Halvat lennot Toronto

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 9/8
ma 16/8

Halvimmat lennot kaupungin Toronto lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Toronto lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Toronto Pearson Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Toronto

Helsinki (HEL) - Toronto (YTO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Toronto kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Toronto, jolloin hinta on keskimääräinen 672 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TORONTOmaaliskuu41% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Toronto lennot maksavat keskimäärin vain 394 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu34% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Toronto lentojen keskimääräinen hinta on 902 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu449% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Toronto kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Toronto?

Eläväinen Toronto, 2,7 miljoonan asukkaan metropoli, on kaupunkikohteiden ystävän unelmakohde Kanadassa. Matalan budjetin reissaajien kannattaa pistää korvan taakse, että halvat lennot Torontoon voi napata etenkin keväisin ja syystalvella, sillä hinnat lentojen ja majoitusten osalta nousevat eurooppalaisella kesälomakaudella kesäkuusta syyskuuhun ja uudelleen joulun lähestyessä. Kaupungin ilmasto on suomalaisille tuttu, joten säiden puolesta Toronto ei tarjoa eksotiikkaa. Lämpötilat ovat Torontossa varsin samankaltaiset kuin Helsingissä, tosin kesäkuukausina kaupungissa on hieman lämpimämpää.

Monet haluavat Torontoon nimenomaan talvella, onhan Kanada tunnettu talviurheilumaa ja etenkin jääkiekkofanien mekka. Myös kaupungin joulunajassa on ainutlaatuista tunnelmaa. Jos haluat varata matkat Torontoon jouluksi tai ydintalveksi, lentoliput kannattaa varata ajoissa. Hintataso on kaupungissa varsin samankaltainen kuin Suomessa, joten edulliset hotellit ja lennot on hyvä varmistaa aikaisella varauksella. Tavallisesti liput ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Toronto tarjoaa jokaiselle jotakin, ja kaupungissa on mahdollista reissata myös pienemmällä budjetilla. Seuraa siis lentotarjouksia ja tartu tilaisuuteen, jos sopiva lento osuu kohdalle.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Toronto?

  Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Toronto kaupungista Winnipeg oli 253 €. Tämä on 67 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Toronto. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Toronto omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Toronto?

  Halvin kuukausi lentää kohteesta Toronto kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 394 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Toronto, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 409 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Toronto?

  Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Toronto on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 672 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Toronto milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 513 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Toronto?

  Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Toronto on tiistai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 630 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Toronto lauantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 827 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Toronto?

  Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Toronto on aamulla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 678 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Toronto on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 848 €.

 • Löytyykö kaupungin Toronto lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Toronto on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Toronto harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toronto Pearson Intl lentokenttä (19 km kaupungin Toronto keskustasta), Toronto John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (69 km kaupungin Toronto keskustasta) tai Toronto Kitchener-Waterloo lentokenttä (84 km kaupungin Toronto keskustasta).

 • Voiko kaupunkiin Toronto lentää jotenkin halvemmalla?

  Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Toronto keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Toronto John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 763 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Toronto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Toronto
Useita lentoyhtiöitä
5. syyskuuta
HEL06:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 55m
2 välilaskua
YYZ22:10Toronto Pearson Intl
13. syyskuuta
YYZ16:45Toronto Pearson Intl
17t 30m
2 välilaskua
HEL10:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Icelandair
3. marraskuuta
HEL10:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
YYZ21:10Toronto Pearson Intl
7. marraskuuta
YYZ15:00Toronto Pearson Intl
10t 00m
1 välilasku
HEL01:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Air Canada
11. joulukuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 20m
2 välilaskua
YTZ17:40Toronto Island
4. tammikuuta
YTZ13:15Toronto Island
17t 40m
2 välilaskua
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Lufthansa
13. joulukuuta
HEL02:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 45m
1 välilasku
YYZ18:05Toronto Pearson Intl
3. tammikuuta
YYZ15:00Toronto Pearson Intl
15t 55m
1 välilasku
HEL06:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
3. marraskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 35m
1 välilasku
YYZ18:35Toronto Pearson Intl
7. marraskuuta
YYZ13:05Toronto Pearson Intl
12t 10m
1 välilasku
HEL01:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Delta
5. syyskuuta
HEL03:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
22t 15m
2 välilaskua
YYZ01:15Toronto Pearson Intl
14. syyskuuta
YYZ13:00Toronto Pearson Intl
13t 10m
1 välilasku
HEL02:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Toronto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Toronto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä KLM ja Lufthansa
Useita lentoyhtiöitä
18. elokuuta
HEL07:10Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 00m
2 välilaskua
YYZ22:10Toronto Pearson Intl
Lufthansa
9. elokuuta
HEL14:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 50m
2 välilaskua
YYZ19:10Toronto Pearson Intl
KLM
9. elokuuta
HEL10:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 40m
1 välilasku
YYZ15:45Toronto Pearson Intl

Toronto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Toronto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät halvat lennot Torontoon laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Toronto Pearson International Airport -lentokentälle, joka on yksi Kanadan suurimpia lentokenttiä. Kaupungissa on myös toinen pieni matkustajalentokenttä, Billy Bishop Toronto City Airport, joka kuitenkin palvelee vain pientä osaa Yhdysvaltojen ja Toronton seudun välisestä lentoliikenteestä. 22 kilometriä Toronton keskustasta luoteeseen sijaitsevalta Toronto Pearson International Airport -lentokentältä on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Nopein vaihtoehto on napata lentokentältä UP Express -juna, joka kuljettaa matkustajat 1-terminaalin juna-asemalta Toronton keskustassa sijaitsevalle Union Station -juna-asemalle noin 25 minuutissa. Junaliikenne kulkee noin kello 5.30–01 välillä, ja juna liikennöi läpi päivän keskimäärin 15 minuutin välein. Lipun hinta aikuiselle on noin 12 dollaria. Toinen mahdollisuus on hypätä lentokentällä bussiin. Toronton kaupunkialueelle lentomatkustajia kuljettaa esimerkiksi Go Transit -bussiyhtiö. Linja 34 kulkee North Yorkin alueelle ja linja 40 Richmond Hillsin alueelle. Lentokentän terminaalien välillä lentomatkustajia kuljettaa Link Train -juna. Ilmainen juna yhdistää toisiinsa terminaalit 1 ja 3.


Toronto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Toronto
Helsinki - Toronto reitin lennot
Lyhyin lentoaika17t 24m
Halvin hinta638 €

Liikkuminen Torontossa?

Torontossa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä kävelemällä monipuolisesta kaupungista saa kattavan kuvan. Hyvä apu matkailijoille on myös Toronton kattava metroverkosto, jota operoi Toronto Transit Commission (TTC). Metrojärjestelmään kuuluu paitsi metrolinjoja myös kaupunkijunalinjoja, ja kaiken kaikkiaan kattavan verkoston piirissä on lähes 70 pysäkkiä eri puolilla kaupunkia. Yksittäisen metrolipun hinta on noin 3,30 dollaria ja päivälipun hinta reilut 12 dollaria. Kätevä viikkopassi maksaa puolestaan lähes 44 dollaria. Alle 12-vuotiaat lapset saavat liikkua metrolla ilmaiseksi. Matkailijoille tärkeimpiä metroreittejä ovat vihreällä värillä merkitty linja 2 (Bloor–Danforth) ja keltaisella värillä merkitty linja 1 (Yonge–University).

Torontossa myös pyöräillään paljon, ja jos tutustut sen kaupunginosiin mieluiten pyörän selästä, voi polkupyörän vuokrata yhdestä kaupungin lukuisista pyörävuokraamoista. Autoilu kaupungissa on toki mahdollista, mutta usein myös aikaa vievää Toronton ruuhkista johtuen. Parkkeeraaminen on kaupunkialueella kallista. Mikäli haluat tutustua kaupunkia ympäröiviin alueisiin, paras vaihtoehto on hypätä seutuliikenteen, kuten Go Transit -bussiyhtiön, busseihin.


Tarvitaanko Torontoon passi tai viisumi?

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Kanadan matkalle, mutta sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan netin kautta, ja eTA maksaa noin 7 Kanadan dollaria, eli vajaat 5 euroa. Lupa on muistettava hakea viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Lupaprosessi on nopea. Suomalaisten on pidettävä Toronton matkoillaan mukanaan myös passi, ja passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Toronto


Vinkkejä Torontoon matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Torontoon on mahdollista löytää hintoja vertaamalla ja tarjouksia etsimällä. Lennot kannattaa buukata ajoissa, noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Kiinnostavatko Toronton nähtävyydet?

Vieraile huimassa CN Towerissa ja esimerkiksi Ripley’s Aquarium -merimaailmassa. Nauti kaupunkielämästä ja vieraile myös Ontariojärven alueella.

Mitä mukaan matkalle Torontoon?

Pukeudu kauden mukaisesti. Talvella mukaan kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Suurkaupungista saat hankittua kaiken tarvittavan, jos jotakin on unohtunut kotiin.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Torontossa

Tarkista ennen matkaa matkapuhelinoperaattoriltasi, mitä matkapuhelinpalvelut maksavat Kanadassa. Torontosta on mahdollista hankkia paikallinen prepaid-liittymä, ja useimmissa hotelleissa ja ravintoloissa on tarjolla ilmainen wifi-yhteys.

Onko Torontossa turvallista?

Toronto on suhteellisen turvallinen suurkaupunki. Liikenteessä on oltava varovainen, eikä kaikille alueille kannata mennä varsinkaan ilta- tai yöaikaan.

Voiko Torontossa juoda kraanavettä?

Hanavesi on täysin juomakelpoista, vaikka pullotettu vesi onkin matkailijoiden suosiossa.

Tippi ja juomarahakäytännöt Torontossa?

Kanadassa on tapana jättää juomarahaa, ja esimerkiksi ravintolassa tyypillinen tippi on noin 15 prosenttia laskun summasta. Jos palvelu on ollut erityisen hyvää, voi juomarahaa jättää reilummallakin kädellä.

Millainen on Toronton hintataso?

Toronton hintataso on samankaltainen kuin Suomen, osittain hieman edullisempikin.

Mikä on aikaero Suomi-Kanada?

Toronton aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Mikä on etäisyys Helsinki-Toronto?

Välimatka on noin 6600 km.