Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Sansibar

Halvat lennot Sansibar alk. 423 €

Tämä on halvin meno-paluulennon hinta, jonka momondo-käyttäjä on löytänyt viimeisten 72 tunnin aikana etsimällä lentoa, jonka lähtöpäivä on 26.4.. Hinnat voivat muuttua, eivätkä ne välttämättä ole saatavilla kaikille lennoille tai matkustuspäiville. Napsauta hintaa päivittääksesi hakua tälle tarjoukselle.
1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 9/3
la 16/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Sansibar

Yhteenveto Sansibar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

423 €

Nopein lentoaika

13t 20m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 423 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
Nopein lento kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi kestää 13t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sansibar mukaan lukien Lufthansa, Air France ja KLM.

Sansibar lentotiedot ja trendit

Tutustu Sansibar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sansibar?

Yleensä huhtikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sansibar. Lennot maksavat noin 496 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Sansibar huhtikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 507 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sansibar?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää lentokentälle Sansibar kentältä Suomi. Halvin viimeksi keskiviikko lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 694 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Sansibar on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 865 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sansibar?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sansibar on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sansibar keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 559 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sansibar, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 945 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sansibar?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Sansibar (Sansibar Kisauni), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 14t 45m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sansibar?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 25 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sansibar. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 821 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Sansibar tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Sansibar hintaan 449 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sansibar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sansibar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sansibar

HALVIN REITTI Helsinki - Sansibar

Helsinki (HEL) - Sansibar (ZNZ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sansibar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Sansibar Kisauni, jolloin hinta on keskimääräinen 821 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANSIBARhuhtikuu40% halvempihuhtikuu aikana Helsinki - Sansibar lennot maksavat keskimäärin vain 496 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANSIBAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu46% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Sansibar lentojen keskimääräinen hinta on 1201 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANSIBAR KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu294% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sansibar kentältä Helsinki marraskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sansibar

Miten kauan kestää lentää Sansibariin?

Suomesta lennot Tansanian Sansibariin kestävät keskimäärin 14–20 tuntia. Pitkä lentoaika johtuu siitä, että välilaskut ovat yleensä useamman tunnin kestäviä. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on lentoaika usein lyhyimmillään 14 tuntia ja matkaan sisältyy aina yksi välilasku. Yleinen välilaskupaikka on Doha Hamadin kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee suoralla jatkolennolla Sansibariin. Lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Dohaan kestää alle kuusi tuntia ja lento Dohasta Sansibariin hieman yli kuusi tuntia. Useimmilla reiteillä välilasku Dohassa voi olla jopa yhdeksän tuntia. Yleinen lentoreitti on myös Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin ja Frankfurtista Addis Abebaan, josta on jatkolento Sansibariin. Tällöin lentoaika on noin 20 tuntia. Muualta Suomesta lennettäessä on lentoaika paljon pidempi. Esimerkiksi Turusta Sansibariin voi lentoaika olla jopa 30 tuntia, välilaskujen pituudesta riippuen. Turusta lento menee useimmiten Gdanskiin, josta on jatkolento Amsterdamiin. Amsterdamista pääset suoralla lennolla Sansibariin. Muilta Suomen lentokentiltä ei ole tarjolla lentoreittejä Sansibariin, ja lennot menevät aina Helsingin kautta. Etsi momondosta lennot Sansibarin Kisaunin lentokentälle ja vertaile lentoaikoja ja eri lentoreittejä. momondosta näet myös Sansibarin lentotarjoukset reaaliajassa.

Mistä voit lentää suoraan Sansibariin?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Sansibariin. Suorat lennot Sansibariin lähtevät Euroopan suurimmilta lentokentiltä kuten Frankfurtista ja Amsterdamista. Voit ottaa Helsinki-Vantaalta lennon näihin kohteisiin ja lentää jatkolennolla suoraan Sansibariin. Helsinki-Vantaan lentokentältä voit myös ottaa suoran lennon kätevästi Dohaan, josta pääset jatkolennolla Sansibariin. Muualta Suomesta matkustettaessa on suositeltavaa suunnitella reitti siten, että ottaa lennon Helsinki-Vantaalta johonkin kohteeseen, josta pääsee suoralla lennolla Sansibariin. Tällöin säästät paljon aikaa ja pääset määränpäähäsi usein vain yhdellä välilaskulla. Alkumatkan Helsinkiin voi helposti taittaa esimerkiksi junalla tai bussilla. Suunnittele matkasi vertailemalla eri reittejä momondossa.

Löytyykö kaupungin Sansibar lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sansibar on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sansibar harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä (79 km Sansibar keskustasta), Tanga lentokenttä (120 km Sansibar keskustasta) tai Chake Chake Pemba lentokenttä (121 km Sansibar keskustasta).

Voiko kaupunkiin Sansibar lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 217 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Sansibar Kisauni lentokenttä hinnat?

lentoa Sansibar Kisauni lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Sansibar Kisauni lentokenttä?

maaliskuuta 2024 alkaen 10 toimijaa on valittavissa lentoa Sansibar Kisauni lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Sansibar Kisauni lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Sansibar Kisauni lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Sansibar Kisauni lentokenttä?

Sansibar Kisauni lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Sansibar Kisauni lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sansibar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sansibar
Lufthansa
26. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 50m
2 välilaskua
ZNZ07:10Sansibar Kisauni
7. toukokuuta
ZNZ08:40Sansibar Kisauni
16t 35m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
25. huhtikuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 50m
3 välilaskua
ZNZ11:10Sansibar Kisauni
7. toukokuuta
ZNZ08:40Sansibar Kisauni
16t 35m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
27. huhtikuuta
HEL18:15Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 55m
3 välilaskua
ZNZ11:10Sansibar Kisauni
7. toukokuuta
ZNZ08:40Sansibar Kisauni
16t 35m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
29. huhtikuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 45m
2 välilaskua
ZNZ07:10Sansibar Kisauni
4. toukokuuta
ZNZ08:40Sansibar Kisauni
16t 35m
2 välilaskua
HEL01:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
22. huhtikuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
ZNZ07:55Sansibar Kisauni
6. toukokuuta
ZNZ23:20Sansibar Kisauni
15t 55m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Qatar Airways
28. huhtikuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
1 välilasku
ZNZ07:55Sansibar Kisauni
6. toukokuuta
ZNZ23:20Sansibar Kisauni
15t 55m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sansibar

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sansibar, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
14t 45m
ZNZSansibar Kisauni

Kohteen Sansibar viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Sansibarissa on?

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Sansibariin. Viisumin voi hakea halutessaan etukäteen ennen matkaa. Haettava viisumi on ordinary visa (single entry visa). Viisumin saa myös Tansaniaan saavuttaessa. Kun haet viisumia etukäteen, säästyt jonotukselta lentokentällä. Voimassa olevan viisumin lisäksi tarvitset voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Passissa on oltava myös vähintään kaksi tyhjää sivua. Lisäksi kaikkien Tansaniaan matkustavien on täytettävä sähköinen terveysilmoitus 24 tuntia ennen Tansaniaan saapumista. Kaikkien matkustajien on myös täytettävä maahantulo- ja maastapoistumiskortit, joita on saatavilla lentokentillä.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sansibar

Mitä voit tehdä ja nähdä Sansibarissa?

Sansibar on upea lomakohde, joka tarjoaa ennen kaikkea paratiisinomaisia maisemia, kauniita hiekkarantoja, turkoosin meren ja rentoa saarielämää. Sansibarilla matkailijat voivat rentoutua, harrastaa aktiviteetteja ja tutustua sansibarilaisten elämänrytmiin ja kulttuuriin. Stone Town on pieni Sansibariin kuuluva saari, joka vetää matkailijoita puoleensa. Tällä kauniilla saarella voit harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten snorklausta, sukellusta, joogaa ja paljon muuta. Stone Townissa monet myös tähystävät delfiinejä. Saarella järjestetään monia retkiä, jotka tutustuttavat sinut Sansibarin historiaan. Stone Townin vanhakaupunki on myös kiinnostava ja ehdoton vierailukohde. Darajani Marketilla kannattaa myös ehdottomasti vierailla ainakin kerran loman aikana. Marketti tarjoaa todellisen afrikkalaisen toritunnelman. Loman aikana voit nauttia saaren monista rannoista. Saarelta löytyy sekä koskemattomia ja hiljaisia rantoja että vilkkaampia turistien täyttämiä rantoja, joilla bileet jatkuvat pikkutunneille asti. Living Stone Beach -ranta on upea paikka katsoa auringonlaskua ja nauttia paikallisten esittämästä akrobatiasta ja capoeirasta. Sansibarin ruokakulttuuri on kiinnostavaa ja loman aikana pääset nauttimaan ainakin Manner-Tansanian suosikkeja sekä intialaisia ​​ja arabialaisia ​​ruokia. Sansibarissa on useita kalaravintoloita ja ruokakulttuuri on erittäin kasvissyöjä- ja vegaaniystävällistä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Sansibar?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Sansibar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sansibar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Sansibar?

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Sansibar, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Sansibar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Sansibar on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sansibar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Sansibar

Suositut lennot Sansibar
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Sansibar
1 aikuinen
la 9/3
la 16/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.