Halvat lennot Abu Dhabi

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
ma 30/5
ma 6/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

ietoja lennoista kohteeseen Abu Dhabi

Yhteenveto Abu Dhabi lentojen hinnoista, kestoista ja lentoyhtiöistä

Halvin meno-paluulennon hinta

255 €

Nopein lentoaika

10t 05m

Liikennöi:

3 lentoyhtiötä
Halvin meno-paluulennon hinta kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi viimeisen 72 tunnin aikana on 255 € (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema).
Nopein lento kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi kestää 10t 05m (Helsinki-Vantaan lentoasema - Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema).
3 lentoyhtiötä liikennöi lentoja kohteeseen Abu Dhabi mukaan lukien Lufthansa, Turkish Airlines ja Qatar Airways.

Halvimmat lennot kaupungin Abu Dhabi lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Abu Dhabi lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Abu Dhabi

HALVIN REITTI Helsinki - Abu Dhabi

Helsinki (HEL) - Dubai (DXB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dubai Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 350 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ ABU DHABImaaliskuu22% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lennot maksavat keskimäärin vain 343 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu66% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Abu Dhabi lentojen keskimääräinen hinta on 725 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN ABU DHABI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu355% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Abu Dhabi kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Abu Dhabi?

Arabiemiirikuntien Abu Dhabi on oikea kohde matkailijoille, jotka kaipaavat lomaltaan ripausta luksusta. Loistokas Abu Dhabi kutsuu turisteja huippuluokan hotelleihin, loistokkaisiin ostoskeskuksiin ja vauhdikkaisiin teemapuistoihin. Toki kaupungissa voi matkailla myös matalammalla budjetilla, sillä hotelli ja lento on mahdollista saada myös kohtuuhintaan.

Halvat lennot Abu Dhabiin voi napata mille vuodenajalle tahansa. Tässä aavikon keskelle luodussa kaupungissa säät ovat helteiset vuoden ympäri. Toukokuusta syyskuulle keskilämpötilat pysyttelevät 30 lämpöasteen yläpuolelle, eli kesälomamatkat Abu Dhabiin sopivat parhaiten todella kuumia ilmoja etsiville. Marras-helmikuussa lämpötilat ovat hieman pehmeämmät. Silloin keskilämpötila on kaupungissa noin 20 asteen tuntumassa. Ilmasto on aina kuiva, eikä sateita Arabiemiraateissa juuri nähdä.

Suosituin matkailukausi Abu Dhabissa alkaa ennen joulukuuta, jolloin lämpötilat ovat kesäkautta miellyttävämmät. Kaupunkiin matkataan säätilan vuoksi paljon juuri alkuvuodesta ja keväällä. Lento ja majoitus voi olla hankalaa saada sesonkiaikoina halvalla, mutta vaihtoehtoja vertaamalla sekin onnistuu.

Käyttäjät, jotka varaavat matkoja kohteeseen Abu Dhabi paikasta Salalah ovat löytäneet lentoja 98 % halvemmalla kuin mitä keskimääräinen lipun hinta on yleensä kohteeseen Abu Dhabi. Jotta löydät halvimmat hinnat kaupunkiin Abu Dhabi alueeltasi, kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua.

Yleensä maaliskuu on halvin kuukausi lentää kohteesta Suomi kohteeseen Abu Dhabi. Lennot maksavat noin 343 €, koska silloin ei ole matkailusesonki. Jos et pysty lentämään kohteeseen Abu Dhabi maaliskuu aikana, on marraskuu seuraavaksi paras vaihtoehto. Lennot Suomi - Abu Dhabi reitillä marraskuu aikana maksavat keskimäärin 349 €.

Paras aika varata lento kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi on 20 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 437 €. Otathan huomioon, että voit löytää myös halvempia lentoja kohteeseen Abu Dhabi milloin tahansa. tse asiassa momondon käyttäjät ovat löytäneet äskettäin lentoja jopa niin edulliseen hintaan kuin 255 €.

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Abu Dhabi kentältä Suomi on perjantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja perjantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 391 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. torstai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä työ- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 500 €.

Abu Dhabi kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (28 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Al Maktoum lentokenttä (93 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Al Ain lentokenttä (127 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta), Dubai Intl lentokenttä (133 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) tai Sharjah lentokenttä (150 km kaupungin Abu Dhabi keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Halvin lentokenttä lähellä Abu Dhabi on tyypillisesti Sharjah lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 212 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Abu Dhabi

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Abu Dhabi
Useita lentoyhtiöitä
18. lokakuuta
HEL01:35Helsinki-Vantaan lentoasema
15t 10m
2 välilaskua
AUH16:45Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
22. lokakuuta
AUH17:50Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
26t 40m
1 välilasku
HEL20:30Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 10m
2 välilaskua
AUH14:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
AUH16:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
27t 35m
2 välilaskua
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
30t 10m
2 välilaskua
AUH14:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
AUH02:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
43t 15m
3 välilaskua
HEL21:20Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL12:20Helsinki-Vantaan lentoasema
26t 35m
1 välilasku
AUH14:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
AUH16:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
27t 35m
2 välilaskua
HEL19:40Helsinki-Vantaan lentoasema
Useita lentoyhtiöitä
22. kesäkuuta
HEL05:15Helsinki-Vantaan lentoasema
33t 40m
3 välilaskua
AUH14:55Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
AUH02:05Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
29t 20m
3 välilaskua
HEL07:25Helsinki-Vantaan lentoasema
Turkish Airlines
17. lokakuuta
HEL08:45Helsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
1 välilasku
AUH19:45Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
21. lokakuuta
AUH21:40Abu Dhabin kansainvälinen lentoasema
17t 55m
1 välilasku
HEL15:35Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Abu Dhabi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Abu Dhabi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä British Airways
British Airways
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
11t 00m
AUHAbu Dhabin kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abu Dhabi?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Abu Dhabi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Abu Dhabi?

Kohteeseen Abu Dhabi kohteesta Suomi lentäviä lentoyhtiöitä voi olla useita, mutta suosituimpia niistä käyttäjiemmme keskuudessa ovat Turkish Airlines, airBaltic, Qatar Airways ja Etihad Airways. Niiden lentoyhtiöiden pitäisi tarjota lentoja kohteeseen Abu Dhabi rutiininomaisesti, jos lennät yhdeltä suosituimmista lentokentistä maassa Suomi.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Abu Dhabi

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Abu Dhabi matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 14 lentoa joka viikko kohteeseen Abu Dhabi lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 358 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 120 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,2/10.

Qatar Airways lennot kohteeseen Abu Dhabi

Qatar Airways lentotarjoukset kohteeseen Abu Dhabi ovat alkaen 294 € - tämä on paras hinta, joka on viime aikoina löydetty momondosta, ja se oli meno-paluumatkalle kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Normaalin viikon aikana Qatar Airways lentohinnat ovat tyypillisesti korkeammat, mutta vaihtelevat sen mukaan, mistä lennät - Doha Hamadin kansainvälinen lentoasema on suosituin Qatar Airways lähtöpiste kohteen Abu Dhabi lennoille, joten saatavuutta on myös enemmän. Qatar Airways on saanut pistemäärän 7,9/10 328 arvostelujen perusteella.


Abu Dhabi ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Abu Dhabi lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Abu Dhabin lennot saapuvat kaupungin kansainväliselle lentokentälle, Abu Dhabi Airportille. Suuri lentokenttä sijaitsee noin 30 km kaupungin keskustasta itään. Lentokentältä kaupunkialueelle pääsee helpoimmin ja edullisimmin mukavilla, ilmastoiduilla lentokenttäbusseilla. Abu Dhabi Cityn suuntaan kulkevat valkovihreät lentokenttäbussit ja kaikki bussipysäkit on merkitty terminaalien edustoilla selkeästi. Keskustaan suuntaavat bussit pysähtyvät matkan varrella kaikilla virallisilla bussipysäkeillä. A1-linja kulkee keskustan Al Zahiyah City Air Terminal -asemalle (matkustajia poimitaan kyytiin terminaalien 1 ja 2 edestä). Linja 490 kulkee Al Ain Bus Station -asemalle (pysähtyy myös terminaalien 1 ja 2 edessä). Linja 211 kulkee Al Rahba Hospital -sairaalalle, samoin kuin linja 240 (bussit pysähtyvät ainoastaan terminaalin 1 edessä). Linja X81 kulkee puolestaan lentokentältä Ruwais ADNOC Bus Station -asemalle. Linja-autoja kulkee lentokentältä vuorokauden ympäri noin 40 minuutin välein. Bussimatkan hinta on noin 4 dirhamia. Keskustaan matka kestää jotakuinkin 45 minuuttia liikenteestä riippuen. Terminaalien välillä liikennöi ilmainen shuttle-bussipalvelu noin 15 minuutin välein.


Abu Dhabi: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Abu Dhabi
Helsinki - Abu Dhabi reitin lennot
Lyhyin lentoaika11t 00m
Halvin hinta289 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Abu Dhabi

Abu Dhabin tasaisilla kaduilla ja rantabulevardeilla on helppo liikkua jalkaisin. Jos välimatkat tuntuvat pitkiltä, on matkailijoidenkin kohtuullisen vaivatonta käyttää kaupungin joukkoliikennettä. Tällä hetkellä joukkoliikenneverkosto käsittää paikallisbussit ja lautat. Metrojärjestelmää kaupunkiin ei ole vielä rakennettu. Metro on kuitenkin suunnitteilla ja sen arvioitu valmistumisvuosi on 2020.

Paikallisbusseja kulkee niin Abu Dhabin seudulla kuin kaupungin sisäisessä liikenteessäkin. Kaupunkibussit tunnetaan nimellä City Bus. Bussit kulkevat muun muassa kaupungin lentokentälle sekä lukuisiin ostoskeskuksiin, kuten Abu Dhabi Mallille, Al Wahda Mallille, Al Mina Shopping Centreen, Khalidya Mallille, Mushriff Mallille ja Dalma Mallille. Kaikki bussit ovat ilmastoituja, ja ensimmäiset kolme riviä on varattu aina ensisijaisesti naisille ja lapsille. Busseihin on esteetön pääsy pyörätuoleilla. City Bus-linjoja kulkee kaupungissa kaikkiaan 14 kappaletta. Kaupunkibussiin hypätessäsi ota huomioon, ettei matkaa voi maksaa käteisellä, vaan jokaisella matkustajalla on oltava hankittuna Hafilat-matkakortti. Kortteja myyvät lippuautomaatit kaikilla bussipysäkeillä ja -asemilla. Bussimatkat ovat halpoja, sillä kertalipun hinta on alkaen 2 dirhamia. Kuukausipassin hinta on noin 80 dirhamia.


Kohteen Abu Dhabi viisumivaatimukset

Suomalainen ei yleensä tarvitse viisumia Abu Dhabin matkalle. Viisumia ei vaadita Yhdistyneisiin arabiemiirikuntiin, kunhan kyseessä on turistimatka, joka kestää alle 30 vuorokautta. Mukaan matkaan on aina pakattava kuitenkin passi. Passin on oltava voimassa matkan ajan ja vielä kuusi kuukautta paluulennon jälkeenkin. Arabiemiraattien lain mukaan passissa ei saa olla Israelin leimaa. Mikäli toiveissasi on viipyä Abu Dhabissa pidempään kuin 30 päivää, viisumiasioista saa lisätietoa Arabiemiraattien edustustosta. Suomen lähin edustusto sijaitsee Saksassa.


Aloita matkan suunnittelu - Abu Dhabi


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Abu Dhabi

Käytä hakuamme ja vertaa eri lentoreittien, lentopäivien ja lähtöaikojen eroja. Lentojen hintoja vertaamalla halvat lennot Abu Dhabiin voi saada mille vuodenajalle tahansa. Halvimmillaan lennot ovat noin 56 päivää ennen matkan ajankohtaa. Tavallisesti joulukuun loppua kohden hinnat nousevat merkittävästi. Edullisinta aikaa lentää kaupunkiin on usein tammi-toukokuu. Joskin pääsiäinen ja hiihtolomat ovat korkeampaa sesonkia.

Tutustu satumaiseen Šeikki Zayedin moskeijaan ja kaupungin lukuisiin muihin moskeijoihin. Marina Mall kutsuu ostoksille ja Ferrari World -teemapuisto hurjastelemaan.

Pukeudu paikallista kulttuuria kunnioittaaksesi melko peittävästi. Pakkaa siis mukaan ilmavia hellevaatteita, jotka peittävät mieluiten polvet ja olkapäät.

Abu Dhabi on turvallinen matkailukohde, joskin esimerkiksi liikenteessä on hyvä olla varovainen. Julkisilla paikoilla ei saa liikkua alkoholin vaikutuksen alaisena.

Hanavettä voi juoda, vaikka matkailijat useimmiten valitsevatkin pulloveden.

Juomarahaa ei ole pakko jättää. Jos palvelu on kuitenkin ollut hyvää, pieni tippi otetaan Abu Dhabissa ilolla vastaan.

Etenkin matkailijoiden käyttämien palveluiden hintataso on Abu Dhabissa vaihteleva, mutta yleisesti ottaen kaupungissa on Suomea edullisemmat hinnat. Ravintoloissa voi syödä halvemmalla kuin Suomessa.

Kesäisin Arabiaemiirikuntien aika on Suomen aikaa yhden tunnin, talvisin taas kaksi tuntia edellä.

Välimatka on suoraa reittiä noin 4570 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Eikö sittenkään Abu Dhabi? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Abu Dhabi. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Abu Dhabi ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo tarjoaa hyödyllisiä suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään oikean lennon. Valitse tietyt lentoajat, lentokentät tai jopa haluamasi maksutapa. Sivuiltamme löytyy useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit varata haluamasi lennon kohteeseen Abu Dhabi.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Abu Dhabi. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.