0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Kristiansand

Etsi halvat lennot Kristiansand

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 25/2
su 3/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Kristiansand lentotiedot ja trendit

Tutustu Kristiansand lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kristiansand?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kristiansand. Lennot maksavat noin 167 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kristiansand marraskuu aikana, on tammikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kristiansand reitillä tammikuu aikana maksavat keskimäärin 193 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kristiansand?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kristiansand on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Kristiansand torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 189 €. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kristiansand maanantai aikana on 305 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kristiansand?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kristiansand ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kristiansand iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 243 €. Lennot kaupunkiin Kristiansand ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 246 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kristiansand?

Paras aika varata lento kohteeseen Kristiansand kohteesta Suomi on 48 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 251 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kristiansand milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 109 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kristiansand lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kristiansand lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kristiansand

HALVIN REITTI Helsinki - Kristiansand

Helsinki (HEL) - Stavanger (SVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kristiansand kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stavanger Sola, jolloin hinta on keskimääräinen 211 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRISTIANSANDmarraskuu34% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Kristiansand lennot maksavat keskimäärin vain 167 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRISTIANSAND KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu126% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Kristiansand lentojen keskimääräinen hinta on 568 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRISTIANSAND KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu733% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kristiansand kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kristiansand

Miten kauan kestää lentää Kristiansandiin?

Lennot kohteeseen Kristiansand, Norja, vaativat Suomesta lentäessä vähintään yhden välilaskun. Eteläisessä Norjassa sijaitsevaan Kristiansandin kaupunkiin lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestävät vaihtoaikoineen lyhimmillään alle viisi tuntia. Muualta Suomesta matkustettaessa matkustusaika kasvaa, sillä sopivimmat lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja esimerkiksi Turusta lähtiessä matka-aikaan on lisättävä reilu kahden tunnin junamatka Helsinkiin. Nopeimmat ja vähimmillä vaihdoilla siunatut lentomatkat kannattaa tehdä siten, että lentää Helsingistä ensin joko Amsterdamiin tai Osloon, ja sieltä eteenpäin Kristiansandiin. Lento Helsingistä Schipholin kansainväliselle lentoasemalle Amsterdamiin kestää reilusti alle kolme tuntia ja jatkoyhteys sieltä Kristiansandiin hieman päälle tunnin. Gardermoenin lentoasemalle Osloon matka kestää Helsingistä hieman yli kaksi tuntia ja Oslosta Kristiansandiin alle tunnin. Näin ollen Helsinki-Vantaalta Oslon kautta Kristiansandiin lentäminen sisältää varsinaista konematkustusta noin tunnin vähemmän Amsterdamiin verrattuna, mutta kokonaismatka-aika säilyy lähes samana. Mikäli matkustusajasta on valmis joustamaan ja hyväksyy esimerkiksi kaksi välilaskua, yleensä Amsterdamissa ja Bergenissä, on hinta monesti hieman edullisempi.

Mistä voi lentää suoraan Kristiansandiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kristiansandiin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Nopeimmat ja suorimmat lennot kohteeseen Kristiansand kulkevat kätevimmin Oslon Gardermoenin tai Amsterdamin kansainvälisen lentoaseman, Schipholin, kautta ja sisältävät siis näin ollen vähintään yhden välilaskun. Lentotarjouksia Kristiansandiin tutkiessa kannattaa pitää silmällä myös muita Suomen lentoasemia, mutta on hyvä pitää mielessä, että useilta Suomen lentoasemilta, esimerkiksi Oulusta ja Tampereelta, matkaan tulee yksi välilasku lisää, koska ensimmäisenä kohteena on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Monelta Suomen paikkakunnalta matkaan lähdettäessä kannattaa myös huomioida, että matka yleensä alkaa juna- tai linja-automatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja näin ollen matka-aika pitkittyy merkittävästi.

Löytyykö kaupungin Kristiansand lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kristiansand on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kristiansand harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Stavanger Sola lentokenttä (159 km Kristiansand keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kristiansandin lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Kristiansandin lentoasema lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kristiansandin lentoasema lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 4 toimijaa on valittavissa lentoa Kristiansandin lentoasema lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kristiansandin lentoasema lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kristiansandin lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kristiansandin lentoasema lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Kristiansandin lentoasema lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Kristiansand lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kristiansand lennollasi

Kohteen Kristiansand viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Kristiansandiin?

Suomen ja Norjan välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten Pohjoismaiden kansalaisena ei tarvitse erillistä matkustusasiakirjaa matkustettaessa maiden välillä. Myöskään viisumia ei Suomen kansalaisena tarvita Kristiansandiin matkustettaessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan ja tähän soveltuu oivasti voimassaoleva passi tai henkilökortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kristiansand

Mitä voi nähdä ja tehdä Kristiansandissa?

Lähes eteläisimmässä kärjessä Norjaa sijaitseva Kristiansand on oiva kohde monenlaiselle matkailijalle. Nähtävyyksiä ja tekemistä riittää sekä perheille että kulttuurimatkaajalle. Norjan isoin eläintarha sijaitsee Kristiansandissa, eikä se syyttä ole Norjan suosituimpia matkakohteita. Samasta paikasta löytyvä huvipuisto takaa erittäin mukavan yhdistelmän hauskanpitoa varten. Vierestä löytyy vieläpä iso sisä- ja ulkoilma-altaita sisältävä vesipuistosaari, Badelandet. Kulttuurin ja historian perässä matkaaville kaupungista löytyy esimerkiksi SKMU Sørlandets, joka on modernin taiteen museo, Kristiansand-museo, luonnonhistoriallinen museo ja yliopistollinen kasvipuutarha. Esittävästä taiteesta pääsee nauttimaan muun muassa suomalaisen arkkitehtiosaamisen taidonnäytteessä Kildenissä, joka löytyy hienolta paikalta veren ääreltä, sataman lähistöltä. Samoilla seuduilla voi piipahtaa myös hienossa Kristiansandin katedraalissa ja Aquarama bad -vesipuistossa, joiden vierestä sataman seudulta löytyy myös 1600-luvun loppupuolella valmistunut kaupunkia suojelemaan rakennettu Christianholmin linnoitus ja kaupungin mukava hiekkaranta, Bystranda. Kristiansandista ja sen lähiympäristöstä löytyy runsaasti hienoja ulkoilmakohteita, kuten toisen maailmansodan kanuunamuseo, kauniita puurakennuksia sisältävä vanha kaupunki, Odderøyan kauniin merellisissä maisemissa sijaitseva majakka sekä suuri määrä komeita saaria ja maisemapaikkoja. Lennot Norjan Kristiansandiin kannattaa usein varata jonkin kaupungissa järjestettävän tapahtuman aikaan, kuten mieluisan konsertin tai musiikkifestivaalin aikaan. Yksi hauska vaihtoehto kaupungin tapahtumista voisi olla esimerkiksi Bystrandalla järjestettävä Palmesus, jota mainostetaan Skandinavian suurimpina rantabileinä.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kristiansand?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kristiansand on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kristiansand.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kristiansand joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kristiansand, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kristiansand?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kristiansand.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kristiansand juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kristiansand on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kristiansand

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.