Etsi halvat lennot Vardo

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Vardo lentotiedot ja trendit

Tutustu Vardo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Vardo?

Keskimääräinen Suomi–Vardo lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Kirkkoniemi Hoeybuktmoen kestää keskimäärin 17t 40m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Kirkkoniemi Hoeybuktmoen kestää keskimäärin . Kirkkoniemi Hoeybuktmoen on alueen Vardo suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vardo

Suoria lentoja ei valitettavasti ole saatavilla miltään Suomen lentokentiltä. Lennot Vardøn Svartnes lentokentälle joutuu aina lentämään vähintäänkin kahden välilaskun kautta. Suomesta pääsee helpoiten lentämällä ensin Osloon ja sieltä Tromssaan. Matka-aika Helsinki-Vantaalta Vardøhön on lennoista ja vaihdoista riippuen lyhimmillään noin 10 tuntia. Matkasta voi kuitenkin tehdä itselleen mieleisen ja ottaa vaikka pidemmän vaihdon Tromssassa, missä voi tutustua kaupunkiin päivän verran. Tämän jälkeen on levännyt olo ja muutaman tunnin lento Vardøseen tuntuu mukavan kevyeltä. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä tulee lisäksi yksi välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Valitettavasti lennot Norjan Vardøhön joutuu lentämään kaikilta Suomen lentokentiltä lähtiessä useamman välilaskun kautta. Vardøn lentokenttä on vain pieni ja alueellinen kenttä, mistä syystä sinne operoi yksi lentoyhtiö pienellä koneella. Lentoja on kuitenkin useampi päivässä ja yhteydet ovat hyvät. Lennot Vardøhön lennetään lähes aina Tromssan tai Kirkkoniemen lentokenttien kautta. Tromssaan pääsee Helsinki-Vantaalta lentämään kätevästi yhdellä vaihdolla Oslossa tai useammalla vaihdolla muiden Euroopan lentokenttien kautta. Matka-aika Tromssaan vaihtelee riippuen vaihdoista ja päivästä, mutta nopeimmillaan sinne pääsee alle viidessä tunnissa ja jatkolento sieltä kestää parisen tuntia. Lento Tromssasta Vardøhön pysähtyy yhdestä kolmeen kertaan Pohjois-Norjan muilla lentokentillä, mutta onneksi lentokonetta ei tarvitse vaihtaa, joten voit jäädä rauhassa paikallesi istumaan. Jos keli sattuu olemaan hyvä, voit nauttia upeista näköaloista nousujen, laskujen ja jopa lennon aikana. Norjan vuoristot ja Barentsin meri ovat vertaansa vailla. Varaa lennot Vardøhön itsellesi ja seurueellesi jo tänään. Vardøn lentotarjoukset löydät vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Vardo kaupungista Tromssa oli 43 €. Tämä on 82 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Vardo. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Vardo omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Vardo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Vardo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Batsfjord lentokenttä (59 km Vardo keskustasta), Vesisaari Vadso lentokenttä (59 km Vardo keskustasta), Kirkkoniemi Hoeybuktmoen lentokenttä (85 km Vardo keskustasta), Berlevag lentokenttä (95 km Vardo keskustasta) tai Mehamn lentokenttä (141 km Vardo keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Vesisaari Vadso lentokenttä ovat keskimäärin 126 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Vardo. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vardo?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Vardo

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Vardo?

Scandinavian Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Vardo. Norwegian on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Vardo kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Vardo, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.


Vardo ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vardo lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Vardøn lentokentältä?

Vardøn lentokenttä sijaitsee mukavan lähellä kaupunkia ja matka sinne onkin sopivan lyhyt. Kaupunkiin voit kulkea joko bussilla, taksilla tai vuokra-autolla. Kaikki bussit eivät kulje lentojen aikataulujen mukaan, joten tarkista bussien aikataulut ennen matkaa, jos niillä haluat kaupunkiin kulkea. Taksit taas saapuvat paikalle sopivasti lentoaikataulujen puitteissa. Matka kaupunkiin taksilla kestää vain kymmenisen minuuttia. Suurin osa matkasta vietetään merenpinnan alapuolella sijaitsevassa tunnelissa, joka yhdistää Vardøn saaren mantereeseen. Alueella toimivat paikalliset taksiyritykset, mutta muun muassa Uber ja Lyft eivät ole saatavilla. Autovuokraamoita lentokentällä toimii muutamia. Auto kannattaa varata etukäteen ennen matkaa, sillä pienellä ja syrjäisellä lentokentällä ei välttämättä ole ylimääräisiä autoja seisomassa. Etukäteen varaus myös nopeuttaa toimia lentokentällä ja pääset ripeästi nauttimaan lomastasi Norjan upeissa maisemissa.


Kohteen Vardo viisumivaatimukset

Norja ei ole Suomen lailla EU-maa, mutta kuuluu kuitenkin Schengen-sopimukseen. Tämä takaa maiden välillä ihmisten vapaan liikkuvuuden. Lisäksi Pohjoismaiden välillä vallitsee oma ihmisten vapaan liikkuvuuden takaava sopimus. Näin ollen teoriassa matkustajat eivät tarvitse henkilöllisyystodistusta kulkiessaan Pohjoismaasta toiseen. Kuitenkin aina ulkomailla – ja miksei kotimaassakin – on hyvä olla jonkinlainen henkilöllisyystodistus mukana matkassa. Norjaan matkustettaessa riittää henkilökortti, ja passi toki kelpaa myös. Lentoyhtiöt vaativat yleensä myös henkilöllisyystodistuksen lennettäessä, joten ehdottomasti kannattaa ottaa mukaan näistä kahdesta jompikumpi. Lentoyhtiö voi evätä pääsyn lentokoneeseen, jos henkilöllisyystodistusta ei ole mukana. Lisäksi kannattaa tarkistaa asiakirjojen voimassaolo, sillä vanhentuneella ei myöskään pääse matkustamaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vardo

Vardø on Norjan itäisin kaupunki sekä myös oma saarensa. Saaren nimi suomeksi käännettynä tarkoittaa susisaarta. Se on tunnettu etenkin arktisesta ilmastostaan ja maailmanluokan lintukannastaan. Alueelta löytyy paljon lintuja ja osa niistä elää ainoastaan tässä syrjäisessä osassa maata. Linnuista – ja luonnosta ylipäätään – kiinnostuneen kannattaa siis vierailla läheisellä Hornøyan saarella. Lautta sinne kestää vain kymmenisen minuuttia ja tällä asumattomalla saarella voi nähdä mitä ihmeellisimpiä lintuja. Luontokävelijä kiertää saaren vaivatta tunnissa, mutta linnuista kiinnostunut viettää siellä vaikka kokonaisen päivän. Vardøssä vierailevan kannattaa pakata mukaansa kunnon vaatteet siitä riippumatta, onko vierailun ajankohta sitten talvella tai kesällä. Talvet ovat ankaria ja kylmiä, mutta kesätkin melko viileitä. Syrjäisen sijaintinsa takia ja meren ympäröimänä Vardøssä tuulee suurimman osan vuodesta melko kovaa. Jos haluaa viettää päivää sisällä säältä suojassa, voi vierailla vaikka Pomormuseet-museossa. Tämä on Finnmarkin alueen vanhin museo, joka kertoo pääosin alueen historiasta sekä historiallisesta kaupankäynnistä Norjan ja Venäjän merialueiden välillä. Museo on auki kesäkautena rajoitetusti ja talvisin vain sopimuksen mukaan, joten tarkastathan aukiolot tai varaat itsellesi museokierroksen hyvissä ajoin ennen matkaasi Vardøhön. Lisäksi alueella voi vierailla vanhassa linnoituksessa, jossa on nähtävillä upeat kivimuurit, vanhoja rakennuksia ja tykkejä. Alueella voit helposti viettää päivän ja kierrellä tutustumassa sen historiaan upeista meri- ja vuoristonäköaloista nauttien.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Vardo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Vardo. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Kyllä. momondo voi seurata Vardo lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.