Etsi halvat lennot Granadilla

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Granadilla

Yhteenveto Granadilla lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

53 €

Halvin meno-paluulennon hinta

98 €

Nopein lentoaika

6t 40m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Granadilla kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 53 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Granadilla Tenerife-Sur).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Granadilla kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 98 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Granadilla Tenerife-Sur).
Nopein lento kohteeseen Granadilla kohteesta Suomi kestää 6t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Granadilla Tenerife-Sur).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Granadilla mukaan lukien Norwegian ja Ryanair.

Granadilla lentotiedot ja trendit

Tutustu Granadilla lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Granadilla?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Granadilla kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 273 €. toukokuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Granadilla, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 278 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Granadilla?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Granadilla kaupungista Santa Cruz de La Palma oli 32 €. Tämä on 86 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Granadilla. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Granadilla omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Granadilla?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Granadilla kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 291 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Lennot reitille Suomi - Granadilla perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 388 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Granadilla?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Granadilla ovat yleensä illalla sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Granadilla illalla jopa niin edulliseen hintaan kuin 228 €. Lennot kaupunkiin Granadilla ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 368 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Granadilla?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Granadilla riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Granadilla Tenerife-Sur (suosituin lentokenttä alueella Granadilla) niin lentoaika on keskimäärin 6t 30m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Granadilla Tenerife-Sur, keskimääräinen lentoaika on .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Granadilla?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 33 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Granadilla. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 353 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Granadilla kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 320 € momondossa.

Halvimmat lennot kaupungin Granadilla lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Granadilla lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Granadilla

HALVIN REITTI Helsinki - Granadilla

Helsinki (HEL) - Santa Cruz de Teneriffa (TCI)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Granadilla kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Santa Cruz de Teneriffa, jolloin hinta on keskimääräinen 351 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ GRANADILLAtammikuu23% halvempitammikuu aikana Helsinki - Granadilla lennot maksavat keskimäärin vain 273 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE GRANADILLA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu39% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Granadilla lentojen keskimääräinen hinta on 490 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN GRANADILLA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu253% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Granadilla kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Granadilla

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Granadilla on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Granadilla harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Santa Cruz de Teneriffa Teneriffan pohjoinen lentoasema lentokenttä (46 km Granadilla keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Granadilla on tyypillisesti Santa Cruz de Teneriffa Teneriffan pohjoinen lentoasema lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 224 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Granadilla

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Granadilla

Muut matkustamoluokat Granadilla lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Granadilla lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Granadilla?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Granadilla

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Granadilla?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Granadilla suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian, Finnair, Norwegian Air International ja Ryanair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Granadilla

Norwegian Air International lentää kohteeseen Granadilla noin 1 kerran keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Norwegian Air International tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 264 € on löydetty Oulun lentoasema - Granadilla reitille. Norwegian Air International on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 9,3/10 pistettä.

Finnair lennot kohteeseen Granadilla

Finnair lennot kohteeseen Granadilla voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 182 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 3 lentojen, joita Finnair liikennöi kohteeseen Granadilla normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Finnair lento kohteeseen Granadilla lähtee kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. momondon käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 pisteen arvoiseksi 322 arvostelujen perusteella.


Granadilla: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Granadilla
Helsinki - Granadilla reitin lennot
Nopein lentoaika6t 30m
Halvin hinta102 €
Tampere - Granadilla reitin lennot
Nopein lentoaika20t 40m
Halvin hinta238 €

Aloita matkan suunnittelu - Granadilla


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Granadilla, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Granadilla. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Granadilla, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Granadilla lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.