Etsi halvat lennot Sansibar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Sansibar

Yhteenveto Sansibar lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

600 €

Halvin meno-paluulennon hinta

618 €

Nopein lentoaika

25t 35m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 600 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 618 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
Nopein lento kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi kestää 25t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Sansibar Kisauni).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Sansibar mukaan lukien Air France, Turkish Airlines ja Finnair.

Sansibar lentotiedot ja trendit

Tutustu Sansibar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Sansibar?

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Sansibar. Lennot maksavat noin 620 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kohteeseen Sansibar maaliskuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen marraskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 633 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sansibar?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Sansibar paikasta Dar es Salaam ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Sansibar. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Sansibar alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Sansibar?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Sansibar kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 645 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Kallein päivä lentää kaupunkiin Sansibar on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 716 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sansibar?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Sansibar on illalla. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Sansibar illalla jopa niin alhaiseen hintaan kuin 588 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Ajankohtana aamulla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Sansibar, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 708 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Sansibar?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Sansibar (Sansibar Kisauni), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 13t ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Sansibar?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 32 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Sansibar. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 737 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halpoja lentoja kohteeseen Sansibar tämän aikaikkunan ulkopuolella. Itse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja reitille Suomi - Sansibar hintaan 646 €.

Halvimmat lennot kaupungin Sansibar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sansibar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Sansibar

HALVIN REITTI Helsinki - Sansibar

Helsinki (HEL) - Dar es Salaam (DAR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sansibar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 629 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ SANSIBARmaaliskuu16% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Sansibar lennot maksavat keskimäärin vain 620 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE SANSIBAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu56% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Sansibar lentojen keskimääräinen hinta on 1150 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN SANSIBAR KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Sansibar kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Sansibar

Suomesta lennot Tansanian Sansibariin kestävät keskimäärin 14–20 tuntia. Pitkä lentoaika johtuu siitä, että välilaskut ovat yleensä useamman tunnin kestäviä. Helsinki-Vantaalta lennettäessä on lentoaika usein lyhyimmillään 14 tuntia ja matkaan sisältyy aina yksi välilasku. Yleinen välilaskupaikka on Doha Hamadin kansainvälinen lentokenttä, josta pääsee suoralla jatkolennolla Sansibariin. Lento Helsinki-Vantaan lentokentältä Dohaan kestää alle kuusi tuntia ja lento Dohasta Sansibariin hieman yli kuusi tuntia. Useimmilla reiteillä välilasku Dohassa voi olla jopa yhdeksän tuntia. Yleinen lentoreitti on myös Helsinki-Vantaalta Frankfurtiin ja Frankfurtista Addis Abebaan, josta on jatkolento Sansibariin. Tällöin lentoaika on noin 20 tuntia. Muualta Suomesta lennettäessä on lentoaika paljon pidempi. Esimerkiksi Turusta Sansibariin voi lentoaika olla jopa 30 tuntia, välilaskujen pituudesta riippuen. Turusta lento menee useimmiten Gdanskiin, josta on jatkolento Amsterdamiin. Amsterdamista pääset suoralla lennolla Sansibariin. Muilta Suomen lentokentiltä ei ole tarjolla lentoreittejä Sansibariin, ja lennot menevät aina Helsingin kautta. Etsi momondosta lennot Sansibarin Kisaunin lentokentälle ja vertaile lentoaikoja ja eri lentoreittejä. momondosta näet myös Sansibarin lentotarjoukset reaaliajassa.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Sansibariin. Suorat lennot Sansibariin lähtevät Euroopan suurimmilta lentokentiltä kuten Frankfurtista ja Amsterdamista. Voit ottaa Helsinki-Vantaalta lennon näihin kohteisiin ja lentää jatkolennolla suoraan Sansibariin. Helsinki-Vantaan lentokentältä voit myös ottaa suoran lennon kätevästi Dohaan, josta pääset jatkolennolla Sansibariin. Muualta Suomesta matkustettaessa on suositeltavaa suunnitella reitti siten, että ottaa lennon Helsinki-Vantaalta johonkin kohteeseen, josta pääsee suoralla lennolla Sansibariin. Tällöin säästät paljon aikaa ja pääset määränpäähäsi usein vain yhdellä välilaskulla. Alkumatkan Helsinkiin voi helposti taittaa esimerkiksi junalla tai bussilla. Suunnittele matkasi vertailemalla eri reittejä momondossa.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Sansibar on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Sansibar harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä (79 km Sansibar keskustasta), Tanga lentokenttä (120 km Sansibar keskustasta) tai Chake Chake Pemba lentokenttä (121 km Sansibar keskustasta).

Voit löytää tarjouksia kentälle Dar es Salaam Julius Nyereren kansainvälinen lentoasema lentokenttä keskimääräiseen hintaan 601 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Sansibar

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Sansibar
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
ZNZ20:20Sansibar Kisauni
24. maaliskuuta
ZNZ17:25Sansibar Kisauni
21t 25m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 40m
1 välilasku
ZNZ21:20Sansibar Kisauni
19. maaliskuuta
ZNZ17:25Sansibar Kisauni
21t 25m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. maaliskuuta
HEL08:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
2 välilaskua
ZNZ01:40Sansibar Kisauni
19. maaliskuuta
ZNZ17:25Sansibar Kisauni
21t 25m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
3 välilaskua
ZNZ05:10Sansibar Kisauni
24. maaliskuuta
ZNZ17:25Sansibar Kisauni
21t 25m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL13:40Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 50m
2 välilaskua
ZNZ22:30Sansibar Kisauni
24. maaliskuuta
ZNZ17:25Sansibar Kisauni
21t 25m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
9. maaliskuuta
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 45m
3 välilaskua
ZNZ05:10Sansibar Kisauni
23. maaliskuuta
ZNZ23:40Sansibar Kisauni
15t 10m
2 välilaskua
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Sansibar

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Sansibar, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 15m
3 välilaskua
ZNZ01:55Sansibar Kisauni
Useita lentoyhtiöitä
30. joulukuuta
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 30m
2 välilaskua
ZNZ02:10Sansibar Kisauni
Air France
30. joulukuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 35m
1 välilasku
ZNZ14:20Sansibar Kisauni

Muut matkustamoluokat Sansibar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Sansibar lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sansibar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Sansibar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Sansibar?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Sansibar kohteesta Suomi ovat Turkish Airlines, Qatar Airways, KLM ja Lufthansa. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Sansibar

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Sansibar matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 3 lentoa joka viikko kohteeseen Sansibar lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 518 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 158 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Qatar Airways lennot kohteeseen Sansibar

Qatar Airways (7,9/10, 335 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Sansibar tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 632 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Sansibar on keskimäärin viikossa 7 Qatar Airways lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Sansibar ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Sansibar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Sansibarin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Sansibarin lentokentältä kaupungin keskustaan ajaa noin puolessa tunnissa. Lentokentältä keskustaan pääsee joko taksilla tai paikallisella Dala Dala -bussilla. Bussi on edullisin tapa päästä lentokentältä keskustaan. Dala Dala -bussi kulkee puolen tunnin – tunnin välein lennoista riippuen. Taksi on kuitenkin nopein ja helpoin tapa päästä lentokentältä keskustaan. Taksit ovat toki hintavampia kuin bussit, mutta silti melko edullisia. Sansibarissa toimivat Uber- ja Bolt -sovellukset, joiden kautta voit myös tilata taksin. Tilasitpa taksin sitten Boltin kautta tai otitpa tavallisen taksin lentokentältä, ovat hinnat usein melko samaa luokkaa.


Sansibar: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Sansibar
Helsinki - Sansibar reitin lennot
Nopein lentoaika13t 00m
Halvin hinta628 €

Kohteen Sansibar viisumivaatimukset

Suomen kansalainen tarvitsee viisumin matkustaessaan Sansibariin. Viisumin voi hakea halutessaan etukäteen ennen matkaa. Haettava viisumi on ordinary visa (single entry visa). Viisumin saa myös Tansaniaan saavuttaessa. Kun haet viisumia etukäteen, säästyt jonotukselta lentokentällä. Voimassa olevan viisumin lisäksi tarvitset voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta maasta poistumisen jälkeen. Passissa on oltava myös vähintään kaksi tyhjää sivua. Lisäksi kaikkien Tansaniaan matkustavien on täytettävä sähköinen terveysilmoitus 24 tuntia ennen Tansaniaan saapumista. Kaikkien matkustajien on myös täytettävä maahantulo- ja maastapoistumiskortit, joita on saatavilla lentokentillä.


Aloita matkan suunnittelu - Sansibar


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Sansibar

Sansibar on upea lomakohde, joka tarjoaa ennen kaikkea paratiisinomaisia maisemia, kauniita hiekkarantoja, turkoosin meren ja rentoa saarielämää. Sansibarilla matkailijat voivat rentoutua, harrastaa aktiviteetteja ja tutustua sansibarilaisten elämänrytmiin ja kulttuuriin. Stone Town on pieni Sansibariin kuuluva saari, joka vetää matkailijoita puoleensa. Tällä kauniilla saarella voit harrastaa monia vesiurheilulajeja kuten snorklausta, sukellusta, joogaa ja paljon muuta. Stone Townissa monet myös tähystävät delfiinejä. Saarella järjestetään monia retkiä, jotka tutustuttavat sinut Sansibarin historiaan. Stone Townin vanhakaupunki on myös kiinnostava ja ehdoton vierailukohde. Darajani Marketilla kannattaa myös ehdottomasti vierailla ainakin kerran loman aikana. Marketti tarjoaa todellisen afrikkalaisen toritunnelman. Loman aikana voit nauttia saaren monista rannoista. Saarelta löytyy sekä koskemattomia ja hiljaisia rantoja että vilkkaampia turistien täyttämiä rantoja, joilla bileet jatkuvat pikkutunneille asti. Living Stone Beach -ranta on upea paikka katsoa auringonlaskua ja nauttia paikallisten esittämästä akrobatiasta ja capoeirasta. Sansibarin ruokakulttuuri on kiinnostavaa ja loman aikana pääset nauttimaan ainakin Manner-Tansanian suosikkeja sekä intialaisia ​​ja arabialaisia ​​ruokia. Sansibarissa on useita kalaravintoloita ja ruokakulttuuri on erittäin kasvissyöjä- ja vegaaniystävällistä.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tansania

Eikö sittenkään Sansibar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tansania

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Sansibar momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Sansibar, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Sansibar on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.