautta. Ainoastaan Finnair tarjoaa osan vuodesta suoria lentoja Helsingistä norjalaiskaupunkiin. Halvat lennot Bergeniin voi kuitenkin mainiosti napata vaihtokentänkin kautta. Suomalaisten näkökulmasta Bergen sijaitsee sopivan lähellä, eikä kiertoreittikään venytä matkantekoa liikaa. Suorilla lennoilla matka-aika Helsingistä Bergeniin on alle 2 tuntia. Vaihtokentän kautta matkan kesto pitenee normaalisti vähintään noin 3 tuntiin. Finnairin lisäksi lennot kaupunkiin voi saada esimerkiksi norjalaiselta low cost -lentoyhtiöltä Norwegianilta tai skandinaaviselta SAS-lentoyhtiöltä. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Ennen kuin varaat lennot, kiinnitä huomiota paitsi matkan hintaan, myös lentojen palveluihin ja matkatavararajoituksiin.


Miten pääsen lentokentältä Bergenin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Bergen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Bergenin lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Bergen Airport, ottaa vastaan kaikki kaupunkiin saapuvat kansainväliset lennot. Kenttä sijaitsee noin 19 km kaupungin lounaispuolella. Helppo ja kätevä tapa päästä kentältä keskustaan on hypätä Flybussen-lentokenttäbussiin. Sen pysäkin voi löytää aivan saapuvien lentojen terminaalin edestä. Bussi liikennöi Bergenin keskustaan noin 10 minuutin välein. Linjan viimeinen pysäkki sijaitsee Bryggenin satama-alueella, Radisson Blu Royal Hotel -hotellin tuntumassa. Jos haluat jäädä pois kaupungin keskustassa, valitse pysäkki Festplassen. Jos taas suuntaat kaupungin pääbussiasemalle, oikea pysäkki on Bergen Busstasjon. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia. Bussiliput voi ostaa joko ennakkoon netistä tai suoraan bussikuskilta, tosin linja-autosta ostettuina ne tulevat kalliimmiksi. Aikuisen matkalipun hinta on noin 105 kruunua. Toinen hyvä vaihtoehto on matkustaa keskustaan Bybanen-raitiovaunulla. Raitiovaunulinjan päätepiste on Byparken, jonne matka kestää hieman alle 45 minuuttia. Matkan varrella on kaikkiaan 27 pysäkkiä. Lentokentällä raitiovaunupysäkki sijaitsee terminaalin 3 edessä. Keskustaan päästäksesi sinun on ostettava matkalippu 1–2 vyöhykkeille. Matkalipun hinta on lippuautomaatista ostettuna noin 37 kruunua. Raitiovaunulla voi siis matkustaa lentokenttäbussia halvemmalla, mutta matka-aika on pidempi.


Suositut lentoreitit Bergen

Etsityimmät lennot Bergen sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Bergen lennot
Lyhyin lentoaika
1t 55m
Halvin hinta
166 €

Liikkuminen Bergenissä?

Bergen ei ole kooltaan kovin suuri, joten monet matkailijat liikkuvat kaupungissa mieluiten kävellen. Patikkakengät on ehdottomasti ainakin keväästä syksyyn syytä pakata mukaan matkalaukkuun, sillä kaupunkia ympäröivät luontokohteet kutsuvat turisteja tutustumaan vaelluspolkuihinsa. Bergenin alueella on myös mainiot pyöräilymaastot, ja voipa kaupungin vesistöissä halutessaan meloa ja käydä veneretkilläkin. Aktiivilomailijalle norjalaiskaupunki onkin mitä mainioin kohde. Kaupungin lähellä sijaitseville jäätiköille ja vuonoille järjestetään myös opastettuja retkiä. Myös Bergenin historiallisilla alueilla pidetään opastettuja kävelykierroksia, joista saa lisätietoa turistitoimistoista.

Jos haluat käyttää kaupungin joukkoliikennettä ja tutustua Bergenin nähtävyyksiin, on hyvä idea hankkia Bergen Card -turistikortti. Kortin voi ostaa yhdestä kolmeen vuorokaudeksi, ja hinta on alkaen 240 kruunua. Kortilla voi käyttää joukkoliikennevälineitä rajoituksetta. Kaupungin tärkeimpiä julkisia liikennevälineitä ovat paikallisbussit ja helppokäyttöinen Bybanen-raitiovaunu. Bybanen pysähtyy lähes kaikkien tärkeimpien nähtävyyksien äärelle, joten turisteille se on liikennevälineenä selkeä. Paikallisbussit puolestaan suuntaavat lähes kaikille kaupungin alueille. Bussiliput voi ostaa joko busseista, kioskeista tai turistitoimistoista.


Tarvitaanko Bergeniin passi?

Passin voit jättää pois matkatavaroista Bergeniin reissatessasi. Suomen kansalaisia, jotka matkustavat Pohjoismaiden välillä, koskee vapaa liikkuvuus. Norja on myös yksi Schengen-alueen maista, aivan kuten Suomikin, eikä Schengen-maiden välillä järjestetä varsinaisia rajatarkastuksia. Vaikka et tarvitsekaan välttämättä passia Pohjoismaihin (Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan tai Islantiin) matkustaessasi, on mukana silti oltava jokin henkilöllisyystodistus. Jos mukana ei ole passia, henkilöllisyyden voi näyttää toteen virallisella henkilökortilla. Esimerkiksi lentoyhtiö tai paikallinen viranomainen saattaa vaatia henkilöllisyyden todistamista paikan päällä Norjassa. Huomaathan, että ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Lentolippu varattuna kohteeseen Bergen? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Bergeniin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bergeniin voi saada varsinkin kesä- ja joululomasesongin ulkopuolelle. Alkusyksy, kun vaellusreitit eivät ole vielä lumiset, tarjoaa oivat mahdollisuudet patikointiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintaeroja eri päivien välillä. Tavallisesti lennot ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kiinnostavatko Bergenin nähtävyydet?

Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Bryggenin satama on idyllisen norjalaiskaupungin ykkösnähtävyyksiä. Varaa aikaa myös seudun luontoon tutustumiseen ja vieraile Bergenin akvaariossa.

Mitä mukaan matkalle Bergeniin?

Bergeniin on tärkeää pakata vuodenajan mukaan, sillä lämpötilaerot eri vuodenaikojen välillä ovat suuria.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bergenissä

Matkapuhelinpalvelujen hinnat Norjassa kannattaa tarkistaa omalta operaattorilta ennen matkaan lähtöä. Paikan päältä voi lisäksi hankkia prepaid-liittymän. Lähes kaikissa hotelleissa on asiakkaille ilmainen wifi-yhteys.

Onko Bergenissä turvallista?

Bergen on kaikin puolin turvallinen matkakohde.

Voiko Bergenissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on laadultaan erinomaista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bergenissä?

Norjassa ei ole tapana jättää juomarahaa, mutta pieni tippi otetaan silti aina ilolla vastaan.

Millainen on Bergenin hintataso?

Hintataso on Bergenissä hieman korkeampi kuin Helsingissä. Erityisesti turistien suosimilla alueilla ruokailu voi olla hintavaa.

Mikä on aikaero Suomi-Norja?

Norjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bergen?

Suoraa reittiä välimatka on noin 1080 km.