Etsi halvat lennot Ålesund

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Ålesund lentotiedot ja trendit

Tutustu Ålesund lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Ålesund?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Ålesund kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 179 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Ålesund kuukauden marraskuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 200 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Ålesund?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Ålesund paikasta Helsinki ovat löytäneet lentoja 41 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Ålesund. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Ålesund alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Ålesund?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Ålesund on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Ålesund torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 220 €. Lennot reitille Suomi - Ålesund lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 441 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Ålesund?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Ålesund on keskipäivällä. Lennot reitille Suomi - Ålesund voi maksaa jopa niin vähän kuin 261 €. Ajankohtana illalla on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Ålesund, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 345 € lippua kohden.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Ålesund?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 60 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Ålesund. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 291 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 244 €.

Halvimmat lennot kaupungin Ålesund lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Ålesund lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Ålesund

HALVIN REITTI Helsinki - Ålesund

Helsinki (HEL) - Ålesund (AES)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Ålesund kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Ålesund Vigra, jolloin hinta on keskimääräinen 291 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ÅLESUNDmarraskuu38% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Ålesund lennot maksavat keskimäärin vain 179 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ÅLESUND KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu41% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Ålesund lentojen keskimääräinen hinta on 411 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ÅLESUND KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu852% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Ålesund kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Ålesund

Volda Hovden lentokenttä, Molde Aro lentokenttä, Sandane lentokenttä, Kristiansund Kvernberget lentokenttä tai Flora lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Ålesund.

Voit löytää tarjouksia kentälle Kristiansund Kvernberget lentokenttä keskimääräiseen hintaan 221 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Ålesund lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Ålesund lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ålesund?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Ålesund

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Ålesund?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Ålesund suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian, Scandinavian Airlines ja Finnair. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Ålesund

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Ålesund on Scandinavian Airlines, ja se liikennöi 15 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Oslo Gardermoen, ja paras tarjous Scandinavian Airlines lennolle kohteeseen Ålesund on 179 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Ålesund, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 330 Scandinavian Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,2.

Norwegian lennot kohteeseen Ålesund

Toinen suosittu liikennöijä, joka lentää kohteeseen Ålesund on Norwegian (6,5/10, 79 arvosteluilla). Suurin osa Norwegian lennoista, jotka laskeutuvat kohteeseen Ålesund saapuvat kohteesta Oslo Gardermoen, mutta kohteeseen Ålesund on maailmanlaajuisesti 4 Norwegian lentoa, joten hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Tämän viikon paras momondosta löydetty Norwegian tarjous oli 140 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Ålesund, meno-paluu).


Aloita matkan suunnittelu - Ålesund


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Ålesund on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Ålesund nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Ålesund momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Ålesund.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Ålesund, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Ålesund lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.