Etsi halpoja lentoja Antalya alk. 66 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 30/5
ti 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Antalya

Yhteenveto Antalya lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

66 €

Halvin meno-paluulennon hinta

224 €

Nopein lentoaika

3t 55m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Antalya kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 66 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Antalya kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 224 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
Nopein lento kohteeseen Antalya kohteesta Suomi kestää 3t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Antalya mukaan lukien Finnair, Pegasus Airlines ja Norwegian.

Antalya lentotiedot ja trendit

Tutustu Antalya lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Antalya?

Yleensä toukokuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. Lennot maksavat noin 254 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Antalya kuukauden toukokuu aikana, niin lentäminen huhtikuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 267 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Antalya?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Antalya paikasta Istanbul ovat löytäneet lentoja 85 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Antalya. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Antalya alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Antalya?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya on tiistai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Antalya tiistai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 237 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä maanantai, voit odottaa näkeväsi 392 € lentohinnan reitille Suomi - Antalya.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Antalya?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 266 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Antalya, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 423 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Antalya?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Antalya lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya lento kestää keskimäärin 3t 45m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Antalya kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Antalya?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Antalya. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 301 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Antalya jopa niin halpaan hintaan kuin 273 €.

Halvimmat lennot kaupungin Antalya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Antalya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Antalya

HALVIN REITTI Helsinki - Antalya

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Antalya kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 301 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANTALYAtoukokuu16% halvempitoukokuu aikana Helsinki - Antalya lennot maksavat keskimäärin vain 254 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu24% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Antalya lentojen keskimääräinen hinta on 375 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu322% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Antalya kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Antalya

Halvat lennot Antalyaan, Turkkiin, voi bongata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Antalyaan, päätä ensin, toivotko lomaltasi paahtavaa kuumuutta vai pehmeämpiä lämpötiloja. Matkat Antalyaan ovat suosittuja etenkin kesäisin, mutta silloin sää rantakohteessa voi olla kovin kuuma. Kevät ja syksy ovat parempaa aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin.

Mikäli kiikarissa on halvat lentoliput Antalyaan, edullinen aika matkustaa kaupunkiin voi olla esimerkiksi alkuvuodesta tammikuussa tai keväällä toukokuussa. Sää on toukokuussa Antalyassa jo kesäisen lämmin, mutta hotellit ja lennot ovat silloin kesäkautta edullisemmat. Halvimmat lennot ja hotellit myydään usein talvikaudelle. Tosin joulukuu on suosittua matkustusaikaa, eivätkä halvat lennot Antalyaan ole yleensä kaupan joulun päiville.

Pelkät lennot Antalyaan on helppo saada edullisesti tarjouksia seuraamalla milloin tahansa, mutta yleensä lennot ja majoituksen saa edullisesti ajoissa varattuna. Milloin lennot Antalyaan kannattaa sitten ostaa? Normaalisti paras aika on noin 58 päivää ennen lähtöä.

Antalya kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Isparta lentokenttä (111 km Antalya keskustasta), Denizli Cardak lentokenttä (133 km Antalya keskustasta) tai Gazipasa lentokenttä (156 km Antalya keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Gazipasa lentokenttä keskimääräiseen hintaan 206 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Antalya

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Antalya
Useita lentoyhtiöitä
6. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
19. kesäkuuta
AYT22:40Antalya
7t 00m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
19. kesäkuuta
AYT22:40Antalya
7t 00m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Pegasus Airlines
28. lokakuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
4. marraskuuta
AYT01:35Antalya
9t 25m
1 välilasku
HEL11:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. kesäkuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
19. kesäkuuta
AYT22:40Antalya
7t 00m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. elokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
AYT20:50Antalya
25. elokuuta
AYT23:15Antalya
3t 50m
HEL03:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
17. elokuuta
HEL13:25Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 25m
1 välilasku
AYT20:50Antalya
26. elokuuta
AYT12:15Antalya
4t 15m
HEL16:30Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Antalya

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Antalya, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
28. lokakuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
Pegasus Airlines
15. elokuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT21:30Antalya
Norwegian
15. elokuuta
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 10m
1 välilasku
AYT17:00Antalya

Muut matkustamoluokat Antalya lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Antalya lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Antalya

Finnair liikennöi noin 12 lentoa kohteeseen Antalya normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Istanbul parhaan meno-paluumatkan Finnair tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 153 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya). Käyttäjät ovat arvioineet Finnair 7,7/10 341 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

117 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty SunExpress meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Antalya. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. SunExpress lentoyhtiöllä on 19 lentoa kohteeseen Antalya useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 28 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön SunExpress keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,6/10.


Antalya: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Antalya
Helsinki - Antalya reitin lennot
Nopein lentoaika3t 45m
Halvin hinta189 €
Oulu - Antalya reitin lennot
Nopein lentoaika7t 55m
Halvin hinta448 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Antalya

Antalyanlahden rannikolla sijaitseva Antalya kutsuu kävelemään merellisten maisemien äärelle, eli mukaan matkaan kannattaa ehdottomasti pakata hyvät kävelykengät. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka rakentuu ennen kaikkea bussien ja raitiovaunujen varaan. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalta Antalyan bussiasemalta on helppo ottaa kaukoliikenteen bussi Turkin muihin osiin. Antalyan raitiovaunujärjestelmään kuuluu tällä hetkellä kaksi linjaa, mutta verkostoa aiotaan laajentaa lähitulevaisuudessa. Raitiovaunulinjoja ovat noin 11 kilometriä pitkä niin kutsuttu moderni linja (AntRay) ja hieman alle viisi kilometriä pitkä nostalginen linja (Nostalji tramvay hatti), joka lähtee liikkeelle Antalyan museolta. Kokeile myös dolmus-minibusseja.

Antalyan joukkoliikenteen käyttäminen on todella edullista: normaalin kertalipun hinta kaupungin sisällä maksaa vain noin 2 liiraa. Jos haluat tehdä päiväretkiä Antalyan ulkopuolelle, harkitse myös henkilöauton vuokraamista, mutta hektiseen kaupunkiliikenteeseen autoa ei kannata vuokrata.


Kohteen Antalya viisumivaatimukset

Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saavuttaessa. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö sekä Antalyassa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


Aloita matkan suunnittelu - Antalya


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Antalya

Halvat lennot Antalyaan voi saada hintoja vertaamalla ja seuraamalla esimerkiksi kevään ja syksyn tarjouksia.

Turkin Rivierana tunnetun alueen suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Tutustu myös Kaleiçin historialliseen alueeseen ja Dudenin vesiputoukseen.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Antalya. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Antalya ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.