Loma-asunnot Maarianhamina, Suomen

Etsi loma-asuntotarjoukset  20 Maarianhamina, [1,place:'genitive']

Maarianhamina, Suomi
20. toukokuu — 21. toukokuu2
Maarianhamina, Suomi
pe 20/5
la 21/5

Suositut loma-asunnot kohteessa Maarianhamina

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Maarianhamina
Hinta
€74.23
€424.6
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka

Milloin varata loma-asunto kohteesta Maarianhamina

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Maarianhamina
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
206 €
68 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Maarianhamina

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Maarianhamina

Loma-asunnot kaupungissa Maarianhamina, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Maarianhamina loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Tietoja majoittumisesta kohteessa Maarianhamina

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Maarianhamina

Suomen ja Ruotsin välissä sijaitseva Ahvenanmaa on osa Suomea, mutta sillä on itsenäinen hallinto. Ahvenanmaan pääkaupunki Maarianhamina on pääosin tunnettu kesäisen saaristolaisloman keskuksena, josta matkataan lähisaarille, jossa luonto, maisemat ja rento mökkilomailu yhdistyvät. Kaupungista löytyy kuitenkin myös juhlimiseen sopivia illanviettopaikkoja ja nämä mielessä majoitus, kuten loma-asunto Maarianhaminasta, kannattaa hommata melko keskeiseltä paikalta.eHyvänä esimerkkinä on Klintvägen Apartments. Illanvietto- ja juhlimispaikat ovat muutaman sadan metrin alueella aivan keskeisessä Maarianhaminassa. Lupsakoiden baarien kuten Pub Ettan ja Pub Bastun lisäksi alueelta löytyy runsaasti laadukkaisiin lähialueiden tuotteisiin ruokalistansa perustavia ravintoloita, sekä esimerkiksi Hotel Arkipelagin yhteydessä toimiva yökerho Arken. Samassa rakennuksessa operoi myös pieni, mutta toimiva kasino uhkapelien ystäville. Lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee myös jalkapallon ystäville paikallisen jalkapallojoukkueen kotistadion, jossa on myös mukava aloitella juhlimista ja nauttia samalla kesäisestä jalkapallo-ottelusta. Tai mikäli juhlimisen haluaa viedä seuraavalle tasolle, kannattaa Maarianhaminasta suunnata sataman kautta jollekin sieltä lähtevistä suuremmista risteilyaluksista. Niiden kyydissä juhlimismahdollisuudet moninkertaistuvat.

Rauhallinen Ahvenanmaa ja Maarianhamina on ihanteellinen kohde pienten lasten kanssa matkustavalle. Maarianhaminan keskustan vieressä sijaitsevalla Lilla Holmenin saarella rantaleikit riittävät jo pitkälle. Lasten iloksi samaan paikkaan on rakennettu myös merirosvolaiva ja lintutalo. Majoitukseksi kannattaa keskeisen loma-asunnon lisäksi harkita myös kokonaista lomamökkiä, kuten kohtuullisen matkan päästä löytyvää Djurviks Gästgårdia, jossa oman rannan ja mökin lisäksi mökkialueen yhteiset palvelut auttavat lomailussa, esimerkiksi päärakennuksessa tarjoiltava aamiainen. Monet Maarianhaminan ja Ahvenanmaan nähtävyyksistä sopivat koko perheelle. Suosituimpiin kohteisiin kuuluvat museolaiva Pommern ja Kastelholman linna ovat jännittäviä käyntikohteita. Varsinkin kesäisin lukuisat tapahtumat viihdyttävät myös koko perheitä Viikinkimarkkinoista syyskuisiin Sadonkorjuujuhliin. Aidon Ahvenanmaalaisen tunnelman aistimiseen paras paikka on Maarianhaminan Merikortteli, jonka perinteiset venevajat, ranta-aitat, ja veneenveistoa, raudantaontaa ja muita käsityötaitoja esittelevät pajat kiinnostavat monia. Samalta alueelta löytyy myös venerakentamista esittelevä museo, sekä merimoottorimuseo, sekä luonnollisesti mahdollisuus ostaa alueen käsitöitä kotiin viemisiksi. Maarianhaminasta kannattaa myös ilman muuta tehdä koko perheen retki Bomarsundin linnoituksen raunioille, jonka entiset puolustustornit toimivat nykyään hyvinä näköalapaikkoina. Maarianhaminassa ja sen ympäristössä on myös hyvät mahdollisuudet kokeilla monenlaisen vesiurheilun lisäksi ratsastusta, ajaa kartingia ja pelata golfia tai minigolfia. Luonnollisesti kaunis saaristo soveltuu myös mainiosti purjehtimiseen.

Kaupunkiloma Maarianhaminaan on toki hyvä lomavaihtoehto, mutta loma-asunnoksi pystyy valikoimaan hieman syrjemmästä myös kokonaisia taloja rentoa mökkilomaa varten.  Tästä hyvänä esimerkkinä on Ekströms Stugor, jonka rauhaisalla mökkialueella saa loma-asunnon vuokrattuaan käyttöönsä oman ranta-alueen, pihan, grillausalueen ja erikseen varattavan savusaunan meren rannasta. Tähän toki päälle vielä suurimmasta osasta muistakin loma-asunnoista löytyvät modernit palvelut, kuten hyvin varusteltu keittiö, viihdelaitteet, langaton verkko ja ilmainen pysäköinti. Loma-asunto antaakin loistavan lähtökohdan, oli sitten tarkoituksena viettää pidempi aika yllämainitun tyyppisessä paikassa mökkeillen tai aktiivisesti saaristoa pyörällä kiertäen. Pyöräillen saariston kiertely tarjoaakin mukavan vaihtelevaa maastoa, reilusti hauskoja lauttamatkoja ja paljon erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Yleisesti ottaen loma-asunto tuo mukanaan mahdollisuuden persoonallisempaan majoitukseen ja tietysti loistavat mahdollisuudet muovata loman aikataulut täysin itselle mieluisiksi. Mukavien Maarianhaminan ja lähiseutujen ravintoloiden lisäksi voi olla rentouttavaa esimerkiksi perheen tai isomman kaveriporukan kanssa valmistaa suurempi illallinen omassa porukassa. Itse lomaruokansa valmistaville ja lähiruoasta innostuneille matkailijoille onkin Maarianhaminassa ja Ahvenanmaalla hyvät apajat, sillä useilla tiloilla voi vierailla ostoksia tekemässä ja tutustumassa tuotantoon. Paikallisia raaka-aineita arvostetaan myös paljon, ja tämä näkyy hyvin ravintoloiden tarjonnassa.

Noin 2 yötä on yleisin valinta niiden matkustajien joukossa, jotka varaavat loma-asunnon kohteessa Maarianhamina.

143 € per yö on arvioitu loma-asunnon vuokrauksen keskimääräinen hinta kohteessa Maarianhamina.

Jos varauspäivissäsi on joustoa kohteessa Maarianhamina sijaitsevat loma-asunnot ja vuokrakohteet voivat olla jopa 49 % halvempia kuun syyskuu aikana.


Aloita matkan suunnittelu - Maarianhamina


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.