Etsi halvat lennot Longyearbyen

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 28/11
ma 5/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Longyearbyen

Yhteenveto Longyearbyen lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

166 €

Halvin meno-paluulennon hinta

754 €

Nopein lentoaika

6t 30m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 166 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Longyearbyen Svalbard).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 754 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Longyearbyen Svalbard).
Nopein lento kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi kestää 6t 30m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Longyearbyen Svalbard).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Longyearbyen mukaan lukien Scandinavian Airlines ja Norwegian.

Longyearbyen lentotiedot ja trendit

Tutustu Longyearbyen lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Longyearbyen?

syyskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 396 €. Jos et voi matkustaa syyskuu kuukauden aikana, varaa sen sijaan lennot kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi lokakuu ajanjaksolle. lokakuu aikana lennot kaupunkiin Longyearbyen ovat vielä keskimäärin 459 €, vaikka eivät ihan niin halvat kuin syyskuu.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Longyearbyen?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Longyearbyen on tiistai hintojen ollessa 497 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä maanantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 677 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Longyearbyen.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Longyearbyen?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Longyearbyen on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Longyearbyen voi maksaa jopa niin vähän kuin 507 €. Lennot kaupunkiin Longyearbyen ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 738 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Longyearbyen?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Longyearbyen vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Longyearbyen Svalbard (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 28t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Longyearbyen on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Longyearbyen Svalbard lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Longyearbyen?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Longyearbyen noin 40 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 566 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Longyearbyen milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 388 €.

Halvimmat lennot kaupungin Longyearbyen lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Longyearbyen lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Longyearbyen

HALVIN REITTI Helsinki - Longyearbyen

Helsinki (HEL) - Longyearbyen (LYR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Longyearbyen kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Longyearbyen Svalbard, jolloin hinta on keskimääräinen 566 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ LONGYEARBYENsyyskuu30% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Longyearbyen lennot maksavat keskimäärin vain 396 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE LONGYEARBYEN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu29% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Longyearbyen lentojen keskimääräinen hinta on 733 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN LONGYEARBYEN KENTÄLTÄ HELSINKItoukokuu396% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Longyearbyen kentältä Helsinki toukokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

momondosta löytyneet halvat lennot: Longyearbyen

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Longyearbyen
Useita lentoyhtiöitä
3. joulukuuta
HEL14:25Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
2 välilaskua
LYR07:30Longyearbyen Svalbard
6. joulukuuta
LYR09:45Longyearbyen Svalbard
7t 10m
2 välilaskua
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Longyearbyen

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Longyearbyen, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Norwegian ja Scandinavian Airlines
Scandinavian Airlines
5. joulukuuta
HEL13:15Helsinki-Vantaan lentoasema
20t 45m
3 välilaskua
LYR10:00Longyearbyen Svalbard
Useita lentoyhtiöitä
7. joulukuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
3 välilaskua
LYR10:00Longyearbyen Svalbard
Norwegian
6. joulukuuta
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 30m
3 välilaskua
LYR10:20Longyearbyen Svalbard

Muut matkustamoluokat Longyearbyen lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Longyearbyen lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Longyearbyen?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Longyearbyen

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Longyearbyen?

Kohteeseen Longyearbyen kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Scandinavian Airlines ja Norwegian. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Longyearbyen rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Longyearbyen

Kohteeseen Longyearbyen on 1 Scandinavian Airlines lento keskimäärin viikossa. Monet lentävät kohteesta Oslo Gardermoen kohteeseen Longyearbyen, suosituin reitti, jota Scandinavian Airlines liikennöi kohteeseen Longyearbyen.Hinnat vaihtelevat sen mukaan, milloin ja mistä lennät – viimeisten 3 päivän aikana momondosta löydetty halvin Scandinavian Airlines lento kohteeseen Longyearbyen maksoi 324 € ja sen lähtöpaikka oli Helsinki-Vantaan lentoasema. Scandinavian Airlines on suosituin valinta momondossa tälle reitille, ja 330 käyttäjistämme on antanut sille pisteet 7,2/10.

Norwegian lennot kohteeseen Longyearbyen

Norwegian lentää kohteeseen yleensä Longyearbyen 1 kerran viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Longyearbyen kohteesta Oslo Gardermoen. Norwegian (arviopisteet: 6,5, 79 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Longyearbyen. Paras momondosta löydetty Norwegian lipun hinta kohteeseen Longyearbyen oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (253 € meno-paluu).


Longyearbyen: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Longyearbyen
Helsinki - Longyearbyen reitin lennot
Nopein lentoaika28t 40m
Halvin hinta527 €

Aloita matkan suunnittelu - Longyearbyen


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Longyearbyen on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Longyearbyen.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Longyearbyen ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Longyearbyen. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Longyearbyen niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Longyearbyen lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.