Etsi halvat lennot Bodrum

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 5/12
ti 12/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Bodrum lentotiedot ja trendit

Tutustu Bodrum lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Bodrum?

Datamme mukaan lauantai on halvin päivä lentää kaupunkiin Bodrum. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 338 €. Kallein päivä lentää kaupunkiin Bodrum on maanantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 528 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Bodrum?

Datamme mukaan halvimmat lennot reitille Suomi - Bodrum ovat yleensä iltapäivällä sijoittuvilla lentoajoilla. Käyttäjämme ovat löytäneet lentoja kohteeseen Bodrum iltapäivällä jopa niin edulliseen hintaan kuin 338 €. Sen sijaan kallein vuorokaudenaika lentää kohteeseen Bodrum on illalla, kun lennot maksavat noin 608 €.

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Bodrum?

Keskimääräinen Suomi–Bodrum lennon kesto riippuu lentokentästä, jolle lennät ja jolta lennät. Lento paikasta Helsinki-Vantaan lentoasema paikkaan İzmir Adnan Menderes Arpt kestää keskimäärin 13t 40m, kun taas lento paikasta Rovaniemi paikkaan İzmir Adnan Menderes Arpt kestää keskimäärin . İzmir Adnan Menderes Arpt on alueen Bodrum suosituin lentokenttä.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Bodrum?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Bodrum reitille 18 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Bodrum hintaan 407 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 192 €.

Halvimmat lennot kaupungin Bodrum lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Bodrum lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Bodrum

HALVIN REITTI Helsinki - Bodrum

Helsinki (HEL) - İzmir (IZM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Bodrum kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle İzmir, jolloin hinta on keskimääräinen 388 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ BODRUMlokakuu20% halvempilokakuu aikana Helsinki - Bodrum lennot maksavat keskimäärin vain 301 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE BODRUM KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu48% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Bodrum lentojen keskimääräinen hinta on 553 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN BODRUM KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu471% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Bodrum kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Bodrum

Miten kauan kestää lentää Bodrumiin?

Turkki on monelle suomalaiselle tuttu lomakohde ja Bodrum on loistava valinta, kun haluat yhdistelmän kaupunki- ja rantalomaa. Turkki on myös aika lähellä Suomea, joten lennot Bodrumiin kestävät yleisesti alle 10 tuntia, riippuen siitä, mistä päin Suomea olet lähdössä matkaan. Suomen suurin kansainvälinen lentokenttä on helpoin sekä myös nopein lähtöpaikka Bodrumin Milasin lentokentälle (BJV). Bodrumin lentotarjoukset ovat halvimmillaan Helsingistä lähteville ja myös matka-aika on tällöin kaikista lyhyin. Parhaimmillaan Bodrumiin lentää Helsingistä hieman yli kuudessa tunnissa. Turku ja Tampere ovat myös hyvien yhteyksien päästä Bodrumista, ja näistä kaupungeista lennät kohteeseen alle 10 tunnissa. Oulusta voit lennähtää Bodrumiin nopeimmillaan jopa alle yhdeksässä tunnissa.

Mistä voit lentää suoraan Botrumiin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta Bodrumiin ei ole tällä hetkellä saatavilla. Kaikista kätevin ja paras tapa lentää Bodrumiin on Helsingistä, koska silloin vaihtoja on vain yksi. Helsingistä lennät päämäärääsi joko Lufthansalla, Turkish Airwaysilla tai Finnairilla. Finnair lentää vain ensimmäisen osan matkasta, ei Bodrumiin saakka. Turkish Airwaysilla on vaihto tavallisesti Istanbulissa, muilla lentoyhtiöillä yleisesti Saksan Munchenissa tai Frankfurtissa. Voit toki valita muunkin lentokentän välilaskuun, mutta tällöin matka-aika pitenee todennäköisesti useilla tunneilla. Oulusta ja Turusta lähtevät matkustajat tekevät ensimmäisen välilaskun Helsinki- Vantaan lentokentälle. Tampereelta lentoon lähtevät voivat valita Helsingin sijasta Riian, mutta muista Suomen kaupungeista lähtevät tekevät aina kaksi välilaskua matkalla Turkin Bodrumiin. Tutustu lentovaihtoehtoihin momondossa ja nappaa juuri itsellesi sopivat lennot.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Bodrum?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Bodrum kohteeseen Suomi on lokakuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 301 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. marraskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Bodrum, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 304 €.

Löytyykö kaupungin Bodrum lähettyviltä muita lentokenttiä?

Bodrum kaupunkiin lentävät voivat mahdollisesti löytää halvempia hintoja kentille Dalaman lentokenttä (126 km Bodrum keskustasta) tai İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä (142 km Bodrum keskustasta) kuukaudesta ja lähtölentokentästä riippuen.

Voiko kaupunkiin Bodrum lentää jotenkin halvemmalla?

Lentojen hinnat kentälle Milas–Bodrum lentokenttä ovat keskimäärin 50 € per henkilö, ja se on tyypillisesti halvin kenttä lennettäessä kohteeseen Bodrum. Tämä keskimääräinen hinta vaihtelee lähtökaupungin mukaan. Kokeile momondon lentolippujen hintatyökalua löytääksesi halvimmat lennot.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Milas–Bodrum lentokenttä hinnat?

lentoa Milas–Bodrum lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Milas–Bodrum lentokenttä?

marraskuuta 2023 alkaen 2 toimijaa on valittavissa lentoa Milas–Bodrum lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Milas–Bodrum lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Milas–Bodrum lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Milas–Bodrum lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Milas–Bodrum lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Kohteen Bodrum viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Bodrumiin?

Suomalaisten ei tarvitse hakea viisumia Turkkiin matkustamiseen. Voit vierailla maassa turistina yhtämittaisesti 90 päivää. Tämä on myös yksi syy, miksi Turkki on niin suosittu lomakohde suomalaisten keskuudessa. Passi tulee olla mukana ja sen tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta myös matkan jälkeen.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Bodrum

Mitä voit nähdä ja tehdä Bodrumissa?

Etsitpä sitten historiallisia nähtävyyksiä, kulinaarisia elämyksiä, kulttuuria tai vain rannalla auringosta nauttimista, on Bodrum kaikkea tätä. Bodrumin linna on Bodrumin suosituin nähtävyys, koska se sijaitsee aivan meren äärellä. Pyhän Johanneksen ritarit rakensivat vuosina 1402–1437 ja se on iästään huolimatta huomattavan hyvin säilynyt. Vedenalainen arkeologinen museo on kiehtova paikka, joka on omistettu vedenalaisille löydöille sekä muinaisille, keskiaikaisille ja nykyaikaisisille haaksirikoille, jotka ovat tapahtuneet Turkin Egeanmerellä. Museossa on jännittäviä aarteita, mykeeneläisiä kupariharkkoja ja maljakoita, antiikin egyptiläisiä sinettejä, kuninkaallisen karian koruja, roomalaisia amforeja, keskiaikaisia islamilaisia lasiesineitä, espanjalaisia 1500-luvulta esineitä sekä kaksi haaksirikkoutunutta laivaa. Bodrumin julkinen ranta on enemmän kuin riittävä, mutta jos haluat matkustaa pidemmälle, muutaman kilometrin päässä Bodrumista sijaitsee upea Bitez-ranta, jolla kyllä kannattaa piipahtaa. Sitä pidetään yhtenä parhaista rantakohteista koko niemimaalla – erityisesti perheille, joilla on pieniä lapsia. Pitkä hiekkaranta, kirkas vesi ja oliivi- sekä sitruspuut tekevät tästä täydellisen paikan rentotumiseen. Bitezillä on myös riippumattoja, jossa voit lukea kirjaa tai ajatella syvällisiä. Aktiivisemmat voivat nauttia rannalla tarjolla olevista vesiurheilulajeista, joista purjelautailu on erityisen suosittua. Bitez Village ei ole kaukana, jos etsit muutakin kuin rantamaisemaa. Korkealla Bodrumin niemimaan yllä ovat muinaisen Kariuksen asutuksen Pedasan rauniot. Voit patikoida Pedasaan Bodrumin Konacıkista ja kokemus on ehkä tervetullutta vaihtelua lomakohteen elämään. kiipeily maquis-pensaiden läpi ja hiljainen metsä mäntyjen, setrien ja lehtikuusien suojassa. Pedasan Mieleenpainuvat rauniot ovat peräisin 11. ja 6. vuosisadalta ennen ajanlaskun aikaa ja äskettäiset kaivaukset ovat paljastaneet sieltä Athenan temppelin. Rauniot ulottuvat usealle kukkulalle, josta saat 360 asteen näkymän merelle sekä kaupunkiin.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Bodrum?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Bodrum joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Bodrum, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Bodrum?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Bodrum tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Bodrum juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Bodrum. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bodrum

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.