Etsi halvat lennot Lakselv

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 5/12
ma 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Lakselv lentotiedot ja trendit

Tutustu Lakselv lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Lakselv?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Lakselv hintaan 473 €/henkilö, mikä on 5 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Lakselv. Löydät halvimmat hinnat alueelle Lakselv valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Halvimmat lennot kaupungin Lakselv lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Lakselv lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alattio, Finnmarkin lääni

HALVIN REITTI Helsinki - Lakselv

Helsinki (HEL) - Alattio, Finnmarkin lääni (ALF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Lakselv kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alattio Alta, jolloin hinta on keskimääräinen 341 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Lakselv

Suomesta lennot Norjan Lakselviinkestävät keskimäärin seitsemän tai 10 tuntia. Riippuen välilaskujen määrästä ja lentoreiteistä voi lentoaika olla jopa 20 tuntia. Helsinki-Vantaalta lennettäessä lentoaika on lyhyimmillään seitsemän tuntia ja matkaan sisältyy usein kaksi välilaskua. Yleiset välilaskupaikat Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdettäessä ovat ensin Oslo ja sitten Tromssa. Turusta lennettäessä on välilaskuja yleensä useampi. Lento-aika on myös tällöin pidempi, noin yhdeksän tai 10 tuntia, mutta lentoaika voi ylittää jopa tämänn. Muualta Suomesta lennettäessä on välilasku useimmiten Helsingissä. Lentoaika tällöin on usein pidempi, eli noin 16–20 tuntia. Lentoajat vaihtelevat välillä jopa kymmeniä tunteja. Riippuen siitä, minkä reitin valitset ja kuinka pitkiä välilaskut ovat, voit löytää lentoreittejä, joiden kesto on 7 tuntia tai toisissa tapauksissa 20 tuntia. Mikäli etsit nopeinta lentoreittiä, on lento tällöin parasta ottaa Helsinki-Vantaalta. Nopeiten matka taittuu, kun lennät Helsinki-Vantaan lentokentältä Osloon ja sieltä jatkolennolla Tromssaan. Tromssasta on hyvät lentoyhteydet Lakselviin. momondosta löydät kätevästi lennot Lakselvin Banakin lentokentälle. Vertaile lentoreittejä ja aikatauluja ja varaa itsellesi parhaiten sopivat lennot.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Lakselviin. Lentoon sisältyy aina vähintään kaksi välilaskua. Riippuen lentoreitistä, joskus välilaskuja voi olla kolme. Helsinki-Vantaan lentokentältä voi lentää Osloon, josta on jatkolento useimmiten Tromssaan. Tromssasta pääse suoralla lennolla Lakselviin. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on lentoreitti hyvä suunnitella siten, että ottaa Helsinki-Vantaan lentokentältä lennon Osloon. Helsinkiin matkan voit taittaa bussilla tai junalla. Mikäli pidempi lentoreitti ei haittaa, voi Turun lentokentältä lentää Tukholmaan, josta on välilasku usein Oslon kautta Tromssaan, josta voit ottaa viimeisen lennon Lakselviin. Lentoaika on toki tällöin pidempi ja välilaskuja useampi. Mitä pidempi lentoreitti on, sitä edullisemmat ovat myös usein lentoliput. momondossa voit pitää silmällä Lakselvin lentotarjouksia ja vertailla hintoja.

Alattio Alta lentokenttä, Hammerfest lentokenttä, Honningsvag Valan lentokenttä, Hasvik lentokenttä tai Mehamn lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Lakselv.

Lentojen hinnat kentälle Lakselv Banak lentokenttä ovat keskimäärin 369 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Lakselv. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Lakselv lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Lakselv lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lakselv?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Lakselv

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Lakselv?

Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Lakselv kohteesta Suomi ovat Norwegian ja Scandinavian Airlines. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Lakselv ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Lakselv lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Lakselvin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Lakselvin lentokenttä on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lakselvin keskustaan pääsee helposti taksilla. Taksimatka on lyhyt ja melko edullinen. Taksit palvelevat lentokentän aukioloaikojen mukaisesti. Toinen vaihtoehto on vuokrata oma auto. Lentokentällä on myös autonvuokrauspisteitä. Lakselviin matkustaessa onkin hyvä harkita oman auton vuokraamista, koska kaupungissa pääsee helpoiten paikasta toiseen omalla kulkuneuvolla.


Kohteen Lakselv viisumivaatimukset

Sekä Suomi että Norja ovat Schengen-maita. Suomen kansalainen saa matkustaa vapaasti Schengen-maiden sisällä. Lakselviin matkustettaessa Suomen kansalainen ei siis tarvitse erillistä viisumia. Suomen kansalainen tarvitsee kuitenkin voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän voimassa olevan henkilökortin matkustaessaan Norjaan. Lentokentällä ei ole rajatarkastuksia, mutta toisinaan viranomaiset saattavat pyytää näyttämään virallisen matkustusasiakirjan maahan saapumisen jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Lakselv

Lakselv on pieni ja rauhallinen kaupunki Pohjois-Norjassa. Aluetta koristavat mahtavat tunturit ja pitkä Porsangerin Vuono. Lakselv tarjoaa rauhalliset puitteet lomailuun luonnon helmassa. Suosituimpia nähtävyyksiä Lakselvissa ovat muun muassa Stabbursdalen kansallispuisto, Rappa-vesiputoukset ja Wild Caribou. Lakselv vetää matkailijoita puoleensa erityisesti henkeäsalpaavien ja kauniiden luonnomaisemiensa ja luontoaktiviteettiensa puolesta. Lakselvissa on erinomaiset vaeltamismahdollisuudet, koska aluetta ympäröi kaunis erämaa. Stabbursdalen luonnonupuisto on suosittu kohde matkailijoiden keskuudessa. Luonnonpuisto tarjoaa myös upeat vaeltamismahdollisuudet. Puistossa kannattaa ehdottomasti kävellä mäen huipulle, josta on ihastuttavat näkymät. Toinen suosittu kohde, Rappafossen, tarjoaa jylhiä maisemia kauniine kallioineen ja vesiputouksineen. Wild Cariboussa pääset kokemaan arktisen luonnon. Alueen polut vievät sinut luonnon läpi eri paikkoihin, joissa voit ihailla villieläimiä ja metsiä sekä nähdä ison veistoksen, joka on rakennettu yli tuhannesta poronsarvesta. Børselva-joella sijaitsevalla Silfarin kanjonilla kannattaa ehdottomasti vierailla. Kanjonin uskotaan olevan Pohjois-Euroopan syvin kanjoni. Kaupunki on ulkoilmaihmisen paratiisi ja tarjoaa monia aktiviteetteja ja mahdollisuuksia luonnosta nauttimiseen. Lakselv on tunnettu myös Euroopan parhaimmista lohijoistaan ja monet lohenkalastajat matkaavat kaupunkiin aina keväisin. Kaupungin nimikin tulee sanoista lak, joka merkitsee lohta ja elv, joka merkitsee jokea. Porsangerin vuonolla kannattaa käydä onkimassa. Pääset onkimaan muun muassa pallasta, meritaimenia ja merirautuja. Lakselvin ruokakaupoissa kannattaa myös ehdottomasti vierailla. Lakselvissa voit myös tutustua alueen historiaan ja saamelaiskulttuuriin. Porsanger Museumissa on saamelaisten, norjalaisten ja kveenien kulttuurihistoriasta sekä Porsangin sotahistoriasta kertovia näyttelyitä.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Lakselv.

Löydät lennot kohteeseen Lakselv joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Lakselv, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Lakselv, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Lakselv lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.