Halvat lennot Antalya

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Antalya

Yhteenveto Antalya lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

75 €

Halvin meno-paluulennon hinta

178 €

Nopein lentoaika

3t 45m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Antalya kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 75 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Antalya kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 178 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
Nopein lento kohteeseen Antalya kohteesta Suomi kestää 3t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Antalya mukaan lukien Finnair, Norwegian ja SunExpress.

Halvimmat lennot kaupungin Antalya lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Antalya lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Antalya

HALVIN REITTI Helsinki - Antalya

Helsinki (HEL) - Antalya (AYT)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Antalya kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Antalya, jolloin hinta on keskimääräinen 295 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ANTALYAtammikuu17% halvempitammikuu aikana Helsinki - Antalya lennot maksavat keskimäärin vain 245 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu19% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Antalya lentojen keskimääräinen hinta on 350 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ANTALYA KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu356% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Antalya kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Antalya?

Halvat lennot Antalyaan, Turkkiin, voi bongata lentotarjousten avulla lähes mille kuukaudelle tahansa. Miettiessä, milloin on paras aika matkustaa Antalyaan, päätä ensin, toivotko lomaltasi paahtavaa kuumuutta vai pehmeämpiä lämpötiloja. Matkat Antalyaan ovat suosittuja etenkin kesäisin, mutta silloin sää rantakohteessa voi olla kovin kuuma. Kevät ja syksy ovat parempaa aikaa tutustua alueen nähtävyyksiin.

Mikäli kiikarissa on halvat lentoliput Antalyaan, edullinen aika matkustaa kaupunkiin voi olla esimerkiksi alkuvuodesta tammikuussa tai keväällä toukokuussa. Sää on toukokuussa Antalyassa jo kesäisen lämmin, mutta hotellit ja lennot ovat silloin kesäkautta edullisemmat. Halvimmat lennot ja hotellit myydään usein talvikaudelle. Tosin joulukuu on suosittua matkustusaikaa, eivätkä halvat lennot Antalyaan ole yleensä kaupan joulun päiville.

Pelkät lennot Antalyaan on helppo saada edullisesti tarjouksia seuraamalla milloin tahansa, mutta yleensä lennot ja majoituksen saa edullisesti ajoissa varattuna. Milloin lennot Antalyaan kannattaa sitten ostaa? Normaalisti paras aika on noin 58 päivää ennen lähtöä.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Antalya paikasta İzmir ovat löytäneet lentoja 90 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Antalya. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Antalya alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä tammikuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. Lennot maksavat noin 245 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Antalya kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 255 €.

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Antalya. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 295 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Antalya jopa niin halpaan hintaan kuin 178 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya on perjantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Antalya perjantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 262 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 347 € lentohinnan reitille Suomi - Antalya.

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Antalya. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 256 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana keskipäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Antalya, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 353 € lippua kohden.

Antalya kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Isparta lentokenttä (111 km kaupungin Antalya keskustasta), Denizli Cardak lentokenttä (133 km kaupungin Antalya keskustasta) tai Gazipasa lentokenttä (156 km kaupungin Antalya keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voit löytää tarjouksia kentälle Gazipasa lentokenttä keskimääräiseen hintaan 318 € per henkilö, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Antalya

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Antalya
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
AYT01:10Antalya
13. kesäkuuta
AYT22:40Antalya
7t 00m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
SunExpress
8. elokuuta
HEL00:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT04:55Antalya
25. elokuuta
AYT05:20Antalya
14t 45m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
8. elokuuta
HEL15:55Helsinki-Vantaan lentoasema
6t 00m
1 välilasku
AYT21:55Antalya
25. elokuuta
AYT05:20Antalya
14t 45m
1 välilasku
HEL20:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. kesäkuuta
HEL17:10Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 00m
2 välilaskua
AYT01:10Antalya
14. kesäkuuta
AYT03:35Antalya
7t 05m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
10. kesäkuuta
HEL20:10Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
AYT17:25Antalya
18. kesäkuuta
AYT02:00Antalya
8t 40m
1 välilasku
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
SunExpress
8. elokuuta
HEL00:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT04:55Antalya
22. elokuuta
AYT05:20Antalya
20t 20m
1 välilasku
HEL01:40Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Antalya

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Antalya, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja SunExpress
Norwegian
11. elokuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
1 välilasku
AYT20:50Antalya
SunExpress
18. elokuuta
HEL20:55Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 55m
1 välilasku
AYT04:50Antalya
SunExpress
30. toukokuuta
HEL00:45Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
AYT04:55Antalya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Antalya

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Antalya?

Kohteeseen Antalya kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, Finnair, Pegasus Airlines ja Lufthansa. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Antalya rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Corendon Airlines lennot kohteeseen Antalya

Corendon Airlines liikennöi noin 3 lentoa kohteeseen Antalya normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan Corendon Airlines tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 189 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Antalya). Käyttäjät ovat arvioineet Corendon Airlines 9,0/10 2 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Antalya

276 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Turkish Airlines meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Antalya. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Turkish Airlines lentoyhtiöllä on 91 lentoa kohteeseen Antalya useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 120 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Turkish Airlines keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 8,2/10.


Parhaat 1. luokan lennot kohteeseen Antalya

Vertaa ja katso arvosteluja lentoyhtiöiden premium-luokista, jotka lentävät kohteeseen Antalya
LentoyhtiöArvostelut1. luokkaHinta
Turkish AirlinesHintaalk. 276 €1. luokkaArvostelut
8,2
Etsi Turkish Airlines lentoja

   Antalya ja lähiympäristö: lentokentät

   Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Antalya lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

   Lennot Antalyaan saapuvat Antalyan kansainväliselle lentoasemalle. Lentokentältä keskustaan pääsee kätevästi niin shuttle-busseilla kuin melko uudella raitiovaunullakin. Taksimatkan hinta keskustaan on normaalisti noin 55–60 liiraa. Raitiovaunun kyytiin voi nousta niin kotimaan terminaalista (T3) kuin kansainvälisten lentojen terminaalistakin (T1). Raitiovaunut kulkevat noin 10–20 minuutin välein, shuttle-bussit puolestaan noin puolen tunnin välein.


   Antalya: lennot muista kaupungeista

   Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Antalya
   Helsinki - Antalya reitin lennot
   Lyhyin lentoaika3t 45m
   Halvin hinta181 €
   Oulu - Antalya reitin lennot
   Lyhyin lentoaika7t 15m
   Halvin hinta289 €

   Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Antalya

   Antalyanlahden rannikolla sijaitseva Antalya kutsuu kävelemään merellisten maisemien äärelle, eli mukaan matkaan kannattaa ehdottomasti pakata hyvät kävelykengät. Kaupungissa on myös hyvä joukkoliikennejärjestelmä, joka rakentuu ennen kaikkea bussien ja raitiovaunujen varaan. Hieman keskustan ulkopuolella sijaitsevalta Antalyan bussiasemalta on helppo ottaa kaukoliikenteen bussi Turkin muihin osiin. Antalyan raitiovaunujärjestelmään kuuluu tällä hetkellä kaksi linjaa, mutta verkostoa aiotaan laajentaa lähitulevaisuudessa. Raitiovaunulinjoja ovat noin 11 kilometriä pitkä niin kutsuttu moderni linja (AntRay) ja hieman alle viisi kilometriä pitkä nostalginen linja (Nostalji tramvay hatti), joka lähtee liikkeelle Antalyan museolta. Kokeile myös dolmus-minibusseja.

   Antalyan joukkoliikenteen käyttäminen on todella edullista: normaalin kertalipun hinta kaupungin sisällä maksaa vain noin 2 liiraa. Jos haluat tehdä päiväretkiä Antalyan ulkopuolelle, harkitse myös henkilöauton vuokraamista, mutta hektiseen kaupunkiliikenteeseen autoa ei kannata vuokrata.


   Kohteen Antalya viisumivaatimukset

   Turkkiin matkustava Suomen kansalainen ei tarvitse viisumia, jos kyseessä on turistimatka. Suomen kansalaiselle matkustusasiakirjaksi riittää passi, kunhan matkan kesto on alle 90 päivää. Passin pitää olla voimassa ainakin kuusi kuukautta maahan saavuttaessa. Passi kannattaa ennen matkaa skannata ja kopio lähettää talteen omaan sähköpostiin. Lisätietoja passivaatimuksista ja viisumiasioista antaa Turkin Helsingin-suurlähetystö. Täysi-ikäisillä on Turkin lain mukaan oltava aina mukanaan henkilöllisyyden osoittava asiakirja, ja passissa matkailijoilla on oltava maahantuloleima. Turkkiin liittyviä matkustustiedotteita voi kätevästi seurata Suomen ulkoministeriön sivuilta osoitteesta http://formin.finland.fi. Sivuille voi jättää myös matkustusilmoituksen omasta matkasta. Matkustustiedotteiden avulla ulkoministeriö tietää suomalaismatkailijoiden sijainnin maailmalla esimerkiksi erilaisissa kriisitilanteissa. Vakavissa ongelmatilanteissa suomalaismatkailijoita auttaa Suomen Ankaran-suurlähetystö sekä Antalyassa sijaitseva Suomen kunniakonsulaatti. Konsulaatin ja suurlähetystön yhteystiedot löytyvät suurlähetystön kotisivuilta osoitteesta http://www.finland.org.tr.


   Aloita matkan suunnittelu - Antalya


   Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Antalya

   Halvat lennot Antalyaan voi saada hintoja vertaamalla ja seuraamalla esimerkiksi kevään ja syksyn tarjouksia.

   Turkin Rivierana tunnetun alueen suurimpia vetonauloja ovat kauniit rannat. Tutustu myös Kaleiçin historialliseen alueeseen ja Dudenin vesiputoukseen.

   Muista suojautua hyvin auringolta etenkin kesäaikaan.

   Antalya on melko turvallinen lomakohde, mutta normaalia turvallisuutta on hyvä noudattaa. Sairastapausten varalta mukaan on hyvä ottaa Eurooppalainen sairaanhoitokortti.

   Matkailijoiden kannattaa ainakin aluksi suosia pullovettä erilaisen bakteerikannan vuoksi.

   Hyvästä palvelusta on tapana jättää juomarahaa.

   Hintataso on selvästi edullisempi kuin Suomessa.

   Aikaeroa ei ole.

   Teitä pitkin välimatka on noin 3 260 kilometriä.

   Turkin liiroja on helppo vaihtaa paikan päällä Antalyassa.


   Miksi käyttää momondo?

   momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Antalya. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

   Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Antalya ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

   Kun kaikki mahdolliset Antalya lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

   Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Antalya, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Antalya lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


   Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
   Joustava matkustaminen
   momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
   Eksperttinäkemykset
   Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
   Hintavahdit
   Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.