Hotellit Trondheim, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  26 Trondheim, Norjan

Trondheim, Norja
3. lokakuu — 4. lokakuu2
ke 4/10
su 8/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut Trondheim hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Trondheim
Hinta
€48
€258
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Tekemistä naapurustossa Trondheim


Milloin varata hotelli kohteesta Trondheim

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Trondheim
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkitammikuukallein aika yöpyä
38 %odotettu hintojen lasku
38 %odotettu hinnannousu

Hinta

100 € - 260 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivälauantaion viikon kallein päivä varata
104 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
202 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Trondheim on: 1-2 tähteä, 25 päivää ennen.

1-2 tähteä

88 € - 109 €

3 tähteä

125 € - 142 €

4-5 tähteä

160 € - 188 €


Hyödyllisiä tärppejä Trondheim hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Trondheim

Halvin hotellihinta

48 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Britannia Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

49
Halvin hinta huoneelle Trondheim löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 48 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Trondheim Vandrerhjem - Hostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Britannia Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Trondheim(9,3/10 luokitus - perustuu 1 334 arvosteluun).
Trondheim löytyy 49 hotellia lähellä Trondheimin lentoasema. Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Trondheim matkavinkit

Miten löytää hyvä hotelli Trondheimissa?

Norjan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvan Trondheimin hotellivalikoima on kattava. Kaupungissa on useita tunnettuja ketjuhotelleja, joista voit saada laadukkaan majoituksen aamiaisen kera. Trondheim tarjoaa matkailijoille lisäksi pieniä keskihintaisia hotelleja, ja budjettimatkailijoita ilahduttavat kaupungin pensionaatit, bed & breakfast -majatalot sekä kesähotellit. Hotellien hintataso on kaupungissa kohtuullinen. Edullisimmillaan majapaikan voi saada kaupungin keskustan tuntumasta noin 670 kruunun (noin 70 euron) hintaan. Trondheimin parhaita alueita yöpyä ovat keskusta ja keskustan lähellä sijaitseva Bakklandetin historiallinen kaupunginosa. Sopivaa hotellia etsiessä avuksi kannattaa ottaa momondon hotellihaku. Hakupalvelun kartalta voit nähdä hotellien tarkan sijainnin kaupungissa.

Miten viettää edullinen loma Trondheimissa?

Vaikka Norjan hintataso on kalliimpi kuin Suomen, Trondheimissa matkailijoiden on mahdollista viettää kohtuuhintainen loma. Hotellit Trondheimissa ovat melko edullisia lähes vuoden ympäri, suosituimpia lomasesonkeja lukuun ottamatta. Heinä-elokuussa ja joulukuussa hinnat voivat nousta. Budjettimatkailijalle tarjolla on esimerkiksi pensionaatteja ja majataloja, joista siistin huoneen tai sänkypaikan voi saada halvalla. Jos mahdollista, varaa majapaikka, jossa on mahdollisuus myös ruoanlaittoon. Norjan ravintolat ovat hintatasoltaan korkeita, ja ruokailu haukkaakin helposti ison osan matkabudjetista. Trondheimin alueella on kuitenkin paljon nähtävää säästömatkaajillekin. Tutki Bakklandetin vanhan kaupungin katuja ja kujia ja seikkaile Nidelva-joen vartta pitkin. Nauti Trondheimin seudun luonnosta, joka tarjoaa kesäaikaan kauniita vaellusreittejä. Talvisin alueen hiihtoladut kutsuvat!

Liikkuminen Trondheimissa?

Trondheimin keskustassa on helppo liikkua jalkaisin. Jos liikut keskustasta muihin kaupunginosiin, avuksi kannattaa ottaa kaupungin joukkoliikennejärjestelmä AtB. Paikallisbusseilla pääset helposti lähes kaikkiin Trondheimin kaupunginosiin. Kaupungissa liikennöi lisäksi raitiovaunu (tram), mutta raitiovaunuverkostossa on toistaiseksi vain yksi linja. Raitiovaunu kulkee keskustasta Lianin kaupunginosaan Byåsenin kautta. Bussiin ja raitiovaunuun käy sama matkalippu. 24 tunnin matkapassi kaupungin joukkoliikenteeseen maksaa noin 105 kruunua (noin 11 euroa) ja seitsemän päivän matkapassi noin 235 kruunua (noin 24,50 euroa). Kertalipun hinta on noin 41–50 kruunua (noin 4,30–5,20 euroa). Kertaliput joukkoliikenteeseen voi ostaa asemien automaateista tai AtB:n älypuhelinsovelluksella.

Voiko hotellin varata Trondheimissa ilman luottokorttia?

Hotellit Trondheimissa pyytävät luottokortin tiedot lähes aina varausvaiheessa.

Mitä tehdä Trondheimissa lasten kanssa?

Lapsiperheitä kutsuu Trondheimissa Pirbadet-vesipuisto. Kaupunkia ympäröivistä metsistä voit löytää monia on hyviä koko perheen kävelyreittejä. Jos perheesi viihtyy luonnossa, kannattaa lapset viedä esimerkiksi Tusseløypa-peikkopolulle. Kesäaikaan sopivia koko perheen ajanviettokohteita ovat Trondheimin rannat, esimerkiksi alueen suosituimpiin uimapaikkoihin kuuluva Korsvika.

Tippi ja juomarahakäytännöt Trondheimissa?

Trondheimissa tipin jättäminen ei ole pakollista, eikä esimerkiksi ravintoloissa odoteta juomarahaa. Voit kuitenkin halutessasi jättää pienen tipin kiitoksena hyvästä palvelusta.

Onko Trondheimissa turvallista?

Trondheim on turvallinen ja rauhallinen norjalaiskaupunki.

Tarvitaanko Norjassa adapteria?

Adapteri ei ole Norjan matkalla tarpeen.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Trondheim per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Trondheim hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Trondheim

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Trondheim

Hotellit kaupungissa Trondheim, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Trondheim hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Trondheim

Trondheim sijaitsee Norjan länsirannikolla, Trondheiminvuonon suistossa, ja kaupungin läpi kulkee myös Nidelva-joki. Vesistöt ympäröivätkin norjalaiskaupungin ydinalueita monesta suunnasta. Hotellit Trondheimissa sijaitsevat pääosin kaupungin kauniissa keskustassa. Jos viihdyt palvelujen äärellä, keskusta on alueesi. Valtaosa keskustan majoituspaikoista on 3–4 tähden hotelleja, joiden vuorokausihinta vaihtelee noin 960–1540 Norjan kruunun (noin 100–160 euron) välillä. Keskusta-alueella on myös budjettiluokan vaihtoja, esimerkiksi pensionaatteja, joiden hinta on alkaen noin 670 kruunua (noin 70 euroa) yöltä. Pienellä budjetilla matkustavan kannattaa kokeilla esimerkiksi siistiä Pensjonat Jarlen -majataloa. Joitakin kohtuuhintaisia hotelleja on myös lähellä rautatieasemaa.

Lähellä keskustaa, Bakklandetin alueella, on monia keskihintaisia ja edullisia majoituspaikkoja. Tämä värikkäiden puutalojen koristama kaupunginosa kuuluu Trondheimiin kauneimpiin alueisiin yöpyä. Kaupunginosan tuntumassa virtaa Nidelva-joki, ja jokivarren puutalot kuuluvat Trondheimin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Kristianstenin suureen puistoon on alueelta lyhyt kävelymatka, joten alue on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Alueella sijaitsee esimerkiksi Scandic-hotelliketjuun kuuluva Scandic Bakklandet -hotelli sekä monia pienempiä majoituspaikkoja. Kesäisin matkailijoita majoittaa idylliseen puutalomiljööseen tehty kesähotelli, Singsaker Sommerhotel.

Yksittäisiä hotelleja on mahdollista löytää myös muista Trondheimin kaupunginosista. Esimerkiksi Lerkendalin stadionin lähellä sijaitseva neljän tähden Scandic Lerkendal majoittaa matkailijoita kohtuulliseen hintaan. Keskustaan on kaupunginosasta hyvät joukkoliikenneyhteydet. Trondheimia ympäröiviltä maaseutualueilta voit löytää esimerkiksi mökkimajoitusta ja bed & breakfast -majataloja hyvinkin halvalla.


Lue lisää nähtävyyksistä: Trondheim

Trondheiminvuonon suistoalueella sijaitseva Trondheim on Norjan vanha viikinkipääkaupunki. Viikinkien asutus oli aikanaan keskittynyt juuri Trondheimin alueelle. Nykyään matkailijoita kutsuu kaupunkiin paitsi vuonoseudun kaunis luonto, myös kiehtova kaupunkialue. Vaikka Trondheimin ydinkeskusta on nykyaikainen, löytyy kaupungista idyllisiä vanhoja alueita. Historialliset kaupunginosat tunnetaan varsinkin värikkäästä puutalorakentamisestaan. Älä jätä välistä visiittiä perinteikkääseen Bakklandetin kaupunginosaan. Kävele alueen kapeilla kaduilla ja istahda somiin kahviloihin – tästä ei norjalainen idylli juuri parane.

Trondheimissa pyöräily on suosittua, ja myös Bakklandetin kivisiä katuja on mukava tutkia pyörän selästä. Suuntaa pyörällä myös maisemareitille Nidelva-joen varteen. Kaupungin paras paikka valokuvasessiolle on vanhan kaupungin silta, Gamle Bybroa, joka yhdistää toisiinsa keskustan ja Bakklandetin alueen. Sillalta on upeat näköalat jokivartta koristavaan puutalojen rivistöön. Piipahda myös Bakklandetin tuntumassa sijaitsevassa Kristianstenin puistossa, ja tutustu alueen linnoitukseen, Kristiansten Festningiin.

Trondheimin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Nidarosin tuomiokirkko, eli Nidarosdom. Komean kirkon arkkitehtuurissa yhdistyvät romaaninen ja goottilainen tyylisuuntaus, ja Nidarosdomia pidetään Norjan tärkeimpänä kirkkorakennuksena. Mikäli haluat nähtävyyksien sijaan kokea paikallista luontoa, nappaa keskustasta raitiovaunu luonnonkauniiseen Lianin kaupunginosaan. Raitiovaunumatka on hyvä tapa ihailla kaupungin maisemia. Lianin alue tunnetaan esimerkiksi hyvistä uimarannoistaan ja ulkoilureiteistään. Aivan alueen tuntumassa on Bymarkan metsä lukemattomine retkeilyreitteineen. Talviurheilulajien ystävien kannattaa ottaa sukset mukaan ja suunnata alueen hiihtoladuille.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Trondheim

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Trondheim

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Trondheim?

Hotellit kohteessa Trondheim tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 141 € per yö.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Trondheim?

maaliskuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Trondheim voivat olla jopa 39 % edullisempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Trondheim?

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Trondheim vaihtelevat päivittäin, mutta torstai on halvin viikonpäivä ja perjantai taas vastaavasti kallein.

Kuinka paljon luksushotelli maksaa kohteessa: Trondheim?

Luksushotelli kohteessa Trondheim maksaa keskimäärin 284 € per henkilö ja per yö. Tämä on keskimäärin 57 % % verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Trondheim (141 € per henkilö ja yö).

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden lokakuu aikana kohteen Trondheim sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 6 °C ja sademäärä on melko alhainen (100 mm), lokakuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Trondheim.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Trondheim?

lokakuuta 2023 alkaen 122 toimijaa on valittavissa hotellia Trondheim osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Trondheim hinnat?

hotellia Trondheim hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Trondheim

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Trondheim

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Trondheim momondon kautta?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Trondheim ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Trondheim?

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Trondheim, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Trondheim

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.