Halvat lennot Helsinki Trondheim alk. 92 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
pe 8/12
pe 15/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Helsinki-Trondheim lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Helsinki-Trondheim

Paras löydetty hinta

127 €

Lyhyin lentoaika

2t 15m

Suora lento

Ei yhtään
Paras Trondheim - Helsinki yhdensuuntainen lento, joka on löydetty viimeisten 72 tunnin aikana on 127 €. Paras momondon sivuilta viimeisten 72 tunnin aikana löydetty menoo-paluulennon tarjous kohteesta Helsinki kohteeseen Trondheim on 195 €.
Lyhyin lentoaika kohteesta Helsinki kohteeseen Trondheim on 2t 15m.
Helsinki - Trondheim ei ole suoria lentoja. Suosittu ei suora reitti tälle yhteydelle on Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä - Trondheimin lentoasema lentokenttä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Helsinki - Trondheim

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Trondheim?

Maaliskuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Helsinki - Trondheim on maaliskuu ja kallein toukokuu

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Helsinki - Trondheim?

Sunnuntai. Viikon halvin päivä on sunnuntai ja kallein perjantai

Milloin on halvin aika lentää Trondheim?

Illalla. Helsinki - Trondheim lennot ovat noin 40 % kalliimpia keskipäivällä kuin illalla

Mikä on halvin lentoyhtiö, joka lentää Trondheim?

Norwegian. Finnair, Norwegian ja Scandinavian Airlines ovat kaikkein suosituimpia lentoyhtiöitä, jotka operoivat Helsinki - Trondheim reitillä

Mikä on halvin Helsinki - Trondheim reitti?

Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema. Lennä Helsinki-Vantaan lentoasema - Trondheimin lentoasema ja saat parhaat Helsinki - Trondheim lentohinnat

Milloin on halvinta varata Helsinki - Trondheim lento?

54 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Helsinki - Trondheim on noin 54 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Helsinki kohteeseen Trondheim?

joulukuuta 2023 alkaen reittiä Helsinki - Trondheim liikennöidään 4 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo torstai, ja 50 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Helsinki - Trondheim

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Helsinki - Trondheim, katso joitain tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja Norwegian
Finnair
2. tammikuuta
HEL07:15Helsinki-Vantaan lentoasema
2t 15m
TRD08:30Trondheimin lentoasema
Norwegian
4. tammikuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
TRD08:55Trondheimin lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
4. tammikuuta
HEL19:45Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 10m
3 välilaskua
TRD08:55Trondheimin lentoasema

Suosituimmat lentoyhtiöt reitille Helsinki - Trondheim

Vertaile ja katso lentoyhtiöiden arviot, jotka lentävät reitillä Helsinki-Trondheim momondon sivustolla
Lentoyhtiö
Arvostelut
Ilmainen peruutus
Hinta
FinnairHintaalk. 97 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,7
380 arvostelua
Etsi Finnair lentoja
NorwegianHintaalk. 100 €Ilmainen peruutusArvostelut
6,9
119 arvostelua
Etsi Norwegian lentoja
Scandinavian AirlinesHintaalk. 111 €Ilmainen peruutusArvostelut
7,2
456 arvostelua
Etsi Scandinavian Airlines lentoja
  • Finnair lennot Helsinki - Trondheim

    Halvin lentoyhtiön Finnair lento kohteesta Helsinki kohteeseen Trondheim viimeisten 72 tunnin aikana oli 105 €. Yleensä lentoyhtiöllä Finnair on 2 lentoa tällä reitillä joka viikko, ja lentojen keskihinta on 250 €. Finnair on saanut käyttäjiltämme pisteiksi 7,7/10.


  • Reitin Helsinki-Vantaan lentoasema-Trondheimin lentoasema etäisyys lentäen?

    Helsinki-Vantaan lentoasema ja Trondheimin lentoasema etäisyys toisistaan on 842,9 km.

  • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä hinnat?

    lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

  • Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä?

    Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä osiossa on 3 joulukuuta 2023 alkaen.

  • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä?

    Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Helsinki-Vantaan lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä varauksen.

  • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä?

    Matkalla kohteeseen Trondheimin lentoasema lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Trondheimin lentoasema lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat eri lentokenttien edut Helsingissä sekä Trondheimissa?

Sekä Helsingissä että Trondheimissa on vain yksi lentokenttä kaupallisille lennoille. Molemmat lentokentät ovat sopivan kokoisia ja tarjoavat mukavia palveluita matkustajille. Helsinki-Vantaan lentokenttä ja Trondheimin lentokenttä ovat molemmat tyylikkäitä ja aika kuluu mukavasti lentokentällä, vaikka siellä joutuisikin viettämään pidemmän ajan. Trondheimin lentokenttä on Helsinki-Vantaata hieman pienempi, mutta molemmilla lentokentillä on kahviloita, ravintoloita ja kauppoja. Trondheimiin matkustaessa voit myös tehdä verovapaita ostoksia Helsinki-Vantaan lentokentällä, koska Trondheim on EU-alueen ulkopuolella. Lentoja Helsingistä Trondheimiin operoivat usein lentoyhtiöt, joilla on mahdollista tehdä Check-in mobiilisovelluksen kautta, joten aikaa lentokentälle ei tarvitse varata kohtuuttomasti. Turvatarkastus ja koneeseen nousu käyvät useimmissa tapauksissa melko nopeasti. Molemmilla lentokentillä on myös hotelleja aivan lentokentän läheisyydessä. Monet, jotka matkustavat yömyöhään, suosivat hotellin vuokraamista ensimmäiseksi yöksi ennen lennon lähtöä.


Mikä on paras tapa päästä lentokentälle ja sieltä kaupunkiin Helsingissä sekä Trondheimissa?

Helsingissä lentokenttä on hyvien kulkuyhteyksien päässä, matkustitpa sinne mistä päin Helsinkiä tahansa. Lentokenttäjuna on usein kätevin ja edullisin vaihtoehto. Juna kulkee Helsinki-Vantaan lentokentän ja rautatieaseman väliä aina aamusta yömyöhään. Juna on myös mukava ja helppo tapa matkustaa. Mikäli olet kaukana junaradan varrelta, pääset lentokentälle myös bussilla. Bussit kulkevat tosin harvemmin kuin junat, eikä bussi ole yhtä mukava tapa matkustaa, erityisesti jos sinulla on paljon matkalaukkuja. Taksi on tietysti kaikista mukavin ja helpoin matkustusvaihtoehto. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri, mutta ovat toki paljon hintavampia kuin juna tai bussi. Trondheimin lentokenttä sijaitsee myös hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungista. Trondheimissa lentokentältä kaupunkiin pääsee bussilla, junalla tai taksilla. Lentokenttäbussilla matkaat nopeasti ja helposti kaupunkiin ja bussit kulkevat tiheään tahtiin. Useimmissa tapauksissa bussi on siis paras vaihtoehto. Trondheimin lentokentän ja kaupungin väliä kulkee myös juna, jolla pääsee nopeasti kaupunkiin. Junat tosin kulkevat paljon harvemmin kuin bussit. Lentokentältä voi ottaa helposti myös taksin kaupunkiin. Taksit palvelevat vuorokauden ympäri. Taksilla pääset mukavasti kaupunkiin, mutta on hyvä tietää, että Norjassa taksit ovat usein todella kalliita.

Mihin kaupunkeihin voin matkustaa Trondheimista?

Trondheim on kaunis kaupunki, joka tarjoaa paljon nähtävää ja upeita maisemia. Trondheimin läheisyydessä on kuitenkin myös monia muita kauniita pikkukaupunkeja, jotka tarjoavat matkailijalle paljon kiinnostavaa nähtävää ja koettavaa. Yksi vierailemisen arvoinen kohde on lähellä sijaitseva kaupunki Klaebu. Klaebuun ajaa Trondheimista parissa tunnissa. Lentokentältä Klaebuun pääsee helposti myös bussilla tai junalla. Monet Norjaan matkustavat suosivat kuitenkin auton vuokraamista. Auton vuokraaminen Norjassa on helppoa, sillä perusdokumentit riittävät. Myös autolla ajaminen on turvallista ja helppoa ja tiet ovat lähes kaikkialla Norjassa hyvässä kunnossa. Autolla voit matkustaa vaivattomasti myös syrjäisiin kaupunkeihin ja kyliin. Auton voi vuokrata kätevästi jo lentokentältä. Toinen erityisen kaunis kaupunki, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla, on Oppdal. Oppdaliin pääsee Trondheimin lentokentältä myös parissa tunnissa joko junalla tai bussilla tai vuokra-autolla. Oppdal on myös yksi Norjan suosituimmista talvilomakohteista. Kaupungissa on paljon aktiviteetteja ja upeita luontomaisemia.


Vaihtoehtoiset lennot Helsinki-Trondheim -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika1t 25m
Halvin hinta111 €
Helsinki - Tromssa reitin lennot
Nopein lentoaika1t 50m
Halvin hinta188 €
Helsinki - Bergen reitin lennot
Nopein lentoaika2t 15m
Halvin hinta151 €
Helsinki - Longyearbyen reitin lennot
Nopein lentoaika8t 50m
Halvin hinta281 €
Helsinki - Kirkkoniemi reitin lennot
Nopein lentoaika7t 45m
Halvin hinta240 €
Helsinki - Leknes reitin lennot
Nopein lentoaika27t 05m
Halvin hinta384 €
Oulu - Oslo reitin lennot
Nopein lentoaika6t 25m
Halvin hinta205 €
Helsinki - Stokmarknes reitin lennot
Nopein lentoaika20t 25m
Halvin hinta390 €
Helsinki - Kristiansund reitin lennot
Nopein lentoaika17t 45m
Halvin hinta382 €

Vastaavia ​​Helsinki - Trondheim lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Helsinki - Trondheim vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Helsinki - Trondheim lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Helsinki - Trondheim lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Helsinki - Trondheim joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Helsinki - Trondheim tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Helsinki - Trondheim?

Kun kaikki mahdolliset Helsinki - Trondheim lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan Helsinki - Trondheim lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Helsinki - Trondheim niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Trondheim lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Trondheim

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.