Etsi halvat lennot Bodø

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bodø lentotiedot ja trendit

Tutustu Bodø lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bodø?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Bodø marraskuu aikana, on helmikuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Bodø reitillä helmikuu aikana maksavat keskimäärin 192 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Bodø?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Bodø kaupungista Helsinki oli 150 €. Tämä on 67 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Bodø. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Bodø omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bodø?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää lentokentälle Bodø kentältä Suomi. Halvin viimeksi maanantai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 241 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä lauantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bodø lauantai aikana on 487 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bodø?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Bodø on iltapäivällä. Lennot reitille Suomi - Bodø voi maksaa jopa niin vähän kuin 220 €. Lennot kaupunkiin Bodø ovat kalliimpia aamulla lipun hinnan ollessa keskimäärin 348 €. aamulla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Halvimmat lennot kaupungin Bodø lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bodø lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bodø

HALVIN REITTI Helsinki - Bodø

Helsinki (HEL) - Bodø (BOO)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bodø kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Bodø, jolloin hinta on keskimääräinen 264 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BODØmarraskuu35% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Bodø lennot maksavat keskimäärin vain 172 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BODØ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu27% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bodø lentojen keskimääräinen hinta on 336 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BODØ KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu342% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bodø kentältä Helsinki heinäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bodø

Suomesta ei valitettavasti ole tällä hetkellä suoria lentoja Bodøn kaupunkiin Norjassa. Helsingistä kaupunkiin pääsee kuitenkin kätevästi yhdellä välilaskulla Oslon lentokentän kautta, jolloin lentoaika on vaihdoista riippuen noin viidestä tunnista seitsemään tuntiin. Kesäkautena Turusta ja Tampereelta pääsee Bodøhön kätevästi yhdellä välilaskulla Tukholman kautta. Tällöin lentoaika on suunnilleen yhtä pitkä kuin Helsingin kautta. Talviaikana kaupunkiin voi lentää ainoastaan Helsingin kautta yhdellä välilaskulla. Muista Suomen kaupungeista matka-aika on melko pitkä, sillä kohteeseen joutuu lentämään kahden välilaskun kautta. Bodøn lentotarjoukset löydät itsellesi ja seurueellesi helposti momondon verkkosivujen kautta. Samalla voit vertailla lentojen hintoja ja kestoa sekä löytää nopeimman reitin valitsemaltasi Suomen lentokentältä Bodøniin.

Valitettavasti Bodøniin ei ole saatavilla suoria lentoja mistään Suomen kaupungista. Lennot kohteeseen Suomesta vaativat siis välilaskun Norjassa. Onneksi mahdollisuuksia on silti saatavilla useita, eikä matka-aikakaan päätä huimaa. Lennot Bodøhin joutuu yleensä lentämään Oslo Gardemoenin lentokentän kautta, jonne Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee lentämään ilman välilaskuja. Oslosta yhteyksiä Bodøniin on useampia päivässä, kuten myös Helsingin ja Oslon välillä. Jos kesällä mielii vierailla Bodøssa, pääsee sinne lisäksi Tampereelta ja Turusta yhdellä välilaskulla Tukholman Arlandan lentokentällä. Muista Suomen suuremmista kaupungeista joutuu lentämään ensin Helsinkiin ja sieltä vielä välilaskun kautta kohteeseen.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Bodø on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Bodø harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Mo I Rana lentokenttä (102 km Bodø keskustasta), Rost Stolport lentokenttä (102 km Bodø keskustasta), Leknes lentokenttä (103 km Bodø keskustasta), Svolvær Helle lentokenttä (108 km Bodø keskustasta) tai Stokmarknes Skagen lentokenttä (147 km Bodø keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Bodø keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Mo I Rana lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 323 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Bodø lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Bodø lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bodø?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Bodø

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Bodø?

Norwegian on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Bodø. Scandinavian Airlines on myöskin suosittu vaihtoehto lennettäessä kohteeseen Bodø kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Bodø, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Scandinavian Airlines lennot kohteeseen Bodø

Scandinavian Airlines lentää kohteeseen Bodø noin 15 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Scandinavian Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 239 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Bodø reitille. Scandinavian Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 7,1/10 pistettä.

Norwegian lennot kohteeseen Bodø

141 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Norwegian meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Bodø. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Norwegian lentoyhtiöllä on 5 lentoa kohteeseen Bodø useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 85 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Norwegian keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 6,6/10.


Bodø ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Bodø lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kuinka pääset kaupungin keskustaan Bodønin lentokentältä?

Bodønin lentokenttä sijaitsee erittäin lähellä kaupungin keskustaa, joten matka on lyhyt kaikilla kulkuvälineillä. Välimatka on itse asiassa niin lyhyt, että muutaman kilometrin kävelyllä saavut jo kaupungin keskustaan. Kauniina kesäpäivänä tämä matka onkin myös jalkaisin vaivaton. Bussimatkalainen pääsee helposti suoraan oven edestä bussilinjoilla 1ja 4 kaupungin keskustaan. Ne kulkevat arkisin noin vartin välein, ruuhka-aikoina 10 minuutin välein. Viikonloppuisin on kuitenkin syytä tarkistaa bussien aikataulut etukäteen, sillä tällöin ne kulkevat harvemmin. Matka on miellyttävän lyhyt ja kestääkin vain muutamia minuutteja. Norjan hintatasoon tottumattoman kannattaa varautua melko kalliiseen matkaan sen pituuteen nähden. Jos matkustaa mieluummin omassa rauhassa tai haluaa päästä suoraan majapaikan edustalle, on taksi matkaajalle loistava vaihtoehto. Taksitolppa löytyy suoraan pääsisäänkäynnin edustalta ja matka mihin tahansa päin Bodøn kaupunkia kestää vain noin viidestä 10 minuuttia. Toistaiseksi Norland Taxi on ainoa alueella toimiva taksiyhtiö.


Kohteen Bodø viisumivaatimukset

Pohjoismaiden välillä vallitsee passivapaus eli vapaa liikkuvuus, joten Suomen ja Norjan välillä ei ole rajatarkastuksia. Pohjoismaan kansalaiselta ei myöskään vaadita matkustusasiakirjaa maiden välillä liikkuessa, mutta on silti suositeltavaa ottaa mukaan joko henkilökortti tai passi. Lentoyhtiö voi esimerkiksi vaatia matkustusasiakirjaa, vaikka maan viranomainen ei sitä vaatisi. Lisäksi, jos jotain sattuisi ja tulisi tarve käyttää vaikka terveydenhuoltopalveluita, on hyvä olla mukana jokin tapa todistaa henkilöllisyys sekä kansalaisuus. Norja kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joka myös mahdollistaa vapaan liikkuvuuden maiden välillä. Näin ollen lennot Bodønin lentokentälle ovat myös viisumivapaita henkilöltä, joka oleskelee Suomessa kolmannen maan passilla ja Schengen-alueen viisumilla.


Aloita matkan suunnittelu - Bodø


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bodø

Bodø on upea kaupunki aivan Lofoottien juurella. Monet matkustavat alueelle nimenomaan näiden vuonojen takia ja kaupungista onkin vain muutaman tunnin ajomatka Lofooteille. Vaihtoehtoisesti vuoriston lähelle pääsee kulkemaan myös lautalla tai lentää Leknesin kaupunkiin Lofoottien saariryhmällä. Lisäksi pikaveneitä löytyy vaikka vuokrattavaksi, jos haluaa pitää matka-ajan mahdollisimman lyhyenä. Bodøn aktiviteetit vaihtelevat myös vuodenajan mukaan. Kesä ja syksy ovat parasta aikaa vaeltamiselle ja reittejä lähistöltä löytyykin lähes loputtomiin. Norjassa on Suomen tapaan jokamiehenoikeudet, joten teltan pystyttäminen on sallittua mihin tahansa luonnon läheisyyteen. Jos patikointi ei kiinnosta, voi vaihtoehtoisesti kokeilla sähköistä maastopyöräilyä vuoristossa. Talvella voi lumikenkäillä, hiihtää tai lasketella lähialueiden laskettelukeskuksissa. Pohjoisen sijaintinsa vuoksi talvella on myös hyvä mahdollisuus kirkkaina öinä nähdä revontulia. Tämä upea näky on parhaiten ihasteltavissa ylhäältä vuoristosta käsin. Jos luonnon sijaan haluaa viettää enemmän aikaa kaupungilla, on Bodøllä tarjota kaikenlaista nähtävää ja tekemistä. Kaupungin lentokentän vierellä kävelyn tai lyhyen bussimatkan päässä sijaitsee Norjan ilmailumuseo. Tämä upea museo tarjoaa nähtäväksi pääosin vanhoja siviili- ja sotilaslentokoneita. Museo on suljettuna osan aikaa talvesta , joten aukioloaikoihin kannattaa tutustua ennen vierailua. Kaupungin keskusta tarjoaa lisäksi mahdollisuuksia shoppailuun sekä lukuisia muita aktiviteetteja, kuten esimerkiksi pakohuonepelejä, museoita ja kiipeilykeskuksen. Iltaa voi mukavasti viettää merinäköalalla jossain kaupungin lukuisissa ravintoloista, kahviloista tai baareista.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bodø ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bodø tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Bodø. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.