0
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Mehamn

Etsi halvat lennot Mehamn

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/3
ti 12/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mehamn

Miten kauan kestää lentää Mehamniin?

Suomesta lennot Mehamniin Norjassa onnistuvat nopeimmin, kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentokentältä eteläisestä Suomesta. Matka kestää parhaimmillaan noin 11 tuntia ja 50 minuuttia. Tarjolla on myös huomattavasti pidempikestoisia vaihtoehtoja, esimerkiksi 20 tuntia ja 20 minuuttia vieviä reittejä. Toisinaan matkalla voi kulua yli vuorokausikin. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, voit päästä perille parhaimmillaan 13 tunnissa ja 30 minuutissa. Mikäli suunnittelet Mehamniin matkustamista Rovaniemeltä, voi matkasi kestää huomattavastikin kauemmin: lentoyhteyksistä johtuen saatat joutua ottamaan edellisenä päivänä lennot tai vaikka junayhteyden esimerkiksi Helsinki-Vantaalle, josta voit sitten liittyä Helsinki-Vantaalta lähtevälle lentoreitille kohti Mehamnia. Voit toisinaan onnistua säästämään lentolippujen hinnassa, jos olet valmis pidempään matka-aikaan. Parhaat Mehamnin lentotarjoukset saat kuitenkin usein silloin, kun olet liikkeellä riittävän hyvissä ajoin ennen matkaa. Hyvä puoli Mehamniin matkustamisessa on se, että lentoja on tarjolla yleensä päivittäin.

Mistä voit lentää suoraan Mehamniin?

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Norjan pohjoisissa osissa sijaitsevalle Mehamnin lentokentälle. Jos aloitat matkanteon Helsinki-Vantaan lentokentältä, osuu reitillesi yleensä vähintään kolme välilaskua. Ensimmäinen välilasku voi tapahtua Tukholmassa, toinen Oslossa ja kolmas Tromssassa. Valittavissasi on myös esimerkiksi aikaa vievämpi reitti, joka kulkee Helsinki-Vantaalta Oslon kautta Kirkkoniemeen ja sieltä vielä Vesisaaren kautta Mehamniin. Jos taas matkasi alkupiste on pohjoisemmassa Suomessa, vaikkapa Oulussa tai Rovaniemellä, sisältää reittisi yhden välilaskun enemmän, eli pääset perille yleensä neljällä välilaskulla. Ensimmäinen välilaskupaikka on Helsinki-Vantaa, josta pääset pääkaupunkiseudulta matkaan lähtevien reitille Mehamniin. Esimerkiksi Rovaniemen tapauksessa lentomatkan Helsinki-Vantaalle voi joutua tekemään jo loppumatkaa edeltävänä päivänä, sillä muuten lentojen aikataulut eivät osu yksiin. Edessäsi voi siis olla yöpyminen Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä tai jossakin päin pääkaupunkiseutua. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, voit ehkä keskittyä nauttimaan monipolvisesta matkanteosta. Lennoilla ja välilaskupaikoissa voit vaikka perehtyä lomakohteesi tarjontaan. Tutustu momondossa kaikkiin reittivaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivimmat.

Löytyykö kaupungin Mehamn lähettyviltä muita lentokenttiä?

Mehamn kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Berlevag lentokenttä (46 km Mehamn keskustasta), Honningsvag Valan lentokenttä (68 km Mehamn keskustasta), Batsfjord lentokenttä (83 km Mehamn keskustasta), Vesisaari Vadso lentokenttä (131 km Mehamn keskustasta) tai Vardoe lentokenttä (140 km Mehamn keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Mehamn lentokenttä hinnat?

lentoa Mehamn lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Mehamn lentokenttä?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Mehamn lentokenttä matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Mehamn lentokenttä?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Mehamn lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Mehamn lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Mehamn viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Mehamnissa on?

Suomi ja Norja kuuluvat molemmat Pohjoismaihin, eivätkä Pohjoismaiden kansalaiset tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan toiseen Pohjoismaahan. Matkustajan on kuitenkin otettava mukaan jonkin henkilöllisyyden todistamiseen soveltuva asiakirja, joita yleensä ovat passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mehamn

Mitä voit tehdä ja nähdä Mehamnissa?

Mehamn on kalastajakylä, joka sijaitsee Tromssan ja Finnmarkin läänissä Pohjois-Norjassa. Kylä löytyy tarkemmin ottaen Vedvikin niemimaalta, joka on osa Nordkinnin niemimaata ja on vain yhden lahden päässä Barentsinmerestä. Mehamniin ja sen lähialueille tullaan eritoten alueen arktisen luonnon ja sen mahdollisuuksien takia. Tarjolla on kesäisin keskiyön aurinkoa ja talvisin revontulien metsästystä. Suosittuihin aktiviteetteihin alueella kuuluvat muun muassa syvänmerenkalastus, patikointi ja esimerkiksi moottorikelkalla ajelu. Voit vaikka vuokrata veneen ja lähteä kalaan omin päin tai kääntyä jonkin paikallisen matkanjärjestäjän puoleen. Kalastusmatkoja löytyy niin yhdeksi kuin useammaksikin päiväksi. Patikoijat löytävät useita eritasoisia reittejä, ja paikalliset yritykset vuokraavat tarvittavia varusteista ja vaatteita. Jos sinua puolestaan kiinnostaa moottorikelkkailu talvella, voit varata paikan ohjatulle moottorikelkkasafarille tai vuokrata itsellesi oman moottorikelkan. Moottorikelkkailun voit yhdistää esimerkiksi pilkkimiseen tai revontulien metsästämiseen. Mikäli käytettävissäsi on enemmän aikaa, saatat haluta astua Hurtigruten-lautan kyytiin ja ihailla Norjan rantaviivaa mereltä käsin. Mehamn on pohjoisia kyliä yhdistävän lautan kaikista pohjoisin pysähdyspaikka. Voit myös tehdä matkan manner-Euroopan pohjoisimpaan paikkaan, Kinnaroddeniin, tai maailman pohjoisimmalle majakalle, Slettnes Fyrille. Alueen historiaan ja kulttuuriin voit puolestaan perehtyä tarkemmin lähtemällä jonkin matkan päähän lähikylien museoihin ja taidegallerioihin. Nordkinnin alueella, ja myös Mehamnissa, järjestetään lisäksi useita festivaaleja ja erilaisia konsertteja joka vuosi. Mehamnissa voit osallistua esimerkiksi Nordkyn-festivaaliin heinäkuussa ja talvifestivaaliin maaliskuussa.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Mehamn?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Mehamn. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Mehamn joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kaikki lentohaut kohteeseen Mehamn momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Mehamn?

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Mehamn.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mehamn juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mehamn niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mehamn lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Mehamn

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Mehamn


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Mehamn
1 aikuinen
ti 5/3
ti 12/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.