Etsi halpoja lentoja Cebu alk. 1223 €.

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 11/12
ma 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Cebu

Yhteenveto Cebu lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

1223 €

Nopein lentoaika

18t 35m
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Cebu kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 1223 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).
Nopein lento kohteeseen Cebu kohteesta Suomi kestää 18t 35m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Cebu Mactan Intl).

Cebu lentotiedot ja trendit

Tutustu Cebu lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Cebu?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Cebu kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 949 €. maaliskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Cebu, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 951 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Cebu?

Keskimäärin halvin lähtöpäivä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Cebu on torstai. Ne matkustajat, jotka lentävät kohteeseen Cebu torstai löytävät usein lippuja jopa niin halpaan hintaan kuin 937 €. Jos pystyt joustamaan matkasuunnitelmissasi, yritä välttää lähtöä tiistai, koska liput maksavat yleensä keskimäärin 1117 €. Hinnat voivat kuitenkin vaihdella, joten muista tilata hintavahti lennoille kohteeseen Cebu.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Cebu?

Aamulla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Cebu lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 951 €. aamulla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Cebu, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot kaupunkiin Cebu ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 1072 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Cebu?

Keskimääräinen Suomi–Cebu lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan Cebu Mactan Intl kestää keskimäärin 23t 10m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan Cebu Mactan Intl kestää keskimäärin . Cebu Mactan Intl on alueen Cebu suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Cebu?

Yleensä suurin osa matkustajista löytävät halvempia lentoja kohteeseen Cebu noin 13 päivää ennen lähtöpäivää, silloin liput maksavat keskimäärin 1018 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Cebu milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 893 €.

Halvimmat lennot kaupungin Cebu lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Cebu lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Cebu

HALVIN REITTI Helsinki - Cebu

Helsinki (HEL) - Cebu (CEB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Cebu kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Cebu Mactan Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 1018 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ CEBUhelmikuu7% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Cebu lennot maksavat keskimäärin vain 949 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE CEBU KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu25% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Cebu lentojen keskimääräinen hinta on 1276 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN CEBU KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu625% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Cebu kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Cebu

Miten kauan kestää lentää Cebuun?

Suomesta lennot kohteeseen Cebu, Filippiinit, kestävät keskimäärin 18–23 tuntia. Lentoaika riippuu pitkälti siitä, kuinka monta välilaskua lentoreitillä on ja kuinka pitkiä välilaskut ovat. Mikäli lennät Cebuun Helsinki-Vantaan lentokentältä, kuuluu matkaan aina vähintään yksi välilasku, useimmiten kuitenkin useampi. Yhden välilaskun lentoreitit lentävät Helsingistä Dohaan ja Dohasta Filippiineille. Lentoaika on tällöin 18 tuntia. Lentoaika Helsingistä Dohaan kestää noin viisi tuntia ja Dohasta Cebuun 10 tuntia. Välilasku Dohassa on parhaimmassa tapauksessa vain pari tuntia. Helsingistä Cebuun menee useita lentoreittejä myös kahden välilaskun kautta. Useimmiten ensimmäinen välilasku on Frankfurtissa ja toinen Dohassa, josta on suora jatkolento Cebuun. Matka-aika on tällöin noin 22 tuntia. Turusta lennettäessä on välilasku usein Tukholman Arlandassa, josta matka jatkuu Dohan kautta välilaskun Cebuun. Matka-aika on tällöin toki pidempi, noin 28 tuntia. Etsi momondosta lennot Cebun Mactan-Cebu International Airport -lentokentälle ja löydä itsellesi sopivin reitti. momondosta näet myös Cebun lentotarjoukset.

Mistä voit lentää suoraan Cebuun?

Valitettavasti Suomesta ei tällä hetkellä ole tarjolla suoria lentoja Cebuun. Lentoon sisältyy aina vähintään yksi välilasku. Suorin ja nopein lentoreitti on matkustaa Helsinki-Vantaan lentokentältä suoralla lennolla Dohaan, josta voit ottaa suoran jatkolennon Cebuun. Tällöin matka-aika on 18 tuntia. Mikäli matkustat muualta Suomesta, on lentoreitti parasta suunnitella siten, että matkustat Helsinkiin joko junalla tai bussilla ja otat Helsinki-Vantaalta lennon joko yhden tai kahden välilaskun kautta Cebuun. Tarkkaile momondossa Cebun lentoja ja löydä itsellesi parhaimmat vaihtoehdot. momondossa näet kätevästi kaikki lennot Cebuun lentoaikoineen ja reitteineen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Cebu Mactan Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Cebu Mactan Intl lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Cebu Mactan Intl lentokenttä?

joulukuuta 2023 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Cebu Mactan Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Cebu Mactan Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä?

Matkalla kohteeseen Cebu Mactan Intl lentokenttä tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Cebu Mactan Intl lentokenttä saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


momondosta löytyneet halvat lennot: Cebu

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Cebu
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL07:35Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 40m
3 välilaskua
CEB23:15Cebu Mactan Intl
8. tammikuuta
CEB06:00Cebu Mactan Intl
46t 15m
3 välilaskua
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1223 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL14:00Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 20m
2 välilaskua
CEB22:20Cebu Mactan Intl
8. tammikuuta
CEB06:00Cebu Mactan Intl
46t 15m
3 välilaskua
HEL22:15Helsinki-Vantaan lentoasema
1533 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
CEB16:40Cebu Mactan Intl
8. tammikuuta
CEB17:05Cebu Mactan Intl
47t 40m
3 välilaskua
HEL10:45Helsinki-Vantaan lentoasema
2105 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL16:05Helsinki-Vantaan lentoasema
18t 35m
1 välilasku
CEB16:40Cebu Mactan Intl
8. tammikuuta
CEB17:25Cebu Mactan Intl
26t 55m
2 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2242 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
23. joulukuuta
HEL00:50Helsinki-Vantaan lentoasema
29t 45m
1 välilasku
CEB12:35Cebu Mactan Intl
8. tammikuuta
CEB15:30Cebu Mactan Intl
20t 10m
1 välilasku
HEL05:40Helsinki-Vantaan lentoasema
2436 €
Etsi vastaava
Useita lentoyhtiöitä
24. joulukuuta
HEL12:45Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 55m
2 välilaskua
CEB16:40Cebu Mactan Intl
7. tammikuuta
CEB04:25Cebu Mactan Intl
39t 55m
2 välilaskua
HEL14:20Helsinki-Vantaan lentoasema
2597 €
Etsi vastaava

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Cebu

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Cebu, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Cathay Pacific
Cathay Pacific
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
23t 10m
CEBCebu Mactan Intl

Kohteen Cebu viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Cebussa on?

Suomen kansalaisen ei tarvitse hakea viisumia erikseen Filippiineille, mikäli matkan kesto ei ylitä 30 päivää. Viisumin saa automaattisesti lentokentältä maahan saavuttaessa. Matkalle tarvitset voimassa olevan passin. Passin on oltava voimassa vielä kuusi kuukautta matkan jälkeen. Lisäksi passissa on oltava vähintään yksi tyhjä sivu viisumia varten. Passin lisäksi tarvitset todistuksen jatko- tai paluulennosta sekä todistuksen matkan tarkoituksesta. On suositeltavaa, että varmistat lentoyhtiön kanssa etukäteen, että saat nousta koneeseen ilman viisumia, koska käytännöt voivat vaihdella lentoyhtiöittäin.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Cebu

Mitä voit tehdä ja nähdä Cebussa?

Cebu on kaunis saari Filippiineillä ja tarjoaa matkailijoille häikäiseviä maisemia, rantaa, historiaa ja kulttuuria sekä tietenkin herkullisia paikallisia ruokia. Cebu on monipuolinen kaupunki ja kiinnostava kohde erityisesti siksi, että se on myös maan vanhin kaupunki. Cebu tarjoaa monia upeita rantoja ja saaria, joilla on helppo vierailla. Ehdottomia vierailupaikkoja ovat kaunis Bantayan-saari ja Malapascua-saari, jotka sijaitsevat Cebun kaupungin pohjoispuolella.  Näillä saarilla on myös useita koskemattomia rantoja. Kaupungin rannat ovat häkellyttävän kauniita: rantahiekka on valkoista ja vesi aivan kirkasta. Rantojen vedet tarjoavat paljon kiinnostavaa merielämää, mikä vetää erityisesti sukeltajia puoleensa. Sukeltajat matkustavat usein Cebun sukelluskohteisiin, joista ehkä suosituin on Malapascua. Malapascuan saaren vesien ympärillä voi nähdä myös Thresher-haita. Mikäli haluat tutustua saaren parhaimpiin sukelluskohteisiin, on Olango Group of Islandin merisuojelualue Nalusuanin saarella ja Hilutunganin saarella oikea paikka. Myös Sumilonin saari tarjoaa monimuotoista merielämää sukeltajille. Cebussa on myös monia upeita vesiputouksia, ja yksi näkemisen arvoinen ovat Badianin Kawasan -putoukset, jotka on myös kaupungin suosituin vierailukohde. Täällä voit nauttia kauniista maisemista ja pulahtaa uimaan turkoosissa vedessä. Cebun keskustassa on myös joitakin merkittäviä historiallisia rakennuksia ja maamerkkejä. Esimerkiksi Basilico St. Nino on näkemisen arvoinen kirkko. Basilika on tehty korallikivestä ja sisällä on pieni uskonnollinen patsas, jota monet pyhiinvaeltajat käyvät katsomassa. Mikäli haluat tutustua Cebun historiaan, on Museo Sugbo kiva vierailukohde. Museossa opit Cebun historiasta ennen kolonisaatiota.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Cebu?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Cebu. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Cebu joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Cebu momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Cebu?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Cebu. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Cebu juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Cebu, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Cebu lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cebu

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.