Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Uusimmat tarjoukset
Flights to Tromssa

Etsi halpoja lentoja Tromssa alk. 110 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 3/3
Sun 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Tietoja lennoista Tromssa

Yhteenveto Tromssa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

110 €

Halvin meno-paluulennon hinta

201 €

Nopein lentoaika

1t 50m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 110 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 201 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi kestää 1t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tromssa mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja Norwegian.

Tromssa lentotiedot ja trendit

Tutustu Tromssa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tromssa?

syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tromssa, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 245 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tromssa?

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tromssa?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tromssa on maanantai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Tromssa maanantai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 245 €. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Tromssa lauantai aikana on 302 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tromssa?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Tromssa on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 235 €. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Tromssa, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 298 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tromssa?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Tromssa lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema lento kestää keskimäärin 1t 50m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Tromssan lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tromssa?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 58 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tromssa. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 292 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Tromssa milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 151 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tromssa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tromssa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tromssa

HALVIN REITTI Helsinki - Tromssa

Helsinki (HEL) - Tromssa (TOS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tromssa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tromssan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 292 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TROMSSAmarraskuu18% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Tromssa lennot maksavat keskimäärin vain 241 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TROMSSA KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu30% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Tromssa lentojen keskimääräinen hinta on 381 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TROMSSA KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 325% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tromssa kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tromssa

Miten kauan kestää lentää Tromssaan?

Lennot Norjan Tromssaan onnistuvat Suomesta nopeimmin, kun lähdet matkalle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Yhdellä välilaskulla perille pääsee yleensä reilussa viidessä tunnissa tai noin kuudessa tunnissa. Tarjolla on myös hieman pidempään, esimerkiksi yli yhdeksän tuntia tai yli 11 tuntia kestäviä vaihtoehtoisia reittejä, jolloin matkaan sisältyy useampi välilasku. Mikäli lähdet liikkeelle esimerkiksi Rovaniemeltä, voit päästä perille parhaimmillaan noin yhdeksässä ja puolessa tunnissa. Valittavissasi on myös vaihtoehtoja, joissa matka-aika on huomattavastikin pidempi, jopa reilusti yli 18 tuntia tai enemmän. Muistakin Suomen lentokenttäkaupungeista saatat pienellä vaivannäöllä löytää lennot perille asti, mutta nopeimmat reitit saattavat sisältää junalla kuljettavia osuuksia matkan alkupäässä. Mikäli haluat taittaa koko matkan lentokoneella, on mahdollista, että joudut yöpymään jossakin matkan varrella ennen seuraavalle lennolle pääsyä.

Mistä voit lentää suoraan Tromssaan?

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Tromssan lentokentälle Norjassa. Helsinki-Vantaalta alkava reitti Tromssaan pitää sisällään ainakin yhden välilaskun ja välilaskupaikkana on Oslo. Valittavissasi on myös hieman pidempikestoisia lentoyhdistelmiä, jolloin matkaan voi sisältyä esimerkiksi kaksi välilaskua, yksi Riikassa ja toinen Oslossa tai yksi Frankfurtissa ja toinen Oslossa. Jos taas lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot Tromssaan pitävät sisällään ainakin kaksi, toisinaan jopa kolme välilaskua. Kahden välilaskun lentoreitti kulkee usein Helsinki-Vantaan ja Oslon tai Helsinki-Vantaan ja Tukholman kautta. Kolmen välilaskun reitti voi kulkea Helsinki-Vantaan, Tukholman ja Oslon kautta. Jos taas lähdet liikkeelle Jyväskylästä, suositeltu reitti sisältää alkumatkan junalla Jyväskylästä Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lennot vasta tästä eteenpäin esimerkiksi Oslon kautta. Tromssan lentotarjouksien avulla voit päästä matkaan verraten edullisesti. Mikäli haluat varmistaa matkallesi mahdollisimman hyvät hinnat, kannattaa kuitenkin olla liikkeellä hyvissä ajoin ennakkoon. Voit etsiä itsellesi sopivia matkustustapoja kätevästi momondon kotisivuilla.

Löytyykö kaupungin Tromssa lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bardufoss lentokenttä, Sorkjosen lentokenttä, Andenes lentokenttä, Hasvik lentokenttä tai Narvik Evenes lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Tromssa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tromssan lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Tromssan lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Tromssan lentoasema lentokenttä?

3 toimijaa on valittavissa lentoa Tromssan lentoasema lentokenttä helmikuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Tromssan lentoasema lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Tromssan lentoasema lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Tromssan lentoasema lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Tromssan lentoasema lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Tromssan lentoasema lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tromssa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tromssa
Scandinavian Airlines
4. huhtikuuta
HEL14:40Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 10m
2 välilaskua
TOS09:50Tromssan lentoasema
8. huhtikuuta
TOS11:40Tromssan lentoasema
4t 00m
1 välilasku
HEL16:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
4. huhtikuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
2 välilaskua
TOS09:50Tromssan lentoasema
8. huhtikuuta
TOS18:45Tromssan lentoasema
12t 50m
2 välilaskua
HEL08:35Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL17:20Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 30m
2 välilaskua
TOS09:50Tromssan lentoasema
8. huhtikuuta
TOS19:35Tromssan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
13. huhtikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 10m
2 välilaskua
TOS10:10Tromssan lentoasema
17. huhtikuuta
TOS06:30Tromssan lentoasema
5t 40m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
13. huhtikuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 10m
2 välilaskua
TOS10:10Tromssan lentoasema
17. huhtikuuta
TOS06:30Tromssan lentoasema
6t 30m
2 välilaskua
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. huhtikuuta
HEL11:15Helsinki-Vantaan lentoasema
8t 00m
2 välilaskua
TOS18:15Tromssan lentoasema
8. huhtikuuta
TOS19:35Tromssan lentoasema
16t 35m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Tromssa

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Tromssa, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
7. kesäkuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
1 välilasku
TOS10:20Tromssan lentoasema
Scandinavian Airlines
7. kesäkuuta
HEL07:10Helsinki-Vantaan lentoasema
4t 10m
1 välilasku
TOS10:20Tromssan lentoasema
Scandinavian Airlines
27. maaliskuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
7t 00m
1 välilasku
TOS12:30Tromssan lentoasema

Kohteen Tromssa viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Tromssassa on?

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan Norjan Tromssaan, sillä Pohjoismaat ovat sopineet keskenään maiden välisestä passivapaudesta. Matkustaessasi Norjaan sinulla on kuitenkin oltava asiakirja, jolla voit osoittaa henkilöllisyytesi sitä pyydettäessä. Henkilöllisyyden todistamiseen voi käydä passi, virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. Esimerkiksi lentoyhtiöillä tai muilla matkanjärjestäjillä voi olla omia vaatimuksiaan tarvittavaan asiakirjaan liittyen, joten asia on hyvä varmistaa vielä ennen matkaa.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tromssa

Mitä voit tehdä ja nähdä Tromssassa?

Tromssan kaupunki sijaitsee napapiirin pohjoispuolella. Saarella sijaitseva, vuorten ympäröimä kaupunki on Norjan seitsemänneksi suurin kaupunki ja Pohjois-Norjan pääkaupunki. Yksi Tromssan suosituimmasta nähtävyyksistä on Ishavskatedralen, Jäämerenkatedraali, jonka erottaa helposti jo kaupunkiin saapuessaan. Jäämerenkatedraali on avoinna myös turisteille joka päivä, tiettyjä juhlapyhiä lukuun ottamatta, ja sisään pääsee maksua vastaan. Monet suuntaavat myös Fjellheisenin kyytiin eli köysirataa pitkin kulkevan vaunun kyytiin. Vaunu kuljettaa matkustajia Sollivejenistä ylös rinnettä. Matkalle pääsee maksua vastaan ja perillä ylhäällä on muutamissa minuuteissa. Ylhäältä voi ihailla vuoria ja merta, kesällä myös vaikkapa keskiyön aurinkoa ja talvella revontulia. Tromssassa sijaitsee myös esimerkiksi maailman pohjoisin akvaario, Polaria, jonne myydään pääsylippuja sekä perhelippuja. Sen näyttelyt käsittelevät pohjoisella Jäämerellä sijaitsevan Huippuvuorten saariston eläin- ja kasvilajeja. Jos haluat tutustua alueen historiaan esimerkiksi merenkulun ja kalastuksen näkökulmasta, Perspektivet-museo voi tarjota tähän mahdollisuuksia. Museoon pääsee myöskin pientä maksua vastaan. Tromssaan saapuville on lisäksi tarjolla monenlaisia maksullisia ja maksuttomia ulkoilma-aktiviteetteja: matkanjärjestäjät järjestävät muun muassa revontuliretkiä loppusyksystä kevääseen, ja läheltä kaupunkia löytyy patikointiin sopivia reittejä. Monet lähtevät patikoimaan esimerkiksi naapurisaarelle Kvaloyalle, jossa on tarjolla Tromssaa enemmän koskematonta luontoa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Tromssa?

Lentojen löytäminen kohteeseen Tromssa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tromssa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Tromssa joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Tromssa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Tromssa?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tromssa.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Tromssa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Tromssa. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tromssa

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Tromssa

Suositut lennot Tromssa
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Tromssa
1 aikuinen
Sun 3/3
Sun 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.