Lennot Gibraltar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot Gibraltar kaupunkeihin

Napsauta alla olevia kaupunkeja saadaksesi tietää, milloin lennot ovat halvimmillaan reitillä Suomi-Gibraltar
Gibraltar
Gibraltar

Hyödyllistä tietoa lennostasi kohteeseen Gibraltar

Katso vastauksia yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin, jotka koskevat lentämistä kohteeseen Gibraltar

  Viimeisimmmät löydetyt lennot suosittuihin Gibraltar kaupunkeihin

  Löydä lennot näihin suosittuihin Gibraltar kaupunkeihin lähimmältä lentokentältäsi.

  Gibraltar on pala Iso-Britanniaa Espanjan rannikolla. Gibraltarinsalmessa sijaitseva Britannian alue on kahden meren – Välimeren ja Atlantin – ympäröimä, ja alue on matkailijoiden suosiossa. Monet turistit vierailevat alle seitsemän neliökilometrin laajuisella Gibraltarilla Espanjasta käsin, mutta alueelle voi lentää lomailemaan muillakin keinoin. Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gibraltarille on melko vilkkaat lentoyhteydet. Vaikka Suomesta Gibraltarille ei liikennöidä suoria reittilentoja, voi alueelle matkustaa ainakin yhden välilaskun kautta. Gibraltarilla lennot ottaa vastaan Gibraltarin lentoasema (Gibraltar International Airport). Määränpäässä matkailijoita odottavat hienot merimaisemat, edulliset ostospaikat ja alueen tunnetuin maamerkki, Gibraltarinvuori. Upeat näkymät ovat vuorelta taatut, ja muutenkin seudun luonto yllättää vehreydellään. Matkailijoita Gibraltarilla tervehtivät myös alueen kuuluisat magottiapinat. Gibraltarin alueella nautitaan lämpimistä Välimeren lämpötiloista, joten matkat Gibraltarille ovat suosittuja vuoden ympäri. Vilkkaimmillaan alueen matkailukausi on noin kesäkuusta elokuuhun. Näinä kuukausina hotellit ja lennot ovat kalleimmillaan. Halvat lennot Gibraltarille voit tavallisesti napata helposti kesäkauden ja joulukuun ulkopuolelle. Etenkin vuoden alkupuolella, helmi-huhtikuussa, lennot alueelle ovat yleensä edullisia. Myös syksy on tavallisesti halvempaa matkustusaikaa.

  Mitkä lentoyhtiöt lentävät suoraan Gibraltarille?

  Suomesta Gibraltarille ei liikennöidä suoria reittilentoja. Halvat lennot Gibraltarille voi kuitenkin napata yhden tai useamman vaihtokentän kautta. Kätevät lentoyhteydet Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gibraltarin lentokentälle voit saada etenkin brittiläiseltä British Airwaysiltä. Britannian suurin lentoyhtiö lentää Gibraltarille vilkkain yhteyksin esimerkiksi Lontoosta, ja monet lentoreitit Helsinki-Vantaan lentokentältä Gibraltarille kulkevat Lontoon kautta. Reiteillä Gibraltarille liikennöi myös esimerkiksi brittiläinen halpalentoyhtiö easyJet. Gibraltarilla on vain yksi kansainvälinen lentokenttä, joten kaikki Suomesta lähtevät lennot laskeutuvat Gibraltarin lentoasemalle. Se sijaitsee aivan Gibraltarin kaupunkialueen tuntumassa, joten pääset kaupungin keskustaan kävellen. Mikäli valitset Gibraltarille halpalentoyhtiön lennon, tarkista lennon varausvaiheessa, mitä matkatavaroita tarjottuun lipun hintaan kuuluu. Low cost -lentoyhtiöillä ruumaan kirjattavista matkatavaroista maksetaan usein lisämaksu, mikä voi nostaa lennon kokonaishintaa.

  Milloin on paras aika matkustaa Gibraltarille?

  Kesäkuukaudet kesäkuusta elokuuhun ovat Gibraltarin suosituinta mutta eivät välttämättä parasta matkustusaikaa. Euroopan suosituimpina kesälomakuukausina lentoliput Gibraltarille kannattaa hankkia, jos etsii lomakohteeltaan takuuvarmaa lämpöä. Kesällä sää Gibraltarilla on tavallisesti kuuma, sillä lämpötilat nousevat usein noin 30 asteen tuntumaan. Koska monet matkustavat Gibraltarinsalmelle hyvistä säistä nauttiakseen, ovat lentojen hinnat kesäisin selvästi keskimääräistä kalliimpia. Edullisemmin alueelle voi lentää yleensä loppukeväällä tai alkusyksystä, jolloin säät ovat lähes yhtä hyvät kuin kesäaikaan. Esimerkiksi toukokuussa ja syyskuussa lämpötilat nousevat yleensä korkeimmillaan noin 23–26 asteeseen, joten kuukaudet sopivat hyvin myös luontokohteiden tutkimiseen jalkaisin. Talvella halpoja lentoja Gibraltarille on saatavilla hyvin, ja Välimeren leudon ilmaston ansiosta talvi on alueella hyvää matkailuaikaa. Sateet ovat kuitenkin talvikuukausina mahdollisia, eli pelkkää auringonpaistetta Gibraltar ei talvikuukausina tarjoa. Lämpötilat pysyvät kylmimpinäkin kuukausina 10 lämpöasteen yläpuolella.

  Kuinka kauan kestää lento Gibraltarille?

  Lentoaika Suomesta Gibraltarille vaihtelee valitsemasi lentoreitin mukaan. Nopeimmilla lentoreiteillä lentoaika Helsinki-Vantaan lentoasemalta Gibraltarille on alkaen noin seitsemän tuntia ja 15 minuuttia. Monilla lennoilla matka-aika venyy kuitenkin noin 8–10 tuntiin, ja tätäkin pidempiä lentoja Gibraltarille on tarjolla. Lennot Gibraltarille sisältävät aina ainakin yhden välilaskun, mutta myös pidempiä kahden tai kolmen välilaskun lentoja on tarjolla. Vertaa lentoja ja niiden hintoja tarkkaan, sillä hintaerot yhden ja kahden välilaskun lentojen välillä ovat usein varsin pieniä. Pitkät lentoreitit voivat olla hieman yhden vaihdon lentoja edullisempia, mutta pieni säästö ei välttämättä ole monimutkaisen lentoreitin arvoinen. Jos lennät Gibraltarille vaikkapa vain lyhyelle viikonloppulomalle, on kätevin valinta mahdollisimman lyhyt yhden välilaskun lento.

  Tarvitaanko Gibraltarille passi tai viisumi?

  Gibraltarille matkustaminen on suomalaisille vaivatonta, sillä alueelle matkustavien Suomen kansalaisten ei tarvitse hankkia viisumia. Gibraltar kuuluu Iso-Britannialle, eli aluetta koskevat samat passi- ja viisumisäännökset kuin Britanniaakin. Koska Iso-Britannia ei kuulu Schengen-alueeseen, kannattaa Gibraltarille matkustavien valmistautua rajatarkastuksiin alueelle reissatessaan. Mukaan Gibraltarille on otettava matkustusasiakirjaksi joko passi tai virallinen henkilökortti. Jos päätät poiketa Gibraltarilta Espanjan puolelle, tarvitset matkustusasiakirjaa jälleen raja-alueilla. Koska Iso-Britanniassa on päätetty valtion eroavan Euroopan unionista lähitulevaisuudessa, voivat myös Gibraltarin alueen rajamuodollisuudet ja matkustusasiakirjavaatimukset muuttua lähitulevaisuudessa. Tilanteesta tiedottaa tarpeen tullen esimerkiksi Iso-Britannian Helsingin suurlähetystö.


  Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Gibraltar

  Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Gibraltar?

   Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.

  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Gibraltar momondon avulla?

   Lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla opit kuinka pian sinun pitäisi varata lentosi etukäteen viikonpäivän ja kellonajan tarkkuudella. Datamme avulla kerromme sinulle parhaan varausajan, jotta voit säästää matkastasi. Hintakalenterimme näyttää nopeasti yhdellä silmäyksellä, milloin varaat matkasi halvemmalla. Tilaamalla hintavahdin voit seurata hinnoissa tapahtuvia muutoksia ja löytää täydellisen ajan varaamiselle. Etsi matkakohteesi budjettisi perusteella Explore-työkalun avulla. Discover-blogimme teksteistä voit ammentaa matkainspiraatiota ja rahansäästövinkkejä tulevaa matkaasi varten.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

   Näytämme yli 700 kilpailijan hinnat yhdellä napsautuksella. Tarjoamme lentoyhtiöiden ja eri varaussivustojen vaihtoehdot 30:ltä kansainväliseltä markkinalta, ja pystymme näyttämään sinulle monipuolisen valikoiman tarjouksia, jotta voit suunnitella rauhassa seuraavaa seikkailuasi.


  Etsi lentoja kohteeseen Gibraltar

  Valitse lentosi kohde alla