Etsi halvat lennot Alattio, Finnmarkin lääni

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Alattio, Finnmarkin lääni lentotiedot ja trendit

Tutustu Alattio, Finnmarkin lääni lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alattio, Finnmarkin lääni?


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Alattio, Finnmarkin lääni

Miten kauan kestää lentää Alattioon?

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse Suomesta Alattioon. Helsingistä lähdettäessä yhden välilaskun kautta kulkee kuitenkin perille kohteeseen melko nopeasti. Lyhimmillään yhdellä vaihdolla pääsee mukavasti perille alle kuudessa tunnissa. Tässä ajassa ei ehdi pitkiä toveja viettää vaihtokentällä, mutta lentojen välissä voi mukavasti venytellä jalkojaan ja hakea kupillisen kahvia. Muilta Suomen kentiltä pitää ensin lentää Helsinki-Vantaalle ennen matkan jatkumista kohti Alattiota. Tässä tapauksessa matka-aika pitenee yhden lennon ja koneen vaihdon verran. Pidemmilläkin vaihdoilla voi onneksi sekä Oslossa että Helsingissä viettää hieman aikaa. Jos vain ehtii, kannattaa piipahtaa kaupungin puolella käymässä, jotta saa maksimoitua loma-ajan. Lennot Alattioon sekä eri lentoyhtiöiden lentoajat löydät kätevästi momondosta.

Mistä voit lentää suoraan Alattioon?

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään suorilla lennoilla Alattioon. Lennot Alattion lentokentälle joutuu koukkaamaan ainakin yhden vaihtokentän kautta. Onneksi Helsinki-Vantaalta matkustettaessa pääsee kuitenkin mukavasti perille vain yhdellä välilaskulla. Myös kahden välilaskun reittejä on tarjolla, ja joissain tilanteissa ne voivatkin olla myös se nopeampi vaihtoehto. Kokonaismatka-aika perille on nopeimmillaan nimittäin yhdellä vaihdolla alle kuusi tuntia. Viimeinen lento Alattioon kulkee lähes aina Oslon kautta, sillä kansainvälistä liikennettä sinne ei kulje – satunnaisia lomalentoja lukuun ottamatta. Osa lennoista tekee vielä välilaskun Tromssassa ennen lopullista lyhyttä lentoa Alattioon. Jos joutuu viettämään erittäin pitkän välilaskun Oslossa, kannattaa ehdottomasti siirtyä kaupungin puolelle odottamaan seuraavaa lentoa. Lentokentältä kulkee keskustaan pikajuna, jolla matka kestää vain parikymmentä minuuttia. Lyhyemmällä vaihdolla voi viettää aikaa vaikka lentokentän kahviloissa ja ravintoloissa istuskellen tai kaupoissa kiertelemällä.

Löytyykö kaupungin Alattio, Finnmarkin lääni lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Alattio, Finnmarkin lääni on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lakselv Banak lentokenttä (66 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Hasvik lentokenttä (72 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Hammerfest lentokenttä (80 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Sorkjosen lentokenttä (91 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta) tai Honningsvag Valan lentokenttä (153 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Alattio Alta lentokenttä hinnat?

lentoa Alattio Alta lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Alattio Alta lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Alattio Alta lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Alattio Alta lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Alattio Alta lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Alattio Alta lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Alattio, Finnmarkin lääni viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Alattiossa?

Alattio sijaitsee Pohjois-Norjassa Finnmarkin alueella. Sinne matkustettaessa ei periaatteessa ole mitään vaatimuksia henkilöllisyystodistusten suhteen, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Käytännössä kuitenkin jonkinlainen henkilöllisyystodistus pitää olla mukana, sillä lentoyhtiöt vaativat sen koneeseen nousua varten. Lisäksi Norjassa oleskellessa pitää pystyä todistamaan henkilöllisyytensä, vaikka rajan saa ylittää ilman mitään matkustusasiakirjaa. Henkilökortti kuitenkin riittää, joten passia ei tarvitse ottaa mukaan matkaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Alattio, Finnmarkin lääni

Mitä voit nähdä ja tehdä Alattiossa?

Alattio on kaunis pieni kylä pohjoisessa Norjassa. Siellä vieraillessaan ei voi olla huomaamatta upeita merinäköaloja ja taustalla siintäviä vuoria. Historiasta kiinnostuneen kannattaa suunnata hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Tirpitzin museoon. Se on keskittynyt toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin ja paikalta löytyy paljon erityisesti Tirpitz-alukselta pelastettuja esineitä. Laiva upposi toisen maailmansodan aikana alueen lähistölle. Alta Museum -museo kätkee sisäänsä puolestaan vanhoja luolamaalauksia. Nämä tuhansia vuosia vanhat piirrokset ovat päätyneet Unescon maailmanperintökohteeksi. Alattio on erinomainen paikka kalastuksesta pitävälle. Voit harjoittaa siellä kalastusta niin joessa kuin merellä – talvisin voit myös pilkkiä. Selvitä kuitenkin hyvissä ajoin viranomaisilta kalastusluvan tarve. Luonnosta nauttiva löytää Alattion lähistöltä paljon luontopolkuja, joita pitkin samoilla. Ja vielä kovemman luokan luontoystävä voi viettää jopa viikkoja vaeltaen alueen vuoristossa. Monet alueet ovat niin syrjäisiä, että ihmisiä ei tule vastaan välttämättä päiväkausiin. Talvisin voi vierailla myös Alattion lähistöllä sijaitsevassa laskettelukeskuksessa. Lisäksi kirkkaana talviyönä on näillä leveysasteilla hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia. Muista talvella vieraillessa pukeutua lämpimästi, sillä talvipäivät voivat olla alueella erittäin kylmiä. Pakkaskelejä voi paeta sisätiloihin suuntaamalla esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevaan ostoskeskukseen tai johonkin lukuisista alueella löytyvistä ravintoloista ja kahviloista.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Alattio?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Alattio joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Alattio momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Alattio?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alattio. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Alattio juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Alattio on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.