Hotellit Maarianhamina

Löydä osuvimmat tarjoukset 26 hotellille kohteessa Maarianhamina, Suomi

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Maarianhaminassa

Löydä sinulle sopivin hotelli Maarianhaminasta työ- tai lomamatkalle


Tekemistä kaupungissa Maarianhamina

Kastelholman linna
Ahvenanmaan museo
Ahvenanmaan merenkulkumuseo

Onko nähtävyyden Kastelholman linna lähellä hotelleja?

Jos etsit hotellia kaupungista Maarianhamina läheltä Kastelholman linna niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 1 hotellia lähellä Kastelholman linna ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 76 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Kastelholman linna ovat tyypillisesti 3 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Maarianhamina, missä keskihinta on 79 €.

Hotellit lähellä Kastelholman linna

Onko nähtävyyden Ahvenanmaan museo lähellä hotelleja?

Jos etsit hotellia kaupungista Maarianhamina läheltä Ahvenanmaan museo niin sinulla on onnea. momondo suosittelee 12 hotelleja lähellä Ahvenanmaan museo ja hotellit maksavat keskimäärin alueella 93 €/yö. Hinta voi vaihdella sesongin mukaan. Hotellit lähellä Ahvenanmaan museo ovat tyypillisesti 15 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Maarianhamina, missä keskihinta on 79 €.

Hotellit lähellä Ahvenanmaan museo

Onko nähtävyyden Ahvenanmaan merenkulkumuseo lähellä hotelleja?

Hotellien keskimääräinen hinta lähellä nähtävyyttä Ahvenanmaan merenkulkumuseo on 93 € per yö. Näistä hotelleista momondon käyttäjät suosittelevat 12 hotelleja niille, jotka haluavat yöpyä alueella. Koska Ahvenanmaan merenkulkumuseo on suositumpi tiettyinä vuodenaikoina, hinnat saattavat vaihdella matkan ajankohdasta riippuen. Hotellit lähellä Ahvenanmaan merenkulkumuseo ovat tyypillisesti 15 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Maarianhamina, missä keskihinta on 79 €.

Hotellit lähellä Ahvenanmaan merenkulkumuseo

Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Maarianhamina?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Maarianhamina
Matalasesonki
kesäkuu
Huippusesonki
heinäkuu

edullisin kuukausi yöpyä

47 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

52 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
57 € - 219 €
Kallein viikonpäivä
torstai
Halvin viikonpäivä
keskiviikko

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

94 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Maarianhamina on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
60 € - 79 €
3 tähteä
85 € - 112 €
4-5 tähteä
106 € - 138 €

Hyvä tietää

Parhaat vinkit kohteeseen Maarianhamina

Miten löytää hyvä hotelli Maarianhaminassa?

Turismi saaristoalueella liittyy pitkälti luontomatkailuun ja pyöräilyyn, joten luksusluokan hotelleja Maarianhaminan tuntumasta on turha etsiä. Sen sijaan maanläheisiä, idyllisiä, pieniä majoituspaikkoja on varsinkin kesäkausille tarjolla runsaasti. Hotellit Maarianhaminassa tarjoavat lukuisia hyviä majoitusvaihtoehtoja, ja lisäksi tarjolla on huoneistomajoitusta, lomamökkejä ja -huviloita, retkeilymajoja ja monia muita majoitusmuotoja. Mieti ensin, miltä alueelta majoituksen haluaisit, luonnon tuntumasta vai keskustasta. Hyvä sijainti riippuu matkailijan mielenkiinnon kohteista, ja netissä kartan avulla välimatkoja eri paikkojen välillä on helppo hahmottaa. Ahvenanmaa on parhaimmillaan kesällä, ja kesä onkin Maarianhaminan kiireisintä sesonkiaikaa. Tuolloin hintataso hieman nousee, mutta jos varauksen tekee ajoissa, on Ahvenanmaalta mahdollista saada edullinen ja mieluinen majoitus myös kesäkaudeksi.

Miten viettää edullinen loma Maarianhaminassa?

Maarianhaminassa loman voi helposti viettää halpaan hintaan. Edullisen majoituksen voi varmistaa vertaamalla hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja palveluineen momondon hotellivertailutyökalun avulla. Hotellivaraus kannattaa tehdä ajoissa, kun valinnanvaraa on vielä runsaasti, ja myös erilaisia majoitustarjouksia kannattaa seurata. Lähellä saaristoalueen luontoa voi viettää antoisan ja edullisen loman, sillä patikointi ja pyöräily meren äärellä saariston teitä ja poukamia tutkien eivät vie matkabudjetista isoa osaa. Ruokaostokset voi halutessaan tehdä paikallisista ruokakaupoista ja nauttia luonnon helmassa. Myös kalastus on alueella suosittu, edullinen aktiviteetti, ja alueen kauniilla uimarannoilla lapsiperheiden kesäpäivät kuluvat kuin siivillä.

Liikkuminen Maarianhaminassa?

Pakkaa matkalaukkuun lenkkarit tai vaelluskengät, sillä Ahvenanmaan luonto on kuin luotu tutkittavaksi jalkapatikalla. Maarianhaminan seudun hyvillä teillä kelpaa myös pyöräillä. Jos matkassa ei ole mukana omaa pyörää, voi polkupyörän vuokrata paikan päältä. Tarjolla on myös esimerkiksi tandempyöriä. Myös joillakin alueen lautoilla voi kulkea polkupyörän kera. Ahvenanmaata laajemmin voi tutkia vuokra-autolla, ja Maarianhaminasta lähialueille pääsee kätevästi myös linja-autoilla. Kaupungin sisällä liikennöivät Mariehamnsbussen-bussit. Bussimatkat voi maksaa yleensä käteisellä kuljettajalle.

Voiko hotellin varata Maarianhaminassa ilman luottokorttia?

Hotellit Maarianhaminassa pyytävät lähes poikkeuksetta luottokortin tiedot varauksen tekemiseksi. Kaupungin ympäristöstä joitakin esimerkiksi maalaismajoituskohteita voi varata ilman luottokorttiakin.

Mitä tehdä Maarianhaminassa lasten kanssa?

Lapsiperheille rauhallinen ja luonnonkaunis Maarianhamina, kuten myös Ahvenanmaa kokonaisuudessaan, on unelmakohde. Kesäisin alueen luonnosta voi nauttia koko perheen voimin uiden, pyöräillen, kalastaen ja veneillen. Mereltä käsin Maarianhaminan aluetta kelpaakin ihailla. Pienet merimiehet ja -naiset nauttivat vierailusta Maarianhaminassa sijaitsevassa Ahvenanmaan merenkulkumuseossa, ja kaupungin länsisataman alueella laivojen liikennettä on mukava muutenkin seurata kesäaikaan. Myös kaupungin suosittu vierailukohde, purjelaiva Pommern, kiinnostaa lapsia. Jos kohdalle osuu sateinen tai kylmä päivä, sujuu se mukavasti Mariebadin uimahallissa. Aurinkoinen kesäpäivä vierähtää taas lapsille suunnitellulla saarella Lilla Holmenilla. Kastelholman linna kiehtoo niin lapsia kuin aikuisiakin.

Pysäköinti Maarianhaminassa

Maarianhamina on melko pieni paikkakunta, ja pysäköinti onkin kaupungin alueella pääosin ilmaista. Useiden hotellien hintaan sisältyy maksuton parkkipaikka. Myös Maarianhaminan lentoasemalla pysäköinti on ilmaista, samoin kuin kaupungin satama-alueella.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Maarianhamina per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Maarianhamina hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Hotel Esplanad
Osuvin

Hotel Esplanad

7,7

60 €

Katso hotellitarjouksia
3 tähteä
Hotel Cikada
Osuvin

Hotel Cikada

7,9

68 €

Katso hotellitarjouksia
väh. 4 tähteä
Käringsund Resort & Conference
Nro 1 suosio

Käringsund Resort & Conference

8,3

140 €

Katso hotellitarjouksia
Park Alandia Hotel
Osuvin

Park Alandia Hotel

8,9

120 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Maarianhamina

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Maarianhamina
Övernäsgården Gästhem

Övernäsgården Gästhem

7,7

53 €

Katso hotellitarjouksia
Klintvägen Apartments

Klintvägen Apartments

8,8

76 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Esplanad

Hotel Esplanad

7,7

60 €

Katso hotellitarjouksia
Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

8,9

121 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Cikada

Hotel Cikada

7,9

68 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Arkipelag

Hotel Arkipelag

8,5

127 €

Katso hotellitarjouksia

Hotellit kaupungissa Maarianhamina, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.
Hotel Cikada

Hotel Cikada

7,9

68 €

Katso hotellitarjouksia
Käringsund Resort & Conference

Käringsund Resort & Conference

8,3

141 €

Katso hotellitarjouksia
Park Alandia Hotel

Park Alandia Hotel

8,9

121 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Arkipelag

Hotel Arkipelag

8,5

127 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Esplanad

Hotel Esplanad

7,7

60 €

Katso hotellitarjouksia
Hotel Savoy

Hotel Savoy

7,8

132 €

Katso hotellitarjouksia

Maarianhaminan kaupunginosat, missä majoittua

Ahvenanmaalla sijaitseva idyllinen Maarianhamina tarjoaa vierailleen monenlaisia majoitusvaihtoehtoja. Hotellit Maarianhaminassa eivät ole vain perinteisiä hotelleja, vaan tarjolla on myös maatilamajoitusta, lomamökkejä, retkeilymajoja ja monia muita edullisia majoitusmuotoja. Vaikka Maarianhamina onkin suosittu kesäkohde, tulee pienen kaupungin alueella yöpyminen kohtuullisen hintaiseksi myös kesäisin, sillä erilaisia edullisia budjettiluokan hotelleja ja hostelleja on kaupungin keskustassa sekä muualla Ahvenanmaalla tarjolla useita.

Mikäli etsit majapaikkaa lähellä rantaa, Maarianhaminan ympäristöstä löydät mieluisan hotellin varmasti. Ahvenanmaan saaristoryhmä sijaitsee Saaristomerellä, eli Maarianhaminaakin ympäröivät hienot merimaisemat. Mikäli haluat yöpyä palveluiden äärellä, suosituksena on yöpyä hotelleissa Maarianhaminan keskustan tuntumassa. Monet hotelleista tarjoavat aamiaisen, mutta mikäli kaipaat vaikkapa huoneeseesi kylpyammetta tai hotelliin uima-allasta, vaihtoehtoja on rajoitetumpi määrä. Tarkista hotelliltasi, mitkä palvelut kuuluvat huoneen hintaan. Tyypillisimmin tarjolla on keskihintaisia noin kolmen tähden hotelleja, joista on lyhyt matka keskustan nähtävyyksien äärelle, esimerkiksi laivamuseo Pommerniin.

Luonnonrauhaa lähellä keskustaa tarjoaa Gröna Uddenin virkistysalue, jonka lähiympäristö on rauhallisuutensa ansiosta paras alue majoittua esimerkiksi lapsiperheille. Ahvenanmaa on kuitenkin kokonaisuudessaan perheystävällinen matkakohde, eli lapsiakin miellyttävän majoituksen voi saada käytännössä mistä päin saariryhmää tahansa. Maarianhaminan kaupunki on sen verran pieni, että valitsitpa majoituksen mistä vain, lähes kaikkialle pääsee kävellen tai pyörällä.

Maarianhaminan lentoasema sijaitsee alle kymmenen minuutin automatkan päässä keskustasta, joten kaupungissa on helppo yöpyä myös lentokentän lähellä. Sataman lähellä yöpyminen on myös helppoa, sillä satama sijaitsee aivan Maarianhaminan keskustan tuntumassa. Junia Ahvenanmaalla ei kulje.


Maarianhamina pähkinänkuoressa

Maarianhaminasta tulee suomalaismatkailijoiden mieleen kesäidylli, eikä syyttä, sillä ahvenanmaalainen saaristokaupunki on yksi Suomen kesän parhaista kohteista. Maarianhamina kutsuu ennen kaikkea liikkumaan sen merelliseen luontoon ja pyöräilemään kauniiden maisemien äärelle, mutta toki kaupunki ympäristöineen tarjoaa paljon muutakin: ostoksia, museoita, ravintoloita, kulttuuria ja erilaisia tapahtumia. Alue tarjoaa paljon muitakin aktiviteetteja kalastuksesta melontaan.

Asukkaita Maarianhaminassa on hieman alle 12 000, joten kompaktin kokoisella paikkakunnalla on helppo liikkua ja nauttia rennosta lomasta meren äärellä. Suurempien kaupunkien ruuhkien pauhu unohtuu Ahvenanmaalla hetkessä. Nauti Maarianhaminan historiallisesta arkkitehtuurista ja kulje kaupungin kahden sataman – Länsisataman ja Itäsataman – väliä pitkin vehreää Esplanaden-katua. Tutustu samalla esimerkiksi St Göranin kirkkoon. Palvelut Maarianhaminassa sijaitsevat kävelykatu Torggatanin tuntumassa.

Vaikka Maarianhamina on kaupunkina pieni, on siellä etenkin kesäaikaan kansainvälistä vilinää ja liikehdintää. Kaupungin satamaan risteilevät nimittäin suuret matkustajalaivat paitsi Suomen Helsingistä ja Turusta myös esimerkiksi Tukholmasta ja Tallinnasta. Laivamatkustajien palvelemiseksi kaupungissa onkin tarjolla lukuisia laadukkaita ravintoloita, kahviloita ja baareja. Kaupungin ravintoloissa kannattaa tietenkin nauttia alueen suuresta herkusta: tuoreesta kalasta.

Jos mahdollista, kannattaa Maarianhaminaan matkustaa juhannuksen aikaan, sillä maaginen keskikesän juhla on alueelle tärkeä. Eri puolille Ahvenanmaata pystytetään koristeltuja juhannussalkoja, ja juhannusjuhlaa vietetään pitkän kaavan mukaan. Talvisessa Maarianhaminassa voi puolestaan nauttia perinteisten talvilajien lisäksi esimerkiksi jäällä harrastettavaa kitesurffausta tai talvimelontaa.


Maarianhamina matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Maarianhamina?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa Maarianhamina yhteensä 2 yötä.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Maarianhamina?

Huoneet maksavat keskimäärin 117 € yöltä, kun varaat huonetta kohteesta Maarianhamina. Huoneesta maksamasi hinta vaihtelee kuitenkin huomattavasti kausiluonteisuuden, sijainnin ja palveluiden mukaan.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Maarianhamina?

kesäkuu on taloudellisesti järkevin kuukausi löytää edullisin tarjous ja varata hotelli kohteessa Maarianhamina. Huoneesta veloitetut hinnat voivat olla jopa 47 % halvempia kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Maarianhamina?

tiistai on halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Maarianhamina ja keskiviikko on kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Maarianhamina?

Hostelli (ja enintään 2-tähden hotellit) kohteessa Maarianhamina maksavat noin 50 € yöltä. Hostellin varaus voi tuoda säästää 68 € verrattuna hotellien keskihintoihin kohteessa Maarianhamina.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden kesäkuu aikana kohteen Maarianhamina sään perusteella?

Kun keskilämpötila on 12 °C ja odotettavissa oleva sademäärä vastaavasti 30 mm, kesäkuu on hyvä kuukausi tutustua ulkoilmakohteisiin lähellä Maarianhamina.