Lennot Kenia

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Kenia

Yhteenveto Kenia lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

314 €

Halvin meno-paluulennon hinta

525 €

Nopein lentoaika

11t 45m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kenia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 314 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kenia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 525 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Nopein lento kohteeseen Kenia kohteesta Suomi kestää 11t 45m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kenia mukaan lukien Air France, KLM ja Turkish Airlines.

Halvimmat lennot Kenia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kenia
Nairobi
Nairobi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kenia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kenia

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kenia ovat lentoyhtiön Kenya Airways tarjoama 51 €, lentoyhtiön EastAfrican tarjoama 75 € sekä lentoyhtiön 748 Air Services tarjoama 90 €.

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kenia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Nairobi Jomo Kenyatta Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 14t. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kenia on lentää kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Lennot kohteeseen Kenia voi olal saatavilla jopa niinkin alhaiseen hintaan kuin 203 € per lippu. Käyttäjämme löytävät kuitenkin yleensä lentoliput kohteeseen Kenia keskimääräiseen hintaan 787 €. Jos haluat löytää hyvän tarjouksen lennollesi kohteeseen Kenia, kannattaa sinun harkita varauksen tekemistä, jos löydät lennon hintaan 717 € tai alle.Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kenia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kenia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kenia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kenia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kenia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiNairobi14t 00m644 €
HelsinkiKisumu27t 55m1000 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kenia

Suomesta Keniaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Lentoliput Keniaan on kuitenkin helppo saada vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta halvat lennot Keniaan liikennöidään yleensä joko Nairobiin tai Mombasaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä Nairobiin käteviä lentoja tarjoavat esimerkiksi kenialainen Kenya Airways, brittiläinen British Airways, turkkilainen Turkish Airlines ja alankomaalainen KLM. Nopeimpiin lentoreitteihin sisältyy vain yksi vaihto. Nairobissa lentoja ottaa vastaan kaksi lentokenttää: Jomo Kenyattan lentokenttä (Jomo Kenyatta International Airport) ja Wilsonin lentokenttä (Wilson Airport). Yleisimmin Suomesta lähteneet lennot laskeutuvat Nairobi Jomo Kenyattan kansainväliselle lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Mombasaan lentoja liikennöivät, kuten Nairobin reiteilläkin, Kenya Airways ja Turkish Airlines. Reittejä liikennöivät yhteistyössä myös Kenya Airways ja qatarilainen Qatar Airways. Mombasaan on tarjolla joitakin yhden välilaskun lentoreittejä, mutta useimpiin Mombasan lentoihin sisältyy kaksi välilaskua. Lennot laskeutuvat Moin kansainväliselle lentokentälle (Moi International Airport) Mombasassa.

Parasta matkustusaikaa Keniassa ovat kesäkuukaudet, jolloin maassa ei juurikaan sada. Kuiva kausi kestää noin kesäkuusta syyskuuhun. Mikäli toiveissasi on tutkia Kenian luonnonpuistoja, osallistua safareille tai tehdä vaellusretkiä, matkat Keniaan kannattaa suunnitella näille kuukausille. Myös rantaloma Keniassa onnistuu parhaiten kesällä. Sää Keniassa on kesäisin lämmin, mutta ei liian kuuma, sillä keskilämpötilat nousevat noin 22 asteen tuntumaan. Kesällä matkailukausi on Keniassa kiivaimmillaan, joten lennoista joutuu maksamaan keskimääräistä pidemmän pennin. Kevään ja loppuvuoden sadekausien aikaan kulku etäisempiin luontokohteisiin voi vaikeautua, sillä teiden kunto on joillakin Kenian alueilla heikko. Mikäli suunnitelmissasi on kaupunkiloma vaikkapa Nairobissa, voi matkan tehdä hyvin esimerkiksi maalis-toukokuun tai marras-joulukuun sateiden aikaan. Halvat lennot Keniaan ovat yleensä näinä kuukausina helppoja saada. Voimakkaimmillaan sateet Keniassa ovat huhti-toukokuussa ja marraskuussa, joten näihin aikoihin maassa reissaavien kannattaa varautua kuumiin ja kosteisiin säihin.

Lennot Keniaan vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nairobiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla nopeimmillaan noin 12 tuntia. Mikäli valitset kaupunkiin kahden vaihdon lennot, matka-aika pitenee vähintään noin 15 tuntiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Mombasaan lentoaika on alkaen noin 13 tuntia. Monilla lennoilla matka-aika on kuitenkin noin 15–16 tuntia, ja myös yli 20 tunnin lentoja on tarjolla. Vertaa siis reittejä tarkkaan, ja ota huomioon välilaskujen määrän lisäksi niiden kesto. Koska Kenian lennot ovat kaukolentoja, huomioi lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuus. Ota esimerkiksi selville, minkälaista on ruokatarjoilu koneissa ja minkälaista viihdykettä lentomatkustajille on lennon aikana tarjolla.

Suomen kansalaisten on hankittava Kenian matkaa varten viisumi, joka on vaivattominta hakea etukäteen netin kautta. Sähköinen eVisa-viisumihakemus on kätevä, sillä viisumin saa yleensä noin kahden vuorokauden sisällä. Muista tulostaa viisumisi ja pakata se mukaan matkalle. Viisumi on maksullinen, ja sen hinta on noin 44 euroa. Viisumi maksetaan luottokortilla. Muista myös täyttää Keniaan saapuessasi maahantulolomake, jonka voit yleensä saada lentoyhtiön henkilökunnalta. Kenian matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Kenia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Nairobi reitin lennot
Lyhyin lentoaika14t 00m
Halvin hinta644 €
Helsinki - Kisumu reitin lennot
Lyhyin lentoaika27t 55m
Halvin hinta1000 €

Aloita matkan suunnittelu - Kenia


Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kenia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kenia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kenia tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kenia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Kenia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.