Etsi halvat lennot Svolvær

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Svolvær lentotiedot ja trendit

Tutustu Svolvær lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Svolvær?

109 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Svolvær. Tämän lennon lähtölentokenttä on Gdansk, ja se on 76 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Svolvær. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Svolvær omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:


Halvimmat lennot kaupungin Svolvær lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Svolvær lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bodø

HALVIN REITTI Helsinki - Svolvær

Helsinki (HEL) - Bodø (BOO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Svolvær kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bodø, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Svolvær

Suomesta ei tällä hetkellä ole valitettavasti saatavilla suoria lentoja Svolvariin. Näin ollen lennot Norjan Svolvariin joutuu aina lentämään vaihdon kautta, mikä pidentää hieman lentoaikaa suoraan lentoon verrattuna. Lisäksi ainoa paikka, mistä voi Suomesta lentää Svolvariin, on Helsinki-Vantaan lentokenttä. Matka-aika vaihtelee hieman päivittäin vaihtuvan lentotarjonnan myötä. Joinakin päivinä on saatavilla yhden vaihdon lento ja toisina taas ei. Nopeimmillaan matkan taittaa yhdellä vaihdolla noin reilussa kuudessa tunnissa ja kahden vaihdon taktiikalla kokonaismatka-aika vaihtelee seitsemästä 10 tuntiin. Kahta vaihtoa ei kannata kuitenkaan liikaa säikähtää, sillä monilla lennoilla se tapahtuu Bodøn lentokentällä, jossa on nopea vaihto Svolvarin jatkolennolle. Lento Bodøn kautta voi ollakin kiinnostava vaihtoehto, sillä maisemat alueella ovat upeita koneen nousun ja laskun ajan.

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Svolvariin miltään Suomen lentokentiltä. Lennot Svolvarin lentokentälle joutuu aina lentämään vähintään yhdellä vaihdolla, myös Helsinki-Vantaalta lähdettäessä. Myös lentoaikataulut vaihtelevat hieman päivittäin ja joinain päivinä yhden välilaskun lentoa ei ole saatavilla. Tästä ei kuitenkaan kannata huolestua, sillä useat kahden vaihdon lennot tekevät vain nopean pysähdyksen Bodøssä. Lennot on sovitettu yhteen ja vaihtoaika on juuri sen pituinen, että ehtii kävellä koneesta toiseen. Suomen maakuntakentiltä ei ole sopivia vaihtoyhteyksiä Helsinki-Vantaan kautta, joten ainoa keino on matkustaa ensin Helsinkiin ja ottaa sieltä lento Svolvariin.

Svolvær kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Leknes lentokenttä (40 km Svolvær keskustasta), Stokmarknes Skagen lentokenttä (43 km Svolvær keskustasta), Narvik Evenes lentokenttä (91 km Svolvær keskustasta), Bodø lentokenttä (108 km Svolvær keskustasta) tai Rost Stolport lentokenttä (130 km Svolvær keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Svolvær keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Narvik Evenes lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 283 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Svolvær lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Svolvær lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Svolvær?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Svolvær

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Svolvær?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Svolvær suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Norwegian ja Scandinavian Airlines. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Svolvær ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Svolvær lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Svolvarin lentokentältä?

Svolvarin lentokentältä pääsee kaupunkiin joko taksilla tai vuokra-autolla. Bussipysäkkiä tai julkista liikennettä ei ole. Lähin bussipysäkki sijaitsee noin puolen kilometrin päässä tien varrella, mutta bussit kulkevat sieltä erittäin harvoin. Jos ei halua itse ajaa, niin helpoin keino päästä kaupunkiin on siis taksi. Tällöin pääsee kätevästi suoraan oven eteen mihin tahansa päin keskustaa. Matka on myös miellyttävän lyhyt: se kestää vain reilut viisi minuuttia. Taksit ovat kuitenkin melko kalliita ja voi olla hyvä idea jakaa taksi jonkun kanssa, joka on menossa samalle alueelle. Paikallistaksit ovat ainoat saatavilla olevat kuljetusmuodot ja sovellukset kuten Uber ja Lyft eivät tarjoa alueella palvelua. Autovuokraamoita lentokentällä on useampi. Suurin osa maailman isoista ketjuista löytyy sieltä sekä lisäksi jokunen pienempi autovuokraamo. Auton vuokraus heti kentältä voi olla hyvä päätös, jos haluaa jossain vaiheessa jatkaa matkaa myös kaupungin ulkopuolelle. Alueella on paljon nähtävää, sillä se on täynnä upeita vuonoja ja rantoja.


Kohteen Svolvær viisumivaatimukset

Svolvar sijaitsee Norjassa, eli se ei ole EU-maa, mutta kuuluu kuitenkin Schengen-sopimukseen. Tämä takaa vapaan liikkuvuuden eikä rajatarkastuksia ole. Normaalisti Schengen-alueella liikkuessa pitää olla mukana passi tai henkilökortti, mutta Norja kuuluu Pohjoismaihin, joiden välillä vallitsee henkilöiden vapaa liikkuvuus. Tämä takaa sen, että Pohjoismaan kansalainen ei tarvitse Norjassa liikkuessaan henkilötodistusta. Kannattaa kuitenkin huomioida lentoyhtiön todennäköisesti vaativan jonkinlaista tapaa todistaa henkilöllisyys, joten passi tai henkilökortti on suotavaa ottaa mukaan lennolle. Jos yhtiö sitä pyytää tai vaatii kuljetusehdoissaan ja sitä ei ole mukana, voi yhtiö kieltää lentokoneeseen pääsyn. Onneksi esimerkiksi henkilökortti kulkee helposti mukana matkassa lompakossa. Henkilö, jolla ei ole EU- tai Schengen-maan kansalaisuutta, voi matkustaa vapaasti Norjaan, jos asuu esimerkiksi Suomessa Schengen-viisumilla. Tämä takaa vapaan liikkuvuuden kaikissa sopimukseen kuuluvissa maissa.


Aloita matkan suunnittelu - Svolvær


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Svolvær

Svolvar on Lofoottien epävirallinen pääkaupunki ja oiva paikka aloittaa loma Norjan kauniimpien vuonojen, saarien ja vuorten juurilla. Kaupungista käsin voi käydä päiväreissuilla ohjatuilla veneretkillä, jotka kulkevat upeiden vuonoalueiden lävitse. Lisäksi voit piipahtaa merellä kalastamassa, soutamassa tai vaikka uimassa kylmässä merivedessä. Jos satut vierailemaan alueella talvella, on kirkkaana yönä hyvä mahdollisuus nähdä revontulia. Kaupunki sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, joten revontulet ovat sesonkiaikaan melko yleisiä. Kaupungissa itsessään riittää myös nähtävää ja tehtävää koko päiväksi. Keskustassa voit vierailla sotamuseossa – joka on erikoistunut toiseen maailmansotaan – ja taidegalleriassa tai jääbaarissa. Magic Ice -baarissa on pakkasta ympäri vuoden ja voit nauttia siellä kylmää juotavaa sekä samanaikaisesti ihailla upeita jääveistoksia. Jos satut kaupunkiin kesän alla, niin älä huoli, baari tarjoaa talvivaatteet kaikille vierailijoille. Jos pidät luonnosta ja Pohjois-Norja kuulostaa sinun paikaltasi viettää loma joko rentoutuen tai urheillen, varaa lennot Svolvariin jo tänään ja pääset aloittamaan lomasi Lofoottien juurilla. Svolvarin lentotarjoukset löydät kätevästi momondon kautta.


Miksi käyttää momondo?

Jotta löydät tarpeisiisi parhaiten sopivan lennon, momondo kerää lentotietoja suurelta joukolta erilaisia lentoyhtiöitä ja jälleenmyyjiä. Tämän jälkeen voit käyttää keräämiämme tietoja ja suodattimiamme löytääksesi ja varataksesi juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Svolvær.

Löydät lennot kohteeseen Svolvær joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet hakenut lentoja kohteeseen Svolvær, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lennot voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Svolvær lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.