Halvat lennot Antalya

Meno-paluu
Economy
San Francisco (SFO)
Antalya (AYT)
la 8.5.
la 15.5.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Antalya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Antalya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Antalya

HALVIN REITTI Helsinki - Antalya

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Antalya kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 261 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANTALYAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Antalya lennot maksavat keskimäärin vain 217 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu19% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Antalya lentojen keskimääräinen hinta on 310 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu356% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Antalya kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Antalyaan?

Halvat lennot Antalyaan, Turkkiin, voi bongata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Antalyaan, päätä ensin, toivotko lomaltasi paahtavaa kuumuutta vai pehmeämpiä lämpötiloja. Matkat Antalyaan ovat suosittuja etenkin kesäisin, mutta silloin sää rantakohteessa voi olla kovin kuuma. Kevät ja syksy ovat parempaa aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin.

Mikäli kiikarissa on halvat lentoliput Antalyaan, edullinen aika matkustaa kaupunkiin voi olla esimerkiksi alkuvuodesta tammikuussa tai keväällä toukokuussa. Sää on toukokuussa Antalyassa jo kesäisen lämmin, mutta hotellit ja lennot ovat silloin kesäkautta edullisemmat. Halvimmat lennot ja hotellit myydään usein talvikaudelle. Tosin joulukuu on suosittua matkustusaikaa, eivätkä halvat lennot Antalyaan ole yleensä kaupan joulun päiville.

Pelkät lennot Antalyaan on helppo saada edullisesti tarjouksia seuraamalla milloin tahansa, mutta yleensä lennot ja majoituksen saa edullisesti ajoissa varattuna. Milloin lennot Antalyaan kannattaa sitten ostaa? Normaalisti paras aika on noin 58 päivää ennen lähtöä.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Antalya?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Antalya paikasta Adana ovat löytäneet lentoja 92 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Antalya. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Antalya alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Antalya?

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. Lennot maksavat noin 217 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Antalya kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 226 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Antalya?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Antalya. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 261 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Antalya jopa niin halpaan hintaan kuin 120 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Antalya?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya on keskiviikko. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Antalya keskiviikko löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 234 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä tiistai, voit odottaa näkeväsi 309 € lentohinnan reitille Suomi - Antalya.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Antalya?

Aamulla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 258 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on aamulla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Antalya, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 348 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Antalya lähettyviltä muita lentokenttiä?

Antalya kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Isparta lentokenttä (111 km kaupungin Antalya keskustasta), Denizli Cardak lentokenttä (133 km kaupungin Antalya keskustasta) tai Gazipasa lentokenttä (156 km kaupungin Antalya keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Antalya lentää jotenkin halvemmalla?

Voit löytää tarjouksia kentälle Denizli Cardak lentokenttä keskimääräiseen hintaan 150 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Antalya

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Antalya
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
AYT03:20Antalya
28. kesäkuuta
AYT07:50Antalya
7t 25m
1 välilasku
HEL15:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
AYT03:20Antalya
28. kesäkuuta
AYT02:15Antalya
8t 40m
2 välilaskua
HEL10:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL08:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 45m
1 välilasku
AYT19:50Antalya
13. kesäkuuta
AYT02:00Antalya
15t 10m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
28. toukokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 55m
2 välilaskua
AYT05:15Antalya
3. kesäkuuta
AYT23:30Antalya
14t 55m
1 välilasku
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
28. toukokuuta
HEL15:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 30m
1 välilasku
AYT05:50Antalya
3. kesäkuuta
AYT23:30Antalya
14t 55m
1 välilasku
HEL14:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL12:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
AYT03:20Antalya
13. kesäkuuta
AYT02:00Antalya
15t 10m
1 välilasku
HEL17:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Antalya

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Antalya, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä SunExpress
SunExpress
8. heinäkuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
AYT04:50Antalya
SunExpress
3. kesäkuuta
HEL20:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
AYT04:50Antalya
Useita lentoyhtiöitä
13. heinäkuuta
HEL03:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
13t 40m
2 välilaskua
AYT17:05Antalya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Antalyaan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Antalya

Suorat, halvat lennot Antalyaan liikennöi suomalainen Finnair. Lentoja turkkilaiskohteeseen on parhaimmillaan kaksikin kappaletta päivässä, ja pääkaupunkiseudulta lähtevät lennot starttaavat aina Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Suoria lentoja ei kuitenkaan ole tarjolla ympäri vuoden, vaan yleensä noin huhtikuusta lokakuulle. Muina vuodenaikoina Finnair tarjoaa kaupunkiin vaihdollisia yhteyksiä eurooppalaiskenttien kautta. Vaihtokenttien kautta lennot Antalyaan voi saada edullisesti milloin tahansa. Finnairin lisäksi vaihdollisia lentoja myyvät muun muassa turkkilainen Turkish Airlines, venäläinen Aeroflot, tšekkiläinen low cost -lentoyhtiö SmartWings ja perinteisempi tšekkiläinen lentoyhtiö CSA. Suorien lentojen lentoaika Helsinki-Vantaalta Antalyaan on noin 3 tuntia 50 minuuttia. Vaihtokenttien kautta matka-aika venyy normaalisti noin kuuteen tuntiin, hieman vaihtoyhteyksistä riippuen.


Miten pääsen lentokentältä Antalyan keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Antalya lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Lennot Antalyaan saapuvat Antalyan kansainväliselle lentoasemalle. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi niin shuttle-busseilla kuin melko uudella raitiovaunullakin. Taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti noin 55–60 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017] Raitiovaunun kyytiin voi nousta niin kotimaan terminaalista (T3) kuin kansainvälisten lentojen terminaalistakin (T1). Raitiovaunut kulkevat noin 10–20 minuutin välein, shuttle-bussit puolestaan noin puolen tunnin välein.


Suositut lentoreitit Antalya

Etsityimmät lennot Antalya sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Antalya reitin lennot
Lyhyin lentoaika
12t 25m
Halvin hinta
120 €
Oulu - Antalya reitin lennot
Lyhyin lentoaika
22t 10m
Halvin hinta
400 €

Liikkuminen Antalyassa?

Antalyanlahden rannikolla sijaitseva Antalya kutsuu kävelemään merellisten maisemien äärelle, eli mukaan matkaan kannattaa ehdottomasti pakata hyvät kävelykengät. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka rakentuu ennen kaikkea bussien ja raitiovaunujen varaan. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalta Antalyan bussiasemalta on helppo ottaa kaukoliikenteen bussi Turkin muihin osiin. Antalyan raitiovaunujärjestelmään kuuluu tällä hetkellä kaksi linjaa, mutta verkostoa aiotaan laajentaa lähitulevaisuudessa. Raitiovaunulinjoja ovat noin 11 kilometriä pitkä niin kutsuttu moderni linja (AntRay) ja hieman alle viisi kilometriä pitkä nostalginen linja (Nostalji tramvay hatti), joka lähtee liikkeelle Antalyan museolta. Kokeile myös dolmus-minibusseja.

Antalyan joukkoliikenteen käyttäminen on todella edullista: normaalin kertalipun hinta kaupungin sisällä maksaa vain noin 2 liiraa. [Tarkistettu 25.6.2017] Jos haluat tehdä päiväretkiä Antalyan ulkopuolelle, harkitse myös henkilöauton vuokraamista, mutta hektiseen kaupunkiliikenteeseen autoa ei kannata vuokrata.


Tarvitaanko Antalyaan passi tai viisumi?

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saavuttaessa. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö sekä Antalyassa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Vinkkejä Antalyaan matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Antalyaan voi saada hintoja vertaamalla ja seuraamalla esimerkiksi kevään ja syksyn tarjouksia.

Kiinnostavatko Antalyan nähtävyydet?

Turkin Rivierana tunnetun alueen suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Tutustu myös Kaleiçin historialliseen alueeseen ja Dudenin vesiputoukseen.

Mitä mukaan matkalle Antalyaan?

Muista suojautua hyvin auringolta etenkin kesäaikaan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Antalyassa

Hinnat kannattaa tarkastaa omalta matkapuhelinoperaattorilta ennen matkaa. Voit hankkia myös paikallisen prepaid-liittymän ja käyttää hyväksi hotellien ilmaisia WiFi-yhteyksiä.

Onko Antalyassa turvallista?

Antalya on melko turvallinen lomakohde, mutta normaalia turvallisuutta on hyvä noudattaa. Sairastapausten varalta mukaan on hyvä ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

Voiko Antalyassa juoda kraanavettä?

Matkailijoiden kannattaa ainakin aluksi suosia pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

Tippi ja juomarahakäytännöt Antalyassa?

Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

Millainen on Antalyan hintataso?

Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Turkki?

Aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Antalya?

Teitä pitkin välimatka on noin 3 260 kilometriä.

Kannattaako vaihtaa rahaa Suomessa vai Antalyassa?

Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Antalyassa.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka