Halvat lennot Abu Dhabi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ti 19/10
ti 26/10

Halvimmat lennot kaupungin Abu Dhabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Abu Dhabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Abu Dhabi

HALVIN REITTI Helsinki - Abu Dhabi

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 324 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABU DHABImaaliskuu22% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lennot maksavat keskimäärin vain 317 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu66% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lentojen keskimääräinen hinta on 671 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu355% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Abu Dhabi?

Arabiemiirikuntien Abu Dhabi on oikea kohde matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan ripausta luksusta. Loistokas Abu Dhabi kutsuu turisteja huippuluokan hotelleihin, loistokkaisiin ostoskeskuksiin ja vauhdikkaisiin teemapuistoihin. Toki kaupungissa voi matkailla myös matalammalla budjetilla, sillä hotelli ja lento on mahdollista saada myös kohtuuhintaan.

Halvat lennot Abu Dhabiin voi napata mille vuodenajalle tahansa. Tässä aavikon keskelle luodussa kaupungissa säät ovat helteiset vuoden ympäri. Toukokuusta syyskuulle keskilämpötilat pysyttelevät 30 lämpöasteen yläpuolelle, eli kesälomamatkat Abu Dhabiin sopivat parhaiten todella kuumia ilmoja etsiville. Marras-helmikuussa lämpötilat ovat hieman pehmeämmät. Silloin keskilämpötila on kaupungissa noin 20 asteen tuntumassa. Ilmasto on aina kuiva, eikä sateita Arabiemiraateissa juuri nähdä.

Suosituin matkailukausi Abu Dhabissa alkaa ennen joulukuuta, jolloin lämpötilat ovat kesäkautta miellyttävämmät. Kaupunkiin matkataan säätilan vuoksi paljon juuri alkuvuodesta ja keväällä. Lento ja majoitus voi olla hankalaa saada sesonkiaikoina halvalla, mutta vaihtoehtoja vertaamalla sekin onnistuu.

 • Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Abu Dhabi?

  Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Abu Dhabi paikasta Istanbul ovat löytäneet lentoja 71 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Abu Dhabi. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Abu Dhabi alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

  Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi. Lennot maksavat noin 317 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Abu Dhabi maaliskuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Abu Dhabi reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 323 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Abu Dhabi?

  Paras aika varata lento kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi on 20 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 404 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Abu Dhabi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 317 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Abu Dhabi kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 354 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 396 €.

 • Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

  Illalla on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 326 €. illalla on ideaalinen aika lentää kohteeseen Abu Dhabi, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja iltapäivällä, koska ne ovat yleensä noin 421 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

 • Löytyykö kaupungin Abu Dhabi lähettyviltä muita lentokenttiä?

  Abu Dhabi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (28 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (93 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Al-Ain lentokenttä (127 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Intl lentokenttä (133 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) tai Šarja lentokenttä (150 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

 • Voiko kaupunkiin Abu Dhabi lentää jotenkin halvemmalla?

  Halvin lentokenttä lähellä Abu Dhabi on tyypillisesti Šarja lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 382 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Abu Dhabi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Abu Dhabi
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
AUH18:40Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. joulukuuta
AUH08:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
28t 40m
2 välilaskua
HEL13:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL05:40Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
AUH18:40Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. joulukuuta
AUH10:20Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
35t 45m
3 välilaskua
HEL22:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
14. joulukuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 50m
3 välilaskua
AUH18:20Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. joulukuuta
AUH08:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
35t 25m
3 välilaskua
HEL20:20Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. joulukuuta
HEL15:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
2 välilaskua
AUH18:30Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
10. tammikuuta
AUH09:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
32t 10m
3 välilaskua
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
14. joulukuuta
HEL13:45Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 25m
1 välilasku
AUH18:10Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
18. joulukuuta
AUH21:10Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
11t 25m
1 välilasku
HEL08:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. joulukuuta
HEL00:30Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
42t 10m
3 välilaskua
AUH18:40Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
10. tammikuuta
AUH09:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
32t 10m
3 välilaskua
HEL17:15Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Abu Dhabi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Abu Dhabi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Air France
Air France
HELHelsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 40m
AUHAbu Dhabin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abu Dhabi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Abu Dhabi
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abu Dhabi?

  Kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, Air France, airBaltic ja KLM. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Abu Dhabi rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.


Abu Dhabi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Abu Dhabi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Abu Dhabin lennot saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, Abu Dhabi Airportille. Suuri lentokenttä sijaitsee noin 30 km kaupungin keskustasta itään. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee helpoimmin ja edullisimmin mukavilla, ilmastoiduilla lentokenttäbusseilla. Abu Dhabi Cityn suuntaan kulkevat valkovihreät lentokenttäbussit ja kaikki bussipysäkit on merkitty terminaalien edustoilla selkeästi. Keskustaan suuntaavat bussit pysähtyvät matkan varrella kaikilla virallisilla bussipysäkeillä. A1-linja kulkee keskustan Al Zahiyah City Air Terminal -asemalle (matkustajia poimitaan kyytiin terminaalien 1 ja 2 edestä). Linja 490 kulkee Al Ain Bus Station -asemalle (pysähtyy myös terminaalien 1 ja 2 edessä). Linja 211 kulkee Al Rahba Hospital -sairaalalle, samoin kuin linja 240 (bussit pysähtyvät ainoastaan terminaalin 1 edessä). Linja X81 kulkee puolestaan lentokentältä Ruwais ADNOC Bus Station -asemalle. Linja-autoja kulkee lentokentältä vuorokauden ympäri noin 40 minuutin välein. Bussimatkan hinta on noin 4 dirhamia. Keskustaan matka kestää jotakuinkin 45 minuuttia liikenteestä riippuen. Terminaalien välillä liikennöi ilmainen shuttle-bussipalvelu noin 15 minuutin välein.


Abu Dhabi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Abu Dhabi
Helsinki - Abu Dhabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika21t 40m
Halvin hinta284 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Abu Dhabi

Abu Dhabin tasaisilla kaduilla ja rantabulevardeilla on helppo liikkua jalkaisin. Jos välimatkat tuntuvat pitkiltä, on matkailijoidenkin kohtuullisen vaivatonta käyttää kaupungin joukkoliikennettä. Tällä hetkellä joukkoliikenneverkosto käsittää paikallisbussit ja lautat. Metrojärjestelmää kaupunkiin ei ole vielä rakennettu. Metro on kuitenkin suunnitteilla ja sen arvioitu valmistumisvuosi on 2020.

Paikallisbusseja kulkee niin Abu Dhabin seudulla kuin kaupungin sisäisessä liikenteessäkin. Kaupunkibussit tunnetaan nimellä City Bus. Bussit kulkevat muun muassa kaupungin lentokentälle sekä lukuisiin ostoskeskuksiin, kuten Abu Dhabi Mallille, Al Wahda Mallille, Al Mina Shopping Centreen, Khalidya Mallille, Mushriff Mallille ja Dalma Mallille. Kaikki bussit ovat ilmastoituja, ja ensimmäiset kolme riviä on varattu aina ensisijaisesti naisille ja lapsille. Busseihin on esteetön pääsy pyörätuoleilla. City Bus-linjoja kulkee kaupungissa kaikkiaan 14 kappaletta. Kaupunkibussiin hypätessäsi ota huomioon, ettei matkaa voi maksaa käteisellä, vaan jokaisella matkustajalla on oltava hankittuna Hafilat-matkakortti. Kortteja myyvät lippuautomaatit kaikilla bussipysäkeillä ja -asemilla. Bussimatkat ovat halpoja, sillä kertalipun hinta on alkaen 2 dirhamia. Kuukausipassin hinta on noin 80 dirhamia.


Kohteen Abu Dhabi viisumivaatimukset

Suomalainen ei yleensä tarvitse viisumia Abu Dhabin matkalle. Viisumia ei vaadita Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, kunhan kyseessä on turistimatka, joka kestää alle 30 vuorokautta. Mukaan matkaan on aina pakattava kuitenkin passi. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin. Arabiemiraattien lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Mikäli toiveissasi on viipyä Abu Dhabissa pidempään kuin 30 päivää, viisumiasioista saa lisätietoa Arabiemiraattien edustustosta. Suomen lähin edustusto sijaitsee Saksassa.


Aloita matkan suunnittelu - Abu Dhabi


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Abu Dhabi

Miten löydän halvimmat lennot?

Käytä hakuamme ja vertaa eri lentoreittien, lentopäivien ja lähtöaikojen eroja. Lentojen hintoja vertaamalla halvat lennot Abu Dhabiin voi saada mille vuodenajalle tahansa. Halvimmillaan lennot ovat noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti joulukuun loppua kohden hinnat nousevat merkittävästi. Edullisinta aikaa lentää kaupunkiin on usein tammi-toukokuu. Joskin pääsiäinen ja hiihtolomat ovat korkeampaa sesonkia.

Kiinnostavatko Abu Dhabin nähtävyydet?

Tutustu satumaiseen Šeikki Zayedin moskeijaan ja kaupungin lukuisiin muihin moskeijoihin. Marina Mall kutsuu ostoksille ja Ferrari World -teemapuisto hurjastelemaan.

Mitä mukaan matkalle Abu Dhabiin?

Pukeudu paikallista kulttuuria kunnioittaaksesi melko peittävästi. Pakkaa siis mukaan ilmavia hellevaatteita, jotka peittävät mieluiten polvet ja olkapäät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Abu Dhabissa

Ilmaisia wifi-liittymiä on lähes kaikissa hotelleissa ja ostoskeskuksissa, joten niitä kannattaa hyödyntää.

Onko Abu Dhabissa turvallista?

Abu Dhabi on turvallinen matkailukohde, joskin esimerkiksi liikenteessä on hyvä olla varovainen. Julkisilla paikoilla ei saa liikkua alkoholin vaikutuksen alaisena.

Voiko Abu Dhabissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, vaikka matkailijat useimmiten valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Abu Dhabissa?

Juomarahaa ei ole pakko jättää. Jos palvelu on kuitenkin ollut hyvää, pieni tippi otetaan Abu Dhabissa ilolla vastaan.

Millainen on Abu Dhabin hintataso?

Etenkin matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso on Abu Dhabissa vaihteleva, mutta yleisesti ottaen kaupungissa on Suomea edullisemmat hinnat. Ravintoloissa voi syödä halvemmalla kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdistyneet arabiemiirikunnat?

Kesäisin Arabiaemiirikuntien aika on Suomen aikaa yhden tunnin, talvisin taas kaksi tuntia edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Abu Dhabi?

Välimatka on suoraa reittiä noin 4570 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eikö sittenkään Abu Dhabi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat