Etsi halvat lennot Kristiansand

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kristiansand lentotiedot ja trendit

Tutustu Kristiansand lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Kristiansand?

Yleensä marraskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Kristiansand. Lennot maksavat noin 176 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Kristiansand marraskuu aikana, on maaliskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Kristiansand reitillä maaliskuu aikana maksavat keskimäärin 187 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Kristiansand?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Kristiansand paikasta Tukholma ovat löytäneet lentoja 82 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Kristiansand. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Kristiansand alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Kristiansand?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Kristiansand on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Kristiansand torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 251 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Kristiansand sunnuntai aikana on 353 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Kristiansand?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Kristiansand ovat yleensä keskipäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Kristiansand keskipäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 185 €. Lennot kaupunkiin Kristiansand ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 356 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Kristiansand?

Paras aika varata lento kohteeseen Kristiansand kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 286 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Kristiansand milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 256 €.

Halvimmat lennot kaupungin Kristiansand lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Kristiansand lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Kristiansand

HALVIN REITTI Helsinki - Kristiansand

Helsinki (HEL) - Stavanger (SVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Kristiansand kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stavanger Sola, jolloin hinta on keskimääräinen 220 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ KRISTIANSANDmarraskuu38% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Kristiansand lennot maksavat keskimäärin vain 176 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE KRISTIANSAND KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu77% kalliimpihelmikuu aikana Helsinki - Kristiansand lentojen keskimääräinen hinta on 507 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN KRISTIANSAND KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu700% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Kristiansand kentältä Helsinki huhtikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kristiansand

Lennot kohteeseen Kristiansand, Norja, vaativat Suomesta lentäessä vähintään yhden välilaskun. Eteläisessä Norjassa sijaitsevaan Kristiansandin kaupunkiin lennot Helsinki-Vantaan lentoasemalta kestävät vaihtoaikoineen lyhimmillään alle viisi tuntia. Muualta Suomesta matkustettaessa matkustusaika kasvaa, sillä sopivimmat lennot lähtevät Helsinki-Vantaan lentoasemalta ja esimerkiksi Turusta lähtiessä matka-aikaan on lisättävä reilu kahden tunnin junamatka Helsinkiin. Nopeimmat ja vähimmillä vaihdoilla siunatut lentomatkat kannattaa tehdä siten, että lentää Helsingistä ensin joko Amsterdamiin tai Osloon, ja sieltä eteenpäin Kristiansandiin. Lento Helsingistä Schipholin kansainväliselle lentoasemalle Amsterdamiin kestää reilusti alle kolme tuntia ja jatkoyhteys sieltä Kristiansandiin hieman päälle tunnin. Gardermoenin lentoasemalle Osloon matka kestää Helsingistä hieman yli kaksi tuntia ja Oslosta Kristiansandiin alle tunnin. Näin ollen Helsinki-Vantaalta Oslon kautta Kristiansandiin lentäminen sisältää varsinaista konematkustusta noin tunnin vähemmän Amsterdamiin verrattuna, mutta kokonaismatka-aika säilyy lähes samana. Mikäli matkustusajasta on valmis joustamaan ja hyväksyy esimerkiksi kaksi välilaskua, yleensä Amsterdamissa ja Bergenissä, on hinta monesti hieman edullisempi.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Kristiansandiin ei tällä hetkellä ole saatavilla. Nopeimmat ja suorimmat lennot kohteeseen Kristiansand kulkevat kätevimmin Oslon Gardermoenin tai Amsterdamin kansainvälisen lentoaseman, Schipholin, kautta ja sisältävät siis näin ollen vähintään yhden välilaskun. Lentotarjouksia Kristiansandiin tutkiessa kannattaa pitää silmällä myös muita Suomen lentoasemia, mutta on hyvä pitää mielessä, että useilta Suomen lentoasemilta, esimerkiksi Oulusta ja Tampereelta, matkaan tulee yksi välilasku lisää, koska ensimmäisenä kohteena on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Monelta Suomen paikkakunnalta matkaan lähdettäessä kannattaa myös huomioida, että matka yleensä alkaa juna- tai linja-automatkalla Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja näin ollen matka-aika pitkittyy merkittävästi.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Kristiansand on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Kristiansand harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Stavanger Sola lentokenttä (159 km Kristiansand keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Kristiansand keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Kristiansandin lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 411 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Kristiansand lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Kristiansand lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kristiansand?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kristiansand

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kristiansand?

Lentäessäsi kohteeseen Kristiansand kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Norwegian, Scandinavian Airlines, KLM tai Lufthansa. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Kristiansand

Suosituin lentoyhtiö momondossa, joka lentää kohteeseen Kristiansand on Scandinavian Airlines, ja se liikennöi 11 lentoa tähän suuntaan viikoittain. Useimmat lennot lähtevät kohteesta Oslo Gardermoen, ja paras tarjous Scandinavian Airlines lennolle kohteeseen Kristiansand on 145 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema - Kristiansand, momondo-haut viimeisten 72 tunnin aikanas). 334 Scandinavian Airlines Arvostelujen perusteella momondon käyttäjät ovat antaneet sille pistemäärän: 7,2.

Norwegian lennot kohteeseen Kristiansand

Norwegian lennot kohteeseen Kristiansand voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 108 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 14 lentojen, joita Norwegian liikennöi kohteeseen Kristiansand normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Norwegian lento kohteeseen Kristiansand lähtee kohteesta Oslo Gardermoen. momondon käyttäjät ovat arvioineet Norwegian 6,6/10 pisteen arvoiseksi 81 arvostelujen perusteella.


Kristiansand ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kristiansand lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Kristiansandin lentokentältä?

Kjevikin lentokenttä Kristiansandissa, Norjassa, sijaitsee alle puolen tunnin ajomatkan päässä Kristiansandin keskustasta. Matkan lentoasemalta keskustaan voi taittaa paikallisbussilla numero 35, joka kulkee sinne tunneittain. Pysäkki lentoasemalla sijaitsee kotimaan terminaalin edessä ja päätepysäkki Kristiansandin kaupungissa on nimeltään Rutebilstasjon, eli keskuslinja-autoasema, joka sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä rautatieasemaa ja Kristiansandin satamaa. Lippuja lentokenttäbussiin saa suoraan kuskilta kohtuulliseen hintaan tai vaihtoehtoisesti selkeästi alennettuun hintaan, jos käytät AKT Billett -ohjelmaa ja ostat lippusi etukäteen. Huomattavasti korkeammalla hinnalla pääsee lentoasemalta keskustaan myös takseilla, jotka lähtevät suoraan saapuvien terminaalin edestä. Kristiansandin lentoasemalla operoi myös autonvuokrauspalveluita, joista voi halutessaan vuokrata auton.  Autonvuokrauksen tullessa kyseeseen kannattaa ajankohtaisia tarjouksia ja vaatimuksia kysellä vuokrausta tarjoavilta yrityksiltä ja luonnollisesti huomioida, että mukana on oltava voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Kristiansand viisumivaatimukset

Suomen ja Norjan välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus, joten Pohjoismaiden kansalaisena ei tarvitse erillistä matkustusasiakirjaa matkustettaessa maiden välillä. Myöskään viisumia ei Suomen kansalaisena tarvita Kristiansandiin matkustettaessa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että henkilöllisyys on tarvittaessa pystyttävä todistamaan ja tähän soveltuu oivasti voimassaoleva passi tai henkilökortti.


Aloita matkan suunnittelu - Kristiansand


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kristiansand

Lähes eteläisimmässä kärjessä Norjaa sijaitseva Kristiansand on oiva kohde monenlaiselle matkailijalle. Nähtävyyksiä ja tekemistä riittää sekä perheille että kulttuurimatkaajalle. Norjan isoin eläintarha sijaitsee Kristiansandissa, eikä se syyttä ole Norjan suosituimpia matkakohteita. Samasta paikasta löytyvä huvipuisto takaa erittäin mukavan yhdistelmän hauskanpitoa varten. Vierestä löytyy vieläpä iso sisä- ja ulkoilma-altaita sisältävä vesipuistosaari, Badelandet. Kulttuurin ja historian perässä matkaaville kaupungista löytyy esimerkiksi SKMU Sørlandets, joka on modernin taiteen museo, Kristiansand-museo, luonnonhistoriallinen museo ja yliopistollinen kasvipuutarha. Esittävästä taiteesta pääsee nauttimaan muun muassa suomalaisen arkkitehtiosaamisen taidonnäytteessä Kildenissä, joka löytyy hienolta paikalta veren ääreltä, sataman lähistöltä. Samoilla seuduilla voi piipahtaa myös hienossa Kristiansandin katedraalissa ja Aquarama bad -vesipuistossa, joiden vierestä sataman seudulta löytyy myös 1600-luvun loppupuolella valmistunut kaupunkia suojelemaan rakennettu Christianholmin linnoitus ja kaupungin mukava hiekkaranta, Bystranda. Kristiansandista ja sen lähiympäristöstä löytyy runsaasti hienoja ulkoilmakohteita, kuten toisen maailmansodan kanuunamuseo, kauniita puurakennuksia sisältävä vanha kaupunki, Odderøyan kauniin merellisissä maisemissa sijaitseva majakka sekä suuri määrä komeita saaria ja maisemapaikkoja. Lennot Norjan Kristiansandiin kannattaa usein varata jonkin kaupungissa järjestettävän tapahtuman aikaan, kuten mieluisan konsertin tai musiikkifestivaalin aikaan. Yksi hauska vaihtoehto kaupungin tapahtumista voisi olla esimerkiksi Bystrandalla järjestettävä Palmesus, jota mainostetaan Skandinavian suurimpina rantabileinä.


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Kristiansand on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Kristiansand.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Kristiansand, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Kristiansand.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Kristiansand on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.