0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Hammerfest

Etsi halvat lennot Hammerfest

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 3/3
su 10/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Hammerfest

Miten kauan kestää lentää Hammerfestiin?

Suomesta lennot Hammerfestiin Norjassa onnistuvat nopeimmillaan noin kahdeksassa ja puolessa tunnissa, kun lähdet liikkeelle pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan lentokentältä. Koneita lähtee useita päivässä ja tarjolla on myös esimerkiksi reilut yhdeksän tuntia tai tätäkin pidempään kestäviä vaihtoehtoja. Jos otat lennot Hammerfestiin esimerkiksi Oulusta, pääset perille reilussa 13 tunnissa. Mikäli sinulla on käytettävissä runsaasti aikaa matkustamiseen, löydät myös esimerkiksi yli 20 tai jopa yli 36 tuntia kestäviä vaihtoehtoja. Yli 20 tuntia vievä vaihtoehto tarkoittaa yhtä yöpymistä matkan varrella, kun taas yli 36 kestävä reitti sisältää yöpymisen kahdessa eri välilaskupaikassa. Rovaniemeltä matka Hammerfestiin onnistuu puolestaan nopeimmillaan noin 17 ja puolessa tunnissa. Valittavissasi on jälleen muutamia hitaampiakin vaihtoehtoja, joita voit harkita, jos sinulla ei ole kiire perille. Rovaniemen tapauksessa nopeinkin reitti perille sisältää tosin yhden yöpymisen matkan aikana.

Mistä voit lentää suoraan Hammerfestiin?

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Hammerfestin lentokentälle Norjassa. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, nopeimmat lennot perille pitävät sisällään vähintään kaksi tai kolme välilaskua. Välilaskupaikkoina Helsinki-Vantaalta lähtevillä lennoilla toimivat esimerkiksi Oslo ja Tromssa tai vaihtoehtoisesti Tukholma, Oslo ja Tromssa. Tarjolla on myös lentoja esimerkiksi Riian, Oslon ja Tromssan kautta. Mikäli matkasi alkaa Oulusta, edessäsi on ainakin kolme välilaskua ennen saapumista Hammerfestiin. Yleensä matkaan sisältyvät pysähdykset Helsinki-Vantaalla, Oslossa ja Tromssassa. Oulusta lähtevillä hitaammilla lentoyhdistelmillä vietät myös yhden tai kaksi yötä matkan varrella. Jos sinulla ei ole kiire perille, voit käyttää ajan hyödyksesi ja nauttia eri kaupunkien vieraanvaraisuudesta. Hitaammat lentoreitit tarjoavat usein mahdollisuuden myös säästää lentolippujen hinnassa, mutta toisaalta majoittuminen lentoreitin välilaskupaikoissa aiheuttaa omat kustannuksensa. Rovaniemeltä matkalle lähtiessäsi reitille kuuluu vähintäänkin yksi yöpyminen matkan varrella. Ensimmäinen välilaskupaikka on Helsinki-Vantaa, toinen Oslo ja kolmas Tromssa, jossa myös yöpyminen ennen viimeistä lento-osuutta tapahtuu. Parhaat lentotarjoukset Tromssaan saat kenties varaamalla matkat mahdollisimman hyvissä ajoin. Katso myös välilaskupaikkojen hotellitarjoukset matkaa suunnitellessasi.

Löytyykö kaupungin Hammerfest lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Hammerfest on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Hammerfest harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Hasvik lentokenttä (60 km Hammerfest keskustasta), Alattio Alta lentokenttä (77 km Hammerfest keskustasta), Lakselv Banak lentokenttä (82 km Hammerfest keskustasta), Honningsvag Valan lentokenttä (92 km Hammerfest keskustasta) tai Sorkjosen lentokenttä (141 km Hammerfest keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Hammerfest lentokenttä hinnat?

lentoa Hammerfest lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Hammerfest lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Hammerfest lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Hammerfest lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Hammerfest lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Hammerfest viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Hammerfestissä on?

Muiden Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan Norjaan. Sinulla on kuitenkin oltava mukanasi asiakirja, jolla voit tarvittaessa todistaa henkilöllisyytesi. Henkilöllisyyden todistamiseen Norjassa sopivat yleisesti passi, kansallisen viranomaisen myöntämä henkilökortti tai ajokortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Hammerfest

Mitä voit tehdä ja nähdä Hammerfestissä?

Hammerfest sijaitsee Tromssan ja Finnmarkin läänissä Pohjois-Norjassa ja sen on eräs maailman pohjoisimpia kaupunkeja. Pohjoisen sijaintinsa ansiosta kaupunki tarjoaa mahdollisuuden sekä kokea kesäinen yötön yö että talviajan revontulet. Kaikki Hammerfestin alueen kolme pääsaarta, Kvaloya, Soroya ja Seiland, sekä mantere Kvalsundin lähellä tarjoavat hyviä paikkoja revontulten katseluun, kunhan olosuhteet ovat kohdallaan. Usein paras aika ajoittuu loka-marraskuun välille. Revontulia voi nähdä myös Hammerfestin kaupungin keskustasta, mutta pieni retki ympäröivään luontoon on usein vaivan arvoinen. Hammerfestin keskustasta pääsee helposti kävellen tai autolla esimerkiksi Salen-tunturille. Helppo polku näköalapaikalle lähtee Sinisen paviljongin tuntumasta. Sininen paviljonki on musiikkipaviljonki, jonka Hammerfestin kaupunki sai 200-vuotislahjaksi Altan kaupungilta ja se on jo itsessään yksi kaupungin nähtävyyksistä. Hammerfestin kaupungin historiaan voit tutustua monin eri tavoin: esimerkiksi Hammerfestin kirkko on yksi kaupungin toisen maailmansodan jälkeisen jälleenrakennuksen symboleista. Siihen voi tutustua maksutta arkisin myös sisäpuolelta. Vierailemisen arvoisia kohteita ovat myös Jääkarhuklubi ja Jälleenrakennusmuseo. Jääkarhuklubin näyttely esittelee paikkakunnan arkista historiaa kalastuksen, metsästyksen ja naparetkien parissa. Paikan päällä voi liittyä Jääkarhuklubin jäseneksi. Jos haluat erityisen klubijäsenyyteen liittyvän aateloinnin, varaathan sen etukäteen. Aatelointiin kuuluu opastettu kierros Jääkarhuklubin näyttelyssä. Jälleenrakennusmuseo puolestaan esittelee koko Finnmarkin ja Pohjois-Tromssan alueen sotien aikaista pakolaisuutta ja sotien jälkeistä jälleenrakennusta. Museossa voi vierailla kaikkina viikonpäivinä maksua vastaan.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Hammerfest?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Hammerfest. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Hammerfest joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Löydät lennot kohteeseen Hammerfest joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Hammerfest?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Hammerfest.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Hammerfest juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Hammerfest on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Hammerfest

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Hammerfest


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Hammerfest
1 aikuinen
su 3/3
su 10/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.