Hotellit Trondheim, Norjan

Etsi hotellitarjoukset  26 Trondheim, Norjan

Trondheim, Norja
13. elokuu — 14. elokuu2
su 14/8
to 18/8

Suositut Trondheim hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Trondheim
Hinta
€70
€181
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Trondheim

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Trondheim
Matalasesonkitammikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkisyyskuukallein aika yöpyä
54 %odotettu hintojen lasku
42 %odotettu hinnannousu

Hinta

64 € - 236 €

Kallein viikonpäiväperjantaion viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
328 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
85 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
Halvin aika varata lennotHalvin aika varata hotelleita kohteessa Trondheim on: 1-2 tähteä, 26 päivää ennen.

1-2 tähteä

86 € - 110 €

3 tähteä

124 € - 148 €

4-5 tähteä

135 € - 178 €


Hyödyllisiä tärppejä Trondheim hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Trondheim

Halvin hotellihinta

58 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Britannia Hotel

Hotellit lähellä lentokenttää

9
Halvin hinta huoneelle Trondheim löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 58 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Your cabin in Trondheim.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Britannia Hotel, suosituimmasta viiden tähden hotellista Trondheim(9,3/10 luokitus - perustuu 1 215 arvosteluun).
Trondheim löytyy 9 hotellia lähellä Trondheimin lentoasema. Radisson Blu Hotel, Trondheim Airport on lähin 0,6 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Trondheim matkavinkit

Norjan suurimpiin kaupunkeihin kuuluvan Trondheimin hotellivalikoima on kattava. Kaupungissa on useita tunnettuja ketjuhotelleja, joista voit saada laadukkaan majoituksen aamiaisen kera. Trondheim tarjoaa matkailijoille lisäksi pieniä keskihintaisia hotelleja, ja budjettimatkailijoita ilahduttavat kaupungin pensionaatit, bed & breakfast -majatalot sekä kesähotellit. Hotellien hintataso on kaupungissa kohtuullinen. Edullisimmillaan majapaikan voi saada kaupungin keskustan tuntumasta noin 670 kruunun (noin 70 euron) hintaan. Trondheimin parhaita alueita yöpyä ovat keskusta ja keskustan lähellä sijaitseva Bakklandetin historiallinen kaupunginosa. Sopivaa hotellia etsiessä avuksi kannattaa ottaa momondon hotellihaku. Hakupalvelun kartalta voit nähdä hotellien tarkan sijainnin kaupungissa.

Vaikka Norjan hintataso on kalliimpi kuin Suomen, Trondheimissa matkailijoiden on mahdollista viettää kohtuuhintainen loma. Hotellit Trondheimissa ovat melko edullisia lähes vuoden ympäri, suosituimpia lomasesonkeja lukuun ottamatta. Heinä-elokuussa ja joulukuussa hinnat voivat nousta. Budjettimatkailijalle tarjolla on esimerkiksi pensionaatteja ja majataloja, joista siistin huoneen tai sänkypaikan voi saada halvalla. Jos mahdollista, varaa majapaikka, jossa on mahdollisuus myös ruoanlaittoon. Norjan ravintolat ovat hintatasoltaan korkeita, ja ruokailu haukkaakin helposti ison osan matkabudjetista. Trondheimin alueella on kuitenkin paljon nähtävää säästömatkaajillekin. Tutki Bakklandetin vanhan kaupungin katuja ja kujia ja seikkaile Nidelva-joen vartta pitkin. Nauti Trondheimin seudun luonnosta, joka tarjoaa kesäaikaan kauniita vaellusreittejä. Talvisin alueen hiihtoladut kutsuvat!

Trondheimin keskustassa on helppo liikkua jalkaisin. Jos liikut keskustasta muihin kaupunginosiin, avuksi kannattaa ottaa kaupungin joukkoliikennejärjestelmä AtB. Paikallisbusseilla pääset helposti lähes kaikkiin Trondheimin kaupunginosiin. Kaupungissa liikennöi lisäksi raitiovaunu (tram), mutta raitiovaunuverkostossa on toistaiseksi vain yksi linja. Raitiovaunu kulkee keskustasta Lianin kaupunginosaan Byåsenin kautta. Bussiin ja raitiovaunuun käy sama matkalippu. 24 tunnin matkapassi kaupungin joukkoliikenteeseen maksaa noin 105 kruunua (noin 11 euroa) ja seitsemän päivän matkapassi noin 235 kruunua (noin 24,50 euroa). Kertalipun hinta on noin 41–50 kruunua (noin 4,30–5,20 euroa). Kertaliput joukkoliikenteeseen voi ostaa asemien automaateista tai AtB:n älypuhelinsovelluksella.

Hotellit Trondheimissa pyytävät luottokortin tiedot lähes aina varausvaiheessa.

Lapsiperheitä kutsuu Trondheimissa Pirbadet-vesipuisto. Kaupunkia ympäröivistä metsistä voit löytää monia on hyviä koko perheen kävelyreittejä. Jos perheesi viihtyy luonnossa, kannattaa lapset viedä esimerkiksi Tusseløypa-peikkopolulle. Kesäaikaan sopivia koko perheen ajanviettokohteita ovat Trondheimin rannat, esimerkiksi alueen suosituimpiin uimapaikkoihin kuuluva Korsvika.

Trondheimissa tipin jättäminen ei ole pakollista, eikä esimerkiksi ravintoloissa odoteta juomarahaa. Voit kuitenkin halutessasi jättää pienen tipin kiitoksena hyvästä palvelusta.

Trondheim on turvallinen ja rauhallinen norjalaiskaupunki.

Adapteri ei ole Norjan matkalla tarpeen.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Trondheim per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Trondheim hotellihuoneita halpaan hintaan

3-tähden hotellit

Halvin 104 €

Keskinkertainen 134 €

Kallein 161 €

Etsi 3-tähden hotelleja

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Trondheim

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Trondheim

Hotellit kaupungissa Trondheim, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Trondheim hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Trondheim

Trondheim sijaitsee Norjan länsirannikolla, Trondheiminvuonon suistossa, ja kaupungin läpi kulkee myös Nidelva-joki. Vesistöt ympäröivätkin norjalaiskaupungin ydinalueita monesta suunnasta. Hotellit Trondheimissa sijaitsevat pääosin kaupungin kauniissa keskustassa. Jos viihdyt palvelujen äärellä, keskusta on alueesi. Valtaosa keskustan majoituspaikoista on 3–4 tähden hotelleja, joiden vuorokausihinta vaihtelee noin 960–1540 Norjan kruunun (noin 100–160 euron) välillä. Keskusta-alueella on myös budjettiluokan vaihtoja, esimerkiksi pensionaatteja, joiden hinta on alkaen noin 670 kruunua (noin 70 euroa) yöltä. Pienellä budjetilla matkustavan kannattaa kokeilla esimerkiksi siistiä Pensjonat Jarlen -majataloa. Joitakin kohtuuhintaisia hotelleja on myös lähellä rautatieasemaa.

Lähellä keskustaa, Bakklandetin alueella, on monia keskihintaisia ja edullisia majoituspaikkoja. Tämä värikkäiden puutalojen koristama kaupunginosa kuuluu Trondheimiin kauneimpiin alueisiin yöpyä. Kaupunginosan tuntumassa virtaa Nidelva-joki, ja jokivarren puutalot kuuluvat Trondheimin tunnetuimpiin nähtävyyksiin. Kristianstenin suureen puistoon on alueelta lyhyt kävelymatka, joten alue on erityisesti lapsiperheiden mieleen. Alueella sijaitsee esimerkiksi Scandic-hotelliketjuun kuuluva Scandic Bakklandet -hotelli sekä monia pienempiä majoituspaikkoja. Kesäisin matkailijoita majoittaa idylliseen puutalomiljööseen tehty kesähotelli, Singsaker Sommerhotel.

Yksittäisiä hotelleja on mahdollista löytää myös muista Trondheimin kaupunginosista. Esimerkiksi Lerkendalin stadionin lähellä sijaitseva neljän tähden Scandic Lerkendal majoittaa matkailijoita kohtuulliseen hintaan. Keskustaan on kaupunginosasta hyvät joukkoliikenneyhteydet. Trondheimia ympäröiviltä maaseutualueilta voit löytää esimerkiksi mökkimajoitusta ja bed & breakfast -majataloja hyvinkin halvalla.


Lue lisää nähtävyyksistä: Trondheim

Trondheiminvuonon suistoalueella sijaitseva Trondheim on Norjan vanha viikinkipääkaupunki. Viikinkien asutus oli aikanaan keskittynyt juuri Trondheimin alueelle. Nykyään matkailijoita kutsuu kaupunkiin paitsi vuonoseudun kaunis luonto, myös kiehtova kaupunkialue. Vaikka Trondheimin ydinkeskusta on nykyaikainen, löytyy kaupungista idyllisiä vanhoja alueita. Historialliset kaupunginosat tunnetaan varsinkin värikkäästä puutalorakentamisestaan. Älä jätä välistä visiittiä perinteikkääseen Bakklandetin kaupunginosaan. Kävele alueen kapeilla kaduilla ja istahda somiin kahviloihin – tästä ei norjalainen idylli juuri parane.

Trondheimissa pyöräily on suosittua, ja myös Bakklandetin kivisiä katuja on mukava tutkia pyörän selästä. Suuntaa pyörällä myös maisemareitille Nidelva-joen varteen. Kaupungin paras paikka valokuvasessiolle on vanhan kaupungin silta, Gamle Bybroa, joka yhdistää toisiinsa keskustan ja Bakklandetin alueen. Sillalta on upeat näköalat jokivartta koristavaan puutalojen rivistöön. Piipahda myös Bakklandetin tuntumassa sijaitsevassa Kristianstenin puistossa, ja tutustu alueen linnoitukseen, Kristiansten Festningiin.

Trondheimin tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu Nidarosin tuomiokirkko, eli Nidarosdom. Komean kirkon arkkitehtuurissa yhdistyvät romaaninen ja goottilainen tyylisuuntaus, ja Nidarosdomia pidetään Norjan tärkeimpänä kirkkorakennuksena. Mikäli haluat nähtävyyksien sijaan kokea paikallista luontoa, nappaa keskustasta raitiovaunu luonnonkauniiseen Lianin kaupunginosaan. Raitiovaunumatka on hyvä tapa ihailla kaupungin maisemia. Lianin alue tunnetaan esimerkiksi hyvistä uimarannoistaan ja ulkoilureiteistään. Aivan alueen tuntumassa on Bymarkan metsä lukemattomine retkeilyreitteineen. Talviurheilulajien ystävien kannattaa ottaa sukset mukaan ja suunnata alueen hiihtoladuille.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Trondheim

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Trondheim

Hotellit kohteessa Trondheim tarjoavat eri hintaluokan huoneita vieraille. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 200 € per yö.

tammikuu on paras aika varata hotelli ja säästää rahaa, koska hotellihuoneiden hinnat kohteessa Trondheim voivat olla jopa 54 % edullisempia kuin sesonkina.

Hotellihuoneiden hinnat kohteessa Trondheim vaihtelevat päivittäin, mutta maanantai on halvin viikonpäivä ja torstai taas vastaavasti kallein.

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Trondheim maksavat noin 124 € yöltä. Hostellin varaaminen voi säästää 76 € verrattuna hotellin keskimääräiseen hintaan kohteessa Trondheim.

Kun lämpötila on miellyttävä noin 13 °C tienoilla ja odotettavissa olevien sateiden mahdollisuus on vain kohtalainen, Trondheim hotellissa majoittuvien tulisi harkita vierailua suosittuihin nähtävyyskohteisiin lähellä Trondheim.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Trondheim

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Trondheim

Fully equipped flat, 2 bedrooms, FREE car parking.

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

8,7
92 €
Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

Bjørvika Apartments, Solsiden Area, Trondheim City Center

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

8,3
138 €

Your cabin in Trondheim

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

5,9
58 €
House By The Sea

House By The Sea

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

9,1
170 €

Simple room

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

8,4
76 €

Totally independent apartment near NTNU,Lerkendal and Center

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

7,9
117 €

Seaside Rentals

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

8,9
163 €

House by the sea with amazing view!

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

426 €
Top modern Apartment with terrace and parking

Top modern Apartment with terrace and parking

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

9,1
122 €

Cozy room in City center

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

7,2
78 €
Comfort Hotel Trondheim

Comfort Hotel Trondheim

Krambugata 3, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,7
138 €
Quality Hotel Panorama

Quality Hotel Panorama

Ivar Lykkes Veg 1, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

118 €

Townhouse with fantastic outdoor area

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

8,5
483 €

Comfy, relaxing full apartment

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

394 €

Lana's home

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

9,4
110 €
Britannia Hotel

Britannia Hotel

Dronningens Gate 5, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

9,3
254 €
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Kjøpmannsgate 48, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,9
173 €
Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin

Kongensgate 26, Trondheim, Sør-Trøndelag, Norway

7,7
122 €
The Oceanfront

The Oceanfront

Trondheim, Etelä-Trøndelagin lääni, Norja

2034 €

Aloita matkan suunnittelu - Trondheim


Miksi käyttää momondo?

momondo etsii sadoilta matkailusivustoilta hotellit sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Trondheim ja antaa sinun suodattaa ne tarpeidesi mukaan. Sivuston käyttö on ilmaista, eikä siinä ole piilotettuja varausmaksuja tai muita kuluja.

momondon sivuilta löydät varmasti loistavan yöpymispaikan kohteessa Trondheim, ja voit tarvittaessa suodattaa ja tarkentaa hakuasi. Voit suodattaa hakutuloksia hinnan, sijainnin, palveluiden, arvostelupisteiden ja monen muun tekijän perusteella.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.