0
Oivalluksia
Flights to Stavanger

Etsi halvat lennot Stavanger

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Tue 23/4
Tue 30/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Stavanger lentotiedot ja trendit

Tutustu Stavanger lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Stavanger?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Stavanger kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 156 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. huhtikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Stavanger, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 187 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Stavanger?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää lentokentälle Stavanger kentältä Suomi. Halvin viimeksi tiistai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 196 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. lauantai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 391 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stavanger?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Stavanger on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Stavanger keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 198 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot iltapäivällä ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 242 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Stavanger?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Stavanger (Bergenin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 2t 15m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Stavanger?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Stavanger kohteesta Suomi, kun varaat 57 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Stavanger hintaan, joka on noin 213 €, kun etsit 57 päivää etukäteen. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 109 €.

Halvimmat lennot kaupungin Stavanger lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Stavanger lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Stavanger

HALVIN REITTI Helsinki - Stavanger

Helsinki (HEL) - Stavanger (SVG)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Stavanger kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Stavanger Sola, jolloin hinta on keskimääräinen 213 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ STAVANGERmarraskuu28% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Stavanger lennot maksavat keskimäärin vain 156 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE STAVANGER KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu41% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Stavanger lentojen keskimääräinen hinta on 303 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN STAVANGER KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu261% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Stavanger kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Stavanger

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Stavanger Sola lentokenttä hinnat?

lentoa Stavanger Sola lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Stavanger Sola lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 5 toimijaa on valittavissa lentoa Stavanger Sola lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Stavanger Sola lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Stavanger Sola lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Stavanger Sola lentokenttä?

Stavanger Sola lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Stavanger Sola lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Stavanger?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Stavanger. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Stavanger joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Stavanger ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Stavanger?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Stavanger tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Stavanger juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Stavanger lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Stavanger

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Tue 23/4
Tue 30/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Stavanger