Etsi halpoja lentoja Abu Dhabi alk. 198 €.

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 13/6
ti 20/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Tietoja lennoista Abu Dhabi

Yhteenveto Abu Dhabi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin yhdensuuntaisen lennon hinta

198 €

Halvin meno-paluulennon hinta

497 €

Nopein lentoaika

10t 50m

Liikennöi:

2 lentoyhtiötä
Halvin yksisuuntaisen lennon hinta kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 198 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema).
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 497 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi kestää 10t 50m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema).
2 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Abu Dhabi mukaan lukien Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Abu Dhabi lentotiedot ja trendit

Tutustu Abu Dhabi lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

Yleensä kesäkuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi. Lennot maksavat noin 360 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Abu Dhabi kesäkuu aikana, on toukokuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Abu Dhabi reitillä toukokuu aikana maksavat keskimäärin 393 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Abu Dhabi kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 392 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. keskiviikko on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 595 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 434 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Abu Dhabi, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Yritä olla ostamatta lippuja aamulla, koska ne ovat yleensä noin 609 €. Nämä hinnat voivat tietysti vaihdella vuodenajan ja sen mukaan, mille lentokentälle lennät.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Abu Dhabi?

Lentoajat vaihtelevat sen mukaan, miltä Suomi lentokentältä lentosi lähtee ja mihin Abu Dhabi lentokentistä lennät. Esimerkiksi reitin Helsinki-Vantaan lentoasema - Dubai Intl lento kestää keskimäärin 9t 15m. Toisaalta, kun lennät kentältä Tampere-Pirkkala kentälle Dubai Intl kestää se yleensä . Muistathan, että välilaskuttoman lennon valitseminen on aina nopeampaa, joten muista tarkistaa momondosta, löytyykö reitillesi sellaisia lentoja.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Abu Dhabi?

Paras aika varata lento kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 475 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Abu Dhabi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 501 €.

Halvimmat lennot kaupungin Abu Dhabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Abu Dhabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Abu Dhabi

HALVIN REITTI Helsinki - Abu Dhabi

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 450 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABU DHABIkesäkuu25% halvempikesäkuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lennot maksavat keskimäärin vain 360 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu43% kalliimpijoulukuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lentojen keskimääräinen hinta on 683 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu383% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Abu Dhabi

Arabiemiirikuntien Abu Dhabi on oikea kohde matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan ripausta luksusta. Loistokas Abu Dhabi kutsuu turisteja huippuluokan hotelleihin, loistokkaisiin ostoskeskuksiin ja vauhdikkaisiin teemapuistoihin. Toki kaupungissa voi matkailla myös matalammalla budjetilla, sillä hotelli ja lento on mahdollista saada myös kohtuuhintaan.

Halvat lennot Abu Dhabiin voi napata mille vuodenajalle tahansa. Tässä aavikon keskelle luodussa kaupungissa säät ovat helteiset vuoden ympäri. Toukokuusta syyskuulle keskilämpötilat pysyttelevät 30 lämpöasteen yläpuolelle, eli kesälomamatkat Abu Dhabiin sopivat parhaiten todella kuumia ilmoja etsiville. Marras-helmikuussa lämpötilat ovat hieman pehmeämmät. Silloin keskilämpötila on kaupungissa noin 20 asteen tuntumassa. Ilmasto on aina kuiva, eikä sateita Arabiemiraateissa juuri nähdä.

Suosituin matkailukausi Abu Dhabissa alkaa ennen joulukuuta, jolloin lämpötilat ovat kesäkautta miellyttävämmät. Kaupunkiin matkataan säätilan vuoksi paljon juuri alkuvuodesta ja keväällä. Lento ja majoitus voi olla hankalaa saada sesonkiaikoina halvalla, mutta vaihtoehtoja vertaamalla sekin onnistuu.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Abu Dhabi paikasta Arbil ovat löytäneet lentoja 24 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Abu Dhabi. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Abu Dhabi alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Abu Dhabi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (28 km Abu Dhabi keskustasta), Dubai Al Maktoum lentokenttä (93 km Abu Dhabi keskustasta), Al Ain lentokenttä (127 km Abu Dhabi keskustasta), Dubai Intl lentokenttä (133 km Abu Dhabi keskustasta) tai Sharjah lentokenttä (150 km Abu Dhabi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.


momondosta löytyneet halvat lennot: Abu Dhabi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Abu Dhabi
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
AUH22:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
23. lokakuuta
AUH04:10Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
14t 55m
2 välilaskua
HEL19:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL14:10Helsinki-Vantaan lentoasema
35t 35m
3 välilaskua
AUH01:45Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. lokakuuta
AUH10:35Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
23t 35m
2 välilaskua
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL05:55Helsinki-Vantaan lentoasema
9t 50m
1 välilasku
AUH15:45Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. lokakuuta
AUH01:00Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
17t 50m
2 välilaskua
HEL18:50Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
19. lokakuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 10m
1 välilasku
AUH22:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
23. lokakuuta
AUH15:50Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
17t 15m
1 välilasku
HEL09:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
19. lokakuuta
HEL15:40Helsinki-Vantaan lentoasema
28t 05m
1 välilasku
AUH19:45Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
22. lokakuuta
AUH21:35Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
11t 30m
1 välilasku
HEL09:05Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
15. lokakuuta
HEL16:35Helsinki-Vantaan lentoasema
21t 15m
1 välilasku
AUH13:50Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
19. lokakuuta
AUH06:00Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
28t 10m
1 välilasku
HEL10:10Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Abu Dhabi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Abu Dhabi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Turkish Airlines
Useita lentoyhtiöitä
6. syyskuuta
HEL03:15Helsinki-Vantaan lentoasema
17t 05m
3 välilaskua
AUH20:20Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL11:45Helsinki-Vantaan lentoasema
25t 15m
3 välilaskua
AUH13:00Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
20. kesäkuuta
HEL13:30Helsinki-Vantaan lentoasema
45t 30m
2 välilaskua
AUH11:00Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abu Dhabi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Abu Dhabi

Qatar Airways on suosittu valinta kohteeseen Abu Dhabi matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 23 lentoa joka viikko kohteeseen Abu Dhabi lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema. Qatar Airways lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 325 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 415 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Qatar Airways keskimäärin pisteet: 7,8/10.

Turkish Airlines lentotarjoukset kohteeseen Abu Dhabi ovat alkaen 311 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Turkish Airlines lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Istanbul on suosituin Turkish Airlines lähtöpiste kohteen Abu Dhabi lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Turkish Airlines on saanut pistemäärän 7,6/10 266 arvostelujen perusteella.


Abu Dhabi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Abu Dhabi
Helsinki - Abu Dhabi reitin lennot
Nopein lentoaika11t 10m
Halvin hinta476 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Abu Dhabi

Abu Dhabin tasaisilla kaduilla ja rantabulevardeilla on helppo liikkua jalkaisin. Jos välimatkat tuntuvat pitkiltä, on matkailijoidenkin kohtuullisen vaivatonta käyttää kaupungin joukkoliikennettä. Tällä hetkellä joukkoliikenneverkosto käsittää paikallisbussit ja lautat. Metrojärjestelmää kaupunkiin ei ole vielä rakennettu. Metro on kuitenkin suunnitteilla ja sen arvioitu valmistumisvuosi on 2020.

Paikallisbusseja kulkee niin Abu Dhabin seudulla kuin kaupungin sisäisessä liikenteessäkin. Kaupunkibussit tunnetaan nimellä City Bus. Bussit kulkevat muun muassa kaupungin lentokentälle sekä lukuisiin ostoskeskuksiin, kuten Abu Dhabi Mallille, Al Wahda Mallille, Al Mina Shopping Centreen, Khalidya Mallille, Mushriff Mallille ja Dalma Mallille. Kaikki bussit ovat ilmastoituja, ja ensimmäiset kolme riviä on varattu aina ensisijaisesti naisille ja lapsille. Busseihin on esteetön pääsy pyörätuoleilla. City Bus-linjoja kulkee kaupungissa kaikkiaan 14 kappaletta. Kaupunkibussiin hypätessäsi ota huomioon, ettei matkaa voi maksaa käteisellä, vaan jokaisella matkustajalla on oltava hankittuna Hafilat-matkakortti. Kortteja myyvät lippuautomaatit kaikilla bussipysäkeillä ja -asemilla. Bussimatkat ovat halpoja, sillä kertalipun hinta on alkaen 2 dirhamia. Kuukausipassin hinta on noin 80 dirhamia.


Kohteen Abu Dhabi viisumivaatimukset

Suomalainen ei yleensä tarvitse viisumia Abu Dhabin matkalle. Viisumia ei vaadita Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, kunhan kyseessä on turistimatka, joka kestää alle 30 vuorokautta. Mukaan matkaan on aina pakattava kuitenkin passi. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin. Arabiemiraattien lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Mikäli toiveissasi on viipyä Abu Dhabissa pidempään kuin 30 päivää, viisumiasioista saa lisätietoa Arabiemiraattien edustustosta. Suomen lähin edustusto sijaitsee Saksassa.


Aloita matkan suunnittelu - Abu Dhabi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Abu Dhabi

Käytä hakuamme ja vertaa eri lentoreittien, lentopäivien ja lähtöaikojen eroja. Lentojen hintoja vertaamalla halvat lennot Abu Dhabiin voi saada mille vuodenajalle tahansa. Halvimmillaan lennot ovat noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti joulukuun loppua kohden hinnat nousevat merkittävästi. Edullisinta aikaa lentää kaupunkiin on usein tammi-toukokuu. Joskin pääsiäinen ja hiihtolomat ovat korkeampaa sesonkia.

Tutustu satumaiseen Šeikki Zayedin moskeijaan ja kaupungin lukuisiin muihin moskeijoihin. Marina Mall kutsuu ostoksille ja Ferrari World -teemapuisto hurjastelemaan.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eikö sittenkään Abu Dhabi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Abu Dhabi. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Abu Dhabi ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.