Etsi halvat lennot Tromssa

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Tromssa

Yhteenveto Tromssa lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

86 €

Halvin meno-paluulennon hinta

173 €

Nopein lentoaika

2t 20m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 86 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 173 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi kestää 2t 20m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Tromssa mukaan lukien Scandinavian Airlines, Finnair ja Norwegian.

Tromssa lentotiedot ja trendit

Tutustu Tromssa lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Tromssa?

marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Tromssa, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 241 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Tromssa?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Tromssa hintaan 97 €/henkilö, mikä on 73 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Tromssa. Löydät halvimmat hinnat alueelle Tromssa valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Tromssa?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Tromssa on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Tromssa torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 257 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Tromssa sunnuntai aikana on 381 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Tromssa?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Tromssa on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 260 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Tromssa, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 325 € lippua kohden.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Tromssa?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Tromssa lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssan lentoasema lento kestää keskimäärin 2t 20m. Toisaalta, kun lennät kentältä Rovaniemi kentälle Tromssan lentoasema kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Tromssa?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Tromssa. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 283 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Tromssa milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 262 €.

Halvimmat lennot kaupungin Tromssa lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Tromssa lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Tromssa

HALVIN REITTI Helsinki - Tromssa

Helsinki (HEL) - Narvik (EVE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Tromssa kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Narvik Evenes, jolloin hinta on keskimääräinen 257 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TROMSSAtammikuu19% halvempitammikuu aikana Helsinki - Tromssa lennot maksavat keskimäärin vain 229 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TROMSSA KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu36% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Tromssa lentojen keskimääräinen hinta on 384 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TROMSSA KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu343% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Tromssa kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Tromssa

Lennot Norjan Tromssaan onnistuvat Suomesta nopeimmin, kun lähdet matkalle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Yhdellä välilaskulla perille pääsee yleensä reilussa viidessä tunnissa tai noin kuudessa tunnissa. Tarjolla on myös hieman pidempään, esimerkiksi yli yhdeksän tuntia tai yli 11 tuntia kestäviä vaihtoehtoisia reittejä, jolloin matkaan sisältyy useampi välilasku. Mikäli lähdet liikkeelle esimerkiksi Rovaniemeltä, voit päästä perille parhaimmillaan noin yhdeksässä ja puolessa tunnissa. Valittavissasi on myös vaihtoehtoja, joissa matka-aika on huomattavastikin pidempi, jopa reilusti yli 18 tuntia tai enemmän. Muistakin Suomen lentokenttäkaupungeista saatat pienellä vaivannäöllä löytää lennot perille asti, mutta nopeimmat reitit saattavat sisältää junalla kuljettavia osuuksia matkan alkupäässä. Mikäli haluat taittaa koko matkan lentokoneella, on mahdollista, että joudut yöpymään jossakin matkan varrella ennen seuraavalle lennolle pääsyä.

Valitettavasti Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Tromssan lentokentälle Norjassa. Helsinki-Vantaalta alkava reitti Tromssaan pitää sisällään ainakin yhden välilaskun ja välilaskupaikkana on Oslo. Valittavissasi on myös hieman pidempikestoisia lentoyhdistelmiä, jolloin matkaan voi sisältyä esimerkiksi kaksi välilaskua, yksi Riikassa ja toinen Oslossa tai yksi Frankfurtissa ja toinen Oslossa. Jos taas lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, lennot Tromssaan pitävät sisällään ainakin kaksi, toisinaan jopa kolme välilaskua. Kahden välilaskun lentoreitti kulkee usein Helsinki-Vantaan ja Oslon tai Helsinki-Vantaan ja Tukholman kautta. Kolmen välilaskun reitti voi kulkea Helsinki-Vantaan, Tukholman ja Oslon kautta. Jos taas lähdet liikkeelle Jyväskylästä, suositeltu reitti sisältää alkumatkan junalla Jyväskylästä Helsinki-Vantaan lentokentälle ja lennot vasta tästä eteenpäin esimerkiksi Oslon kautta. Tromssan lentotarjouksien avulla voit päästä matkaan verraten edullisesti. Mikäli haluat varmistaa matkallesi mahdollisimman hyvät hinnat, kannattaa kuitenkin olla liikkeellä hyvissä ajoin ennakkoon. Voit etsiä itsellesi sopivia matkustustapoja kätevästi momondon kotisivuilla.

Bardufoss lentokenttä, Sorkjosen lentokenttä, Andenes lentokenttä, Hasvik lentokenttä tai Narvik Evenes lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Tromssa.

Lentojen hinnat kentälle Bardufoss lentokenttä ovat keskimäärin 284 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Tromssa. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


momondosta löytyneet halvat lennot: Tromssa

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Tromssa

Muut matkustamoluokat Tromssa lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Tromssa lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tromssa?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Tromssa

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tromssa?

Kohteeseen Tromssa kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Tromssa rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Finnair lennot kohteeseen Tromssa

Finnair lentää kohteeseen Tromssa noin 16 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Finnair tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 102 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssa reitille. Finnair on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,7/10 pistettä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Tromssa

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Tromssa on Scandinavian Airlines (7,2/10, 334 arvosteluilla). Suurin osa Scandinavian Airlines lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Tromssa saapuvat kohteesta Oslo Gardermoen, mutta kohteeseen Tromssa on maailmanlaajuisesti 22 Scandinavian Airlines lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Scandinavian Airlines tarjous oli 177 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Tromssa, meno-paluu).


Tromssa ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Tromssa lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Tromssan lentokentältä kaupungin keskustaan?

Tromssan lentokentältä on Tromssan kaupungin keskustaan sangen lyhyt matka. Voit kulkea sen useammallakin bussilla ja matka vie noin vartin. Lentokenttäbussin linja 904 kulkee lentokentältä kaupunkiin noin kerran tunnissa aamusta iltaan. Kaupungin busseista lentokentältä keskustaan liikennöivät puolestaan ainakin linjat 40 ja 42. Lentokenttäbussin hinta on hieman kalliimpi kuin kaupungin bussien. Lentokentän ulkopuolelta löytyy taksitolppa, josta voit napata itsellesi kyydin kaupunkiin. Halutessasi voit tehdä ennakkovarauksen esimerkiksi puhelimitse. Kyydinjakosovelluksista ainakin Uber toimii Norjassa, erityisesti sen suurimmissa kaupungeissa. Tromssan kaupungissa palvelua ei välttämättä ole tarjolla, mutta voit tarkistaa tilanteen vielä ennen matkaasi.


Tromssa: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Tromssa
Helsinki - Tromssa reitin lennot
Nopein lentoaika2t 20m
Halvin hinta212 €

Kohteen Tromssa viisumivaatimukset

Suomen ja muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan Norjan Tromssaan, sillä Pohjoismaat ovat sopineet keskenään maiden välisestä passivapaudesta. Matkustaessasi Norjaan sinulla on kuitenkin oltava asiakirja, jolla voit osoittaa henkilöllisyytesi sitä pyydettäessä. Henkilöllisyyden todistamiseen voi käydä passi, virallinen kansallinen henkilökortti tai ajokortti. Esimerkiksi lentoyhtiöillä tai muilla matkanjärjestäjillä voi olla omia vaatimuksiaan tarvittavaan asiakirjaan liittyen, joten asia on hyvä varmistaa vielä ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Tromssa


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Tromssa

Tromssan kaupunki sijaitsee napapiirin pohjoispuolella. Saarella sijaitseva, vuorten ympäröimä kaupunki on Norjan seitsemänneksi suurin kaupunki ja Pohjois-Norjan pääkaupunki. Yksi Tromssan suosituimmasta nähtävyyksistä on Ishavskatedralen, Jäämerenkatedraali, jonka erottaa helposti jo kaupunkiin saapuessaan. Jäämerenkatedraali on avoinna myös turisteille joka päivä, tiettyjä juhlapyhiä lukuun ottamatta, ja sisään pääsee maksua vastaan. Monet suuntaavat myös Fjellheisenin kyytiin eli köysirataa pitkin kulkevan vaunun kyytiin. Vaunu kuljettaa matkustajia Sollivejenistä ylös rinnettä. Matkalle pääsee maksua vastaan ja perillä ylhäällä on muutamissa minuuteissa. Ylhäältä voi ihailla vuoria ja merta, kesällä myös vaikkapa keskiyön aurinkoa ja talvella revontulia. Tromssassa sijaitsee myös esimerkiksi maailman pohjoisin akvaario, Polaria, jonne myydään pääsylippuja sekä perhelippuja. Sen näyttelyt käsittelevät pohjoisella Jäämerellä sijaitsevan Huippuvuorten saariston eläin- ja kasvilajeja. Jos haluat tutustua alueen historiaan esimerkiksi merenkulun ja kalastuksen näkökulmasta, Perspektivet-museo voi tarjota tähän mahdollisuuksia. Museoon pääsee myöskin pientä maksua vastaan. Tromssaan saapuville on lisäksi tarjolla monenlaisia maksullisia ja maksuttomia ulkoilma-aktiviteetteja: matkanjärjestäjät järjestävät muun muassa revontuliretkiä loppusyksystä kevääseen, ja läheltä kaupunkia löytyy patikointiin sopivia reittejä. Monet lähtevät patikoimaan esimerkiksi naapurisaarelle Kvaloyalle, jossa on tarjolla Tromssaa enemmän koskematonta luontoa.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Tromssa on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Tromssa.

Kaikki lentohaut kohteeseen Tromssa momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Tromssa.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Tromssa. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.