Halvat lennot Brasilia

pe 27.3.
pe 3.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot Brasilia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi selville, milloin on halvin aika lentää kohteeseen Brasilia.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Brasilia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet
Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Cristo Redentor
Grumari Beach
Morro do Pasmado
Barra da Tijuca
Leblon Beach
Sao Paulo
São Paulo
Parque Ibirapuera
Mercado Municipal
Sao Francisco Square
Jóquei Club
Museu de Arte de São Paulo
Fortaleza
Ceará
Praia do Futuro
Museu Do Maracatu
Praia de Cofeco
Casa José de Alencar
Museu de Imagem e Som
Curitiba
Paraná
Public Park
Arena da Baixada
Museu Oscar Niemeyer
Solar do Barão
Praça Osório
Salvador
Bahia
Fort São Lourenço
Itapua Beach
Fort Santo Antônio da Barra
Farol da Barra Beach
Elevador Lacerda
Recife
Pernambuco
Boa Viagem Beach
Instituto Ricardo Brennand
Parque das Esculturas Francisco Brennand
Marco Zero Square
Mirabilandia Park
Manaus
Amazonas
Teatro Amazonas
Mindu Municipal Park
Ponta Negra Beach
Moon Beach
Church of Sao Sebastiao
Brasília
Distrito Federal
Torre de TV de Brasilia
Juscelino Kubitschek Memorial
Santuário Dom Bosco
Palácio da Alvorada
Square of the Three Powers
Florianópolis
Santa Catarina
Jurere Beach
Florianopolis Cathedral
Armacao
Mole Beach
Praia do Forte
Porto Alegre
Rio Grande do Sul
Piratini Palace
Santander Cultural Center
Military Museum
Estádio Beira-Rio
Julio de Castilhos Museum
Natal
Rio Grande do Norte
Meio Beach Handicraft Market
Árvore de Natal do Conjunto Mirassol
Teatteri Alberto Maranhão
Forte dos Reis Magos
Genipabu Beach
Belo Horizonte
Minas Gerais
Espaço do Conhecimento UFMG
Museu Histórico Abílio Barreto
Mercado Central
SESC Palladium
Mineirao Stadium

Halvat lennot Brasilia: edullisimmat lentoreitit

Kun suuntana on Brasilia, katso nämä matkakohteet, joihin momondon käyttäjät ovat löytäneet halvimmat lennot.
Lähtö Määränpää Paras hinta
Helsinki Rio de Janeiro 565 €

Brasilian lennot: hyödyllistä tietoa ennen varaamista

Etelä-Amerikan suurin valtio Brasilia tarjoaa maassa vieraileville valtavan kattauksen nähtävää ja koettavaa. São Paulon ja Rio de Janeiron kaltaisissa metropoleissa voi nauttia brasilialaisten suurkaupunkien vilskeestä, mutta kaupunkien ulkopuolelta voit löytää myös idyllisiä rannikkokyliä ja -kaupunkeja tutkittavaksi. Brasilia on samban ja jalkapallon maa, jossa matkailijoita odottavat paratiisimaiset rannat ja herkullinen brasilialainen ruoka. Mikäli etsit lomakohteeltasi lämpöä, Brasilia on sinulle täydellinen matkakohde, sillä maassa on lämmintä vuoden ympäri. Brasilia on suuri maa mutta käytännössä kaikilla sen alueilla lämpötila pysyttelee vuoden ympäri 20 lämpöasteen paremmalla puolella. Vilkkainta matkailukauttaan Brasilia elää eurooppalaisina kesäkuukausina, kesäkuusta elokuuhun, jolloin myös lennot ja hotellit ovat hinnoiltaan melko korkeita. Halvat lennot Brasiliaan voit puolestaan napata helposti esimerkiksi syksylle eli syys-marraskuulle. Yleisesti ottaen lennot Suomesta Brasiliaan saa edullisemmin talvella kuin kesällä. Joululomasesongin aikaan lentojen hinnat ovat tosin keskimääräistä korkeampia. Suomesta Brasiliaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta lentoyhteydet maiden välillä ovat silti hyvät. Reittivaihtoehtoja Suomesta Brasilian eri osiin on lukuisia. Hinta- ja reittivertailu kannattaa, mikäli haluat lentoliput Brasiliaan mahdollisimman budjettiystävälliseen hintaan.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Brasiliaan?

Suomesta Brasiliaan ei liikennöidä suoria lentoja, mutta halvat lennot Brasiliaan on helppo napata välilaskullisten reittien kautta. Esimerkiksi Brasilian kaakkoisosissa sijaitsevaan Rio de Janeiroon on mahdollista lentää yhden vaihtokentän kautta useiden lentoyhtiöiden siivin. Yhden vaihdon lentoja brasilialaiskaupunkiin liikennöivät esimerkiksi alankomaalainen KLM, ranskalainen Air France, portugalilainen TAP Portugal ja saksalainen Lufthansa. Määränpäässä kansainväliset lennot laskeutuvat lähes aina Rio de Janeiro Galeãon kansainväliselle lentokentälle (Aeroporto Internacional do Rio de Janeiro-Galeão). Brasilian suurimpaan kaupunkiin São Pauloon yhden vaihdon lentoja operoivat muun muassa KLM, Air France ja espanjalainen Iberia. Valtavassa metropolikaupungissa São Paulossa on useita lentokenttiä, mutta valtaosa kansainvälisistä lennoista laskeutuu São Paulo-Guarulhosin kansainväliselle lentokentälle (Aeroporto Internacional de São Paulo-Guarulhos). Brasiliassa esimerkiksi São Paulon ja Rio de Janeiron kentiltä on erinomaiset jatkolentomahdollisuudet eri puolille Brasiliaa, eli voit halutessasi jatkaa matkaa muihin maan osiin lentäen.

Milloin on paras aika matkustaa Brasiliaan?

Brasilia on lomamatkailijoille sopiva kohde vuoden ympäri, sillä sää Brasiliassa on miellyttävä kaikkina vuodenaikoina. Lämpöasteita on lähes kaikissa maan osissa yli 20 astetta vuoden ympäri. Kuumimmillaan lämpötilat Brasiliassa ovat Suomen talvikuukausina, eli loppu- ja alkuvuodesta. Mikäli kuumat säät ovat mieleesi, kannattaa loppu- ja alkuvuoden halvat lennot Brasiliaan käyttää hyväksi. Maaliskuussa lentojen ja majoituspaikkojen hintatasoa nostattavat esimerkiksi Rio de Janeiron karnevaalit. Suomesta Rio de Janeiroon voi napata hyvinkin edulliset lennot juuri alku- ja loppuvuodesta. Mikäli etsit leppoisampia lämpötiloja ja todella halpoja lentoja, kannattaa lennot Brasiliaan etsiä syksyksi. Syyskuukausina matkat Brasiliaan – niin lennon kuin hotellinkin – voi saada todella halpaan hintaan.

Kuinka kauan kestää lento Brasiliaan?

Suomesta Brasiliaan on tarjolla lukuisia erilaisia reittivaihtoehtoja, ja matka-aika vaihtelee reittivalinnan mukaan. Esimerkiksi Helsinki-Vantaan lentokentältä Rio de Janeiroon lentoaika on alkaen noin 17–18 tuntia. Helsingistä São Pauloon lennettäessä matka-aika on yhden vaihdon lennoilla hieman lyhyempi, alkaen noin 16–17 tuntia. Mikäli lentoreittiisi sisältyy yhden koneen vaihdon sijaan useampia vaihtoja, matka-aika on kuitenkin selvästi tätä pidempi. Vertaa lentoreittejä tarkkaan: oikealla reittivalinnalla voit säästää rahaa matkabudjetistasi. Mikäli matka-aikataulusi on joustava, voi odottelu Euroopan tai Amerikan mantereen lentokentillä olla vaivan arvoista. Lasten kanssa matkustavien kannattaa puolestaan matkustusmukavuuden vuoksi valita mahdollisimman kätevä reitti.

Tarvitaanko Brasiliaan passi tai viisumi?

Matkat Brasiliaan ovat helppoja, sillä Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia maahan viisumia. Voit oleskella maassa viisumivapaasti kaikkiaan 90 päivän ajan, kunhan kyse on tavallisesta turistimatkasta. Kaikkien matkustajien on kuitenkin täytettävä Brasilian lentokentille saavuttaessa maahantulokortti, jota tarvitaan myös maasta lähdettäessä. Brasilian reissuille on aina otettava mukaan passi. Tarkista hyvissä ajoin passisi voimassaoloaika, sillä Brasiliaan lennettäessä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Jos vaihdat Brasiliaan lentäessäsi konetta Yhdysvaltojen kentillä, muista hankkia hyvissä ajoin ennen matkaa ESTA-matkustuslupa. ESTA-lupa on pakollinen kaikille Yhdysvaltojen kautta kulkeville lentomatkustajille. Matkustuslupaa voi hakea helposti netin kautta.


Suosituimmat kansainväliset lentoreitit Brasilia

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Rio de Janeiro lennot
Lyhyin lentoaika
18t 30m
Halvin hinta
565 €