Etsi halpoja lentoja Torontoon alk. 663 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 8/10
su 15/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Torontoon

Yhteenveto Toronton lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

663 €

Nopein lentoaika

11t 55m

Liikennöi:

6 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Toronto kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 663 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
Nopein lento kohteeseen Toronto kohteesta Suomi kestää 11t 55m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
6 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Toronto mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Toronton lentotiedot ja trendit

Tutustu Toronton lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Toronto?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Toronto kohteeseen Suomi on marraskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 704 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Toronto, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 726 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Toronto?

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Toronto on keskipäivällä, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 777 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Toronto on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 959 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Toronto?

Keskimääräinen Suomi–Toronto lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Toronto Pearson Intl kestää keskimäärin 11t 15m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Toronto Pearson Intl kestää keskimäärin . Toronto Pearson Intl on alueen Toronto suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Toronto?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Toronto on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 793 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Toronto milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 731 €.

Halvimmat lennot kaupungin Toronto lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Toronto lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Toronto Pearson Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Toronto

Helsinki (HEL) - Toronto Pearson Intl lentokenttä (YYZ)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Toronto kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Toronto Pearson Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 782 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TORONTOmarraskuu12% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Toronto lennot maksavat keskimäärin vain 704 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu15% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Toronto lentojen keskimääräinen hinta on 917 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu515% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Toronto kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Torontoon

Eläväinen Toronto, 2,7 miljoonan asukkaan metropoli, on kaupunkikohteiden ystävän unelmakohde Kanadassa. Matalan budjetin reissaajien kannattaa pistää korvan taakse, että halvat lennot Torontoon voi napata etenkin keväisin ja syystalvella, sillä hinnat lentojen ja majoitusten osalta nousevat eurooppalaisella kesälomakaudella kesäkuusta syyskuuhun ja uudelleen joulun lähestyessä. Kaupungin ilmasto on suomalaisille tuttu, joten säiden puolesta Toronto ei tarjoa eksotiikkaa. Lämpötilat ovat Torontossa varsin samankaltaiset kuin Helsingissä, tosin kesäkuukausina kaupungissa on hieman lämpimämpää.

Monet haluavat Torontoon nimenomaan talvella, onhan Kanada tunnettu talviurheilumaa ja etenkin jääkiekkofanien mekka. Myös kaupungin joulunajassa on ainutlaatuista tunnelmaa. Jos haluat varata matkat Torontoon jouluksi tai ydintalveksi, lentoliput kannattaa varata ajoissa. Hintataso on kaupungissa varsin samankaltainen kuin Suomessa, joten edulliset hotellit ja lennot on hyvä varmistaa aikaisella varauksella. Tavallisesti liput ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Toronto tarjoaa jokaiselle jotakin, ja kaupungissa on mahdollista reissata myös pienemmällä budjetilla. Seuraa siis lentotarjouksia ja tartu tilaisuuteen, jos sopiva lento osuu kohdalle.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Toronto?

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Toronto on lauantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 797 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Toronto sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 1208 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Löytyykö kaupungin Toronto lähettyviltä muita lentokenttiä?

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Toronto on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Toronto harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toronto Pearson Intl lentokenttä (19 km Toronto keskustasta), Hamilton John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (69 km Toronto keskustasta) tai Toronto Kitchener-Waterloo lentokenttä (84 km Toronto keskustasta).

Onko naapurustoon Scarborough saatavilla lentoja?

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon Scarborough lentämällä kaupungissa Toronto sijaitsevalle Toronto Island kentälle (Scarborough on 21,3 km päässä kentältä).

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Toronto hinnat?

lentoa Toronto hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Toronto?

lokakuuta 2023 alkaen 7 toimijaa on valittavissa lentoa Toronto osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Toronto?

Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kanssa teet varauksen Toronto matkallesi.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Toronto?

Toronto matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Toronto. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Toronto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Toronto
Delta
31. lokakuuta
HEL07:00Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 15m
1 välilasku
YYZ20:15Toronto Pearson Intl
7. marraskuuta
YYZ10:08Toronto Pearson Intl
17t 02m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
30. lokakuuta
HEL06:30Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 15m
1 välilasku
YYZ17:45Toronto Pearson Intl
6. marraskuuta
YYZ13:50Toronto Pearson Intl
16t 20m
2 välilaskua
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
31. lokakuuta
HEL10:40Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 53m
2 välilaskua
YYZ22:33Toronto Pearson Intl
7. marraskuuta
YYZ10:08Toronto Pearson Intl
17t 02m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
14. helmikuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
12t 55m
1 välilasku
YYZ19:55Toronto Pearson Intl
11. maaliskuuta
YYZ22:20Toronto Pearson Intl
12t 35m
1 välilasku
HEL16:55Helsinki-Vantaan lentoasema
Scandinavian Airlines
17. lokakuuta
HEL17:45Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 10m
1 välilasku
YYZ14:55Toronto Pearson Intl
24. lokakuuta
YYZ17:00Toronto Pearson Intl
14t 05m
1 välilasku
HEL14:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Air France
24. lokakuuta
HEL06:20Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 21m
2 välilaskua
YYZ22:41Toronto Pearson Intl
31. lokakuuta
YYZ19:00Toronto Pearson Intl
12t 10m
1 välilasku
HEL13:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Toronto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Toronto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air Canada
Air Canada
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 15m
YYZToronto Pearson Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Toronto?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Toronto

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Toronto?

KLM lennot kohteeseen Toronto

KLM liikennöi noin 21 lentoa kohteeseen Toronto normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema parhaan meno-paluumatkan KLM tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 626 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto). Käyttäjät ovat arvioineet KLM 7,5/10 357 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Icelandair lennot kohteeseen Toronto

Icelandair lentotarjoukset kohteeseen Toronto ovat alkaen 637 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Icelandair lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Reykjavik Keflavik Intl on suosituin Icelandair lähtöpiste kohteen Toronto lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Icelandair on saanut pistemäärän 7,5/10 119 arvostelujen perusteella.


Toronto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Toronto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Toronto keskustaan

Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät halvat lennot Torontoon laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Toronto Pearson International Airport -lentokentälle, joka on yksi Kanadan suurimpia lentokenttiä. Kaupungissa on myös toinen pieni matkustajalentokenttä, Billy Bishop Toronto City Airport, joka kuitenkin palvelee vain pientä osaa Yhdysvaltojen ja Toronton seudun välisestä lentoliikenteestä. 22 kilometriä Toronton keskustasta luoteeseen sijaitsevalta Toronto Pearson International Airport -lentokentältä on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Nopein vaihtoehto on napata lentokentältä UP Express -juna, joka kuljettaa matkustajat 1-terminaalin juna-asemalta Toronton keskustassa sijaitsevalle Union Station -juna-asemalle noin 25 minuutissa. Junaliikenne kulkee noin kello 5.30–01 välillä, ja juna liikennöi läpi päivän keskimäärin 15 minuutin välein. Lipun hinta aikuiselle on noin 12 dollaria. Toinen mahdollisuus on hypätä lentokentällä bussiin. Toronton kaupunkialueelle lentomatkustajia kuljettaa esimerkiksi Go Transit -bussiyhtiö. Linja 34 kulkee North Yorkin alueelle ja linja 40 Richmond Hillsin alueelle. Lentokentän terminaalien välillä lentomatkustajia kuljettaa Link Train -juna. Ilmainen juna yhdistää toisiinsa terminaalit 1 ja 3.


Toronto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Toronto
Helsinki - Toronto reitin lennot
Nopein lentoaika11t 15m
Halvin hinta633 €
New York - Toronto reitin lennot
Nopein lentoaika1t 46m
Halvin hinta274 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Toronto

Torontossa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä kävelemällä monipuolisesta kaupungista saa kattavan kuvan. Hyvä apu matkailijoille on myös Toronton kattava metroverkosto, jota operoi Toronto Transit Commission (TTC). Metrojärjestelmään kuuluu paitsi metrolinjoja myös kaupunkijunalinjoja, ja kaiken kaikkiaan kattavan verkoston piirissä on lähes 70 pysäkkiä eri puolilla kaupunkia. Yksittäisen metrolipun hinta on noin 3,30 dollaria ja päivälipun hinta reilut 12 dollaria. Kätevä viikkopassi maksaa puolestaan lähes 44 dollaria. Alle 12-vuotiaat lapset saavat liikkua metrolla ilmaiseksi. Matkailijoille tärkeimpiä metroreittejä ovat vihreällä värillä merkitty linja 2 (Bloor–Danforth) ja keltaisella värillä merkitty linja 1 (Yonge–University).

Torontossa myös pyöräillään paljon, ja jos tutustut sen kaupunginosiin mieluiten pyörän selästä, voi polkupyörän vuokrata yhdestä kaupungin lukuisista pyörävuokraamoista. Autoilu kaupungissa on toki mahdollista, mutta usein myös aikaa vievää Toronton ruuhkista johtuen. Parkkeeraaminen on kaupunkialueella kallista. Mikäli haluat tutustua kaupunkia ympäröiviin alueisiin, paras vaihtoehto on hypätä seutuliikenteen, kuten Go Transit -bussiyhtiön, busseihin.


Kohteen Toronto viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Kanadan matkalle, mutta sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan netin kautta, ja eTA maksaa noin 7 Kanadan dollaria, eli vajaat 5 euroa. Lupa on muistettava hakea viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Lupaprosessi on nopea. Suomalaisten on pidettävä Toronton matkoillaan mukanaan myös passi, ja passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Toronto


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Toronto

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Torontoon on mahdollista löytää hintoja vertaamalla ja tarjouksia etsimällä. Lennot kannattaa buukata ajoissa, noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Toronton nähtävyydet?

Vieraile huimassa CN Towerissa ja esimerkiksi Ripley’s Aquarium -merimaailmassa. Nauti kaupunkielämästä ja vieraile myös Ontariojärven alueella.

Mitä mukaan matkalle Torontoon?

Pukeudu kauden mukaisesti. Talvella mukaan kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Suurkaupungista saat hankittua kaiken tarvittavan, jos jotakin on unohtunut kotiin.

Onko Torontossa turvallista?

Toronto on suhteellisen turvallinen suurkaupunki. Liikenteessä on oltava varovainen, eikä kaikille alueille kannata mennä varsinkaan ilta- tai yöaikaan.

Voiko Torontossa juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista, vaikka pullotettu vesi onkin matkailijoiden suosiossa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Torontossa?

Kanadassa on tapana jättää juomarahaa, ja esimerkiksi ravintolassa tyypillinen tippi on noin 15 prosenttia laskun summasta. Jos palvelu on ollut erityisen hyvää, voi juomarahaa jättää reilummallakin kädellä.

Millainen on Toronton hintataso?

Toronton hintataso on samankaltainen kuin Suomen, osittain hieman edullisempikin.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Toronton aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Toronto?

Välimatka on noin 6600 km.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Toronto?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Toronto joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Toronto tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Toronto?

Kun kaikki mahdolliset Toronto lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Toronto juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä. momondo voi seurata Toronto lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Toronto

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.