Halvat lennot Antalya

Meno-paluu
Economy
Washington (WAS)
Antalya (AYT)
ke 27.1.
ke 3.2.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Antalya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Antalya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Antalyaan?

Halvat lennot Antalyaan, Turkkiin, voi bongata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Antalyaan, päätä ensin, toivotko lomaltasi paahtavaa kuumuutta vai pehmeämpiä lämpötiloja. Matkat Antalyaan ovat suosittuja etenkin kesäisin, mutta silloin sää rantakohteessa voi olla kovin kuuma. Kevät ja syksy ovat parempaa aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin.

Mikäli kiikarissa on halvat lentoliput Antalyaan, edullinen aika matkustaa kaupunkiin voi olla esimerkiksi alkuvuodesta tammikuussa tai keväällä toukokuussa. Sää on toukokuussa Antalyassa jo kesäisen lämmin, mutta hotellit ja lennot ovat silloin kesäkautta edullisemmat. Halvimmat lennot ja hotellit myydään usein talvikaudelle. Tosin joulukuu on suosittua matkustusaikaa, eivätkä halvat lennot Antalyaan ole yleensä kaupan joulun päiville.

Pelkät lennot Antalyaan on helppo saada edullisesti tarjouksia seuraamalla milloin tahansa, mutta yleensä lennot ja majoituksen saa edullisesti ajoissa varattuna. Milloin lennot Antalyaan kannattaa sitten ostaa? Normaalisti paras aika on noin 58 päivää ennen lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Antalya?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Antalya paikasta Adana ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Antalya. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Antalya alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Antalya?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Antalya kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 215 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Antalya kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 224 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Antalya?

Paras aika varata lento kohteeseen Antalya kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 259 €. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 202 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Antalya?

Datamme mukaan keskiviikko on halvin päivä lentää kaupunkiin Antalya. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 230 €. Lennot reitille Suomi - Antalya tiistai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 305 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Antalya?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 241 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Antalya, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 301 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Antalya lähettyviltä muita lentokenttiä?

Antalya kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Isparta lentokenttä (111 km kaupungin Antalya keskustasta), Denizli Cardak lentokenttä (133 km kaupungin Antalya keskustasta) tai Gazipasa lentokenttä (156 km kaupungin Antalya keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Antalya lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Denizli Cardak lentokenttä keskimääräiseen hintaan 149 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.

momondosta löytyneet halvat lennot: Antalya

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Antalya
Finnair
16. kesäkuuta
3t 45m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
22:00
Antalya
4. elokuuta
22:50
Antalya
3t 50m
02:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. kesäkuuta
12t 45m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 45m
1 välilasku
20:05
Antalya
4. elokuuta
22:50
Antalya
3t 50m
02:40
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
16. kesäkuuta
3t 45m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
22:00
Antalya
5. elokuuta
18:15
Antalya
13t 35m
1 välilasku
07:50
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
5. kesäkuuta
10t 40m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 40m
1 välilasku
20:05
Antalya
8. kesäkuuta
21:45
Antalya
8t 35m
1 välilasku
06:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
5. kesäkuuta
9t 50m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
2 välilaskua
12:05
Antalya
9. kesäkuuta
03:50
Antalya
11t 05m
2 välilaskua
14:55
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Aeroflot
19. kesäkuuta
9t 05m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 05m
1 välilasku
16:25
Antalya
5. elokuuta
17:15
Antalya
13t 05m
1 välilasku
06:20
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Antalya

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Antalya, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
21. huhtikuuta
3t 45m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
3t 45m
22:55
Antalya
Norwegian
21. huhtikuuta
8t 45m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 45m
1 välilasku
17:00
Antalya
Useita lentoyhtiöitä
15. helmikuuta
10t 30m
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
10t 30m
1 välilasku
13:10
Antalya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Antalyaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Antalya

Suorat, halvat lennot Antalyaan liikennöi suomalainen Finnair. Lentoja turkkilaiskohteeseen on parhaimmillaan kaksikin kappaletta päivässä, ja pääkaupunkiseudulta lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä noin huhtikuusta lokakuulle. Muina vuodenaikoina Finnair tarjoaa kaupunkiin vaihdollisia yhteyksiä eurooppalaiskenttien kautta. Vaihtokenttien kautta lennot Antalyaan voi saada edullisesti milloin tahansa. Finnairin lisäksi vaihdollisia lentoja myyvät muun muassa turkkilainen Turkish Airlines, venäläinen Aeroflot, tšekkiläinen low cost -lentoyhtiö SmartWings ja perinteisempi tšekkiläinen lentoyhtiö CSA. Suorien lentojen lentoaika Helsinki-Vantaalta Antalyaan on noin 3 tuntia 50 minuuttia. Vaihtokenttien kautta matka-aika venyy normaalisti noin kuuteen tuntiin, hieman vaihtoyhteyksistä riippuen.


Miten pääsen lentokentältä Antalyan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Antalya lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Antalyaan saapuvat Antalyan kansainväliselle lentoasemalle. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi niin shuttle-busseilla kuin melko uudella raitiovaunullakin. Taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti noin 55–60 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017] Raitiovaunun kyytiin voi nousta niin kotimaan terminaalista (T3) kuin kansainvälisten lentojen terminaalistakin (T1). Raitiovaunut kulkevat noin 10–20 minuutin välein, shuttle-bussit puolestaan noin puolen tunnin välein.


Suositut lentoreitit Antalya

Etsityimmät lennot Antalya sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Antalya lennot
Lyhyin lentoaika
14t 35m
Halvin hinta
278 €
Oulu - Antalya lennot
Lyhyin lentoaika
39t 10m
Halvin hinta
558 €

Liikkuminen Antalyassa?

Antalyanlahden rannikolla sijaitseva Antalya kutsuu kävelemään merellisten maisemien äärelle, eli mukaan matkaan kannattaa ehdottomasti pakata hyvät kävelykengät. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka rakentuu ennen kaikkea bussien ja raitiovaunujen varaan. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalta Antalyan bussiasemalta on helppo ottaa kaukoliikenteen bussi Turkin muihin osiin. Antalyan raitiovaunujärjestelmään kuuluu tällä hetkellä kaksi linjaa, mutta verkostoa aiotaan laajentaa lähitulevaisuudessa. Raitiovaunulinjoja ovat noin 11 kilometriä pitkä niin kutsuttu moderni linja (AntRay) ja hieman alle viisi kilometriä pitkä nostalginen linja (Nostalji tramvay hatti), joka lähtee liikkeelle Antalyan museolta. Kokeile myös dolmus-minibusseja.

Antalyan joukkoliikenteen käyttäminen on todella edullista: normaalin kertalipun hinta kaupungin sisällä maksaa vain noin 2 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017] Jos haluat tehdä päiväretkiä Antalyan ulkopuolelle, harkitse myös henkilöauton vuokraamista, mutta hektiseen kaupunkiliikenteeseen autoa ei kannata vuokrata.


Tarvitaanko Antalyaan passi tai viisumi?

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saavuttaessa. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö sekä Antalyassa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Vinkkejä Antalyaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Antalyaan voi saada hintoja vertaamalla ja seuraamalla esimerkiksi kevään ja syksyn tarjouksia.

Kiinnostavatko Antalyan nähtävyydet?

Turkin Rivierana tunnetun alueen suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Tutustu myös Kaleiçin historialliseen alueeseen ja Dudenin vesiputoukseen.

Mitä mukaan matkalle Antalyaan?

Muista suojautua hyvin auringolta etenkin kesäaikaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Antalyassa

Hinnat kannattaa tarkastaa omalta matkapuhelinoperaattorilta ennen matkaa. Voit hankkia myös paikallisen prepaid-liittymän ja käyttää hyväksi hotellien ilmaisia WiFi-yhteyksiä.

Onko Antalyassa turvallista?

Antalya on melko turvallinen lomakohde, mutta normaalia turvallisuutta on hyvä noudattaa. Sairastapausten varalta mukaan on hyvä ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Antalyassa juoda kraanavettä?

Matkailijoiden kannattaa ainakin aluksi suosia pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

Tippi ja juomarahakäytännöt Antalyassa?

Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

Millainen on Antalyan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Antalya?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 260 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Antalyassa?

Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Antalyassa.

 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka