Etsi halvat lennot Alattio, Finnmarkin lääni

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Alattio, Finnmarkin lääni lentotiedot ja trendit

Tutustu Alattio, Finnmarkin lääni lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Alattio, Finnmarkin lääni?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni kaupungista Helsinki oli 467 €. Tämä on 5 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Alattio, Finnmarkin lääni omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Alattio, Finnmarkin lääni?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 234 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on keskipäivällä. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 430 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Halvimmat lennot kaupungin Alattio, Finnmarkin lääni lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Alattio, Finnmarkin lääni lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Alattio, Finnmarkin lääni

HALVIN REITTI Helsinki - Alattio

Helsinki (HEL) - Alattio, Finnmarkin lääni (ALF)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Alattio kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Alattio Alta, jolloin hinta on keskimääräinen 394 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ALATTIO, FINNMARKIN LÄÄNIkesäkuu31% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Alattio, Finnmarkin lääni lennot maksavat keskimäärin vain 250 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ALATTIO, FINNMARKIN LÄÄNI KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu119% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Alattio, Finnmarkin lääni lentojen keskimääräinen hinta on 792 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ALATTIO, FINNMARKIN LÄÄNI KENTÄLTÄ HELSINKImaaliskuu1 020% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni kentältä Helsinki maaliskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Alattio, Finnmarkin lääni

Valitettavasti suorilla lennoilla ei pääse Suomesta Alattioon. Helsingistä lähdettäessä yhden välilaskun kautta kulkee kuitenkin perille kohteeseen melko nopeasti. Lyhimmillään yhdellä vaihdolla pääsee mukavasti perille alle kuudessa tunnissa. Tässä ajassa ei ehdi pitkiä toveja viettää vaihtokentällä, mutta lentojen välissä voi mukavasti venytellä jalkojaan ja hakea kupillisen kahvia. Muilta Suomen kentiltä pitää ensin lentää Helsinki-Vantaalle ennen matkan jatkumista kohti Alattiota. Tässä tapauksessa matka-aika pitenee yhden lennon ja koneen vaihdon verran. Pidemmilläkin vaihdoilla voi onneksi sekä Oslossa että Helsingissä viettää hieman aikaa. Jos vain ehtii, kannattaa piipahtaa kaupungin puolella käymässä, jotta saa maksimoitua loma-ajan. Lennot Alattioon sekä eri lentoyhtiöiden lentoajat löydät kätevästi momondosta.

Suomesta ei valitettavasti pääse lentämään suorilla lennoilla Alattioon. Lennot Alattion lentokentälle joutuu koukkaamaan ainakin yhden vaihtokentän kautta. Onneksi Helsinki-Vantaalta matkustettaessa pääsee kuitenkin mukavasti perille vain yhdellä välilaskulla. Myös kahden välilaskun reittejä on tarjolla, ja joissain tilanteissa ne voivatkin olla myös se nopeampi vaihtoehto. Kokonaismatka-aika perille on nopeimmillaan nimittäin yhdellä vaihdolla alle kuusi tuntia. Viimeinen lento Alattioon kulkee lähes aina Oslon kautta, sillä kansainvälistä liikennettä sinne ei kulje – satunnaisia lomalentoja lukuun ottamatta. Osa lennoista tekee vielä välilaskun Tromssassa ennen lopullista lyhyttä lentoa Alattioon. Jos joutuu viettämään erittäin pitkän välilaskun Oslossa, kannattaa ehdottomasti siirtyä kaupungin puolelle odottamaan seuraavaa lentoa. Lentokentältä kulkee keskustaan pikajuna, jolla matka kestää vain parikymmentä minuuttia. Lyhyemmällä vaihdolla voi viettää aikaa vaikka lentokentän kahviloissa ja ravintoloissa istuskellen tai kaupoissa kiertelemällä.

Jos et voi matkustaa kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni kesäkuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen syyskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 256 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Alattio, Finnmarkin lääni on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Lakselv Banak lentokenttä (66 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Hasvik lentokenttä (72 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Hammerfest lentokenttä (80 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta), Sorkjosen lentokenttä (91 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta) tai Honningsvag Valan lentokenttä (153 km Alattio, Finnmarkin lääni keskustasta).

Lentojen hinnat kentälle Lakselv Banak lentokenttä ovat keskimäärin 365 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.


Muut matkustamoluokat Alattio, Finnmarkin lääni lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Alattio, Finnmarkin lääni lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni?

Lentäessäsi kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten joidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Norwegian tai Scandinavian Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Norwegian lennot kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni

Kohteeseen Alattio, Finnmarkin lääni on normaalina viikkona 7 Norwegian lentoa. Yleisin lähtöpaikka on Oslo Gardermoen ja paras momondossa nähty Norwegian lipun hinta on 164 € (viimeiset 72 tuntia Helsinki-Vantaan lentoasema, Alattio, Finnmarkin lääni). Norwegian lentoyhtiö on saanut 6,6 81 käyttäjäarvostelujen perusteella momondon sivuilla.


Alattio, Finnmarkin lääni ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Alattio, Finnmarkin lääni lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Alattion lentokentältä?

Alattion lentokentältä pääsee kaupungin keskustaan kätevästi joko bussilla, taksilla tai vuokraamalla auton. Kaikista rohkeimmat voivat myös niin halutessaan kävellä – matkan taittaa jalan kevyesti alle tunnissa. Jos mielii ennemmin käyttää julkista liikennettä, pääsee kaupunkiin kätevästi bussilla reilussa kymmenessä minuutissa. Bussi on myös kaikista edullisin ja ekologisin tapa matkustaa Alattioon. Niitä kulkee säännöllisesti aamuvarhaisesta iltamyöhään, mutta yöaikaan saavuttaessa pitää matka keskustaan taittaa joko taksilla tai vuokra-autolla. Taksit lähtevät bussien lailla aivan terminaalin edustalta. Lentokenttä on niin pieni, että eksymisen vaaraa ei ole. Taksilla matka kestää noin kymmenisen minuuttia ja se on bussia kätevämpi tapa kulkea, jos haluaa päästä suoraan tiettyyn osoitteeseen kaupungilla. Vuokraamalla oman auton saa kaikista eniten vapautta ja voi helposti jatkaa matkaa muualle Norjaan Alattion vierailun jälkeen. Lentokentältä löytyy useita autovuokraamoita ja auto kannattaa varata etukäteen, jotta saa varmasti haluamansa ajoneuvon. Vuokra-autot ja lennot Norjan Alattioon löydät helposti momondon kautta. Myös Alattion lentotarjoukset ovat sivustolla näkyvillä.


Kohteen Alattio, Finnmarkin lääni viisumivaatimukset

Alattio sijaitsee Pohjois-Norjassa Finnmarkin alueella. Sinne matkustettaessa ei periaatteessa ole mitään vaatimuksia henkilöllisyystodistusten suhteen, sillä Pohjoismaiden välillä vallitsee vapaa liikkuvuus. Käytännössä kuitenkin jonkinlainen henkilöllisyystodistus pitää olla mukana, sillä lentoyhtiöt vaativat sen koneeseen nousua varten. Lisäksi Norjassa oleskellessa pitää pystyä todistamaan henkilöllisyytensä, vaikka rajan saa ylittää ilman mitään matkustusasiakirjaa. Henkilökortti kuitenkin riittää, joten passia ei tarvitse ottaa mukaan matkaan.


Aloita matkan suunnittelu - Alattio, Finnmarkin lääni


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Alattio, Finnmarkin lääni

Alattio on kaunis pieni kylä pohjoisessa Norjassa. Siellä vieraillessaan ei voi olla huomaamatta upeita merinäköaloja ja taustalla siintäviä vuoria. Historiasta kiinnostuneen kannattaa suunnata hieman kaupungin ulkopuolella sijaitsevaan Tirpitzin museoon. Se on keskittynyt toisen maailmansodan aikaisiin tapahtumiin ja paikalta löytyy paljon erityisesti Tirpitz-alukselta pelastettuja esineitä. Laiva upposi toisen maailmansodan aikana alueen lähistölle. Alta Museum -museo kätkee sisäänsä puolestaan vanhoja luolamaalauksia. Nämä tuhansia vuosia vanhat piirrokset ovat päätyneet Unescon maailmanperintökohteeksi. Alattio on erinomainen paikka kalastuksesta pitävälle. Voit harjoittaa siellä kalastusta niin joessa kuin merellä – talvisin voit myös pilkkiä. Selvitä kuitenkin hyvissä ajoin viranomaisilta kalastusluvan tarve. Luonnosta nauttiva löytää Alattion lähistöltä paljon luontopolkuja, joita pitkin samoilla. Ja vielä kovemman luokan luontoystävä voi viettää jopa viikkoja vaeltaen alueen vuoristossa. Monet alueet ovat niin syrjäisiä, että ihmisiä ei tule vastaan välttämättä päiväkausiin. Talvisin voi vierailla myös Alattion lähistöllä sijaitsevassa laskettelukeskuksessa. Lisäksi kirkkaana talviyönä on näillä leveysasteilla hyvät mahdollisuudet nähdä revontulia. Muista talvella vieraillessa pukeutua lämpimästi, sillä talvipäivät voivat olla alueella erittäin kylmiä. Pakkaskelejä voi paeta sisätiloihin suuntaamalla esimerkiksi kaupungin keskustassa sijaitsevaan ostoskeskukseen tai johonkin lukuisista alueella löytyvistä ravintoloista ja kahviloista.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Norja

Eikö sittenkään Alattio, Finnmarkin lääni? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Norja

Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Alattio momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alattio. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Alattio on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.