0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Amman

Etsi halvat lennot Amman

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 28/2
ke 6/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Amman lentotiedot ja trendit

Tutustu Amman lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Amman?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Amman kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 415 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. syyskuu on myös toinen hyvä aika matkustaa kohteeseen Amman, kun lentojen hinnat kohteesta Suomi ovat keskimäärin noin 510 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Amman?

Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Amman kentältä Suomi on tiistai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja tiistai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 544 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. Kallein päivä lentää kaupunkiin Amman on sunnuntai, lippujen hinnat maksavat silloin keskimäärin 648 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Amman?

Suosittelemme ostamaan lentoja Suomi - Amman reitille 38 päivää ennen lähtöpäivää, koska tällä hetkellä momondon käyttäjät näyttävät löytävän parhaimpia lentohintoja näin. Käyttäjämme ovat löytäneet keskimäärin lentoja kohteeseen Amman hintaan 555 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 144 €.

Halvimmat lennot kaupungin Amman lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Amman lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Amman

HALVIN REITTI Helsinki - Amman

Helsinki (HEL) - Amman (AMM)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Amman kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Amman Queen Alia Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 555 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ AMMANtammikuu26% halvempitammikuu aikana Helsinki - Amman lennot maksavat keskimäärin vain 415 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE AMMAN KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu19% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Amman lentojen keskimääräinen hinta on 666 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN AMMAN KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu582% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Amman kentältä Helsinki kesäkuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Amman

Miten kauan kestää lentää Ammaniin?

Amman on Lähi-idässä sijaitsevan Jordanian pääkaupunki. Lennot Jordanian Ammaniin kestävät Suomesta liikkeelle lähdettäessä yhdeksästä kymmeneen tuntiin ja sisältävät vähintään yhden välilaskun. Nopeimmin, ja yhdellä välilaskulla, perille pääsee, mikäli matka alkaa Suomen pääkaupunkiseudulta ja Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta. Sieltä suunnaksi kannattaa ottaa ensimmäistä välilaskua varten Istanbulin lentoasema Turkissa, jonne lento kestää noin kolme ja puoli tuntia. Istanbulista matka jatkuu reilun kahden tunnin lennolla perille Ammaniin. Lentokoneessa vietettyä aikaa matkasta tulisi näin ollen hieman alle kuusi tuntia. Muualta Suomesta lentäen lähtiessä matkaan kuuluisi yksi välilasku lisää, sillä ensimmäinen lento, esimerkiksi Rovaniemeltä, olisi Helsinki-Vantaan lentokentälle ja jatkosieltä Turkin kautta Jordaniaan. Monesta Suomen kaupungista matka pitää aloittaa jollain vaihtoehtoisella kulkuneuvolla kuten junalla. Esimerkiksi Turusta matka alkaisi reilun parin tunnin junamatkalla Helsinki-Vantaalle ja sieltä lentäen kohti ensimmäistä välilaskua.

Mistä voi lentää suoraan Ammaniin?

Valitettavasti suoria lentoja Suomesta kohteeseen ei tällä hetkellä ole ja kaikki Suomesta lähtevät lennot Ammaniin sisältävät vähintään yhden välilaskun. Yhdellä välilaskulla selviää, jos matka alkaa Helsinki-Vantaan lentokentältä. Sieltä ensimmäinen lento kannattaa yleisesti ottaa Istanbuliin, Turkkiin, ja välilaskun jälkeen jatkaa sieltä matkaa kohti päämäärää, Ammanin kaupunkia Jordaniassa. Muilta Suomen lentoasemilta, kuten Oulusta ja Vaasasta, matkaan tulee yksi välilasku lisää. Esimerkiksi Vaasasta matka lentäen alkaisi lyhyellä lennolla Helsinki-Vantaan lentoasemalle, josta pääsisi jatkamaan Istanbulin kautta kohti määränpäätä. Tarkista momondon kautta, mitkä reitit ja aikataulut sopivat sinulle parhaiten.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amman?

Datamme mukaan halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Amman on keskipäivällä. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentoja, jotka lähtevät kohteesta Suomi kohteeseen Amman keskipäivällä jopa niin alhaiseen hintaan kuin 408 €. Muista, että nämä hinnat saattavat vaihdella valitsemasi lentoyhtiön ja vuodenajan mukaan. Lennot kaupunkiin Amman ovat kalliimpia illalla lipun hinnan ollessa keskimäärin 597 €. illalla lähtöajat tapahtuvat päivittäisten ruuhka-aikojen sisällä, mistä syystä liput voivat olla kalliimpia.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Amman Queen Alia Intl lentokenttä hinnat?

lentoa Amman Queen Alia Intl lentokenttä hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Amman Queen Alia Intl lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 8 toimijaa on valittavissa lentoa Amman Queen Alia Intl lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Amman Queen Alia Intl lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Amman Queen Alia Intl lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Amman Queen Alia Intl lentokenttä?

Amman Queen Alia Intl lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Amman Queen Alia Intl lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Amman lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Amman lennollasi

Kohteen Amman viisumivaatimukset

Millaisia passi- ja viisumivaatimuksia on matkustettaessa Ammanissa?

Amman sijaitsee Jordaniassa, Lähi-idässä. Suomen kansalainen ei tarvitse etukäteen haettua viisumia matkalleen maahan, vaan viisumin voi hakea maahantulon yhteydessä edulliseen hintaan lentoasemalta. Matkalla olevassa passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua viisumia varten. Lisäksi passin tulee olla voimassa vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisen jälkeen. Mikäli matkustajan passi matkan aikana katoaa, tulee se uusia ennen maasta lähtöä ja hankkia passiin uudet viisumi- ja maahantuloleimat Jordanian maahantuloviranomaisilta.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Amman

Mitä voi nähdä ja tehdä Ammanissa?

Jordanian pääkaupunki Amman on toinen maan kaupungeista, jossa on lentoasema. Usein Ammaniin lennetäänkin kaupunkiin tutustumisen lisäksi myös siksi, että se toimii välietappina matkalla ehkä maailman hienoimpaan rauniokaupunkiin, Petraan. Myös Amman, vaikka moderni kaupunki onkin, pitää sisällään paljon historiallista nähtävää. Vaikuttavat Herkuleen temppelin rauniot, upeilla näköaloilla siunatut Ammanin linnoituksen rauniot ja erittäin kaunis ja suuri 100-luvun roomalaisteatteri ovat kiehtovia nähtävyyksiä. Samaa voi sanoa Qasr al-Mushattan ja Umayyadin palatseista. Majesteettinen King Abdullah I -moskeija on myös komeaa katseltavaa, samoin hieman kaupungista etelään sijaitsevan Pyhän Yrjön bysanttilaiskirkon upea mosaiikkilattia. Museoiden ja taiteiden ystäville kaupunki tarjoaa monenlaista herkkua. Maan kulttuurihistoriaa esittelee The Jordan Museum, jonka suurta taidenäyttelyä pääsee ihastelemaan Jordanian kansallisessa taidegalleriassa. Kivikaudelta asti säilyneitä esineitä voi ihmetellä Jordanian arkeologisessa museossa ja paikallista taidetta sekä arkeologisia löytöjä kannattaa ihailla Darat al Funun -museossa. Kaupungista on myös todella monipuoliset mahdollisuudet lähteä omatoimiselle tai ohjatulle retkelle lähialueiden nähtävyyksiin tai vaikkapa Nebo-vuorelle.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Amman?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Amman. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Amman joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. Kaikkia lentoja kohteeseen Amman momondo voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Amman?

Kun kaikki mahdolliset Amman lentovaihtoehdot ovat edessäsi, momondo antaa sinun lajitella ja suodattaa lentoja mieltymyksesi, kuten lentoyhtiön, hinnan ja lentoaikojen sekä monien muiden vaihtoehtojen mukaan.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Amman juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja kohteeseen Amman on nopea ja helppo määrittää momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Se on niin yksinkertaista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Amman

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Amman

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Amman
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Amman
1 aikuinen
ke 28/2
ke 6/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.