Halvat lennot Abu Dhabi

Meno-paluu
Economy
Wichita (ICT)
Dubai (DXB)
pe 27.11.
pe 4.12.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Abu Dhabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Abu Dhabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Tällä hetkellä ei ole tietoja saatavilla valitsemallesi reitille, valitse toinen lähtökenttä.

Milloin on paras aika matkustaa Abu Dhabiin?

Arabiemiirikuntien Abu Dhabi on oikea kohde matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan ripausta luksusta. Loistokas Abu Dhabi kutsuu turisteja huippuluokan hotelleihin, loistokkaisiin ostoskeskuksiin ja vauhdikkaisiin teemapuistoihin. Toki kaupungissa voi matkailla myös matalammalla budjetilla, sillä hotelli ja lento on mahdollista saada myös kohtuuhintaan.

Halvat lennot Abu Dhabiin voi napata mille vuodenajalle tahansa. Tässä aavikon keskelle luodussa kaupungissa säät ovat helteiset vuoden ympäri. Toukokuusta syyskuulle keskilämpötilat pysyttelevät 30 lämpöasteen yläpuolelle, eli kesälomamatkat Abu Dhabiin sopivat parhaiten todella kuumia ilmoja etsiville. Marras-helmikuussa lämpötilat ovat hieman pehmeämmät. Silloin keskilämpötila on kaupungissa noin 20 asteen tuntumassa. Ilmasto on aina kuiva, eikä sateita Arabiemiraateissa juuri nähdä.

Suosituin matkailukausi Abu Dhabissa alkaa ennen joulukuuta, jolloin lämpötilat ovat kesäkautta miellyttävämmät. Kaupunkiin matkataan säätilan vuoksi paljon juuri alkuvuodesta ja keväällä. Lento ja majoitus voi olla hankalaa saada sesonkiaikoina halvalla, mutta vaihtoehtoja vertaamalla sekin onnistuu.

Kuinka paljon maksaa todennäköisesti halvin lento kaupunkiin Abu Dhabi?

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Abu Dhabi paikasta Bangalore ovat löytäneet lentoja 59 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Abu Dhabi. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Abu Dhabi alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 308 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Abu Dhabi kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen marraskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 314 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Abu Dhabi?

Useimmat lentojen varaajat ovat huomanneet, että lentojen varaaminen 20 ennen suunniteltua lähtöpäivää on paras aika löytää halpoja lentoja kohteeseen Abu Dhabi. Tänä aikana lentojen hinnat ovat noin 393 €. Viimeisen 72 tunnin aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet lennot reitille Suomi - Abu Dhabi jopa niin halpaan hintaan kuin 384 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

Datamme mukaan maanantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Abu Dhabi. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 340 €. Kun lennät viikon kalleimpana matkapäivänänä keskiviikko, voit odottaa näkeväsi 369 € lentohinnan reitille Suomi - Abu Dhabi.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Abu Dhabi?

Illalla on halvin aika päivästä lähteä lennolle kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi. momondon käyttäjät ovat löytäneet jopa niin alhaisia hintoja kuin 337 € heidän etsiessä lentoja, joiden lähtöaika on illalla. Ajankohtana iltapäivällä on yleensä enemmän kysyntää lennoille kohteeseen Abu Dhabi, joten hinnat ovat yleensä myös kalliimmat eli noin 363 € lippua kohden.

Löytyykö kaupungin Abu Dhabi lähettyviltä muita lentokenttiä?

Abu Dhabi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (28 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Al Maktoumin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (93 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Al-Ain lentokenttä (127 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Intl lentokenttä (133 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) tai Šarja lentokenttä (150 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Abu Dhabi lentää jotenkin halvemmalla?

Halvin lentokenttä lähellä Abu Dhabi on tyypillisesti Šarja lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 235 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.


momondosta löytyneet halvat lennot: Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
Halvin
Sopivin
Nopein
KLM
17. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
20. tammikuuta
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
18t 20m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
20. tammikuuta
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
28t 35m
1 välilasku
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
23t 55m
1 välilasku
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
20. tammikuuta
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
41t 55m
2 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
KLM
17. tammikuuta
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
14t 15m
1 välilasku
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
20. tammikuuta
AUH
Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
33t 55m
3 välilaskua
HEL
Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Abu Dhabiin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Abu Dhabi

Suomalaiskaupungeista Abu Dhabiin ei ole tarjolla ainakaan toistaiseksi suoria lentoja. Kaupunkiin pääsee kätevästi helposti yhden tai kahden vaihdon lennoilla, ja Arabiemiraatteihin matkaavat saavatkin valita monista erilaisista lentoreiteistä. Halvat lennot Abu Dhabiin voi saada esimerkiksi Turkish Airlinesilta, British Airwaysilta, KLM:ltä, airBalticilta tai Etihad Airwaysilta. Lentoaika Helsingistä Abu Dhabiin on tavallisesti alkaen noin 8 tuntia, mutta matka-aika riippuu valitusta reitistä ja vaihtoajoista lentokentillä. Suomesta lähtevien lentojen alkupiste on aina Helsinki-Vantaan lentoasema. Vertaa tarkkaan lentojen hintoja ja niihin sisältyviä palveluita. Jos esimerkiksi ruumaan laitettavista matkatavaroista on maksettava erikseen, nostavat ne helposti lennon hintaa.


Miten pääsen lentokentältä Abu Dhabin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Abu Dhabi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Abu Dhabin lennot saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, Abu Dhabi Airportille. Suuri lentokenttä sijaitsee noin 30 km kaupungin keskustasta itään. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee helpoimmin ja edullisimmin mukavilla, ilmastoiduilla lentokenttäbusseilla. Abu Dhabi Cityn suuntaan kulkevat valkovihreät lentokenttäbussit ja kaikki bussipysäkit on merkitty terminaalien edustoilla selkeästi. Keskustaan suuntaavat bussit pysähtyvät matkan varrella kaikilla virallisilla bussipysäkeillä. A1-linja kulkee keskustan Al Zahiyah City Air Terminal -asemalle (matkustajia poimitaan kyytiin terminaalien 1 ja 2 edestä). Linja 490 kulkee Al Ain Bus Station -asemalle (pysähtyy myös terminaalien 1 ja 2 edessä). Linja 211 kulkee Al Rahba Hospital -sairaalalle, samoin kuin linja 240 (bussit pysähtyvät ainoastaan terminaalin 1 edessä). Linja X81 kulkee puolestaan lentokentältä Ruwais ADNOC Bus Station -asemalle. Linja-autoja kulkee lentokentältä vuorokauden ympäri noin 40 minuutin välein. Bussimatkan hinta on noin 4 dirhamia. Keskustaan matka kestää jotakuinkin 45 minuuttia liikenteestä riippuen. Terminaalien välillä liikennöi ilmainen shuttle-bussipalvelu noin 15 minuutin välein.


Liikkuminen Abu Dhabissa?

Abu Dhabin tasaisilla kaduilla ja rantabulevardeilla on helppo liikkua jalkaisin. Jos välimatkat tuntuvat pitkiltä, on matkailijoidenkin kohtuullisen vaivatonta käyttää kaupungin joukkoliikennettä. Tällä hetkellä joukkoliikenneverkosto käsittää paikallisbussit ja lautat. Metrojärjestelmää kaupunkiin ei ole vielä rakennettu. Metro on kuitenkin suunnitteilla ja sen arvioitu valmistumisvuosi on 2020.

Paikallisbusseja kulkee niin Abu Dhabin seudulla kuin kaupungin sisäisessä liikenteessäkin. Kaupunkibussit tunnetaan nimellä City Bus. Bussit kulkevat muun muassa kaupungin lentokentälle sekä lukuisiin ostoskeskuksiin, kuten Abu Dhabi Mallille, Al Wahda Mallille, Al Mina Shopping Centreen, Khalidya Mallille, Mushriff Mallille ja Dalma Mallille. Kaikki bussit ovat ilmastoituja, ja ensimmäiset kolme riviä on varattu aina ensisijaisesti naisille ja lapsille. Busseihin on esteetön pääsy pyörätuoleilla. City Bus-linjoja kulkee kaupungissa kaikkiaan 14 kappaletta. Kaupunkibussiin hypätessäsi ota huomioon, ettei matkaa voi maksaa käteisellä, vaan jokaisella matkustajalla on oltava hankittuna Hafilat-matkakortti. Kortteja myyvät lippuautomaatit kaikilla bussipysäkeillä ja -asemilla. Bussimatkat ovat halpoja, sillä kertalipun hinta on alkaen 2 dirhamia. Kuukausipassin hinta on noin 80 dirhamia.


Tarvitaanko Abu Dhabiin passi tai viisumi?

Suomalainen ei yleensä tarvitse viisumia Abu Dhabin matkalle. Viisumia ei vaadita Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, kunhan kyseessä on turistimatka, joka kestää alle 30 vuorokautta. Mukaan matkaan on aina pakattava kuitenkin passi. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin. Arabiemiraattien lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Mikäli toiveissasi on viipyä Abu Dhabissa pidempään kuin 30 päivää, viisumiasioista saa lisätietoa Arabiemiraattien edustustosta. Suomen lähin edustusto sijaitsee Saksassa.


Lentolippu varattuna kohteeseen Abu Dhabi? Aloita matkan suunnittelu!


Vinkkejä Abu Dhabiin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Käytä hakuamme ja vertaa eri lentoreittien, lentopäivien ja lähtöaikojen eroja. Lentojen hintoja vertaamalla halvat lennot Abu Dhabiin voi saada mille vuodenajalle tahansa. Halvimmillaan lennot ovat noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti joulukuun loppua kohden hinnat nousevat merkittävästi. Edullisinta aikaa lentää kaupunkiin on usein tammi-toukokuu. Joskin pääsiäinen ja hiihtolomat ovat korkeampaa sesonkia.

Kiinnostavatko Abu Dhabin nähtävyydet?

Tutustu satumaiseen Šeikki Zayedin moskeijaan ja kaupungin lukuisiin muihin moskeijoihin. Marina Mall kutsuu ostoksille ja Ferrari World -teemapuisto hurjastelemaan.

Mitä mukaan matkalle Abu Dhabiin?

Pukeudu paikallista kulttuuria kunnioittaaksesi melko peittävästi. Pakkaa siis mukaan ilmavia hellevaatteita, jotka peittävät mieluiten polvet ja olkapäät.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Abu Dhabissa

Ilmaisia wifi-liittymiä on lähes kaikissa hotelleissa ja ostoskeskuksissa, joten niitä kannattaa hyödyntää.

Onko Abu Dhabissa turvallista?

Abu Dhabi on turvallinen matkailukohde, joskin esimerkiksi liikenteessä on hyvä olla varovainen. Julkisilla paikoilla ei saa liikkua alkoholin vaikutuksen alaisena.

Voiko Abu Dhabissa juoda kraanavettä?

Hanavettä voi juoda, vaikka matkailijat useimmiten valitsevatkin pulloveden.

Tippi ja juomarahakäytännöt Abu Dhabissa?

Juomarahaa ei ole pakko jättää. Jos palvelu on kuitenkin ollut hyvää, pieni tippi otetaan Abu Dhabissa ilolla vastaan.

Millainen on Abu Dhabin hintataso?

Etenkin matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso on Abu Dhabissa vaihteleva, mutta yleisesti ottaen kaupungissa on Suomea edullisemmat hinnat. Ravintoloissa voi syödä halvemmalla kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Yhdistyneet arabiemiirikunnat?

Kesäisin Arabiaemiirikuntien aika on Suomen aikaa yhden tunnin, talvisin taas kaksi tuntia edellä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Abu Dhabi?

Välimatka on suoraa reittiä noin 4570 km.


Lennot muihin kaupunkeihin Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Sittenkin jotain muuta, kuin Abu Dhabi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit lentää Yhdistyneet Arabiemiirikunnat
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka