Halvat lennot Bergen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 29/10
pe 5/11

Halvimmat lennot kaupungin Bergen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bergen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bergen

HALVIN REITTI Helsinki - Bergen

Helsinki (HEL) - Bergen (BGO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bergen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bergenin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 189 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BERGENsyyskuu14% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Bergen lennot maksavat keskimäärin vain 162 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BERGEN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu23% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bergen lentojen keskimääräinen hinta on 233 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BERGEN KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu401% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bergen kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Bergen?

Bergen on yksi Norjan idyllisimpiä kohteita. Kaupungin värikäs satama-alue, idylliset puutalot, jylhät vuonot ja merelliset maisemat houkuttavat matkailijoita kaikkina vuodenaikana. Bergenillä on kuukaudesta toiseen paljon tarjottavaa, mutta suosituimpia matkat kaupunkiin ovat kesäaikaan ja keskitalvella. Vuonoilla on paras vaeltaa talvikauden ulkopuolella, esimerkiksi syksyisin ennen suurempien lumisateiden alkamista, mutta toisaalta talvi tarjoaa paljon mahdollisuuksia talviurheilun ystäville.

Jouluisin matkailijoita Bergeniin vetävät sen maaginen arktinen tunnelma ja tietenkin revontulet. Hotellien ja lentojen hinnat nousevatkin usein joulukuussa. Kesäisin puolestaan Norjan yöttömät yöt viettelevät vierailijoita. Mikäli haluat matkustaa norjalaiskaupunkiin pienellä budjetilla, halvat lennot Bergeniin kannattaa yrittää saada suosituimpien lomasesonkien ulkopuolelle. Rauhallisempina kuukausina – esimerkiksi syksyllä tai keväällä – lennon ja majoituksen voi saada kohtuulliseen hintaan.

Vaivaa hintojen vertaamiseksi ja sopivien lentotarjouksien etsimiseksi kannattaakin nähdä. Norjan hintataso on kokonaisuudessaan varsin korkea. Ruoka, majoitukset ja muut matkailupalvelut eivät ole norjalaiskaupungissa koskaan erityisen halpoja, joten edulliset lentoliput auttavat matkabudjetin tasapainottamisessa. Lentoliput ovat halvimmillaan noin 50-60 päivää ennen lähtöä.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bergen?

  Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Bergen on 50 € per henkilö kaupungista Kööpenhamina, mikä on 85 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Bergen. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Bergen omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bergen?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Bergen kohteeseen Suomi on syyskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 162 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Bergen syyskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 166 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bergen?

  Paras aika varata lento kohteeseen Bergen kohteesta Suomi on 38 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 189 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Bergen milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 74 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bergen?

  Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Bergen kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 173 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bergen sunnuntai aikana on 249 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bergen?

  Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bergen ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bergen keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 171 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Bergen on illalla, kun lennot maksavat noin 216 €.

 • Löytyykö kaupungin Bergen lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Stord lentokenttä, Førde Bringeland lentokenttä, Haugesund lentokenttä, Sogndal Haukasen lentokenttä tai Flora lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä kaupunkiin Bergen.

 • Voiko kaupunkiin Bergen lentää jotenkin halvemmalla?

  Keskimääräinen hinta on 204 € henkilöä kohti ja Haugesund lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Bergen. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.


momondosta löytyneet halvat lennot: Bergen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Bergen
Norwegian
14. helmikuuta
HEL15:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 30m
1 välilasku
BGO03:55Bergenin lentoasema
17. helmikuuta
BGO10:00Bergenin lentoasema
6t 50m
1 välilasku
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
2 välilaskua
BGO16:30Bergenin lentoasema
8. marraskuuta
BGO12:40Bergenin lentoasema
27t 00m
2 välilaskua
HEL15:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
4. marraskuuta
HEL19:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 35m
1 välilasku
BGO05:55Bergenin lentoasema
8. marraskuuta
BGO08:30Bergenin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
6. tammikuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 55m
1 välilasku
BGO13:15Bergenin lentoasema
9. tammikuuta
BGO12:40Bergenin lentoasema
25t 15m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. marraskuuta
HEL17:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 05m
2 välilaskua
BGO16:30Bergenin lentoasema
8. marraskuuta
BGO08:30Bergenin lentoasema
5t 25m
1 välilasku
HEL13:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Norwegian
25. marraskuuta
HEL18:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 55m
1 välilasku
BGO06:15Bergenin lentoasema
27. marraskuuta
BGO12:40Bergenin lentoasema
21t 00m
1 välilasku
HEL09:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Bergen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Bergen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja SAS
Useita lentoyhtiöitä
17. marraskuuta
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 00m
2 välilaskua
BGO13:15Bergenin lentoasema
Norwegian
19. marraskuuta
HEL09:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
1 välilasku
BGO04:55Bergenin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. marraskuuta
HEL16:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 25m
2 välilaskua
BGO09:50Bergenin lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bergen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bergen
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bergen?

  Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Bergen suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, SAS, Norwegian ja Austrian Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Bergen ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bergen lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bergenin lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Bergen Airport, ottaa vastaan kaikki kaupunkiin saapuvat kansainväliset lennot. Kenttä sijaitsee noin 19 km kaupungin lounaispuolella. Helppo ja kätevä tapa päästä kentältä keskustaan on hypätä Flybussen-lentokenttäbussiin. Sen pysäkin voi löytää aivan saapuvien lentojen terminaalin edestä. Bussi liikennöi Bergenin keskustaan noin 10 minuutin välein. Linjan viimeinen pysäkki sijaitsee Bryggenin satama-alueella, Radisson Blu Royal Hotel -hotellin tuntumassa. Jos haluat jäädä pois kaupungin keskustassa, valitse pysäkki Festplassen. Jos taas suuntaat kaupungin pääbussiasemalle, oikea pysäkki on Bergen Busstasjon. Matka-aika keskustaan on noin 20 minuuttia. Bussiliput voi ostaa joko ennakkoon netistä tai suoraan bussikuskilta, tosin linja-autosta ostettuina ne tulevat kalliimmiksi. Aikuisen matkalipun hinta on noin 105 kruunua. Toinen hyvä vaihtoehto on matkustaa keskustaan Bybanen-raitiovaunulla. Raitiovaunulinjan päätepiste on Byparken, jonne matka kestää hieman alle 45 minuuttia. Matkan varrella on kaikkiaan 27 pysäkkiä. Lentokentällä raitiovaunupysäkki sijaitsee terminaalin 3 edessä. Keskustaan päästäksesi sinun on ostettava matkalippu 1–2 vyöhykkeille. Matkalipun hinta on lippuautomaatista ostettuna noin 37 kruunua. Raitiovaunulla voi siis matkustaa lentokenttäbussia halvemmalla, mutta matka-aika on pidempi.


Bergen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Bergen
Helsinki - Bergen reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta109 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Bergen

Bergen ei ole kooltaan kovin suuri, joten monet matkailijat liikkuvat kaupungissa mieluiten kävellen. Patikkakengät on ehdottomasti ainakin keväästä syksyyn syytä pakata mukaan matkalaukkuun, sillä kaupunkia ympäröivät luontokohteet kutsuvat turisteja tutustumaan vaelluspolkuihinsa. Bergenin alueella on myös mainiot pyöräilymaastot, ja voipa kaupungin vesistöissä halutessaan meloa ja käydä veneretkilläkin. Aktiivilomailijalle norjalaiskaupunki onkin mitä mainioin kohde. Kaupungin lähellä sijaitseville jäätiköille ja vuonoille järjestetään myös opastettuja retkiä. Myös Bergenin historiallisilla alueilla pidetään opastettuja kävelykierroksia, joista saa lisätietoa turistitoimistoista.

Jos haluat käyttää kaupungin joukkoliikennettä ja tutustua Bergenin nähtävyyksiin, on hyvä idea hankkia Bergen Card -turistikortti. Kortin voi ostaa yhdestä kolmeen vuorokaudeksi, ja hinta on alkaen 240 kruunua. Kortilla voi käyttää joukkoliikennevälineitä rajoituksetta. Kaupungin tärkeimpiä julkisia liikennevälineitä ovat paikallisbussit ja helppokäyttöinen Bybanen-raitiovaunu. Bybanen pysähtyy lähes kaikkien tärkeimpien nähtävyyksien äärelle, joten turisteille se on liikennevälineenä selkeä. Paikallisbussit puolestaan suuntaavat lähes kaikille kaupungin alueille. Bussiliput voi ostaa joko busseista, kioskeista tai turistitoimistoista.


Kohteen Bergen viisumivaatimukset

Passin voit jättää pois matkatavaroista Bergeniin reissatessasi. Suomen kansalaisia, jotka matkustavat Pohjoismaiden välillä, koskee vapaa liikkuvuus. Norja on myös yksi Schengen-alueen maista, aivan kuten Suomikin, eikä Schengen-maiden välillä järjestetä varsinaisia rajatarkastuksia. Vaikka et tarvitsekaan välttämättä passia Pohjoismaihin (Ruotsiin, Norjaan, Tanskaan tai Islantiin) matkustaessasi, on mukana silti oltava jokin henkilöllisyystodistus. Jos mukana ei ole passia, henkilöllisyyden voi näyttää toteen virallisella henkilökortilla. Esimerkiksi lentoyhtiö tai paikallinen viranomainen saattaa vaatia henkilöllisyyden todistamista paikan päällä Norjassa. Huomaathan, että ajokortti ei ole virallinen henkilöllisyystodistus.


Aloita matkan suunnittelu - Bergen


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Bergen

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bergeniin voi saada varsinkin kesä- ja joululomasesongin ulkopuolelle. Alkusyksy, kun vaellusreitit eivät ole vielä lumiset, tarjoaa oivat mahdollisuudet patikointiin. Käytä hakuamme ja vertaa hintaeroja eri päivien välillä. Tavallisesti lennot ovat halvimmillaan noin kaksi kuukautta ennen matkaa.

Kiinnostavatko Bergenin nähtävyydet?

Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva Bryggenin satama on idyllisen norjalaiskaupungin ykkösnähtävyyksiä. Varaa aikaa myös seudun luontoon tutustumiseen ja vieraile Bergenin akvaariossa.

Mitä mukaan matkalle Bergeniin?

Bergeniin on tärkeää pakata vuodenajan mukaan, sillä lämpötilaerot eri vuodenaikojen välillä ovat suuria.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bergenissä

Matkapuhelinpalvelujen hinnat Norjassa kannattaa tarkistaa omalta operaattorilta ennen matkaan lähtöä. Paikan päältä voi lisäksi hankkia prepaid-liittymän. Lähes kaikissa hotelleissa on asiakkaille ilmainen wifi-yhteys.

Onko Bergenissä turvallista?

Bergen on kaikin puolin turvallinen matkakohde.

Voiko Bergenissä juoda kraanavettä?

Hanavesi on laadultaan erinomaista.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bergenissä?

Norjassa ei ole tapana jättää juomarahaa, mutta pieni tippi otetaan silti aina ilolla vastaan.

Millainen on Bergenin hintataso?

Hintataso on Bergenissä hieman korkeampi kuin Helsingissä. Erityisesti turistien suosimilla alueilla ruokailu voi olla hintavaa.

Mikä on aikaero Suomi-Norja?

Norjan aika on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bergen?

Suoraa reittiä välimatka on noin 1080 km.