Etsi halpoja lentoja Keniaan alk. 363 €.

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 1/10
su 8/10

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Keniaan

Yhteenveto Kenian lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

363 €

Halvin meno-paluulennon hinta

549 €

Nopein lentoaika

13t 40m

Liikennöi:

5 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Kenia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 363 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Kenia kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 549 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
Nopein lento kohteeseen Kenia kohteesta Suomi kestää 13t 40m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Nairobi Jomo Kenyatta Intl).
5 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Kenia mukaan lukien Lufthansa, Air France ja Turkish Airlines.

Kenian lentotiedot ja trendit

Tutustu Kenian lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Mitkä ovat maan Kenia suosituimmat kaupungit?

Kenia on täynnä mielenkiintoisia kaupunkeja, jos olet kiinnostunut kiertämään maata enemmänkin. Suurin osa käyttäjistämme (86 %) vierailee kaupungissa Nairobi useammin kuin muissa maan kaupungeissa. Alueen Kenia muita suosittuja kaupunkeja ovat muun muassa Mombasa ja Ukunda.

Kuinka pitkä on lento Suomi kohteeseen Kenia?

Lentoajat kohteesta Suomi kohteeseen Kenia vaihtelevat, mutta jos lennät kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema ja lennät kohteeseen Nairobi Jomo Kenyatta Intl (yksi suosituimmista reiteistä), on kesto keskimäärin 13t 40m. Toinen suosittu reitti kohteesta Suomi kohteeseen Kenia on lentää kentältä Rovaniemi kentälle Nairobi Jomo Kenyatta Intl lentoajan ollessa noin . Muista, että välilaskut tai viivästykset voivat pidentää matka-aikaasi.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät alueelle Kenia?

Kohteeseen Kenia lentoreittejä operoivia lentoyhtiöitä on yhteensä 8, joista Qatar Airways on suosituin vaihtoehto.Arviolta 39 % paikkaan Kenia lentävistä päättää lentää yhtiön Qatar Airways koneilla. Jos et löydä lippuja lentoyhtiöllä Qatar Airways, myös Turkish Airlines ja Kenya Airways ovat suosittuja vaihtoehtoja.

Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Kenia? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Kenia kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Kenia
Nairobi
Nairobi

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Kenia

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Kenia

Mille lentokentälle kannattaa lentää, kun haluat vierailla Mombasa Tusks?

Mombasa Tusks lähinnä oleva lentokenttä on Mombasa lentokenttä, joka sijaitsee kaupungissa Mombasa. Jos suunnittelet vierailua tai oleskelua tällä alueella, kentälle Mombasa lentokenttä lentäminen on järkevintä.

Mikä lento on halvin kohteeseen Kenia?

momondo-käyttäjien äskettäin löytämät halvimmat lennot kohteeseen Kenia ovat lentoyhtiön Kenya Airways tarjoama 122 €, lentoyhtiön SAUDIA tarjoama 277 € sekä lentoyhtiön Hahn Air tarjoama 309 €.

Mikä on alueen Kenia suosituin lentokenttä?

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kenia hinnat?

lentoa Kenia hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Kenia?

syyskuuta 2023 alkaen 11 toimijaa on valittavissa lentoa Kenia osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Kenia?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Kenia matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Kenia?

Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Kenia matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Kenia. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Kenia kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Kenia kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Halvat lennot Kenia: halvimmat lentoreitit

Näillä reiteillä on halvimmat lennot kohteeseen Kenia, jotka momondon käyttäjät ovat löytäneet maasta Suomi
LähtöMatkakohdeNopein aikaParas hinta
HelsinkiNairobi13t 40m549 €
HelsinkiKisumu34t 10m1193 €

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kenia

Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Keniaan?

Suomesta Keniaan ei liikennöidä suoria reittilentoja. Lentoliput Keniaan on kuitenkin helppo saada vaihtokenttien kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta halvat lennot Keniaan liikennöidään yleensä joko Nairobiin tai Mombasaan. Helsinki-Vantaan lentokentältä Nairobiin käteviä lentoja tarjoavat esimerkiksi kenialainen Kenya Airways, brittiläinen British Airways, turkkilainen Turkish Airlines ja alankomaalainen KLM. Nopeimpiin lentoreitteihin sisältyy vain yksi vaihto. Nairobissa lentoja ottaa vastaan kaksi lentokenttää: Jomo Kenyattan lentokenttä (Jomo Kenyatta International Airport) ja Wilsonin lentokenttä (Wilson Airport). Yleisimmin Suomesta lähteneet lennot laskeutuvat Nairobi Jomo Kenyattan kansainväliselle lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Mombasaan lentoja liikennöivät, kuten Nairobin reiteilläkin, Kenya Airways ja Turkish Airlines. Reittejä liikennöivät yhteistyössä myös Kenya Airways ja qatarilainen Qatar Airways. Mombasaan on tarjolla joitakin yhden välilaskun lentoreittejä, mutta useimpiin Mombasan lentoihin sisältyy kaksi välilaskua. Lennot laskeutuvat Moin kansainväliselle lentokentälle (Moi International Airport) Mombasassa.

Milloin on paras aika matkustaa Keniaan?

Parasta matkustusaikaa Keniassa ovat kesäkuukaudet, jolloin maassa ei juurikaan sada. Kuiva kausi kestää noin kesäkuusta syyskuuhun. Mikäli toiveissasi on tutkia Kenian luonnonpuistoja, osallistua safareille tai tehdä vaellusretkiä, matkat Keniaan kannattaa suunnitella näille kuukausille. Myös rantaloma Keniassa onnistuu parhaiten kesällä. Sää Keniassa on kesäisin lämmin, mutta ei liian kuuma, sillä keskilämpötilat nousevat noin 22 asteen tuntumaan. Kesällä matkailukausi on Keniassa kiivaimmillaan, joten lennoista joutuu maksamaan keskimääräistä pidemmän pennin. Kevään ja loppuvuoden sadekausien aikaan kulku etäisempiin luontokohteisiin voi vaikeautua, sillä teiden kunto on joillakin Kenian alueilla heikko. Mikäli suunnitelmissasi on kaupunkiloma vaikkapa Nairobissa, voi matkan tehdä hyvin esimerkiksi maalis-toukokuun tai marras-joulukuun sateiden aikaan. Halvat lennot Keniaan ovat yleensä näinä kuukausina helppoja saada. Voimakkaimmillaan sateet Keniassa ovat huhti-toukokuussa ja marraskuussa, joten näihin aikoihin maassa reissaavien kannattaa varautua kuumiin ja kosteisiin säihin.

Kuinka kauan kestää lento Keniaan?

Lennot Keniaan vaihtelevat kestoltaan kohdekaupungin ja lentoreitin mukaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Nairobiin lentoaika on yhden välilaskun lennoilla nopeimmillaan noin 12 tuntia. Mikäli valitset kaupunkiin kahden vaihdon lennot, matka-aika pitenee vähintään noin 15 tuntiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä Mombasaan lentoaika on alkaen noin 13 tuntia. Monilla lennoilla matka-aika on kuitenkin noin 15–16 tuntia, ja myös yli 20 tunnin lentoja on tarjolla. Vertaa siis reittejä tarkkaan, ja ota huomioon välilaskujen määrän lisäksi niiden kesto. Koska Kenian lennot ovat kaukolentoja, huomioi lennon hinnan lisäksi myös matkustusmukavuus. Ota esimerkiksi selville, minkälaista on ruokatarjoilu koneissa ja minkälaista viihdykettä lentomatkustajille on lennon aikana tarjolla.

Tarvitaanko Keniaan passi tai viisumi?

Suomen kansalaisten on hankittava Kenian matkaa varten viisumi, joka on vaivattominta hakea etukäteen netin kautta. Sähköinen eVisa-viisumihakemus on kätevä, sillä viisumin saa yleensä noin kahden vuorokauden sisällä. Muista tulostaa viisumisi ja pakata se mukaan matkalle. Viisumi on maksullinen, ja sen hinta on noin 44 euroa. Viisumi maksetaan luottokortilla. Muista myös täyttää Keniaan saapuessasi maahantulolomake, jonka voit yleensä saada lentoyhtiön henkilökunnalta. Kenian matkalle on otettava mukaan passi. Tarkista ajoissa passisi voimassaoloaika, sillä passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeen.


Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Kenia

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Kenia?

    Voit hyödyntää momondon hintavahteja etsimällä ensin lentoja kohteeseen Kenia. Lentotarjoukset näytetään reaaliajassa. Voit tilta hintavahdin widgettimme avustuksella.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Kenia momondon avulla?

    Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Vertaamme yli 700 kilpailijan hintoja auttaaksemme sinua löytämään parhaiten sopivan hinnan. momondo toimii yli 30:llä kansainvälisellä markkinalla, minkä ansiosta sinulla on pääsy laajaan valikoimaan hintoja ja tarjouksia. Etsi matkasi useiden vaihtoehtojen joukosta lentoyhtiöistä muihin varaussivustoihin käyttämällä momondon sivua.


Kenia: lennot eri kohteisiin

Vertaa lähimpien lentokenttien meno- ja paluulentoja löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Nairobi reitin lennot
Nopein lentoaika13t 40m
Halvin hinta549 €
Helsinki - Kisumu reitin lennot
Nopein lentoaika34t 10m
Halvin hinta1193 €

Aloita matkan suunnittelu - Kenia


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Kenia?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Kenia on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Kenia nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Kenia joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Kenia tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Kenia?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kenia tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Kenia juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Kenia lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kenia

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.