Etsi halvat lennot Mehamn

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Mehamn

Suomesta lennot Mehamniin Norjassa onnistuvat nopeimmin, kun lähdet matkalle Helsinki-Vantaan lentokentältä eteläisestä Suomesta. Matka kestää parhaimmillaan noin 11 tuntia ja 50 minuuttia. Tarjolla on myös huomattavasti pidempikestoisia vaihtoehtoja, esimerkiksi 20 tuntia ja 20 minuuttia vieviä reittejä. Toisinaan matkalla voi kulua yli vuorokausikin. Jos lähdet liikkeelle Oulusta, voit päästä perille parhaimmillaan 13 tunnissa ja 30 minuutissa. Mikäli suunnittelet Mehamniin matkustamista Rovaniemeltä, voi matkasi kestää huomattavastikin kauemmin: lentoyhteyksistä johtuen saatat joutua ottamaan edellisenä päivänä lennot tai vaikka junayhteyden esimerkiksi Helsinki-Vantaalle, josta voit sitten liittyä Helsinki-Vantaalta lähtevälle lentoreitille kohti Mehamnia. Voit toisinaan onnistua säästämään lentolippujen hinnassa, jos olet valmis pidempään matka-aikaan. Parhaat Mehamnin lentotarjoukset saat kuitenkin usein silloin, kun olet liikkeellä riittävän hyvissä ajoin ennen matkaa. Hyvä puoli Mehamniin matkustamisessa on se, että lentoja on tarjolla yleensä päivittäin.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Norjan pohjoisissa osissa sijaitsevalle Mehamnin lentokentälle. Jos aloitat matkanteon Helsinki-Vantaan lentokentältä, osuu reitillesi yleensä vähintään kolme välilaskua. Ensimmäinen välilasku voi tapahtua Tukholmassa, toinen Oslossa ja kolmas Tromssassa. Valittavissasi on myös esimerkiksi aikaa vievämpi reitti, joka kulkee Helsinki-Vantaalta Oslon kautta Kirkkoniemeen ja sieltä vielä Vesisaaren kautta Mehamniin. Jos taas matkasi alkupiste on pohjoisemmassa Suomessa, vaikkapa Oulussa tai Rovaniemellä, sisältää reittisi yhden välilaskun enemmän, eli pääset perille yleensä neljällä välilaskulla. Ensimmäinen välilaskupaikka on Helsinki-Vantaa, josta pääset pääkaupunkiseudulta matkaan lähtevien reitille Mehamniin. Esimerkiksi Rovaniemen tapauksessa lentomatkan Helsinki-Vantaalle voi joutua tekemään jo loppumatkaa edeltävänä päivänä, sillä muuten lentojen aikataulut eivät osu yksiin. Edessäsi voi siis olla yöpyminen Helsinki-Vantaan lentokentän lähellä tai jossakin päin pääkaupunkiseutua. Mikäli sinulla ei ole kiire perille, voit ehkä keskittyä nauttimaan monipolvisesta matkanteosta. Lennoilla ja välilaskupaikoissa voit vaikka perehtyä lomakohteesi tarjontaan. Tutustu momondossa kaikkiin reittivaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivimmat.

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Mehamn kaupungista Tromssa oli 111 €. Tämä on 53 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Mehamn. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Mehamn omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mehamn kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Berlevag lentokenttä (46 km Mehamn keskustasta), Honningsvag Valan lentokenttä (68 km Mehamn keskustasta), Batsfjord lentokenttä (83 km Mehamn keskustasta), Vesisaari Vadso lentokenttä (131 km Mehamn keskustasta) tai Vardoe lentokenttä (140 km Mehamn keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Mehamn on tyypillisesti Vesisaari Vadso lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 126 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


Mehamn ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Mehamn lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Mehamnin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Mehamnin lentokenttä on vain lyhyen matkan päässä kylän keskustasta. Valitettavasti tällä pienellä paikkakunnalla ei ole kattavaa julkisen liikenteen verkostoa, esimerkiksi meille tuttua bussilinjastoa, joten päästäksesi keskustaan voit joko kävellä matkatavaroidesi kera, ottaa taksin tai vuokrata auton. Taksi vie sinut perille pikkurahalla muutamassa minuutissa. Voit sopia taksikyydistä halutessasi jo etukäteen ennen lentoasi puhelimitse. Alueen muutamat majoitusliikkeet ja matkanjärjestäjät vuokraavat autoja, joten voit tiedustella heiltä tarpeisiisi sopivaa ajoneuvoa. Vaikka kyydinjakosovellukset, kuten Uber, toimivatkin useissa paikoissa Norjassa, niin Mehamnin kalastajakylässä palvelua ei valitettavasti ole saatavilla.


Kohteen Mehamn viisumivaatimukset

Suomi ja Norja kuuluvat molemmat Pohjoismaihin, eivätkä Pohjoismaiden kansalaiset tarvitse passia tai viisumia matkustaessaan toiseen Pohjoismaahan. Matkustajan on kuitenkin otettava mukaan jonkin henkilöllisyyden todistamiseen soveltuva asiakirja, joita yleensä ovat passi, kansallinen henkilökortti tai ajokortti.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Mehamn

Mehamn on kalastajakylä, joka sijaitsee Tromssan ja Finnmarkin läänissä Pohjois-Norjassa. Kylä löytyy tarkemmin ottaen Vedvikin niemimaalta, joka on osa Nordkinnin niemimaata ja on vain yhden lahden päässä Barentsinmerestä. Mehamniin ja sen lähialueille tullaan eritoten alueen arktisen luonnon ja sen mahdollisuuksien takia. Tarjolla on kesäisin keskiyön aurinkoa ja talvisin revontulien metsästystä. Suosittuihin aktiviteetteihin alueella kuuluvat muun muassa syvänmerenkalastus, patikointi ja esimerkiksi moottorikelkalla ajelu. Voit vaikka vuokrata veneen ja lähteä kalaan omin päin tai kääntyä jonkin paikallisen matkanjärjestäjän puoleen. Kalastusmatkoja löytyy niin yhdeksi kuin useammaksikin päiväksi. Patikoijat löytävät useita eritasoisia reittejä, ja paikalliset yritykset vuokraavat tarvittavia varusteista ja vaatteita. Jos sinua puolestaan kiinnostaa moottorikelkkailu talvella, voit varata paikan ohjatulle moottorikelkkasafarille tai vuokrata itsellesi oman moottorikelkan. Moottorikelkkailun voit yhdistää esimerkiksi pilkkimiseen tai revontulien metsästämiseen. Mikäli käytettävissäsi on enemmän aikaa, saatat haluta astua Hurtigruten-lautan kyytiin ja ihailla Norjan rantaviivaa mereltä käsin. Mehamn on pohjoisia kyliä yhdistävän lautan kaikista pohjoisin pysähdyspaikka. Voit myös tehdä matkan manner-Euroopan pohjoisimpaan paikkaan, Kinnaroddeniin, tai maailman pohjoisimmalle majakalle, Slettnes Fyrille. Alueen historiaan ja kulttuuriin voit puolestaan perehtyä tarkemmin lähtemällä jonkin matkan päähän lähikylien museoihin ja taidegallerioihin. Nordkinnin alueella, ja myös Mehamnissa, järjestetään lisäksi useita festivaaleja ja erilaisia konsertteja joka vuosi. Mehamnissa voit osallistua esimerkiksi Nordkyn-festivaaliin heinäkuussa ja talvifestivaaliin maaliskuussa.


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Mehamn. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Mehamn momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Mehamn.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Mehamn niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Mehamn lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.