Etsi halvat lennot Stavanger

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Stavanger lentotiedot ja trendit

Tutustu Stavanger lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Stavanger?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Stavanger kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 144 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Stavanger, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 183 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Stavanger?

Kahden viime viikon aikana matkustajat ovat varanneet lentolippuja kohteeseen Stavanger hintaan 74 €/henkilö, mikä on 78 % halvempi kuin keskimääräinen lennon hinta kaupunkiin Stavanger. Löydät halvimmat hinnat alueelle Stavanger valitsemalla momondon lentolippujen hintatyökalun.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Stavanger?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Stavanger kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 190 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 301 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stavanger?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stavanger on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Stavanger keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 175 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot illalla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 273 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Stavanger?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Stavanger (Bergenin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 2t 15m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Stavanger?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Stavanger kohteesta Suomi, kun varaat 56 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Stavanger hintaan, joka on noin 225 €, kun etsit 56 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 196 €.

Halvimmat lennot kaupungin Stavanger lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Stavanger lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Stavanger

HALVIN REITTI Helsinki - Stavanger

Helsinki (HEL) - Stavanger (SVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Stavanger kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stavanger Sola, jolloin hinta on keskimääräinen 225 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ STAVANGERtammikuu36% halvempitammikuu aikana Helsinki - Stavanger lennot maksavat keskimäärin vain 144 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE STAVANGER KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu57% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Stavanger lentojen keskimääräinen hinta on 353 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN STAVANGER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu252% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Stavanger kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Stavanger

Haugesund lentokenttä, Stord lentokenttä, Bergenin lentoasema lentokenttä tai Kristiansandin lentoasema lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Stavanger.

Voit löytää tarjouksia kentälle Haugesund lentokenttä keskimääräiseen hintaan 303 €, mutta hinta voi vaihdella lähtökentän mukaan. Säästä rahaa käyttämällä momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Stavanger lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Stavanger lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stavanger?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Stavanger

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Stavanger?

Finnair, Norwegian, Scandinavian Airlines ja KLM ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Stavanger rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Stavanger näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.

KLM lennot kohteeseen Stavanger

KLM liikennöi noin 20 lentoa kohteeseen Stavanger normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Amsterdam Schiphol parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 190 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Stavanger). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,5/10 175 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Stavanger

Scandinavian Airlines (7,2/10, 330 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Stavanger tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 185 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Stavanger on keskimäärin viikossa 42 Scandinavian Airlines lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Aloita matkan suunnittelu - Stavanger


Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Stavanger. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Stavanger ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Stavanger tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Stavanger lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.