Etsi halvat lennot Allentown

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Allentown lentotiedot ja trendit

Tutustu Allentown lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Allentown?

104 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Allentown. Tämän lennon lähtölentokenttä on Chicago, ja se on 88 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Allentown. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Allentown omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.
Katso hinnat kohteesta:

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Allentown?

Lento kohteesta Suomi kohteeseen Allentown kestää yleensä 10t 40m jos lentosi lähtee Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä (Suomi suosituin lentokenttä) ja laskeutuu Newarkin kansainvälinen lentoasema kentälle (Allentown suosituin lentokenttä). Jos lennät kohteesta Rovaniemi kohteeseen Newarkin kansainvälinen lentoasema, lentoaika on noin .

Halvimmat lennot kaupungin Allentown lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Allentown lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Philadelphia

HALVIN REITTI Helsinki - Allentown

Helsinki (HEL) - Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (EWR)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Allentown kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Newarkin kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 560 €


Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Allentown

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Allentown on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Allentown harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Trenton-Mercer lentokenttä (66 km Allentown keskustasta), Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä (83 km Allentown keskustasta), Wilkes-Barre Scranton lentokenttä (84 km Allentown keskustasta), Lancaster lentokenttä (88 km Allentown keskustasta) tai Newarkin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (110 km Allentown keskustasta).

Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Allentown keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Philadelphian kansainvälinen lentoasema lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 634 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Muut matkustamoluokat Allentown lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Allentown lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Allentown?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Allentown

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Allentown?

Lentäessäsi kohteeseen Allentown kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Lufthansa, Scandinavian Airlines, American Airlines tai Icelandair. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.


Aloita matkan suunnittelu - Allentown


Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Allentown on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Allentown.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Allentown tällä käytännöllä.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Allentown.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Allentown, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Allentown lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.