Halvat lennot Allentown

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Allentown lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Allentown lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Newark lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Allentown

Helsinki (HEL) - New York (NYC)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Allentown kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle New York, jolloin hinta on keskimääräinen 485 €


Milloin on paras aika lentää kohteeseen Allentown?

  • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Allentown?

    136 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Allentown. Tämän lennon lähtölentokenttä on Orlando, ja se on 83 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Allentown. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Allentown omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

  • Löytyykö kaupungin Allentown lähettyviltä muita lentokenttiä?

    Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Allentown on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Allentown harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Trenton Trenton-Mercer lentokenttä (66 km kaupungin Allentown keskustasta), Philadelphia lentokenttä (83 km kaupungin Allentown keskustasta), Wilkes-Barre Scranton lentokenttä (84 km kaupungin Allentown keskustasta), Lancaster lentokenttä (88 km kaupungin Allentown keskustasta) tai Newark lentokenttä (110 km kaupungin Allentown keskustasta).

  • Voiko kaupunkiin Allentown lentää jotenkin halvemmalla?

    Hinnat vaihtelevat matkustajien lähtölentokentän mukaan, mutta kaupungin Allentown keskimääräisesti halvin lentokenttä, mihin lentää on Philadelphia lentokenttä lentojen hintojen ollessa henkeä kohden noin 820 €. Reissaajat löytävät yleensä osuvimmat hinnat käyttäessään momondon lentolippujen hintatyökalua.


Aloita matkan suunnittelu - Allentown