0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Bodø

Etsi halvat lennot Bodø

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Sun 21/4
Sun 28/4

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Bodø lentotiedot ja trendit

Tutustu Bodø lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bodø?

Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää lentokentälle Bodø kentältä Suomi. Halvin viimeksi sunnuntai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 204 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä maanantai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Bodø maanantai aikana on 390 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bodø?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Bodø on aamulla. Lennot reitille Suomi - Bodø voi maksaa jopa niin vähän kuin 223 €. Lennot kaupunkiin Bodø ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 271 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bodø?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Bodø noin 24 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 276 €. Lentojen hinnat saattavat kuitenkin olla alhaisemmat tämän aikataulun ulkopuolella. Esimerkiksi äskettäin käyttäjät löysivät lennot kohteeseen Bodø kohteetsa Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 110 € momondossa.

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bodø

Miten kauan kestää lentää Bodøniin?

Suomesta ei valitettavasti ole tällä hetkellä suoria lentoja Bodøn kaupunkiin Norjassa. Helsingistä kaupunkiin pääsee kuitenkin kätevästi yhdellä välilaskulla Oslon lentokentän kautta, jolloin lentoaika on vaihdoista riippuen noin viidestä tunnista seitsemään tuntiin. Kesäkautena Turusta ja Tampereelta pääsee Bodøhön kätevästi yhdellä välilaskulla Tukholman kautta. Tällöin lentoaika on suunnilleen yhtä pitkä kuin Helsingin kautta. Talviaikana kaupunkiin voi lentää ainoastaan Helsingin kautta yhdellä välilaskulla. Muista Suomen kaupungeista matka-aika on melko pitkä, sillä kohteeseen joutuu lentämään kahden välilaskun kautta. Bodøn lentotarjoukset löydät itsellesi ja seurueellesi helposti momondon verkkosivujen kautta. Samalla voit vertailla lentojen hintoja ja kestoa sekä löytää nopeimman reitin valitsemaltasi Suomen lentokentältä Bodøniin.

Mistä voit lentää suoraan Bodøniin?

Valitettavasti Bodøniin ei ole saatavilla suoria lentoja mistään Suomen kaupungista. Lennot kohteeseen Suomesta vaativat siis välilaskun Norjassa. Onneksi mahdollisuuksia on silti saatavilla useita, eikä matka-aikakaan päätä huimaa. Lennot Bodøhin joutuu yleensä lentämään Oslo Gardemoenin lentokentän kautta, jonne Helsinki-Vantaan lentokentältä pääsee lentämään ilman välilaskuja. Oslosta yhteyksiä Bodøniin on useampia päivässä, kuten myös Helsingin ja Oslon välillä. Jos kesällä mielii vierailla Bodøssa, pääsee sinne lisäksi Tampereelta ja Turusta yhdellä välilaskulla Tukholman Arlandan lentokentällä. Muista Suomen suuremmista kaupungeista joutuu lentämään ensin Helsinkiin ja sieltä vielä välilaskun kautta kohteeseen.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bodø?

Jos et pysty lentämään kohteeseen Bodø maaliskuu aikana, on heinäkuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Bodø reitillä heinäkuu aikana maksavat keskimäärin 211 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Bodø lentokenttä hinnat?

lentoa Bodø lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Bodø lentokenttä?

huhtikuuta 2024 alkaen 3 toimijaa on valittavissa lentoa Bodø lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Bodø lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Bodø lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Bodø lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Bodø lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Bodø viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- tai viisumivaatimukset, jos haluat vierailla Bodøssä?

Pohjoismaiden välillä vallitsee passivapaus eli vapaa liikkuvuus, joten Suomen ja Norjan välillä ei ole rajatarkastuksia. Pohjoismaan kansalaiselta ei myöskään vaadita matkustusasiakirjaa maiden välillä liikkuessa, mutta on silti suositeltavaa ottaa mukaan joko henkilökortti tai passi. Lentoyhtiö voi esimerkiksi vaatia matkustusasiakirjaa, vaikka maan viranomainen ei sitä vaatisi. Lisäksi, jos jotain sattuisi ja tulisi tarve käyttää vaikka terveydenhuoltopalveluita, on hyvä olla mukana jokin tapa todistaa henkilöllisyys sekä kansalaisuus. Norja kuuluu Suomen tavoin Schengen-alueeseen, joka myös mahdollistaa vapaan liikkuvuuden maiden välillä. Näin ollen lennot Bodønin lentokentälle ovat myös viisumivapaita henkilöltä, joka oleskelee Suomessa kolmannen maan passilla ja Schengen-alueen viisumilla.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bodø

Mitä voit nähdä ja tehdä Bodøssä?

Bodø on upea kaupunki aivan Lofoottien juurella. Monet matkustavat alueelle nimenomaan näiden vuonojen takia ja kaupungista onkin vain muutaman tunnin ajomatka Lofooteille. Vaihtoehtoisesti vuoriston lähelle pääsee kulkemaan myös lautalla tai lentää Leknesin kaupunkiin Lofoottien saariryhmällä. Lisäksi pikaveneitä löytyy vaikka vuokrattavaksi, jos haluaa pitää matka-ajan mahdollisimman lyhyenä. Bodøn aktiviteetit vaihtelevat myös vuodenajan mukaan. Kesä ja syksy ovat parasta aikaa vaeltamiselle ja reittejä lähistöltä löytyykin lähes loputtomiin. Norjassa on Suomen tapaan jokamiehenoikeudet, joten teltan pystyttäminen on sallittua mihin tahansa luonnon läheisyyteen. Jos patikointi ei kiinnosta, voi vaihtoehtoisesti kokeilla sähköistä maastopyöräilyä vuoristossa. Talvella voi lumikenkäillä, hiihtää tai lasketella lähialueiden laskettelukeskuksissa. Pohjoisen sijaintinsa vuoksi talvella on myös hyvä mahdollisuus kirkkaina öinä nähdä revontulia. Tämä upea näky on parhaiten ihasteltavissa ylhäältä vuoristosta käsin. Jos luonnon sijaan haluaa viettää enemmän aikaa kaupungilla, on Bodøllä tarjota kaikenlaista nähtävää ja tekemistä. Kaupungin lentokentän vierellä kävelyn tai lyhyen bussimatkan päässä sijaitsee Norjan ilmailumuseo. Tämä upea museo tarjoaa nähtäväksi pääosin vanhoja siviili- ja sotilaslentokoneita. Museo on suljettuna osan aikaa talvesta , joten aukioloaikoihin kannattaa tutustua ennen vierailua. Kaupungin keskusta tarjoaa lisäksi mahdollisuuksia shoppailuun sekä lukuisia muita aktiviteetteja, kuten esimerkiksi pakohuonepelejä, museoita ja kiipeilykeskuksen. Iltaa voi mukavasti viettää merinäköalalla jossain kaupungin lukuisissa ravintoloista, kahviloista tai baareista.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bodø?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bodø joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Bodø ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bodø?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bodø tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bodø juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Bodø. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bodø

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Bodø


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
Sun 21/4
Sun 28/4
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.