Halvat lennot Sogndal

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
pe 22/10
pe 29/10

Halvimmat lennot kaupungin Sogndal lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Sogndal lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bergen

HALVIN REITTI Helsinki - Sogndal

Helsinki (HEL) - Bergen (BGO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Sogndal kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bergenin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 190 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Sogndal?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Sogndal?

    Osuvin momondon sivuilta löytynyt hinta kohteeseen Sogndal on 206 € per henkilö kaupungista Helsinki, mikä on 48 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kohteeseen Sogndal. Löytääksesi halvimmat matkahinnat kohteeseen Sogndal omalta alueeltasi käytä momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Sogndal lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Sogndal kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Førde Bringeland lentokenttä (74 km kaupungin Sogndal keskustasta), Sandane lentokenttä (85 km kaupungin Sogndal keskustasta), Flora lentokenttä (117 km kaupungin Sogndal keskustasta), Volda Hovden lentokenttä (119 km kaupungin Sogndal keskustasta) tai Fagernes Valdres lentokenttä (120 km kaupungin Sogndal keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

  • Voiko kaupunkiin Sogndal lentää jotenkin halvemmalla?

    Lentojen hinnat kentälle Førde Bringeland lentokenttä ovat keskimäärin 275 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Sogndal. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.