Etsi ja löydä halvat lennot Gibraltarille

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Gibraltarin lentotiedot ja trendit

Tutustu Gibraltarin lentosi tietoihin parhaan matkasuunnitelman laatimiseksi

Kuinka paljon maksavat lennot kohteeseen Gibraltar?

Voit odottaa maksavasi keskimäärin 447 € lennosta kohteeseen Gibraltar. Käyttäjämme löysivät kuitenkin lentoja kohteeseen Gibraltar hintaan 306 €, mikä on halvin hinta, jonka olemme nähneet kuluneen viikon aikana. 609 € per lippu on yleensä kallein lento kohteeseen Gibraltar, kun taas 425 € hintaa tai alle pidetään hyvänä tarjouksena.
Katso hinnat kohteesta:


Suositut kaupungit ja nähtävyydet

Matkakohteena Gibraltar? Tutustu näihin kaupunkeihin ja löydä maan suosituimmat nähtävyydet

Halvimmat lennot Gibraltar kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Gibraltar
Gibraltar
Gibraltar

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Gibraltar

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Gibraltar

Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Gibraltar kaupunkeihin

Löydä lennot näihin suosittuihin Gibraltar kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

Muut matkustamoluokat Gibraltar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Gibraltar lennollasi

Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Gibraltar

Suomesta Gibraltarille ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Gibraltarille voi kuitenkin napata yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Kätevät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gibraltarin lentokentälle voit saada etenkin brittiläiseltä British Airwaysiltä. Britannian suurin lentoyhtiö lentää Gibraltarille vilkkain yhteyksin esimerkiksi Lontoosta, ja monet lentoreitit Helsinki-Vantaan lentokentältä Gibraltarille kulkevat Lontoon kautta. Reiteillä Gibraltarille liikennöi myös esimerkiksi brittiläinen halpalentoyhtiö easyJet. Gibraltarilla on vain yksi kansainvälinen lentokenttä, joten kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat Gibraltarin lentoasemalle. Se sijaitsee aivan Gibraltarin kaupunkialueen tuntumassa, joten pääset kaupungin keskustaan kävellen. Mikäli valitset Gibraltarille halpalentoyhtiön lennon, tarkista lennon varausvaiheessa, mitä matkatavaroita tarjottuun lipun hintaan kuuluu. Low cost -lentoyhtiöillä ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksetaan usein lisämaksu, mikä voi nostaa lennon kokonaishintaa.

Kesäkuukaudet kesäkuusta elokuuhun ovat Gibraltarin suosituinta mutta eivät välttämättä parasta matkustusaikaa. Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina lentoliput Gibraltarille kannattaa hankkia, jos etsii lomakohteeltaan takuuvarmaa lämpöä. Kesällä sää Gibraltarilla on tavallisesti kuuma, sillä lämpötilat nousevat usein noin 30 asteen tuntumaan. Koska monet matkustavat Gibraltarinsalmelle hyvistä säistä nauttiakseen, ovat lentojen hinnat kesäisin selvästi keskimääräistä kalliimpia. Edullisemmin alueelle voi lentää yleensä loppukeväällä tai alkusyksystä, jolloin säät ovat lähes yhtä hyvät kuin kesäaikaan. Esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämpötilat nousevat yleensä korkeimmillaan noin 23–26 asteeseen, joten kuukaudet sopivat hyvin myös luontokohteiden tutkimiseen jalkaisin. Talvella halpoja lentoja Gibraltarille on saatavilla hyvin, ja Välimeren leudon ilmaston ansiosta talvi on alueella hyvää matkailuaikaa. Sateet ovat kuitenkin talvikuukausina mahdollisia, eli pelkkää auringonpaistetta Gibraltar ei talvikuukausina tarjoa. Lämpötilat pysyvät kylmimpinäkin kuukausina 10 lämpöasteen yläpuolella.

Lentoaika Suomesta Gibraltarille vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla lentoreiteillä lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gibraltarille on alkaen noin seitsemän tuntia ja 15 minuuttia. Monilla lennoilla matka-aika venyy kuitenkin noin 8–10 tuntiin, ja tätäkin pidempiä lentoja Gibraltarille on tarjolla. Lennot Gibraltarille sisältävät aina ainakin yhden välilaskun, mutta myös pidempiä kahden tai kolmen välilaskun lentoja on tarjolla. Vertaa lentoja ja niiden hintoja tarkkaan, sillä hintaerot yhden ja kahden välilaskun lentojen välillä ovat usein varsin pieniä. Pitkät lentoreitit voivat olla hieman yhden vaihdon lentoja edullisempia, mutta pieni säästö ei välttämättä ole monimutkaisen lentoreitin arvoinen. Jos lennät Gibraltarille vaikkapa vain lyhyelle viikonloppulomalle, on kätevin valinta mahdollisimman lyhyt yhden välilaskun lento.

Gibraltarille matkustaminen on suomalaisille vaivatonta, sillä alueelle matkustavien Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia viisumia. Gibraltar kuuluu Iso-Britannialle, eli aluetta koskevat samat passi- ja viisumisäännökset kuin Britanniaakin. Koska Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, kannattaa Gibraltarille matkustavien valmistautua rajatarkastuksiin alueelle reissatessaan. Mukaan Gibraltarille on otettava matkustusasiakirjaksi joko passi tai virallinen henkilökortti. Jos päätät poiketa Gibraltarilta Espanjan puolelle, tarvitset matkustusasiakirjaa jälleen raja-alueilla. Koska Iso-Britanniassa on päätetty valtion eroavan Euroopan unionista lähitulevaisuudessa, voivat myös Gibraltarin alueen rajamuodollisuudet ja matkustusasiakirjavaatimukset muuttua lähitulevaisuudessa. Tilanteesta tiedottaa tarpeen tullen esimerkiksi Iso-Britannian Helsingin suurlähetystö.


Etsi lentoja kohteeseen Gibraltar

Valitse lentosi kohde alla

Miksi käyttää momondo?

Oikean lennon löytäminen kohteeseen Gibraltar on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Gibraltar nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Löydät lennot kohteeseen Gibraltar joustavilla varauskäytännöillä käyttämällä yllä olevaa hakulomaketta ja valitsemalla sitten erillisen joustavan varaussuodattimen, joka korostaa niitä lentoja, joissa tätä käytäntöä sovelletaan.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Gibraltar.

Kyllä. momondo voi seurata Gibraltar lentojen hintoja ja ilmoittaa sinulle, kun ne muuttuvat. Tee haku ja tilaa hintavahti. Tarvitset vain toimivan sähköpostiosoitteen.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.