Etsi halvat lennot Aalborg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 5/10
ke 12/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Aalborg lentotiedot ja trendit

Tutustu Aalborg lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Aalborg?

marraskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Aalborg kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 245 €. Jos et pysty lentämään kohteeseen Aalborg marraskuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Aalborg reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 258 €.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Aalborg?

Viimeisen kahden viikon aikana momondon sivustolta löydetty paras lentotarjous kohteeseen Aalborg kaupungista Tallinna oli 15 €. Tämä on 94 % halvempi kuin useimmat lentotarjoukset kohteeseen Aalborg. Jotta löydät halvimmat lennot kaupunkiin Aalborg omalta alueeltasi suosittelemme käyttämään momondon lentolippujen hintatyökalua.
See prices from:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Aalborg?

Halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Aalborg on perjantai hintojen ollessa 252 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä lauantai, voit odottaa näkeväsi 338 € lentohinnan reitille Suomi - Aalborg.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Aalborg?

Uusimman datamme mukaan paras aika päivästä lentää kohteeseen Aalborg on illalla. Lennot reitille Suomi - Aalborg voi maksaa jopa niin vähän kuin 246 €. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 299 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Aalborg?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Tampere-Pirkkala, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Aalborg (Billundin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 9t 15m ja .

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Aalborg?

Näet todennäköisemmin halvempia lentoja kohteeseen Aalborg kohteesta Suomi, kun varaat 37 päivää ennen lähtöpäivää. Voit yleensä odottaa löytäväsi lentoja kohteeseen Aalborg hintaan, joka on noin 288 €, kun etsit 37 päivää etukäteen. Älä epäröi tarkistaa hintoja nyt, koska momondon käyttäjät ovat löytäneet viime aikoina lentolippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 270 €.

Halvimmat lennot kaupungin Aalborg lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Aalborg lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Aalborg

HALVIN REITTI Helsinki - Aalborg

Helsinki (HEL) - Billund (BLL)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Aalborg kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Billundin lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 222 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AALBORGmarraskuu15% halvempimarraskuu aikana Helsinki - Aalborg lennot maksavat keskimäärin vain 245 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AALBORG KENTÄLTÄ HELSINKIhuhtikuu26% kalliimpihuhtikuu aikana Helsinki - Aalborg lentojen keskimääräinen hinta on 363 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AALBORG KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu275% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Aalborg kentältä Helsinki elokuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Aalborg

Miten kauan kestää lentää Aalborgiin?

Suomesta lennot Tanskan Aalborgiin kestävät keskimäärin noin neljä tuntia. Helsinki-Vantaalta lennettäessä sisältyy matkaan aina yksi välilasku, joka on useimmiten Kööpenhaminassa tai Amsterdamissa, josta on suora jatkolento Aalborgiin. Lentoaika Helsingistä Kööpenhaminaan on alle kaksi tuntia ja Kööpenhaminasta Aalborgiin alle tunnin. Mikäli välilasku ei kestä pitkään, pääset Aalborgiin Helsingistä jo alle viidessä tunnissa. Mikäli lennät Turusta Aalborgiin, sisältyy matkaan aina kaksi välilaskua. Lentoaika on tällöin myös pidempi, noin kuusi tuntia. Ensimmäinen välilasku Turusta lennettäessä on usein Riiassa ja toinen Kööpenhaminassa, josta on suora jatkolento Aalborgiin. Muualta Suomesta lennettäessä kulkee matka yleensä Helsingin kautta. Mikäli haluat suorimman reitin Aalborgiin, kannattaa matka suunnitella siten, että lentää Helsinki-Vantaan lentokentältä Kööpenhaminaan, josta vot ottaa suoran jatkolennon Aalborgiin. momondosta löydät lennot Aalborgiin ja voit vertailla lentoreittejä kätevästi. momondosta näet myös Aalborgin lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Aalborgiin?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomesta ei ole tarjolla suoria lentoja Aalborgiin. Lentoon sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Helsinki-Vantaalta lennettäessä Aalborgiin pääsee helposti Kööpenhaminan kautta. Voit ottaa suoran lennon Helsingistä Kööpenhaminaan. Kööpenhaminasta menee useita lentoja kohteeseen Aalborg ja lentoaika on vain alle tunnin. Mikäli matkustat muualta Suomesta kannattaa alkumatka Helsinkiin taittaa junalla tai bussilla ja ottaa lento Helsingistä Kööpenhaminaan. Näin säästät aikaa ja pääset perille vain yhden välilaskun kautta. Etsi momondosta lennot Aalborgin lentoasemalle ja löydä itsellesi sopivimmat lennot. momondossa voit vertailla helposti myös lentoaikoja ja lentoreittejä.

Aalborg kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Aarhus lentokenttä (93 km Aalborg keskustasta), Karup lentokenttä (96 km Aalborg keskustasta) tai Billundin lentoasema lentokenttä (153 km Aalborg keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Keskimääräinen hinta on 171 € henkilöä kohti ja Aarhus lentokenttä on halvin lentokenttä, mihin kannattaa lentää matkoilla kohteeseen Aalborg. Tämä hinta voi vaihdella sen mukaan mistä lennät. momondon lentolippujen hintatyökalu voi auttaa reissaajia löytämään parhaat hinnat.Muut matkustamoluokat Aalborg lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Aalborg lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aalborg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Aalborg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Aalborg?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Aalborg suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair, airBaltic, Scandinavian Airlines ja Lufthansa. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.

Norwegian Air International lennot kohteeseen Aalborg

Norwegian Air International liikennöi noin 37 lentoa kohteeseen Aalborg normaalina viikkona. Näiden lentojen yleisin lähtöpaikka oli Kööpenhamina parhaan meno-paluumatkan Norwegian Air International tarjouksen, joka löydettiin, ollessa lentoyhtiöltä 206 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Aalborg). Käyttäjät ovat arvioineet Norwegian Air International 9,2/10 32 arvostelun perusteella momondon sivuilla.

KLM lennot kohteeseen Aalborg

KLM lentää kohteeseen yleensä Aalborg 10 kertaa viikossa, mikä tekee siitä s yhden suosituimmista lentoyhtiöistä, jolla lentää varsinkin, kun suuntaat kohteeseen Aalborg kohteesta Amsterdam Schiphol. KLM (arviopisteet: 7,6, 167 arvostelua) hinta vaihtelee sen mukaan milloin ja mistä haluat lentää kohteeseen Aalborg. Paras momondosta löydetty KLM lipun hinta kohteeseen Aalborg oli kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema (194 € meno-paluu).


Aalborg ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Aalborg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Aalborgin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Aalborgin lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee helposti bussilla, junalla tai taksilla. Bussit kulkevat päivittäin vuorokauden ympäri lentokentän ja kaupungin väliä. Päivisin bussit numeroilla 12, 200, 70 ja 71 kulkevat lentokentältä kaupungin keskustaan. Öisin bussi numero N24 kulkee lentokentältä kaupungin keskustaan. Päästäksesi Aalborgin keskustaan, sinun on jäätävä pois Vesterbron pysäkillä. Bussimatka Aalborgin lentokentältä keskustaan kestää alle puoli tuntia. Aalborgin lentokentältä pääsee kätevästi kaupungin keskustaan myös junalla. Voit ottaa junan Aalborg Lufthavn -rautatieasemalta, joka sijaitsee kävelymatkan päässä terminaalista. Juna on todella helppo tapa päästä keskustaan, mutta on kuitenkin hyvä huomioida, että juna kulkee vain kerran tunnissa. Junamatka kestää vain vajaa vartin, joten pääset todella nopeasti keskustaan. Aivan terminaalin sisäänkäynnin ulkopuolelta voit napata myös taksin. Taksilla pääset mukavasti ja vaivattomasti kaupungin keskustaan. Useat taksioperaattorit tarjoavat palveluitaan lentokentällä, joten voit valita itsellesi sopivimman.


Kohteen Aalborg viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Aalborgissa on?

Sekä Tanska että Suomi ovat EU-jäsenmaita ja Schengen-maita. Suomen kansalainen saa matkustaa vapaasti ilman viisumia Schengen-maissa. Suomen kansalaisena et siis tarvitse viisumia matkustaessasi Aalborgiin. Tarvitset matkallesi kuitenkin aina voimassa olevan passin tai Suomen poliisin myöntämän virallisen voimassa olevan henkilökortin. Kun matkustat Schengen-maiden sisällä, ei rajalla ole erillisiä tarkastuksia. Toisinaan viranomaiset saattavat kuitenkin pyytää sinua näyttämään virallisen matkustusasiakirjan.


Aloita matkan suunnittelu - Aalborg


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Aalborg

Mitä voit tehdä ja nähdä Aalborgissa?

Aalborg on mukava matkakohde vuoden ympäri. Kaupunki tarjoaa paljon historiaa, kulttuuria ja skandinaavista kaupunkitunnelmaa. Algade-katua pitkin on kiva kävellä ja samalla voi ihastella historiallisia rakennuksia. Aalborgin vanhin aukio, Gammetorv, on ehdoton vierailupaikka. Täällä voit ihastella paitsi historiallista arkkitehtuuria myös kuulla vaikuttavan Budolf-katedraalin kellonsoittoa. Mikäli haluat tutustua alueen historiaan paremmin, on maanalainen Fransiskaaniveljeskunnan museo upea paikka. Täällä voit ihastella keskiaikaisen luostarin raunioita ja tuntea kuin olisit matkustanut ajassa taaksepäin. Aalborgin historiallinen museo tutustuttaa sinut taas erinomaisesti Aalborgin kaupungin historiaan. Mikäli haluat rentoutua, on ranta-alueella sijaitseva Jomfru Anen puisto kiva paikka viettää aikaa erityisesti kesäisin. Alueen lähellä sijaitsee myös historiallinen Aalborg Husin linna, jonka juuret ulottuvat 1500-luvulle. Myös Tanskan uudempi arkkitehtuuri ihastuttaa Aalborgissa. Vierailemisen arvoinen paikka on Utzon Center, jonka on suunnitellut Jørn Utzon. Utzon oli maailmankuulu tanskalainen arkkitehti, joka tunnetaan suunnittelemastaan Sydneyn oopperatalosta Australiassa. Alueella voit nauttia tanskalaisia herkkuja ja ihastella alueen maisemia. Aalborg tarjoaa myös hyviä ravintoloita. Ane Gade ‑kadun varrella on lukuisia kivoja ravintoloita, baareja ja klubeja. Täällä pääset maistamaan paikallisia tanskalaisia herkkuja ja ruokia. Muista kokeilla vanhaa tanskalaisklassikkoa eli smørrebrødiä. Kyseessä on ruisvoileipä, jonka päälle voi kasata mieltymyksiensä mukaan lähes mitä vain kylmäsavulohesta ja keitettyjen perunoiden viipaleista alkaen.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Tanska

Eikö sittenkään Aalborg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Tanska

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Aalborg. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Aalborg momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Aalborg.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Aalborg niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Aalborg lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.