Halvat lennot Brasilia

pe 21.6.
pe 28.6.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvat lennot Brasilia: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Brasilia, katso nämä matkakohteet, joihin momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot.
Helsinki - Rio de Janeiro 384 EUR
Helsinki - Sao Paulo 613 EUR

momondosta löytyneet halvat lennot: Brasilia

Katso käyttäjiemme äskettäin löytämät lentotarjoukset ja löydä edulliset lentoliput: Brasilia
Nopein
Halvin
Norwegian
Norwegian
HEL
20 elok.
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
1 välilasku
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
Norwegian
GIG
30 elok.
Rio de Janeiro–Galeão Intl
32t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
750 EUR
KLM
KLM
HEL
22 heinäk.
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
KLM
GIG
30 heinäk.
Rio de Janeiro–Galeão Intl
25t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 153 EUR
KLM
KLM
HEL
22 heinäk.
Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
KLM
GIG
30 heinäk.
Rio de Janeiro–Galeão Intl
25t 30m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
1 153 EUR
Norwegian
Norwegian
HEL
20 elok.
Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 20m
1 välilasku
GIG
Rio de Janeiro–Galeão Intl
Norwegian
GIG
30 elok.
Rio de Janeiro–Galeão Intl
32t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki-Vantaan lentoasema
750 EUR

Brasilian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Etelä-Amerikan suurin valtio Brasilia tarjoaa maassa vieraileville valtavan kattauksen nähtävää ja koettavaa. São Paulon ja Rio de Janeiron kaltaisissa metropoleissa voi nauttia brasilialaisten suurkaupunkien vilskeestä, mutta kaupunkien ulkopuolelta voit löytää myös idyllisiä rannikkokyliä ja -kaupunkeja tutkittavaksi. Brasilia on samban ja jalkapallon maa, jossa matkailijoita odottavat paratiisimaiset rannat ja herkullinen brasilialainen ruoka. Mikäli etsit lomakohteeltasi lämpöä, Brasilia on sinulle täydellinen matkakohde, sillä maassa on lämmintä vuoden ympäri. Brasilia on suuri maa mutta käytännössä kaikilla sen alueilla lämpötila pysyttelee vuoden ympäri 20 lämpöasteen paremmalla puolella. Vilkkainta matkailukauttaan Brasilia elää eurooppalaisina kesäkuukausina, kesäkuusta elokuuhun, jolloin myös lennot ja hotellit ovat hinnoiltaan melko korkeita. Halvat lennot Brasiliaan voit puolestaan napata helposti esimerkiksi syksylle eli syys-marraskuulle. Yleisesti ottaen lennot Suomesta Brasiliaan saa edullisemmin talvella kuin kesällä. Joululomasesongin aikaan lentojen hinnat ovat tosin keskimääräistä korkeampia. Suomesta Brasiliaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta lentoyhteydet maiden välillä ovat silti hyvät. Reittivaihtoehtoja Suomesta Brasilian eri osiin on lukuisia. Hinta- ja reittivertailu kannattaa, mikäli haluat lentoliput Brasiliaan mahdollisimman budjettiystävälliseen hintaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Brasiliaan?

Suomesta Brasiliaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta halvat lennot Brasiliaan on helppo napata välilaskullisten reittien kautta. Esimerkiksi Brasilian kaakkoisosissa sijaitsevaan Rio de Janeiroon on mahdollista lentää yhden vaihtokentän kautta useiden lentoyhtiöiden siivin. Yhden vaihdon lentoja brasilialaiskaupunkiin liikennöivät esimerkiksi alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France, portugalilainen TAP Portugal ja saksalainen Lufthansa. Määränpäässä kansainväliset lennot laskeutuvat lähes aina Rio de Janeiro Galeãon kansainväliselle lentokentälle (Aeroporto Internacional do Rio de Janeiro-Galeão). Brasilian suurimpaan kaupunkiin São Pauloon yhden vaihdon lentoja operoivat muun muassa KLM, Air France ja espanjalainen Iberia. Valtavassa metropolikaupungissa São Paulossa on useita lentokenttiä, mutta valtaosa kansainvälisistä lennoista laskeutuu São Paulo-Guarulhosin kansainväliselle lentokentälle (Aeroporto Internacional de São Paulo-Guarulhos). Brasiliassa esimerkiksi São Paulon ja Rio de Janeiron kentiltä on erinomaiset jatkolentomahdollisuudet eri puolille Brasiliaa, eli voit halutessasi jatkaa matkaa muihin maan osiin lentäen.

Milloin on paras aika matkustaa Brasiliaan?

Brasilia on lomamatkailijoille sopiva kohde vuoden ympäri, sillä sää Brasiliassa on miellyttävä kaikkina vuodenaikoina. Lämpöasteita on lähes kaikissa maan osissa yli 20 astetta vuoden ympäri. Kuumimmillaan lämpötilat Brasiliassa ovat Suomen talvikuukausina, eli loppu- ja alkuvuodesta. Mikäli kuumat säät ovat mieleesi, kannattaa loppu- ja alkuvuoden halvat lennot Brasiliaan käyttää hyväksi. Maaliskuussa lentojen ja majoituspaikkojen hintatasoa nostattavat esimerkiksi Rio de Janeiron karnevaalit. Suomesta Rio de Janeiroon voi napata hyvinkin edulliset lennot juuri alku- ja loppuvuodesta. Mikäli etsit leppoisampia lämpötiloja ja todella halpoja lentoja, kannattaa lennot Brasiliaan etsiä syksyksi. Syyskuukausina matkat Brasiliaan – niin lennon kuin hotellinkin – voi saada todella halpaan hintaan.

Kuinka kauan kestää lento Brasiliaan?

Suomesta Brasiliaan on tarjolla lukuisia erilaisia reittivaihtoehtoja, ja matka-aika vaihtelee reittivalinnan mukaan. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä Rio de Janeiroon lentoaika on alkaen noin 17–18 tuntia. Helsingistä São Pauloon lennettäessä matka-aika on yhden vaihdon lennoilla hieman lyhyempi, alkaen noin 16–17 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy yhden koneen vaihdon sijaan useampia vaihtoja, matka-aika on kuitenkin selvästi tätä pidempi. Vertaa lentoreittejä tarkkaan: oikealla reittivalinnalla voit säästää rahaa matkabudjetistasi. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, voi odottelu Euroopan tai Amerikan mantereen lentokentillä olla vaivan arvoista. Lasten kanssa matkustavien kannattaa puolestaan matkustusmukavuuden vuoksi valita mahdollisimman kätevä reitti.

Tarvitaanko Brasiliaan passi tai viisumi?

Matkat Brasiliaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia maahan viisumia. Voit oleskella maassa viisumivapaasti kaikkiaan 90 päivän ajan, kunhan kyse on tavallisesta turistimatkasta. Kaikkien matkustajien on kuitenkin täytettävä Brasilian lentokentille saavuttaessa maahantulokortti, jota tarvitaan myös maasta lähdettäessä. Brasilian reissuille on aina otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin passisi voimassaoloaika, sillä Brasiliaan lennettäessä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Jos vaihdat Brasiliaan lentäessäsi konetta Yhdysvaltojen kentillä, muista hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille. Matkustuslupaa voi hakea helposti netin kautta.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Brasilia

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rio de Janeiro
Lyhyin lentoaika
16t 40m
Halvin hinta
384 EUR
Helsinki - Sao Paulo
Lyhyin lentoaika
16t 10m
Halvin hinta
613 EUR