0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Vardo

Etsi halvat lennot Vardo

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Vardo lentotiedot ja trendit

Tutustu Vardo lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Vardo?

Keskimääräinen Suomi–Vardo lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Kirkkoniemi Hoeybuktmoen kestää keskimäärin 11t 50m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Kirkkoniemi Hoeybuktmoen kestää keskimäärin . Kirkkoniemi Hoeybuktmoen on alueen Vardo suosituin lentokenttä.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vardo

Miten kauan kestää lentää Vardøhön?

Suoria lentoja ei valitettavasti ole saatavilla miltään Suomen lentokentiltä. Lennot Vardøn Svartnes lentokentälle joutuu aina lentämään vähintäänkin kahden välilaskun kautta. Suomesta pääsee helpoiten lentämällä ensin Osloon ja sieltä Tromssaan. Matka-aika Helsinki-Vantaalta Vardøhön on lennoista ja vaihdoista riippuen lyhimmillään noin 10 tuntia. Matkasta voi kuitenkin tehdä itselleen mieleisen ja ottaa vaikka pidemmän vaihdon Tromssassa, missä voi tutustua kaupunkiin päivän verran. Tämän jälkeen on levännyt olo ja muutaman tunnin lento Vardøseen tuntuu mukavan kevyeltä. Muilta Suomen lentokentiltä lennettäessä tulee lisäksi yksi välilasku Helsinki-Vantaan lentokentällä.

Mistä voit lentää suoraan Vardøhön?

Valitettavasti lennot Norjan Vardøhön joutuu lentämään kaikilta Suomen lentokentiltä lähtiessä useamman välilaskun kautta. Vardøn lentokenttä on vain pieni ja alueellinen kenttä, mistä syystä sinne operoi yksi lentoyhtiö pienellä koneella. Lentoja on kuitenkin useampi päivässä ja yhteydet ovat hyvät. Lennot Vardøhön lennetään lähes aina Tromssan tai Kirkkoniemen lentokenttien kautta. Tromssaan pääsee Helsinki-Vantaalta lentämään kätevästi yhdellä vaihdolla Oslossa tai useammalla vaihdolla muiden Euroopan lentokenttien kautta. Matka-aika Tromssaan vaihtelee riippuen vaihdoista ja päivästä, mutta nopeimmillaan sinne pääsee alle viidessä tunnissa ja jatkolento sieltä kestää parisen tuntia. Lento Tromssasta Vardøhön pysähtyy yhdestä kolmeen kertaan Pohjois-Norjan muilla lentokentillä, mutta onneksi lentokonetta ei tarvitse vaihtaa, joten voit jäädä rauhassa paikallesi istumaan. Jos keli sattuu olemaan hyvä, voit nauttia upeista näköaloista nousujen, laskujen ja jopa lennon aikana. Norjan vuoristot ja Barentsin meri ovat vertaansa vailla. Varaa lennot Vardøhön itsellesi ja seurueellesi jo tänään. Vardøn lentotarjoukset löydät vaivatta momondon verkkosivujen kautta.

Löytyykö kaupungin Vardo lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Vardo on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Vardo harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Batsfjord lentokenttä (59 km Vardo keskustasta), Vesisaari Vadso lentokenttä (59 km Vardo keskustasta), Kirkkoniemi Hoeybuktmoen lentokenttä (85 km Vardo keskustasta), Berlevag lentokenttä (95 km Vardo keskustasta) tai Mehamn lentokenttä (141 km Vardo keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Vardoe lentokenttä hinnat?

lentoa Vardoe lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Vardoe lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Vardoe lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Vardoe lentokenttä?

Vardoe lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Vardoe lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Vardo lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Vardo lennollasi

Kohteen Vardo viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Vardøssä?

Norja ei ole Suomen lailla EU-maa, mutta kuuluu kuitenkin Schengen-sopimukseen. Tämä takaa maiden välillä ihmisten vapaan liikkuvuuden. Lisäksi Pohjoismaiden välillä vallitsee oma ihmisten vapaan liikkuvuuden takaava sopimus. Näin ollen teoriassa matkustajat eivät tarvitse henkilöllisyystodistusta kulkiessaan Pohjoismaasta toiseen. Kuitenkin aina ulkomailla – ja miksei kotimaassakin – on hyvä olla jonkinlainen henkilöllisyystodistus mukana matkassa. Norjaan matkustettaessa riittää henkilökortti, ja passi toki kelpaa myös. Lentoyhtiöt vaativat yleensä myös henkilöllisyystodistuksen lennettäessä, joten ehdottomasti kannattaa ottaa mukaan näistä kahdesta jompikumpi. Lentoyhtiö voi evätä pääsyn lentokoneeseen, jos henkilöllisyystodistusta ei ole mukana. Lisäksi kannattaa tarkistaa asiakirjojen voimassaolo, sillä vanhentuneella ei myöskään pääse matkustamaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vardo

Mitä voit nähdä ja tehdä Vardøssa?

Vardø on Norjan itäisin kaupunki sekä myös oma saarensa. Saaren nimi suomeksi käännettynä tarkoittaa susisaarta. Se on tunnettu etenkin arktisesta ilmastostaan ja maailmanluokan lintukannastaan. Alueelta löytyy paljon lintuja ja osa niistä elää ainoastaan tässä syrjäisessä osassa maata. Linnuista – ja luonnosta ylipäätään – kiinnostuneen kannattaa siis vierailla läheisellä Hornøyan saarella. Lautta sinne kestää vain kymmenisen minuuttia ja tällä asumattomalla saarella voi nähdä mitä ihmeellisimpiä lintuja. Luontokävelijä kiertää saaren vaivatta tunnissa, mutta linnuista kiinnostunut viettää siellä vaikka kokonaisen päivän. Vardøssä vierailevan kannattaa pakata mukaansa kunnon vaatteet siitä riippumatta, onko vierailun ajankohta sitten talvella tai kesällä. Talvet ovat ankaria ja kylmiä, mutta kesätkin melko viileitä. Syrjäisen sijaintinsa takia ja meren ympäröimänä Vardøssä tuulee suurimman osan vuodesta melko kovaa. Jos haluaa viettää päivää sisällä säältä suojassa, voi vierailla vaikka Pomormuseet-museossa. Tämä on Finnmarkin alueen vanhin museo, joka kertoo pääosin alueen historiasta sekä historiallisesta kaupankäynnistä Norjan ja Venäjän merialueiden välillä. Museo on auki kesäkautena rajoitetusti ja talvisin vain sopimuksen mukaan, joten tarkastathan aukiolot tai varaat itsellesi museokierroksen hyvissä ajoin ennen matkaasi Vardøhön. Lisäksi alueella voi vierailla vanhassa linnoituksessa, jossa on nähtävillä upeat kivimuurit, vanhoja rakennuksia ja tykkejä. Alueella voit helposti viettää päivän ja kierrellä tutustumassa sen historiaan upeista meri- ja vuoristonäköaloista nauttien.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Vardo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Vardo joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Vardo, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Vardo?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Vardo. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vardo juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Vardo lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Vardo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Vardo
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.