Etsi halvat lennot Amman

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 4/12
su 11/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Amman lentotiedot ja trendit

Tutustu Amman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Amman?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Amman kohteeseen Suomi on maaliskuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 131 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. helmikuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Amman, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 319 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Amman?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Amman kentältä Suomi on maanantai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja maanantai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 501 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Amman on perjantai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 534 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amman?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amman on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Amman keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 468 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Amman ovat kalliimpia iltapäivällä lipun hinnan ollessa keskimäärin 531 €. iltapäivällä lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Amman?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Amman reitille 30 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Amman hintaan 454 €.

Halvimmat lennot kaupungin Amman lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Amman lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amman

HALVIN REITTI Helsinki - Amman

Helsinki (HEL) - Amman (AMM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Amman kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Amman Queen Alia Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 454 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AMMANmaaliskuu71% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Amman lennot maksavat keskimäärin vain 131 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AMMAN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu29% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Amman lentojen keskimääräinen hinta on 587 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AMMAN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu423% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Amman kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Amman

Amman on Lähi-idässä sijaitsevan Jordanian pääkaupunki. Lennot Jordanian Ammaniin kestävät Suomesta liikkeelle lähdettäessä yhdeksästä kymmeneen tuntiin ja sisältävät vähintään yhden välilaskun. Nopeimmin, ja yhdellä välilaskulla, perille pääsee, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä suunnaksi kannattaa ottaa ensimmäistä välilaskua varten Istanbulin lentoasema Turkissa, jonne lento kestää noin kolme ja puoli tuntia. Istanbulista matka jatkuu reilun kahden tunnin lennolla perille Ammaniin. Lentokoneessa vietettyä aikaa matkasta tulisi näin ollen hieman alle kuusi tuntia. Muualta Suomesta lentäen lähtiessä matkaan kuuluisi yksi välilasku lisää, sillä ensimmäinen lento, esimerkiksi Rovaniemeltä, olisi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkosieltä Turkin kautta Jordaniaan. Monesta Suomen kaupungista matka pitää aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Turusta matka alkaisi reilun parin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole ja kaikki Suomesta lähtevät lennot Ammaniin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, jos matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sieltä ensimmäinen lento kannattaa yleisesti ottaa Istanbuliin, Turkkiin, ja välilaskun jälkeen jatkaa sieltä matkaa kohti päämäärää, Ammanin kaupunkia Jordaniassa. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Vaasasta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Vaasasta matka lentäen alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta pääsisi jatkamaan Istanbulin kautta kohti määränpäätä. Tarkista momondon kautta, mitkä reitit ja aikataulut sopivat sinulle parhaiten.


Muut matkustamoluokat Amman lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Amman lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Amman?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Amman

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Amman?

Turkish Airlines on lentoyhtiö, jota useimmat momondon käyttäjät Suomi valitsevat, kun he varaavat lentoja kohteeseen Amman. Ryanair, Lufthansa ja Ukraine International Airlines ovat myös suosittuja vaihtoehtoja lennettäessä kohteeseen Amman kohteesta Suomi. Useimmat suuret lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Amman, tarjoavat lentoja säännöllisesti, mutta vaihtoehtosi voivat vaihdella sen mukaan, miltä kentältä lentät.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Amman

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Amman matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 20 lentoa joka viikko kohteeseen Amman lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 407 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 158 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Lufthansa lennot kohteeseen Amman

354 € on paras momondosta viime päivien aikana löydetty Lufthansa meno-paluumatkan tarjous kohteeseen Amman. Tarjous on lennoille, joiden lähtökenttä on Helsinki-Vantaan lentoasema. Lufthansa lentoyhtiöllä on 4 lentoa kohteeseen Amman useimpina viikkoina hintojen vaihdellessa saatavuuden mukaa. 444 momondo-käyttäjää ovat arvostellut lentoyhtiön Lufthansa keskimääräisen pistemäärän saavuttaessa lukeman 7,1/10.


Amman ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Amman lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten kaupungin keskustaan pääsee Ammanin lentokentältä?

Kaupunkiin saapuvat lennot laskeutuvat Queen Aliaan eli Ammanin kansainväliselle lentoasemalle. Yksi perinteisesti edullisimmista ja kätevimmistä kulkutavoista lentokentältä kaupunkiin on lentoaseman saapuvien lentojen terminaalin edestä lähtevä Sariyah-pikkubussi, joka kulkevat aamusta puoleen yöhön. Normaaliin virka-aikaan busseja kulkee kaksi tunnissa, jonka jälkeen ne kulkevat tasatunnein. Päätepysäkkinä Ammanissa on North Station -niminen bussipysäkki. Sujuvasti lentoasemalta mieluisaan kohteeseen kaupungin keskustassa pääsee luonnollisesti myös taksilla, joita löytyy heti terminaalin edestä. Taksien lähtöpisteellä ovat näkyvissä myös niiden kiinteät hinnat, joten kovaa tinkimistä ei tarvitse taksikyydistä harjoittaa. Lentoasemalla on mahdollisuus myös varata mieluisa kuljetus erilliseltä varauspisteeltä, joka sijaitsee saapuvien lentojen terminaalin luona katutasolla ja portin numero 3 läheisyydessä. Kyydin varaamiseen on myös erillinen mobiilisovellus, johon matkustajat voivat halutessaan tutustua lentoaseman omien sivujen kautta. Koska kentällä toimii useita kansainvälisiä autonvuokrausyrityksiä, on sieltä myös helppo vuokrata auto omaan käyttöön, mikäli haluat liikkua matkalla omaan tahtiisi. Vuokrayritysten ehtoihin ja tarjouksiin kannattaa tutustua etukäteen ja harkita myös mieluisan ajoneuvon varaamista ennen saapumista lentokentälle. Mukana tulee toki olla myös voimassaoleva ajokortti.


Kohteen Amman viisumivaatimukset

Amman sijaitsee Jordaniassa, Lähi-idässä. Suomen kansalainen ei tarvitse etukäteen haettua viisumia matkalleen maahan, vaan viisumin voi hakea maahantulon yhteydessä edulliseen hintaan lentoasemalta. Matkalla olevassa passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Lisäksi passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Mikäli matkustajan passi matkan aikana katoaa, tulee se uusia ennen maasta lähtöä ja hankkia passiin uudet viisumi- ja maahantuloleimat Jordanian maahantuloviranomaisilta.


Aloita matkan suunnittelu - Amman


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Amman

Jordanian pääkaupunki Amman on toinen maan kaupungeista, jossa on lentoasema. Usein Ammaniin lennetäänkin kaupunkiin tutustumisen lisäksi myös siksi, että se toimii välietappina matkalla ehkä maailman hienoimpaan rauniokaupunkiin, Petraan. Myös Amman, vaikka moderni kaupunki onkin, pitää sisällään paljon historiallista nähtävää. Vaikuttavat Herkuleen temppelin rauniot, upeilla näköaloilla siunatut Ammanin linnoituksen rauniot ja erittäin kaunis ja suuri 100-luvun roomalaisteatteri ovat kiehtovia nähtävyyksiä. Samaa voi sanoa Qasr al-Mushattan ja Umayyadin palatseista. Majesteettinen King Abdullah I -moskeija on myös komeaa katseltavaa, samoin hieman kaupungista etelään sijaitsevan Pyhän Yrjön bysanttilaiskirkon upea mosaiikkilattia. Museoiden ja taiteiden ystäville kaupunki tarjoaa monenlaista herkkua. Maan kulttuurihistoriaa esittelee The Jordan Museum, jonka suurta taidenäyttelyä pääsee ihastelemaan Jordanian kansallisessa taidegalleriassa. Kivikaudelta asti säilyneitä esineitä voi ihmetellä Jordanian arkeologisessa museossa ja paikallista taidetta sekä arkeologisia löytöjä kannattaa ihailla Darat al Funun -museossa. Kaupungista on myös todella monipuoliset mahdollisuudet lähteä omatoimiselle tai ohjatulle retkelle lähialueiden nähtävyyksiin tai vaikkapa Nebo-vuorelle.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Jordan

Eikö sittenkään Amman? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Jordan

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Amman. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Amman momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kun kaikki mahdolliset Amman lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

Lentojen hintavahteja kohteeseen Amman on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.