Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Varsova lento kohteeseen Helsinki

Halvat lennot Varsova - Helsinki

Meno-paluu
Economy
Varsova (WAW)
Helsinki (HEL)
pe 11.6.
pe 18.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Varsova–Helsinki

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Varsova Helsinki

Paras löydetty hinta77 €Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Varsova - Helsinki viimeisten 72 tunnin aikana on 77 €
Lyhyin lentoaika1h 40mLyhyin lentoaika kohteesta Varsova kohteeseen Helsinki on 1h 40m.
Suora lentoEi yhtäänVarsova - Helsinki ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Varsova Chopin - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema.
Lentokentät kohteessa Helsinki1 lentokenttä1 lentokenttä lähellä Helsinki: Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema (HEL)

Miten löytää halvimmat lennot Varsova Helsinki

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Helsinki?

heinäkuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Varsova - Helsinki on heinäkuu ja kallein marraskuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Varsova - Helsinki?

tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein lauantai

Milloin on halvin aika lentää Helsinki?

aamulla
Varsova - Helsinki lennot ovat noin 23 % kalliimpia keskipäivällä kuin aamulla

Mikä on halvin Varsova - Helsinki reitti?

Varsova Chopin - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lennä Varsova Chopin - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema ja saat parhaat Varsova - Helsinki lentohinnat
WAW
Varsova Chopin
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Milloin on halvinta varata Varsova - Helsinki lento?

60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Varsova - Helsinki on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Varsova - Helsinki: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Varsova - Helsinki lennot vaihtamalla välilehteä
Lufthansa
4. kesäkuuta
WAW02:00Varsova Chopin
5t 00m
1 välilasku
HEL07:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
25. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
WAW09:40Varsova Chopin
Lufthansa
12. kesäkuuta
WAW02:30Varsova Chopin
5t 10m
1 välilasku
HEL07:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
27. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
WAW09:40Varsova Chopin
Lufthansa
8. kesäkuuta
WAW09:20Varsova Chopin
5t 25m
1 välilasku
HEL14:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22. kesäkuuta
HEL03:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 10m
1 välilasku
WAW09:40Varsova Chopin

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Varsova - Helsinki

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Varsova - Helsinki, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Finnair
11. heinäkuuta
WAW15:10Varsova Chopin
1t 40m
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
2. elokuuta
WAW15:10Varsova Chopin
1t 40m
HEL16:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
9. heinäkuuta
WAW09:00Varsova Chopin
1t 40m
HEL10:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiör reitillw Varsova - Helsinki

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Varsova-Helsinki momondon sivustolla
LentoyhtiöArvostelutIlmainen peruutusHinta
airBaltic
Hintaalk. 103 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
6,4
Finnair
Hintaalk. 178 €
Ilmainen peruutus
Arvostelut
7,1

Tarjoavatko lentoyhtiöt Varsova Chopin - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä joustavia peruutuskäytäntöjä COVID-19-koronaviruksen vuoks?

Jotkut kumppanilentoyhtiöistämme, jotka lentävät Varsova Chopin - Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema reitillä ovat mukauttaneet käytäntöjään COVID-19:n maailmanlaajuisen vaikutuksen vuoksi. Muutama lentoyhtiö, jotka ovat luopuneet peruutusmaksuistaan ovat Finnair ja airBaltic. Voit hakea listausta lentoyhtiöistä, kuten Finnair, jotka tarjoavat tällaista joustavuutta.


Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Helsinki–Varsova?

Helsingistä Varsovaan on tarjolla hyvät lentoyhteydet. Suorat lennot Helsingistä Varsovaan operoi suomalainen Finnair. Suomalaislentoyhtiö operoi Varsovaan suorin yhteyksin vuoden ympäri ja yleensä kaikkina viikonpäivinä. Suoria lentoja on tarjolla tavallisesti useampia päivässä. Voit saada kätevät ja edulliset Helsinki–Varsova-lennot myös yhden välilaskun kautta. Vaihdollisia lentoyhteyksiä Helsinki-Vantaalta Varsovaan operoivat ainakin latvialainen airBaltic ja saksalainen Lufthansa. Kaupunkien välille on siis tarjolla sekä halpalentoyhtiöiden että perinteisten eurooppalaisten lentoyhtiöiden lentoja. Vertaa tarkasti lentojen hintoja, pituuksia ja hintoihin kuuluvia palveluita, esimerkiksi matkatavaroita.

Lähtö: Miten päästä Helsingin lentokentälle?

Lennot Helsingistä Varsovaan nousevat matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Helsinki-Vantaalle on matkaa kaupungin keskustasta 18 km, ja matka taittuu kätevimmin joko bussilla, junalla tai taksilla. Jos lähdet liikkeelle Helsingin ydinkeskustasta, voit napata lentokentälle seutuliikenteen junan. Junat I ja P kulkevat lentoasemalle nopeasti, sillä matka-aika on vain noin 30 min. Lentokenttäjunan kyytiin voi hypätä myös Tikkurilasta tai Myyrmäestä. Bussilla mieluiten matkustavat saavat kyydin lentokentälle joko Finnair City Bus -lentokenttäbussilla tai HSL:n seutuliikenteen busseilla. Lentokenttäbussi kulkee kentälle ilman välipysähdyksiä, joten se on seutuliikenteen linja-autoja nopeampi vaihtoehto. HSL:n seutuliikenteen ja -junien lipun hinta on maksutavasta riippuen noin 4,20–5,50 EUR. Finnairin lentokenttäbussi on hieman kalliimpi, sillä bussimatka Helsinki-Vantaalle maksaa noin 6,90 EUR.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Varsovassa?

Varsovaan saapuvat lennot laskeutuvat lähes aina Varsovan Frédéric Chopinin lentokentälle (Lotnisko Chopina w Warszawie). Lentokentältä on matkaa keskustaan noin 11 km, ja matka taittuu kätevimmin junalla. Keskustan suuntaan kulkevat kahden junayhtiön junat. Voit hypätä joko SKM:n (Szybka Kolej Miejska) juniin S2 ja S3 tai Koleje Mazowieckie -yhtiön juniin. Keskustaan kätevin vaihtoehto on junalinja S2 ja Varsovan juna-asemalle S3. Matkalipun hinta on noin 3,40–4,40 PLN (noin 0,80–1 EUR) ostamastasi lipputyypistä riippuen. Jotkin välilaskulliset lentoreitit Varsovaan laskeutuvat Varsova Modlinin lentoasemalle (Port Lotniczy Warszawa/Modlin). Lentoasemalta keskustaan on bussikuljetus, ja bussimatkan kesto on noin 40 min.

Kuinka kauan Helsinki–Varsova-lento kestää?

Lennot Helsingistä Varsovaan vaihtelevat kestoltaan reitistä riippuen. Jos valitset suorat lennot Helsinki-Vantaalta Varsovaan, lentoaika on alkaen noin 1 h 40 min. Mikäli taas valitset välilaskulliset lennot puolalaiskaupunkiin, varaudu pidempään lentoaikaan. Yhden välilaskun lennoilla matka-aika on alkaen noin 3 h ja 20 min. Usein lennot ovat tätä pidempiä, ja vaihdollisilla reiteillä tavallinen matka-aika on noin 4–6 h. Vertaa siis reittejä tarkkaan.

Milloin on paras aika matkustaa Varsovaan?

Lentoliput Helsingistä Varsovaan voit saada melko edullisesti mihin vuodenaikaan tahansa. Budjettimatkailijoiden kannattaa kuitenkin suosia talvimatkoja Puolaan, sillä erityisen halvat lennot Helsingistä Varsovaan myydään yleensä tammi-helmikuulle tai marraskuulle. Näinä kuukausina voit saada myös majoituksen kauniista kulttuurikaupungista edullisesti. Historiallisiin kohteisiin voi mainiosti tutustua myös talvella, eikä parin asteen pakkanen häiritse turismia kaupungissa. Vilkkaimmillaan Varsovan matkailusesonki on kuitenkin keväästä alkusyksyyn, sillä suurin osa matkailijoista haluaa tutustua kaupunkiin lämpimässä auringonpaisteessa. Kesällä keskilämpötilat Varsovassa nousevat noin 17–20 °C tuntumaan. Jos nautit lämmöstä, eivätkä kesäkuukausien suuret turistimäärät ja korkeahkot hinnat häiritse, kesä on parasta aikaa tutustua Varsovaan. Loppukesää kohden lentojen hinnat yleensä laskevat hieman.

Tarvitaanko Varsovaan passia/viisumia?

Varsova kuuluu Schengenin ja Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse matkaa varten viisumia. Voit jättää myös passin halutessasi kotiin. Matkustusasiakirjaksi käy Varsovassa passin ohella myös virallinen henkilökortti. Muista, että jompi kumpi – passi tai henkilökortti – on aina otettava mukaan Varsovan lennoille.


Vinkkejä Varsovaan

 • Vanhaa kaupunkia, Stare Miastoa, pidetään Varsovan kauneimpana kaupunginosana. Historiallisiin kortteleihin on lähes mahdotonta tutustua joukkoliikennevälineillä tai taksilla, joten lähde kävellen tutkimusmatkalle vanhan kaupungin kortteleihin. Ota aikaa arkkitehtuuriin tutustumiseen. Vanha kaupunki on nähtävyys kokonaisuutena, sillä koko kaupunginosa on nostettu Unescon maailmanperintökohteiden listalle.
 • Varsova on todella monipuolinen museokaupunki. Vieraile esimerkiksi säveltäjä Frédéric Chopinin museossa (Muzeum Fryderyka Chopina) tai Varsovan kansallismuseossa (Muzeum Narodowe w Warszawie), joka on yksi Puolan suurimmista museoista. Älä kuitenkaan suunnittele museokierrosta maanantaille, jolloin suurin osa Varsovan museoista on suljettuina.
 • Varsovassa kannattaa käyttää joukkoliikennettä, etenkin kaupungin kätevää metroa. Joukkoliikennettä operoi ZTM (Zarząd Transportu Miejskiego), ja metroilla ja busseilla liikkuminen on kaupungissa halpaa. Esimerkiksi päivälipun hinta on alkaen noin 15 PLN (noin 3,50 EUR).

(Hinnat tarkistettu 28.4.2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Varsova–Helsinki

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Krakova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 55m
Halvin hinta
95 €
Gdansk - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 25m
Halvin hinta
96 €
Gdansk - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
2t 00m
Halvin hinta
107 €
Katowice - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
6t 20m
Halvin hinta
120 €
Varsova - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 40m
Halvin hinta
125 €
Wrocław - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 15m
Halvin hinta
140 €
Varsova - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
7t 00m
Halvin hinta
141 €
Krakova - Oulu reitin lennot
Lyhyin lentoaika
20t 40m
Halvin hinta
228 €
Poznań - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
8t 55m
Halvin hinta
235 €
Szczecin - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 05m
Halvin hinta
250 €
Zielona Góra - Helsinki reitin lennot
Lyhyin lentoaika
10t 10m
Halvin hinta
301 €
Poznań - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
11t 30m
Halvin hinta
307 €
Varsova - Kokkola-Pietarsaari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
13t 20m
Halvin hinta
357 €
Katowice - Turku reitin lennot
Lyhyin lentoaika
16t 45m
Halvin hinta
446 €
Gdansk - Jyväskylä reitin lennot
Lyhyin lentoaika
15t 35m
Halvin hinta
722 €
Krakova - Kajaani reitin lennot
Lyhyin lentoaika
44t 40m
Halvin hinta
724 €
Näytä lisää

Lennot kohteesta Varsova:

Lennot kohteesta Helsinki:

Lennot Eurooppa Suomi Helsinki Varsova lento kohteeseen Helsinki
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka