Etsi halvat lennot Narvik

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Narvik lentotiedot ja trendit

Tutustu Narvik lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Narvik?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Narvik kentältä Suomi on perjantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja perjantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 245 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Narvik maanantai aikana on 517 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Narvik?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Narvik on aamulla. Lennot reitille Suomi - Narvik voi maksaa jopa niin vähän kuin 275 €. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 546 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Narvik?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Narvik riippuu sitä miltä kentältä lähdet ja minne laskeudut sekä onko sinulla välilaskua vai ei. Jos lennät kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema (suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tromssan lentoasema (suosituin lentokenttä alueella Narvik) niin lentoaika on keskimäärin 1t 50m. Jos lennät taas kentältä Rovaniemi (toinen suosittu lentokenttä maassa Suomi) kohteeseen Tromssan lentoasema, keskimääräinen lentoaika on .

Halvimmat lennot kaupungin Narvik lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Narvik lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Narvik

HALVIN REITTI Helsinki - Narvik

Helsinki (HEL) - Tromssa (TOS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Narvik kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Tromssan lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 289 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ NARVIKhelmikuu36% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Narvik lennot maksavat keskimäärin vain 191 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE NARVIK KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu84% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Narvik lentojen keskimääräinen hinta on 545 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN NARVIK KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu500% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Narvik kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Narvik

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Narvik?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Narvik kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 191 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Narvik kuukauden helmikuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 198 €.

Löytyykö kaupungin Narvik lähettyviltä muita lentokenttiä?

Narvik kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Bardufoss lentokenttä (82 km Narvik keskustasta), Stokmarknes Skagen lentokenttä (99 km Narvik keskustasta), Andenes lentokenttä (108 km Narvik keskustasta), Svolvær Helle lentokenttä (115 km Narvik keskustasta) tai Tromssan lentoasema lentokenttä (150 km Narvik keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Narvik Evenes lentokenttä hinnat?

lentoa Narvik Evenes lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Narvik Evenes lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä lentoa Narvik Evenes lentokenttä osiossa on 2 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Narvik Evenes lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Narvik Evenes lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Narvik Evenes lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Narvik Evenes lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Narvik?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Narvik.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Narvik joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Narvik momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Narvik?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Narvik.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Narvik juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Narvik lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Narvik

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.