Etsi halvat lennot Dakar

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Dakar lentotiedot ja trendit

Tutustu Dakar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dakar?

helmikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Dakar kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 602 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Dakar helmikuu aikana, kannattaa sinun odottaa marraskuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 648 €.

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dakar?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Dakar. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 626 €. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dakar sunnuntai aikana on 1050 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dakar?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dakar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 610 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Dakar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 819 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dakar?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Dakar on 40 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 761 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 688 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dakar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dakar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dakar

HALVIN REITTI Helsinki - Dakar

Helsinki (HEL) - Dakar (DSS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dakar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dakar Blaise Diagne, jolloin hinta on keskimääräinen 761 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DAKARhelmikuu21% halvempihelmikuu aikana Helsinki - Dakar lennot maksavat keskimäärin vain 602 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DAKAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu34% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dakar lentojen keskimääräinen hinta on 1019 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DAKAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu236% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dakar kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dakar

Dakar Senegal sijaitsee aivan Afrikan länsiosassa ja sinne päääsee Suomesta jopa ajamalla. Dakar on myös Senegalin pääkaupunki. Lennot Senegalin Dakariin saat useasta Suomen kaupungista ja matka-aika riippuu täysin siitä, mistä olet matkaan lähdössä. Pohjois-Suomesta lähtevien kannattaa ottaa lennot Oulusta, jolloin matka-aika on noin 20 tuntia, yleensä jopa yli tämän. Tampereelta lennot Dakariin vievät nopeimmillaan yli 12 tuntia, ja sama matka-aika on myös Turusta lähtevillä. Dakariin matkustavien kätevin ja nopein tapa päästä määränpäähänsä on lentää Helsingistä, josta pääsee Senegaliin alle 10 tunnissa.

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Dakariin tällä hetkellä, Senegal on sen verran kaukana Suomesta. Helsinki- Vantaan lentokentältä voi lentää Dakarin Blaise Diagnen kansainväliselle lentokentälle vain yhdellä vaihdolla, jonka välilasku on tavallisesti joko Pariisissa tai Lissabonissa. Ensimmäisenä lentoyhtiönä toimii useimmiten Finnair, mutta voit lentää myös Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta. Lentotarjoukset Dakariin kannattaa valita tarkasti, sillä osa välilaskuista ovat hyvin pitkiä, jopa useita tunteja. Oulusta lähtevien ensimmäinen välilasku on Helsingissä, joten silloin kannattaa harkita matkustamista ensin junalla Helsinkiin. Myös Turusta ja Tampereelta lentojen välilaskut ovat Helsingissä, mutta tällöin lentojen kokonaisaika on useita tunteja pidempi. Näistä kaupungeista kannattaa lentää AIrBalticilla ensin Riikaan, josta jatkaa matkaa Dakariin. Lentoaika on tällöin huomattavasti lyhyempi. Nappaa itsellesi sopivimmat lennot momondon valikoimasta.


Muut matkustamoluokat Dakar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dakar lennollasi

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dakar?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Dakar

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Dakar?

Lentäessäsi kohteeseen Dakar kohteesta Suomi momondon matkustajat lentävät useimmiten oidenkin näiden suosittujen lentoyhtiöiden koneille: Turkish Airlines, Air France, Brussels Airlines tai TAP AIR PORTUGAL. Riippuen siitä miltä Suomi lentokentältä lennät voit löytää lentoja näiltä suosituilta lentoyhtiöiltä.

Turkish Airlines lennot kohteeseen Dakar

Turkish Airlines on suosittu valinta kohteeseen Dakar matkustavien keskuudessa. Lentoyhtiö liikennöi 2 lentoa joka viikko kohteeseen Dakar lentojen lähtöpaikan ollessa useimmiten Istanbul. Turkish Airlines lippujen hinnat riippuvat siitä, milloin ja mistä sinun täytyy lentää - momondon käyttäjät ovat löytäneet 529 € tarjouksia(alk. Helsinki-Vantaan lentoasema). Yhteensä 158 arvostelujen perusteella, momondon käyttäjät ovat antaneet Turkish Airlines keskimäärin pisteet: 8,0/10.

Air France lennot kohteeseen Dakar

Air France (7,6/10, 277 arvosteluilla) on myös suosittu valinta lennoille kohteeseen Dakar tarjousten ollessa jopa niinkin alhaisia meno-paluulle kuin 629 € kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Kohteeseen Dakar on keskimäärin viikossa 7 Air France lentoa ja hinnat voivat vaihdella huomattavasti lähtökentän ja saatavuuden mukaan.


Dakar ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Dakar lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset kaupungin keskustaan Dakarin lentokentältä?

Lentokenttä tarjoaa kaikille matkustajille satoja uusia, turvallisia takseja, jotka odottavat matkustajia heti terminaalin ulkopuolella. Voit varata taksin myös ennakkoon tai vain hypätä auton kyytiin saapuessasi Dakariin. Vuokra-auto on toinen vaihtoehto matkustamiseen, ja autolla ajaessa kaupunkiin pääsee vähän yli tunnissa. Kaksi bussiyhtiötä tarjoaa lentokentältä lentokenttäkuljetuksia Dakar Blaise Diagnen lentokentän ja Dakarin Place de l'Independancen välillä. Senecartours liikennöi väliä seitsemän kertaa päivässä ja kyseessä on todellinen pikayhteys lentokentän ja kaupungin välillä. Bussilinjasta käytetään nimeä Aerobus, koska Senecartours tarjoaa myös autonkuljetuspalvelua nimeltä Aerocab. Bussiyhtiö on huomattavasti kalliimpi kuin Dakar Dem-Dikk -bussi, mutta matka-aika kestää myös huomattavasti pidempään. Dakar Dem-Dikk liikennöi aamuisin aina puolen tunnin välein.


Kohteen Dakar viisumivaatimukset

Sinulla tulee olla voimassa oleva passi, jotta voit lentää Senegalin Dakariin . Passin tulee olla voimassa kolme kuukautta ennen matkaa. Viisumia eivät suomalaiset tarvitse, jos matkan pituus onn alle 90 päivää. Vaikka viisumia ei matkustamiseen tarvita, pitää jokaisella matkustajalla olla matkavakuutus. Vakuutuksen tulee kattaa kaikki mahdolliset tapaturma- ja sairastapaukset. Senegalissa esiintyy myös tauteja, joita ei Suomessa esiinny, joten rokotuksien kannattaa olla kunnossa ennen matkaa. Ainakin perusrokotusten eli jäykkäkouristus-, polio- sekä kurkkumätä-rokotusten tulee olla voimassa, ja muitakin rokotuksia matkalle suositellaan.


Aloita matkan suunnittelu - Dakar


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dakar

Dakar on Länsi-Afrikan vilkkain ja suosituin kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa turisteille. Goree on pieni saari Dakarin rannikon edustalla, ja se tunnetaan ensisijaisesti Afrikan suurimpana orjakaupan keskuksena 1500- ja 1800-luvuilla. Tämä pieni autoton saari oli myös yksi varhaisimmista paikoista, jossa eurooppalaiset uudisasukkaat asuivat. Hyvin säilyneet siirtomaa-ajan rakennukset Ranskan aikakaudelta, kapeat kadut, pienet rannat ja elävät luonto tekevät tästä suositun kohteen. Retba-järvi, joka tunnetaan myös nimellä vaaleanpunainen järvi, on valtava suolajärvi lyhyen ajomatkan päästä Dakarista. Tämä ainutlaatuinen järvi on yksi suurimmista suolalähteistä maailmassa, ja suolan tiheys neliömetriä kohti vedessä on suurempi kuin Kuolleenmeren alueella. Afrikkalainen renessanssin muistomerkki on korkea pronssipatsas, joka kuvaa afrikkalaista miestä, joka halaa naista ja pitää lapsiaan olalla. Se edustaa afrikkalaisten saavutuksia ja kansakunnan nousua itsenäisyyden jälkeen. Näkymä patsaalta on hämmästyttävän kaunis, Afrikan vanhin Memallesin majakka sijaitsee toisella puolella ja toisella puolella on Afrikan läntisin kohta. Park Hann on Dakarin keskuspuisto, valtava vihreä keidas keskellä kaupunkia. Tähän laajaan puistoon kuuluu järvi, iso eläintarha ja kasvitieteellinen puisto. Park Hann on ulkoilmamuseo, josta löytyy esimerkkejä Senegalin kasvistosta ja eläimistöstä. Puiston jokaisessa kulmassa on erilaisia kasveja ja eläimiä eri puolilta maata. Älä unohda käydä nopealla vierailulla Reptile Housessa, jossa voit nähdä monia liskoja ja matelijoiden saalistajia.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Senegal

Eikö sittenkään Dakar? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Senegal

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dakar. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dakar, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dakar. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

Totta kai.momondo seuraa Dakar lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.