0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Dakar

Etsi halvat lennot Dakar

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 27/2
ti 5/3

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Dakar lentotiedot ja trendit

Tutustu Dakar lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Dakar?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää kaupunkiin Dakar. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 608 €. Varmista, että et varaa lähtöä keskiviikko, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Dakar keskiviikko aikana on 1214 €.

Mikä on halvin aika päivästä lentää kaupunkiin Dakar?

Keskipäivällä on halvin aika päivästä lentää kohteesta Suomi kohteeseen Dakar lentojen hintojen ollessa jopa niin halvat kuin 475 €. keskipäivällä on ideaalinen aika lentää kohteeseen Dakar, koska tämä tapahtuu ruuhka-aikojen ulkopuolella. Lennot aamulla ovat usein kalliimpia, ja keskimääräinen lipun hinta on 1109 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Dakar?

Ideaalinen aika varata lento kohteeseen Dakar on 46 päivää etukäteen, kun hinnat ovat yleensä keskimäärin 833 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 661 €.

Halvimmat lennot kaupungin Dakar lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Dakar lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Dakar

HALVIN REITTI Helsinki - Dakar

Helsinki (HEL) - Dakar (DSS)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Dakar kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Dakar Blaise Diagne, jolloin hinta on keskimääräinen 833 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ DAKARtammikuu6% halvempitammikuu aikana Helsinki - Dakar lennot maksavat keskimäärin vain 722 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE DAKAR KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu48% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Dakar lentojen keskimääräinen hinta on 1133 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN DAKAR KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu280% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Dakar kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Dakar

Miten kauan kestää lentää Dakariin?

Dakar Senegal sijaitsee aivan Afrikan länsiosassa ja sinne päääsee Suomesta jopa ajamalla. Dakar on myös Senegalin pääkaupunki. Lennot Senegalin Dakariin saat useasta Suomen kaupungista ja matka-aika riippuu täysin siitä, mistä olet matkaan lähdössä. Pohjois-Suomesta lähtevien kannattaa ottaa lennot Oulusta, jolloin matka-aika on noin 20 tuntia, yleensä jopa yli tämän. Tampereelta lennot Dakariin vievät nopeimmillaan yli 12 tuntia, ja sama matka-aika on myös Turusta lähtevillä. Dakariin matkustavien kätevin ja nopein tapa päästä määränpäähänsä on lentää Helsingistä, josta pääsee Senegaliin alle 10 tunnissa.

Mistä voit lentää suoraan Dakariin?

Valitettavasti suoria lentoja ei ole saatavilla Suomesta Dakariin tällä hetkellä, Senegal on sen verran kaukana Suomesta. Helsinki- Vantaan lentokentältä voi lentää Dakarin Blaise Diagnen kansainväliselle lentokentälle vain yhdellä vaihdolla, jonka välilasku on tavallisesti joko Pariisissa tai Lissabonissa. Ensimmäisenä lentoyhtiönä toimii useimmiten Finnair, mutta voit lentää myös Turkish Airlinesilla Istanbulin kautta. Lentotarjoukset Dakariin kannattaa valita tarkasti, sillä osa välilaskuista ovat hyvin pitkiä, jopa useita tunteja. Oulusta lähtevien ensimmäinen välilasku on Helsingissä, joten silloin kannattaa harkita matkustamista ensin junalla Helsinkiin. Myös Turusta ja Tampereelta lentojen välilaskut ovat Helsingissä, mutta tällöin lentojen kokonaisaika on useita tunteja pidempi. Näistä kaupungeista kannattaa lentää AIrBalticilla ensin Riikaan, josta jatkaa matkaa Dakariin. Lentoaika on tällöin huomattavasti lyhyempi. Nappaa itsellesi sopivimmat lennot momondon valikoimasta.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Dakar?

tammikuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Dakar kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 722 €. Jos et halua vierailla kaupungissa Dakar tammikuu aikana, kannattaa sinun odottaa toukokuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 723 €.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat?

lentoa Dakar Blaise Diagne lentokenttä hinnat päivittyvät päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii lentoa Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

helmikuuta 2024 alkaen 6 toimijaa on valittavissa lentoa Dakar Blaise Diagne lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskuajat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Dakar Blaise Diagne lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Dakar Blaise Diagne lentokenttä?

Tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat Dakar Blaise Diagne lentokenttä matkallesi voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä oltava mukana erilaisia asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta matkakohteeseen saapumisen jälkeen. Suosittelemme, että kysyt neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Dakar lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Dakar lennollasi

Kohteen Dakar viisumivaatimukset

Mitkä ovat passi- ja viisumivaatimukset matkustettaessa Dakariin?

Sinulla tulee olla voimassa oleva passi, jotta voit lentää Senegalin Dakariin . Passin tulee olla voimassa kolme kuukautta ennen matkaa. Viisumia eivät suomalaiset tarvitse, jos matkan pituus onn alle 90 päivää. Vaikka viisumia ei matkustamiseen tarvita, pitää jokaisella matkustajalla olla matkavakuutus. Vakuutuksen tulee kattaa kaikki mahdolliset tapaturma- ja sairastapaukset. Senegalissa esiintyy myös tauteja, joita ei Suomessa esiinny, joten rokotuksien kannattaa olla kunnossa ennen matkaa. Ainakin perusrokotusten eli jäykkäkouristus-, polio- sekä kurkkumätä-rokotusten tulee olla voimassa, ja muitakin rokotuksia matkalle suositellaan.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Dakar

Mitä voit nähdä ja tehdä Dakarissa on?

Dakar on Länsi-Afrikan vilkkain ja suosituin kaupunki, jossa on paljon tarjottavaa turisteille. Goree on pieni saari Dakarin rannikon edustalla, ja se tunnetaan ensisijaisesti Afrikan suurimpana orjakaupan keskuksena 1500- ja 1800-luvuilla. Tämä pieni autoton saari oli myös yksi varhaisimmista paikoista, jossa eurooppalaiset uudisasukkaat asuivat. Hyvin säilyneet siirtomaa-ajan rakennukset Ranskan aikakaudelta, kapeat kadut, pienet rannat ja elävät luonto tekevät tästä suositun kohteen. Retba-järvi, joka tunnetaan myös nimellä vaaleanpunainen järvi, on valtava suolajärvi lyhyen ajomatkan päästä Dakarista. Tämä ainutlaatuinen järvi on yksi suurimmista suolalähteistä maailmassa, ja suolan tiheys neliömetriä kohti vedessä on suurempi kuin Kuolleenmeren alueella. Afrikkalainen renessanssin muistomerkki on korkea pronssipatsas, joka kuvaa afrikkalaista miestä, joka halaa naista ja pitää lapsiaan olalla. Se edustaa afrikkalaisten saavutuksia ja kansakunnan nousua itsenäisyyden jälkeen. Näkymä patsaalta on hämmästyttävän kaunis, Afrikan vanhin Memallesin majakka sijaitsee toisella puolella ja toisella puolella on Afrikan läntisin kohta. Park Hann on Dakarin keskuspuisto, valtava vihreä keidas keskellä kaupunkia. Tähän laajaan puistoon kuuluu järvi, iso eläintarha ja kasvitieteellinen puisto. Park Hann on ulkoilmamuseo, josta löytyy esimerkkejä Senegalin kasvistosta ja eläimistöstä. Puiston jokaisessa kulmassa on erilaisia kasveja ja eläimiä eri puolilta maata. Älä unohda käydä nopealla vierailulla Reptile Housessa, jossa voit nähdä monia liskoja ja matelijoiden saalistajia.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Dakar?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Dakar. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Dakar joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot kohteeseen Dakar, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Dakar?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Dakar. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Dakar juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Totta kai.momondo seuraa Dakar lennon hintoja. Tarvitset vain voimassa olevan sähköpostiosoitteen ja me hoidamme loput - se on niin nopeaa sekä helppoa.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dakar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Dakar

Lennä suosikkilentoyhtiölläsi Dakar
Lentoyhtiöt lajitellaan ja näytetään momondon sivuilla viimeisten 7 päivän aikana tehtyjen klikkausten perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Dakar
1 aikuinen
ti 27/2
ti 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.