Halvat lennot Salerno

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 27/9
ma 4/10

Halvimmat lennot kaupungin Salerno lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Salerno lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Napoli

HALVIN REITTI Helsinki - Salerno

Helsinki (HEL) - Napoli (NAP)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Salerno kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Napoli, jolloin hinta on keskimääräinen 217 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Salerno?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Salerno?

    58 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Salerno. Tämän lennon lähtölentokenttä on Zürich, ja se on 67 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Salerno. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Salerno omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Salerno lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Salerno on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Salerno harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Napoli lentokenttä (46 km kaupungin Salerno keskustasta) tai Foggia Gino Lisa lentokenttä (106 km kaupungin Salerno keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Salerno lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Salerno Costa d'Amalfi lentokenttä ovat keskimäärin 175 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Salerno. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Aloita matkan suunnittelu - Salerno