Halvat lennot Cebu

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 24/5
ti 31/5

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Cebu

Yhteenveto Cebu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

541 €

Halvin meno-paluulennon hinta

859 €

Nopein lentoaika

18t 15m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Cebu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 541 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cebu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 859 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
Nopein lento kohteeseen Cebu kohteesta Suomi kestää 18t 15m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Cebu mukaan lukien Singapore Airlines, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Halvimmat lennot kaupungin Cebu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cebu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cebu

HALVIN REITTI Helsinki - Cebu

Helsinki (HEL) - Cebu (CEB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cebu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cebu Mactan Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 697 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CEBUlokakuu19% halvempilokakuu aikana Helsinki - Cebu lennot maksavat keskimäärin vain 562 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CEBU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu30% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Cebu lentojen keskimääräinen hinta on 903 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CEBU KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu535% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cebu kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Cebu?

Suomesta lennot kohteeseen Cebu, Filippiinit, kestävät keskimäärin 18–23 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, kuinka monta välilaskua lentoreitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Mikäli lennät Cebuun Helsinki-Vantaan lentokentältä, kuuluu matkaan aina vähintään yksi välilasku, useimmiten kuitenkin useampi. Yhden välilaskun lentoreitit lentävät Helsingistä Dohaan ja Dohasta Filippiineille. Lentoaika on tällöin 18 tuntia. Lentoaika Helsingistä Dohaan kestää noin viisi tuntia ja Dohasta Cebuun 10 tuntia. Välilasku Dohassa on parhaimmassa tapauksessa vain pari tuntia. Helsingistä Cebuun menee useita lentoreittejä myös kahden välilaskun kautta. Useimmiten ensimmäinen välilasku on Frankfurtissa ja toinen Dohassa, josta on suora jatkolento Cebuun. Matka-aika on tällöin noin 22 tuntia. Turusta lennettäessä on välilasku usein Tukholman Arlandassa, josta matka jatkuu Dohan kautta välilaskun Cebuun. Matka-aika on tällöin toki pidempi, noin 28 tuntia. Etsi momondosta lennot Cebun Mactan-Cebu International Airport -lentokentälle ja löydä itsellesi sopivin reitti. momondosta näet myös Cebun lentotarjoukset.

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Cebuun. Lentoon sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Suorin ja nopein lentoreitti on matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä suoralla lennolla Dohaan, josta voit ottaa suoran jatkolennon Cebuun. Tällöin matka-aika on 18 tuntia. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on lentoreitti parasta suunnitella siten, että matkustat Helsinkiin joko junalla tai bussilla ja otat Helsinki-Vantaalta lennon joko yhden tai kahden välilaskun kautta Cebuun. Tarkkaile momondossa Cebun lentoja ja löydä itsellesi parhaimmat vaihtoehdot. momondossa näet kätevästi kaikki lennot Cebuun lentoaikoineen ja reitteineen.

lokakuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Cebu kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 562 €. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Cebu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 570 €.

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Cebu noin 28 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 697 €.

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Cebu on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Cebu torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 954 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä lauantai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1107 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Cebu.

Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cebu lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 970 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Cebu, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Cebu ovat kalliimpia keskipäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1107 €. keskipäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.momondosta löytyneet halvat lennot: Cebu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cebu
Useita lentoyhtiöitä
31. lokakuuta
HEL03:50Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 35m
3 välilaskua
CEB08:25Cebu Mactan Intl
13. marraskuuta
CEB14:15Cebu Mactan Intl
26t 00m
2 välilaskua
HEL16:15Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
31. lokakuuta
HEL02:40Helsinki-Vantaan lentoasema
24t 40m
2 välilaskua
CEB03:20Cebu Mactan Intl
13. marraskuuta
CEB14:15Cebu Mactan Intl
21t 25m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
7. marraskuuta
HEL09:00Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 20m
2 välilaskua
CEB02:20Cebu Mactan Intl
30. marraskuuta
CEB09:25Cebu Mactan Intl
27t 25m
2 välilaskua
HEL12:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Singapore Airlines
7. marraskuuta
HEL02:20Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 05m
3 välilaskua
CEB07:25Cebu Mactan Intl
30. marraskuuta
CEB09:25Cebu Mactan Intl
26t 15m
2 välilaskua
HEL11:40Helsinki-Vantaan lentoasema
1000 €
Etsi vastaava
Qatar Airways
13. marraskuuta
HEL11:30Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 10m
1 välilasku
CEB05:40Cebu Mactan Intl
30. marraskuuta
CEB12:50Cebu Mactan Intl
26t 00m
1 välilasku
HEL14:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1017 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
7. marraskuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
41t 35m
3 välilaskua
CEB21:50Cebu Mactan Intl
30. marraskuuta
CEB07:40Cebu Mactan Intl
41t 10m
3 välilaskua
HEL00:50Helsinki-Vantaan lentoasema
1045 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cebu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Cebu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Qatar Airways
Useita lentoyhtiöitä
24. toukokuuta
HEL04:15Helsinki-Vantaan lentoasema
48t 45m
3 välilaskua
CEB05:00Cebu Mactan Intl
Useita lentoyhtiöitä
24. toukokuuta
HEL12:15Helsinki-Vantaan lentoasema
40t 45m
2 välilaskua
CEB05:00Cebu Mactan Intl
Useita lentoyhtiöitä
27. toukokuuta
HEL14:45Helsinki-Vantaan lentoasema
43t 30m
3 välilaskua
CEB10:15Cebu Mactan Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cebu?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Cebu

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Cebu?

Lentäessäsi kohteeseen Cebu kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Qatar Airways, Singapore Airlines, Cathay Pacific tai Turkish Airlines. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Singapore Airlines lennot kohteeseen Cebu

Singapore Airlines lentää kohteeseen Cebu noin 12 kertaa keskimäärin viikossa.Se, mistä lennät, sanelee, millaisia Singapore Airlines tarjouksia voit saada , mutta niinkin alhaisia hintoja kuin 586 € on löydetty Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu reitille. Singapore Airlines on saanut momondon asiakasarvioiden perusteella 8,4/10 pistettä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Cebu

Turkish Airlines lennot kohteeseen Cebu voivat olla aloitushinnaltaan niinkin alhaiset kuin 821 € (meno-paluu, Helsinki-Vantaan lentoasema kentältä, löydetty viimeisten 72 tunnin aikan). 10 lentojen, joita Turkish Airlines liikennöi kohteeseen Cebu normaalina viikkona, hinnat voivat vaihdella huomattavasti. Suosituin lentoyhtiön Turkish Airlines lento kohteeseen Cebu lähtee kohteesta Manila Ninoy Aquino Intl. momondon käyttäjät ovat arvioineet Turkish Airlines 8,2/10 pisteen arvoiseksi 120 arvostelujen perusteella.


Cebu ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Cebu lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Cebun lentokentältä kaupungin keskustaan?

Cebun lentokentältä kaupungin keskustaan pääsee helposti sekä bussilla että taksilla. Matka-aika lentokentältä keskustaan riippuu paljolti siitä, kuinka paljon liikennettä on, mutta yleensä kaupungin keskustaan ajaa noin tunnissa. Mikäli haluat ottaa bussin keskustaan, on bussipysäkki heti tuloaulan ulkopuolella. Lentokenttäbussit kulkevat noin puolen tunnin välein. Mikäli haluat päästä määränpäähäsi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti, on taksi paras vaihtoehto. Taksin voit ottaa myös heti tuloaulan ulkopuolelta. Taksit kulkevat vuorokauden ympäri ja vievät sinut haluamaasi osoitteeseen. Lentokentän ja keskustan väliä kulkevat keltaiset ja valkoiset taksit. Taksilla pääset myös nopeasti kaupungin keskustaan, ja matka-aika on noin puoli tuntia.


Cebu: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Cebu
Helsinki - Cebu reitin lennot
Lyhyin lentoaika28t 35m
Halvin hinta801 €

Kohteen Cebu viisumivaatimukset

Suomen kansalaisen ei tarvitse hakea viisumia erikseen Filippiineille, mikäli matkan kesto ei ylitä 30 päivää. Viisumin saa automaattisesti lentokentältä maahan saavuttaessa. Matkalle tarvitset voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Lisäksi passissa on oltava vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten. Passin lisäksi tarvitset todistuksen jatko- tai paluulennosta sekä todistuksen matkan tarkoituksesta. On suositeltavaa, että varmistat lentoyhtiön kanssa etukäteen, että saat nousta koneeseen ilman viisumia, koska käytännöt voivat vaihdella lentoyhtiöittäin.


Aloita matkan suunnittelu - Cebu


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cebu

Cebu on kaunis saari Filippiineillä ja tarjoaa matkailijoille häikäiseviä maisemia, rantaa, historiaa ja kulttuuria sekä tietenkin herkullisia paikallisia ruokia. Cebu on monipuolinen kaupunki ja kiinnostava kohde erityisesti siksi, että se on myös maan vanhin kaupunki. Cebu tarjoaa monia upeita rantoja ja saaria, joilla on helppo vierailla. Ehdottomia vierailupaikkoja ovat kaunis Bantayan-saari ja Malapascua-saari, jotka sijaitsevat Cebun kaupungin pohjoispuolella.  Näillä saarilla on myös useita koskemattomia rantoja. Kaupungin rannat ovat häkellyttävän kauniita: rantahiekka on valkoista ja vesi aivan kirkasta. Rantojen vedet tarjoavat paljon kiinnostavaa merielämää, mikä vetää erityisesti sukeltajia puoleensa. Sukeltajat matkustavat usein Cebun sukelluskohteisiin, joista ehkä suosituin on Malapascua. Malapascuan saaren vesien ympärillä voi nähdä myös Thresher-haita. Mikäli haluat tutustua saaren parhaimpiin sukelluskohteisiin, on Olango Group of Islandin merisuojelualue Nalusuanin saarella ja Hilutunganin saarella oikea paikka. Myös Sumilonin saari tarjoaa monimuotoista merielämää sukeltajille. Cebussa on myös monia upeita vesiputouksia, ja yksi näkemisen arvoinen ovat Badianin Kawasan -putoukset, jotka on myös kaupungin suosituin vierailukohde. Täällä voit nauttia kauniista maisemista ja pulahtaa uimaan turkoosissa vedessä. Cebun keskustassa on myös joitakin merkittäviä historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä. Esimerkiksi Basilico St. Nino on näkemisen arvoinen kirkko. Basilika on tehty korallikivestä ja sisällä on pieni uskonnollinen patsas, jota monet pyhiinvaeltajat käyvät katsomassa. Mikäli haluat tutustua Cebun historiaan, on Museo Sugbo kiva vierailukohde. Museossa opit Cebun historiasta ennen kolonisaatiota.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Filippiinit

Eikö sittenkään Cebu? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Filippiinit

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Cebu. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Cebu momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Cebu. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Cebu, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Cebu lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.