Halvat lennot Toronto

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 28/5
la 4/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Toronto

Yhteenveto Toronto lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

263 €

Halvin meno-paluulennon hinta

552 €

Nopein lentoaika

14t 35m

Liikennöi:

4 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Toronto kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 263 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Toronto kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 552 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
Nopein lento kohteeseen Toronto kohteesta Suomi kestää 14t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto Pearson Intl).
4 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Toronto mukaan lukien Air Canada, Lufthansa ja Air France.

Halvimmat lennot kaupungin Toronto lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Toronto lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Toronto Pearson Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Toronto

Helsinki (HEL) - Toronto (YTO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Toronto kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Toronto, jolloin hinta on keskimääräinen 756 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ TORONTOmaaliskuu41% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Toronto lennot maksavat keskimäärin vain 443 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu34% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Toronto lentojen keskimääräinen hinta on 1014 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN TORONTO KENTÄLTÄ HELSINKIsyyskuu449% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Toronto kentältä Helsinki syyskuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Toronto?

Eläväinen Toronto, 2,7 miljoonan asukkaan metropoli, on kaupunkikohteiden ystävän unelmakohde Kanadassa. Matalan budjetin reissaajien kannattaa pistää korvan taakse, että halvat lennot Torontoon voi napata etenkin keväisin ja syystalvella, sillä hinnat lentojen ja majoitusten osalta nousevat eurooppalaisella kesälomakaudella kesäkuusta syyskuuhun ja uudelleen joulun lähestyessä. Kaupungin ilmasto on suomalaisille tuttu, joten säiden puolesta Toronto ei tarjoa eksotiikkaa. Lämpötilat ovat Torontossa varsin samankaltaiset kuin Helsingissä, tosin kesäkuukausina kaupungissa on hieman lämpimämpää.

Monet haluavat Torontoon nimenomaan talvella, onhan Kanada tunnettu talviurheilumaa ja etenkin jääkiekkofanien mekka. Myös kaupungin joulunajassa on ainutlaatuista tunnelmaa. Jos haluat varata matkat Torontoon jouluksi tai ydintalveksi, lentoliput kannattaa varata ajoissa. Hintataso on kaupungissa varsin samankaltainen kuin Suomessa, joten edulliset hotellit ja lennot on hyvä varmistaa aikaisella varauksella. Tavallisesti liput ovat edullisimmillaan noin 55-65 päivää ennen matkaa.

Toronto tarjoaa jokaiselle jotakin, ja kaupungissa on mahdollista reissata myös pienemmällä budjetilla. Seuraa siis lentotarjouksia ja tartu tilaisuuteen, jos sopiva lento osuu kohdalle.

Halvin kuukausi lentää kohteesta Toronto kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 443 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Toronto, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 460 €.

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Toronto on 60 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 756 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Toronto milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 552 €.

Halvin lennon lähtöpäivä kaupunkiin Toronto on maanantai, jolloin hinnat ovat jopa niin alhaiset kuin 752 €. Tälle viikonpäivälle on yleensä vähemmän kysyntää. Lennot reitille Suomi - Toronto sunnuntai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 822 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.

Halvin aika päivästä lentää kohteeseen Toronto on illalla, jolloin lentoja voi löytyä jopa niin halpaan hintaan kuin 620 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Toronto on iltapäivällä, kun lennot maksavat noin 795 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Toronto on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Toronto harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Toronto Pearson Intl lentokenttä (19 km kaupungin Toronto keskustasta), Toronto John C. Munro Hamiltonin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (69 km kaupungin Toronto keskustasta) tai Toronto Kitchener-Waterloo lentokenttä (84 km kaupungin Toronto keskustasta).

Kyllä, voit matkustaa naapurustoon West End lentämällä kaupungissa Toronto sijaitsevalle Toronto Island kentälle (West End on 4,7 km päässä kentältä).momondosta löytyneet halvat lennot: Toronto

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Toronto
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 25m
1 välilasku
YYZ18:40Toronto Pearson Intl
1. lokakuuta
YYZ18:45Toronto Pearson Intl
17t 55m
1 välilasku
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
1 välilasku
YYZ15:45Toronto Pearson Intl
1. lokakuuta
YYZ15:30Toronto Pearson Intl
21t 10m
2 välilaskua
HEL12:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
26. syyskuuta
HEL18:25Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 20m
1 välilasku
YYZ15:45Toronto Pearson Intl
1. lokakuuta
YYZ15:30Toronto Pearson Intl
31t 55m
3 välilaskua
HEL23:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. heinäkuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 50m
1 välilasku
YYZ20:00Toronto Pearson Intl
12. heinäkuuta
YYZ15:30Toronto Pearson Intl
19t 40m
2 välilaskua
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
12. kesäkuuta
HEL04:10Helsinki-Vantaan lentoasema
19t 45m
2 välilaskua
YYZ23:55Toronto Pearson Intl
19. kesäkuuta
YYZ19:45Toronto Pearson Intl
15t 25m
1 välilasku
HEL11:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
5. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
32t 15m
3 välilaskua
YYZ00:00Toronto Pearson Intl
12. kesäkuuta
YYZ19:00Toronto Pearson Intl
30t 10m
3 välilaskua
HEL01:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Toronto

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Toronto, vkatso tarjouksiamme alapuolelta.
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
55t 00m
3 välilaskua
YYZ15:45Toronto Pearson Intl
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL15:45Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 00m
2 välilaskua
YYZ15:45Toronto Pearson Intl
Useita lentoyhtiöitä
24. kesäkuuta
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 20m
3 välilaskua
YYZ19:25Toronto Pearson Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Toronto?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Toronto

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Toronto?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Toronto suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Lufthansa, Icelandair, KLM ja Air France. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Delta lennot kohteeseen Toronto

Delta liikennöi noin 50 lentoa kohteeseen Toronto normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli New York LaGuardian lentoasema parhaan meno-paluumatkan Delta tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 510 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Toronto). Käyttäjät ovat arvioineet Delta 7,8/10 383 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

Air France lennot kohteeseen Toronto

Air France lentotarjoukset kohteeseen Toronto ovat alkaen 583 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Air France lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Ottawa Macdonald-Cartierin kansainvälinen lentoasema on suosituin Air France lähtöpiste kohteen Toronto lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Air France on saanut pistemäärän 7,8/10 141 arvostelujen perusteella.


Toronto ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Toronto lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten päästä lentokentälle Toronto keskustaan

Käytännössä kaikki Suomesta lähtevät halvat lennot Torontoon laskeutuvat kaupungin kansainväliselle Toronto Pearson International Airport -lentokentälle, joka on yksi Kanadan suurimpia lentokenttiä. Kaupungissa on myös toinen pieni matkustajalentokenttä, Billy Bishop Toronto City Airport, joka kuitenkin palvelee vain pientä osaa Yhdysvaltojen ja Toronton seudun välisestä lentoliikenteestä. 22 kilometriä Toronton keskustasta luoteeseen sijaitsevalta Toronto Pearson International Airport -lentokentältä on erinomaiset joukkoliikenneyhteydet kaupungin keskustaan. Nopein vaihtoehto on napata lentokentältä UP Express -juna, joka kuljettaa matkustajat 1-terminaalin juna-asemalta Toronton keskustassa sijaitsevalle Union Station -juna-asemalle noin 25 minuutissa. Junaliikenne kulkee noin kello 5.30–01 välillä, ja juna liikennöi läpi päivän keskimäärin 15 minuutin välein. Lipun hinta aikuiselle on noin 12 dollaria. Toinen mahdollisuus on hypätä lentokentällä bussiin. Toronton kaupunkialueelle lentomatkustajia kuljettaa esimerkiksi Go Transit -bussiyhtiö. Linja 34 kulkee North Yorkin alueelle ja linja 40 Richmond Hillsin alueelle. Lentokentän terminaalien välillä lentomatkustajia kuljettaa Link Train -juna. Ilmainen juna yhdistää toisiinsa terminaalit 1 ja 3.


Toronto: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Toronto
Helsinki - Toronto reitin lennot
Lyhyin lentoaika12t 40m
Halvin hinta552 €
New York - Toronto reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 34m
Halvin hinta225 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Toronto

Torontossa kannattaa liikkua mahdollisimman paljon jalkaisin, sillä kävelemällä monipuolisesta kaupungista saa kattavan kuvan. Hyvä apu matkailijoille on myös Toronton kattava metroverkosto, jota operoi Toronto Transit Commission (TTC). Metrojärjestelmään kuuluu paitsi metrolinjoja myös kaupunkijunalinjoja, ja kaiken kaikkiaan kattavan verkoston piirissä on lähes 70 pysäkkiä eri puolilla kaupunkia. Yksittäisen metrolipun hinta on noin 3,30 dollaria ja päivälipun hinta reilut 12 dollaria. Kätevä viikkopassi maksaa puolestaan lähes 44 dollaria. Alle 12-vuotiaat lapset saavat liikkua metrolla ilmaiseksi. Matkailijoille tärkeimpiä metroreittejä ovat vihreällä värillä merkitty linja 2 (Bloor–Danforth) ja keltaisella värillä merkitty linja 1 (Yonge–University).

Torontossa myös pyöräillään paljon, ja jos tutustut sen kaupunginosiin mieluiten pyörän selästä, voi polkupyörän vuokrata yhdestä kaupungin lukuisista pyörävuokraamoista. Autoilu kaupungissa on toki mahdollista, mutta usein myös aikaa vievää Toronton ruuhkista johtuen. Parkkeeraaminen on kaupunkialueella kallista. Mikäli haluat tutustua kaupunkia ympäröiviin alueisiin, paras vaihtoehto on hypätä seutuliikenteen, kuten Go Transit -bussiyhtiön, busseihin.


Kohteen Toronto viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen ei tarvitse hankkia viisumia alle puoli vuotta kestävälle Kanadan matkalle, mutta sen sijaan suomalaistenkin matkailijoiden on hankittava elektroninen matkustuslupa, Electronic Travel Authorization (eTA). Lupa haetaan netin kautta, ja eTA maksaa noin 7 Kanadan dollaria, eli vajaat 5 euroa. Lupa on muistettava hakea viimeistään 72 tuntia ennen lennon lähtöä. Lupaprosessi on nopea. Suomalaisten on pidettävä Toronton matkoillaan mukanaan myös passi, ja passin on oltava voimassa vielä 6 kuukautta matkan jälkeen.


Aloita matkan suunnittelu - Toronto


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Toronto

Halvat lennot Torontoon on mahdollista löytää hintoja vertaamalla ja tarjouksia etsimällä. Lennot kannattaa buukata ajoissa, noin 50–60 päivää ennen matkaa.

Vieraile huimassa CN Towerissa ja esimerkiksi Ripley’s Aquarium -merimaailmassa. Nauti kaupunkielämästä ja vieraile myös Ontariojärven alueella.

Pukeudu kauden mukaisesti. Talvella mukaan kannattaa pakata lämmintä vaatetta. Suurkaupungista saat hankittua kaiken tarvittavan, jos jotakin on unohtunut kotiin.

Toronto on suhteellisen turvallinen suurkaupunki. Liikenteessä on oltava varovainen, eikä kaikille alueille kannata mennä varsinkaan ilta- tai yöaikaan.

Hanavesi on täysin juomakelpoista, vaikka pullotettu vesi onkin matkailijoiden suosiossa.

Kanadassa on tapana jättää juomarahaa, ja esimerkiksi ravintolassa tyypillinen tippi on noin 15 prosenttia laskun summasta. Jos palvelu on ollut erityisen hyvää, voi juomarahaa jättää reilummallakin kädellä.

Toronton hintataso on samankaltainen kuin Suomen, osittain hieman edullisempikin.

Toronton aika on 7 tuntia jäljessä Suomen ajasta.

Välimatka on noin 6600 km.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Toronto tällä käytännöllä.

Kun kaikki mahdolliset Toronto lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Kyllä. momondo voi seurata Toronto lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.