Etsi halvat lennot Hammerfest

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Hammerfest lentotiedot ja trendit

Tutustu Hammerfest lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Hammerfest?

472 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Hammerfest. Tämän lennon lähtölentokenttä on Helsinki, ja se on 5 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Hammerfest. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Hammerfest omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Hammerfest lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Hammerfest lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alattio, Finnmarkin lääni

HALVIN REITTI Helsinki - Hammerfest

Helsinki (HEL) - Alattio, Finnmarkin lääni (ALF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Hammerfest kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alattio Alta, jolloin hinta on keskimääräinen 339 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hammerfest

Suomesta lennot Hammerfestiin Norjassa onnistuvat nopeimmillaan noin kahdeksassa ja puolessa tunnissa, kun lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Koneita lähtee useita päivässä ja tarjolla on myös esimerkiksi reilut yhdeksän tuntia tai tätäkin pidempään kestäviä vaihtoehtoja. Jos otat lennot Hammerfestiin esimerkiksi Oulusta, pääset perille reilussa 13 tunnissa. Mikäli sinulla on käytettävissä runsaasti aikaa matkustamiseen, löydät myös esimerkiksi yli 20 tai jopa yli 36 tuntia kestäviä vaihtoehtoja. Yli 20 tuntia vievä vaihtoehto tarkoittaa yhtä yöpymistä matkan varrella, kun taas yli 36 kestävä reitti sisältää yöpymisen kahdessa eri välilaskupaikassa. Rovaniemeltä matka Hammerfestiin onnistuu puolestaan nopeimmillaan noin 17 ja puolessa tunnissa. Valittavissasi on jälleen muutamia hitaampiakin vaihtoehtoja, joita voit harkita, jos sinulla ei ole kiire perille. Rovaniemen tapauksessa nopeinkin reitti perille sisältää tosin yhden yöpymisen matkan aikana.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Hammerfestin lentokentälle Norjassa. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, nopeimmat lennot perille pitävät sisällään vähintään kaksi tai kolme välilaskua. Välilaskupaikkoina Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla toimivat esimerkiksi Oslo ja Tromssa tai vaihtoehtoisesti Tukholma, Oslo ja Tromssa. Tarjolla on myös lentoja esimerkiksi Riian, Oslon ja Tromssan kautta. Mikäli matkasi alkaa Oulusta, edessäsi on ainakin kolme välilaskua ennen saapumista Hammerfestiin. Yleensä matkaan sisältyvät pysähdykset Helsinki-Vantaalla, Oslossa ja Tromssassa. Oulusta lähtevillä hitaammilla lentoyhdistelmillä vietät myös yhden tai kaksi yötä matkan varrella. Jos sinulla ei ole kiire perille, voit käyttää ajan hyödyksesi ja nauttia eri kaupunkien vieraanvaraisuudesta. Hitaammat lentoreitit tarjoavat usein mahdollisuuden myös säästää lentolippujen hinnassa, mutta toisaalta majoittuminen lentoreitin välilaskupaikoissa aiheuttaa omat kustannuksensa. Rovaniemeltä matkalle lähtiessäsi reitille kuuluu vähintäänkin yksi yöpyminen matkan varrella. Ensimmäinen välilaskupaikka on Helsinki-Vantaa, toinen Oslo ja kolmas Tromssa, jossa myös yöpyminen ennen viimeistä lento-osuutta tapahtuu. Parhaat lentotarjoukset Tromssaan saat kenties varaamalla matkat mahdollisimman hyvissä ajoin. Katso myös välilaskupaikkojen hotellitarjoukset matkaa suunnitellessasi.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hammerfest on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hammerfest harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hasvik lentokenttä (60 km Hammerfest keskustasta), Alattio Alta lentokenttä (77 km Hammerfest keskustasta), Lakselv Banak lentokenttä (82 km Hammerfest keskustasta), Honningsvag Valan lentokenttä (92 km Hammerfest keskustasta) tai Sorkjosen lentokenttä (141 km Hammerfest keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Hammerfest keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Lakselv Banak lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 368 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Hammerfest lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Hammerfest lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hammerfest?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Hammerfest

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Hammerfest?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Hammerfest kohteesta Suomi ovat Norwegian ja Scandinavian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Hammerfest ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Hammerfest lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Hammerfestin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Boreal Buss -yhtiön bussit 130 ja 132 liikennöivät lentokentältä keskustaan. Lyhyt matka taittuu nopeasti ja varsin huokeaan hintaan. Busseja kulkee aamusta iltaan ainakin kerran tunnissa. Aamun ja iltapäivän muutamina ruuhkatunteina tarjolla on useampi bussi tunnissa. Vaihtoehtoisesti voit ottaa lentokentältä taksin keskustaan. Lyhyt matka taittuu nopeasti ja edullisesti. Kyydinjakosovelluksista esimerkiksi Uber toimii Hammerfestin alueella, joten voit halutessasi etsiä kyytiä myös sovelluksen avulla. Vaihtoehtonasi on myös autonvuokraus, sillä useat autovuokraamot tarjoavat palveluitaan Hammerfestin lentokentällä.


Kohteen Hammerfest viisumivaatimukset

Muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan Norjaan. Sinulla on kuitenkin oltava mukanasi asiakirja, jolla voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden todistamiseen Norjassa sopivat yleisesti passi, kansallisen viranomaisen myöntämä henkilökortti tai ajokortti.


Aloita matkan suunnittelu - Hammerfest


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hammerfest

Hammerfest sijaitsee Tromssan ja Finnmarkin läänissä Pohjois-Norjassa ja sen on eräs maailman pohjoisimpia kaupunkeja. Pohjoisen sijaintinsa ansiosta kaupunki tarjoaa mahdollisuuden sekä kokea kesäinen yötön yö että talviajan revontulet. Kaikki Hammerfestin alueen kolme pääsaarta, Kvaloya, Soroya ja Seiland, sekä mantere Kvalsundin lähellä tarjoavat hyviä paikkoja revontulten katseluun, kunhan olosuhteet ovat kohdallaan. Usein paras aika ajoittuu loka-marraskuun välille. Revontulia voi nähdä myös Hammerfestin kaupungin keskustasta, mutta pieni retki ympäröivään luontoon on usein vaivan arvoinen. Hammerfestin keskustasta pääsee helposti kävellen tai autolla esimerkiksi Salen-tunturille. Helppo polku näköalapaikalle lähtee Sinisen paviljongin tuntumasta. Sininen paviljonki on musiikkipaviljonki, jonka Hammerfestin kaupunki sai 200-vuotislahjaksi Altan kaupungilta ja se on jo itsessään yksi kaupungin nähtävyyksistä. Hammerfestin kaupungin historiaan voit tutustua monin eri tavoin: esimerkiksi Hammerfestin kirkko on yksi kaupungin toisen maailmansodan jälkeisen jälleenrakennuksen symboleista. Siihen voi tutustua maksutta arkisin myös sisäpuolelta. Vierailemisen arvoisia kohteita ovat myös Jääkarhuklubi ja Jälleenrakennusmuseo. Jääkarhuklubin näyttely esittelee paikkakunnan arkista historiaa kalastuksen, metsästyksen ja naparetkien parissa. Paikan päällä voi liittyä Jääkarhuklubin jäseneksi. Jos haluat erityisen klubijäsenyyteen liittyvän aateloinnin, varaathan sen etukäteen. Aatelointiin kuuluu opastettu kierros Jääkarhuklubin näyttelyssä. Jälleenrakennusmuseo puolestaan esittelee koko Finnmarkin ja Pohjois-Tromssan alueen sotien aikaista pakolaisuutta ja sotien jälkeistä jälleenrakennusta. Museossa voi vierailla kaikkina viikonpäivinä maksua vastaan.


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Hammerfest. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Löydät lennot kohteeseen Hammerfest joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hammerfest.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Hammerfest on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.